Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Pablito

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από Pablito »

Δυστηχως το ακουσα και εγω το γνωστο συνθημα,εστω και για λιγο γιατι μετα καλυφθηκε..
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:χαλαρωστε ρε λεμε.. :yellowcard:
για πιο χαλαρωμα μιλας σερα αλλος σε θεμα στην κεντρικη εγραφε ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΔΥΤΙΚΕ αλλος εδω λεει σουπερ4 δεν θα γινεις ποτε,αλλος σε αλλο τοπικ ειρωνευεται τον Μαναβη

σιγουρα ειμαστε σε φορουμ του ΠΑΟΚ?
+4444
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

για πιο χαλαρωμα μιλας σερα αλλος σε θεμα στην κεντρικη εγραφε ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΔΥΤΙΚΕ αλλος εδω λεει σουπερ4 δεν θα γινεις ποτε,αλλος σε αλλο τοπικ ειρωνευεται τον Μαναβη

Στο γήπεδο και στο φόρουμ Βρίζουν τον Πρόεδρο της ΠΑΕ (τον Ζαγοράκη, όχι κανα γουμενοπαγώνη) και εσένα σε ενοχλεί που βρίζουν τους συνδέσμους.

Ε εμένα με ενοχλεί ΠΙΟ ΠΟΛΥ που βρίζουν τον ΠΡΟΕΔΡΟ.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Αποκλείεται να μπορέσουμε να χαρούμε μια ωραία και εύκολη νίκη της ομαδάρας μας. :evil:
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

eleos έγραψε:

Στο γήπεδο και στο φόρουμ Βρίζουν τον Πρόεδρο της ΠΑΕ (τον Ζαγοράκη, όχι κανα γουμενοπαγώνη) και εσένα σε ενοχλεί που βρίζουν τους συνδέσμους.

Ναι γιατι αν δεν ηταν αυτοι ακομα του γουμενομπατατουδηδες θα βριζες
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Επειδή ρε μάγκες.. εγώ είμαι ένας απλός βλάκας κ δεν καταλαβαίνω κ πολλά να ουμ.. Είμαι κ απο χωριό κ μένω στην Γερμανία, μαζί με κάτι άλλους βλάκες σαν εμένα... που περιμένουμε σαν μλκες να έρθει ο ΠΑΟΚ κ να κάνουμε τις εκδρομές μας.. Δεν ασχολούμαστε πολύ με τα διοικητικά πλέον, γιατί η ομάδα πάει απο το καλό στο καλύτερο κ δεν ακούμε ράδια κ μλκιες.. Πιστευουμε στην ΙΔΕΑ, στον ΔΙΚΕΦΑΛΟ κ βγάζουμε μόνο τα λαρύγγια μας... Ασχολούμαστε με τον Σύνδεσμο μας εδώ στην Νυρεμβέργη κ προσπαθουμε να βγάλουμε νεα ΠΑΟΚτσάκια κ να γίνουμε δύναμη... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ ΑΚΡΙΒΩΣ;;;; Για να καταλάβουμε κ εμεις οι απλοί δλδ...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Τι διαβαζουμε ρε εδω μεσα...!!!

Ελεος....Ελεος...

EDIT... Φιλε νιγριτα4 ,συνεχιστε οπως ειστε εσεις...
Μην κοιτατε πισω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Παρ 05 Αύγ 2011, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

eleos έγραψε:

εσενα σε ενοχλει πιο πολυ που βριζουν τον προεδρο.τον αλλον τον ενοχλει που βριζουν τους συνδεσμους.μεγαλη ομαδα υποστηριζεις.τι ηθελες να γινει να εχουν ολοι ιδια αποψη.
αν εισαι προεδρος του ΠΑΟΚ υφιστασαι και μοιραια φθορα.και ο ζαγορακης εχει τη μικροτερη δυνατη.και οι αντιδρασεις ειναι οι χαλαροτερες δυνατες.δυσσαρεσκεια με συνθηματα.ουτε αποχες,ουτε βια ουτε κοντρα.ο ζαγορακης εχει κανει επιλογες που αν τις εκανε οποιοσδηποτρε ακομα ξυλο θα ετρωγε.και απλα ορισμενοι εχουν στραβωσει.
και οχι κανενας προεδρος δεν ειναι σημαντικοτερος απο κανεναν οπαδο,οποιος και αν ειναι,ειτε ειναι συνδεσμιτης ειτε οχι.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

