Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Sera4 »

ας μην το παιδευουμε ας παρουμε απλα ο,τι ζηταει ο προπονητης και ας καταφερουμε επιτελους να αποδεσμευσουμε αυτους που δεν του χρειαζονται...
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Varvatos έγραψε:Νικο ποιον θα βγάλεις για να παίξει ο Ελεκ?
για αξιολογη αλλαγη να τον παρουμε. Αν εχουμε και φετος 50 παιχνιδια να παιξουμε δεν μπορει να τα βγαλει ο γκαρσια
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Varvatos έγραψε:Νικο ποιον θα βγάλεις για να παίξει ο Ελεκ?
Για παίχτη δίπλα στο Λαζαρ μιλάμε,επιθετικογενή 8άρι.Ο Έλεκ θα ήταν χρήσιμος γιατί μείναμε μόνο με τον Πάμπλο καθαρό κόφτη αλλά δεν είναι κορυφαία προτεραιότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τρόμος την Παρ 05 Αύγ 2011, 12:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Α μάλιστα οπότε μιλάμε για παίχτη από ότι κατάλαβα που θα κάτσει στον πάγκο.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Γιατί; εάν έχεις Γκαρσία Λαζάρ και μεταγραφή κέντρο, Βιερίνια, Σάλπι, Κλάους/μεταγραφή μπροστά, άμυνα γνωστή, γιατί να κάτσει ο όποιος επιθετικογενής μέσος έρθει πάγκο;
dimitris1408

Δημοσίευση από dimitris1408 »

Ρε μαγκες σοβαρευτειτε λιγο. Ποιος γαρσια λαζαρ κ 10αρι στο κεντρο? Ο γραρσια θα παιζει μονος του αμ. χαφ? Εχει τρεξιματα ικανοποιιτικα για την θεση? Για αυτο ινε διπλα του ο αριας κ περσυ ο βιτολο. με γκαρσια στην 11αδα δεν γινεται να παικσεις αυτο
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Α εσείς λέτε να μην παίξει καθόλου ιβιτς και φωτακης και ο αριας. Ο Ιβιτς ο καλός όμως είναι καλός... ο Φωτάκης φέτος εμένα μου αρέσει σαν δεκάρι.Πολλά χαφ...........
Άβαταρ μέλους
bane1980

Η φυσική θέση του Λαζάρ ποια είναι;

Ο Μπόλονι τον έφερε δηλαδή για τον επιθετικογενή μέσο που θέλει; Οκ, τότε θέλει καθαρό 6άρι.

Δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω και σκέψεις, για να καταλάβω, εξάλλου τώρα παίζουμε αυτό που μπορούμε και όχι αυτό που θέλει ο Μίστερ.

Συν οτι για εμένα φέτος δεν θα πρέπει να θεωρούμε οτι υπάρχει 11άδα με την έννοια "βασικοί και αναντικατάστατοι", εκτός εάν περιμένει κανείς να βγάλει ο Γκαρσία 50 παιχνίδια βασικός.

Ο Ίβιτς στα καλά του ναι, είναι καλός, αλλά πόσα παιχνίδια να βγάλει, και σε αυτά που θα βγάζει, δεν ξέρω εάν το 90λεπτο είναι σίγουρο.

Το Φωτάκη, ναι, τον πιστεύω, αλλά άλλο το να μπορεί να παίξει καλά τη θέση, άλλο το να είναι ο βασικός σε αυτή.

Αρίας για εμένα ακόμα δείχνει καλά στοιχεία, δεν μπορώ να κρίνω, εξάλλου το θέμα είναι τι λέει ο πάγκος και μου δίνεται η εντύπωση οτι ο Μπόλονι τον βλέπει σαν πρώτη αλλαγή στο κέντρο και όχι σαν βασικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bane1980 την Παρ 05 Αύγ 2011, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dimitris1408

Δημοσίευση από dimitris1408 »

Ο γκαρσια θα βγαλει 30 βασικος. και ναι τον λαζαρ τον εφερε για 8αρι box to box, δεν ινε αντικαταστατης του βιτολο. το ειπε κ πριν το παιχνιδι οτι περιμενει ακομα το αμ.χαφ. δεν προκειται να παρουμε 10αρι κ τετοια
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δεκτόν.

Το "10άρι" το καλύπτεις είτε με Φωτάκη, είτε με Ίβιτς, είτε με Λαζάρ, είτε με Βιερίνια ακόμα, αν δώσουμε ευρεία έννοια στο "10άρι", δλδ τον παίκτη που ανεβαίνει πίσω από τα φορ και μοιράζει παιχνίδι (έτσι το καταλαβαίνω εγώ με τα λίγα που ξέρω από θεωρίες κλπ).

Άρα πάμε για σκύλο 6άρι.

Και δευτερευόντως φορ και κεντρ.αμυντ.
Άβαταρ μέλους
Varvatos

bane1980 έγραψε:Η φυσική θέση του Λαζάρ ποια είναι;
Ο Λαζαρ ο ίδιος όμως είπε ότι είναι 6αρι επιθετικό. Δηλαδή ήθελε να πει από αυτά που είδαμε ότι είναι ένα ποιοτικό / δημιουργικό 8αρι. Αλλά στατιστικά δεν έχει το γκολ που έχει ο Φωτάκης και ο Ιβιτς για να παίξει πίσω από τους επιθετικούς και να πάρει τα ριμπάουντ. Δεν ξέρω τι θα κάνει στον ΠΑΟΚ . Μπορεί να κάνει και πολλά γκολ εγώ μιλάω βαση του βιογραφικού.

Από ότι κατάλαβα ο Μπολονι θέλει Γκαρσια Ελεκ Λαζαρ. Ισως βαισιζεται στον Ελεκ και τον Λαζαρ ότι θα κάνουν γκολ στον ΠΑΟΚ ...θα δούμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Varvatos την Παρ 05 Αύγ 2011, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Με τη σειρα που νομιζω εγω χρειαζομαστε:Εναν μεγαλο δυνατο φορ γιατι ο κλαους θελει πολυ δουλεια ακομα,εναν πολυ δυνατο αμυντικο τυπου ντουγκλαο,ενα σκυλι τυπου βιτολο και αν υπαρχουν φραγκα αριστερο μπακ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

μπορει να παρουμε ενα ακομα 8αρι σαν λαζαρ.....και να εναλασσονται διπλα σε γκαρσια...και ο λαζαρ σαν σκυλος τρχει...
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Πρόσεξε τώρα τι γίνετε όμως άμα πάρεις και Ντουγκλάο , ο Κοντρέρας μπορεί να παίξει και ως εξάρι....και να μην χρειαστείς σκύλο...ξέρει την θέση είπε ο Μπολονι...πολλες λυσεις και πολύ βαθος παγκου....

Συμφωνώ πρώτα από όλα φορ κλάσης ή καθόλου φορ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

για το κεντρο Γκαρσια λαζαρ και ψαχνω τον τριτο...αριας ειναι λιγο ερωτηματικο για μενα....Θα θελα Γκαρσια λαζαρ 8αρι και πρωτη αλλαγη φωτακης στη θεση 8 και ιβιτς και στα 6αρια αριας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”