barlow4 έγραψε:δυσσαρεσκεια με συνθηματα.ουτε αποχες,ουτε βια ουτε κοντρα.
εδώ κάνεις κάποιο λάθος.και αποχές είχαμε (κορδελιό κλπ) και βία είχαμε (αεκ κλπ) και κόντρα είχαμε (κοντός).άρα η δυσαρέσκεια δεν εκφράζεται μόνο με σύνθήματα αλλά και με άλλες πράξεις που κάνουν κακό στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δηλαδη ο ενας συνδεσμος που εκανε κατι προσκαιρα ειναι η αποχη των συνδεσμων?και αν οι συνδεσμοι εχουν προβλημα καλα θα κανει ο καθε προεδρος να το λαμβανει υποψιν και να βρισκει τον καταλληλο τροπο να το αντιμετωπιζει για να μην δημιουργουνται κρισεις.το ΠΑΟΚ πανω απο ολα δεν αφορα μονο στους οπαδους.δυο σταρατες κουβεντες χρειαζονταν μονο.οσο για τη βια με αεκ καλο θα ειναι να μην τα βλεπεις μεμονωμενα.δες τα σε συγκριση με το παρελθον και ποσο πιο σπανια συμβαινουν.αν οι συνδεσμοι ηταν τοσο αντιθετοι με ζαγορακη τωρα δεν θα ηταν τοσο χαλαρα τα πραγματα.οσο για την κοντρα με κοντο τι ηθελες να γινει.εφερε παικτη πισω που οποιοσδηποτε αλλος αν το εκανε θα ειχε γινει σφαγη.και δεν ανοιξε μυτη.και εγω δεν τον παω μια τον κοντο.τι να κανω δηλαδη.επειδη το ειπε ο προεδρος να χαρω η να μην τον βρισω?
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

lefis έγραψε:
εδώ κάνεις κάποιο λάθος.και αποχές είχαμε (κορδελιό κλπ) και βία είχαμε (αεκ κλπ) και κόντρα είχαμε (κοντός).άρα η δυσαρέσκεια δεν εκφράζεται μόνο με σύνθήματα αλλά και με άλλες πράξεις που κάνουν κακό στην ομάδα.
η αποχη ηταν λογω των παιδιων που ηταν προφυλακιστεοι...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

για να το ξεκαθαρίσω εγώ κανένα προβλημα δεν έχω με τους συνδέσμους.το πρόβλημα μου είναι τα επεισόδια που γίνονται και αυτοί που τα κάνουν. είτε ανήκουν είτε όχι σε συνδέσμους.
δλδ κάνοντας αποχή για κάποιους που είναι προφυλακισμένοι (δεν μπορώ να εξετάσω το δίκαιο ή το άδικο της προφυλάκισης) ποια είναι τα αποτελέσματα που περιμένεις?
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

η αποχη εγινε για να ξαναερθει το θεμα στην επικαιροτητα γιατι ειχε ψιλοξεχαστει και να ενεργοποιηθει και συγκινηθει κατα καποιο τροπο ο κοσμος και η παε,πραμα και το οποιο εγινε αν θυμασε....και γιναν καποιες ενεργειες και μετα απο λιγο καιρο βγηκαν τα παιδια

πιο πολυ ειτανε επικοινωνιακο το κολπο ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος emeissaspsirizoume4 την Παρ 05 Αύγ 2011, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

darklord έγραψε:
lefis έγραψε:
η αποχη ηταν λογω των παιδιων που ηταν προφυλακιστεοι...
για τους 30 όμως με αεκ δεν λες τίποτε αορατοι ήταν ; τι επεδίωκαν να κάψουν τους παίκτες της αεκ η να κάψουν τον ΠΑΟΚ ;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ρε εορπτολ τι θες να συζητησουμε?
την εμπαθεια σου για τους συνδεσμους?
δεν εισαι αντικειμενικος.για εσενα για ολα φταινε οι συνδεσμοι.σαν τον παγκαλο κανεις που πισω απο ολα βλεπει τον τσιπρα κ τον συριζα.
δηλαδη το οτι μπηκαν 30 μαλακες σου αρκει για να καταδικασεις τους συνδεσμους?
και εγω ξενερωσα.αλλα αν θες να το αναλυσω εγω πιστευω πως αυτοι ειναι νεοπαοκτσηδες που δεν ξερουν να χανουν.τους φουσκωσαν και οι αρδ τα μυαλα οτι το κυπελο θα το παρουμε η εμεις η κανεις και επειδη ειναι στοκοι μπηκανε.οσο για το ποιοι αντεδρασαν και ποιοι οχι..και εγω εχει τυχει να ζητωκραυγαζω σε επεισοδια και μετα που πηγα σπιτι ενοιωσα μ@λ@κ@ς.στο γηπεδο τα νευρα ειναι τεντωμενα.τεσπα αλλο θεμα αυτο.
καθομαστε τωρα και μιλαμε για 30 μαλακες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”