Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
rouxlas1926

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από rouxlas1926 »

εγω δεν εχω κανενα προβλημα να ζητησω και συγνωμη για το τελευταιο συνθημα.θα παω και σε οριλα αλλα για το γνωστο συνθημα στο 30 πρεπει να παω και γιαυτο στον οριλα?τεσπα ενα σκουληκι ειμαι που θελει το κακο του ΠΑΟΚ γραψτε λαθος
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

rouxlas1926 έγραψε:ΣΤΟ 30' ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΕΧΕΙΣ ΛΑΟ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΛΛΑ ΜΛΚ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΣΤΟ 89' ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ Η ΜΑΝΑ.ΣΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ Κ Ο ΚΑΘΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΛΑ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΑΣ Κ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΣΑΣ ΔΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ,ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΜΑΝ Κ ΤΟΥΣ ΓΟΥΜΕΝΟΠΑΓΩΝΗΔΕΣ.ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡ 4 ΠΟΤΕ ΔΥΤΙΚΕ ΔΥΤΙΚΕ

ΥΓ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ 4Α ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ Κ ΚΕΡΔΙΖΕ.ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΝ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΟΚΑΡΧΕΣ...
Ξεκολλατε φαντασιοπληκτοι. Στο 30 το συνθημα δεν ηταν το μλκ προεδρε αλλα ενα αλλο παραφρασμενο στον ιδιο ρυθμο, που λεει για εκδρομες. Αλλα προεδρο δεν εβριζε. Κατι για τα μυαλα μας που πονανε και οτι παντα θα κανουμε εκδρομες ελεγε.
Και στο 90 βριζαν τον Γερουλανο.
xxxxxx, πριν γραψεις κατι, ρωτα κανα γνωστο σου που νιωθει απο γηπεδο και ξερει να ακουει γιατι εσυ μαλλον τουριστας εισαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 05 Αύγ 2011, 12:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: φρονιμα...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δηλαδη επαψε να υπαρχει προβλημα με τον ζαγορακη αποτι καταλαβα.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

[youtube]FetqIhCOKZ8[/youtube]

Αυτο ηταν το περίφημο συνθημα του 30΄. Την επομενη φορα που θα φοβαστε οτι ο κοσμος τραγουδαει κατα του Ζαγορακη, ρωτηστε πρωτα να σας μαθουμε τα συνθηματα μας xxxxxx,.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 05 Αύγ 2011, 12:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: φρονιμα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

obanebane έγραψε:Δηλαδη επαψε να υπαρχει προβλημα με τον ζαγορακη αποτι καταλαβα.
φυσικα και οχι δε νομιζ να ισχυριστηκε κανεις κατι τετοιο...
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

rouxlas1926 έγραψε:εγω δεν εχω κανενα προβλημα να ζητησω και συγνωμη για το τελευταιο συνθημα.θα παω και σε οριλα αλλα για το γνωστο συνθημα στο 30 πρεπει να παω και γιαυτο στον οριλα?τεσπα ενα σκουληκι ειμαι που θελει το κακο του ΠΑΟΚ γραψτε λαθος

Αυτο το "δεν εχω προβλημα να ζητησω συγγνωμη" αλλα πρακτικα ουδεποτε ζητας συγγνωμη το μαθατε ολοι απο την πανηγυρικη συνεντευξη επαναπατρισμου του Σαλπιγγιδη στον Βασιλοπουλο;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

χαλαρωστε ρε λεμε.. :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Taseos έγραψε:Αφηστε τη θλιβερη μειονοτητα να φωναζει οτι θελει.δεν μπορουν ουτε να χαρουν τις νικες του ΠΑΟΚ. Απλα τραγικοι
+1926
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

Sera4 έγραψε:χαλαρωστε ρε λεμε.. :yellowcard:
για πιο χαλαρωμα μιλας σερα αλλος σε θεμα στην κεντρικη εγραφε ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΔΥΤΙΚΕ αλλος εδω λεει σουπερ4 δεν θα γινεις ποτε,αλλος σε αλλο τοπικ ειρωνευεται τον Μαναβη

σιγουρα ειμαστε σε φορουμ του ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Dark lord το σύνθημα που έβαλες link ... Δεν ´ΕΧΕΙ καμία σχέση με το χιλιόμετρα θα κάνουμε και παλι ... ΩΣ ΠΡΟΣ ΡΥΘΜΌ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΊΑ... ;)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:χαλαρωστε ρε λεμε.. :yellowcard:
για πιο χαλαρωμα μιλας σερα αλλος σε θεμα στην κεντρικη εγραφε ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΔΥΤΙΚΕ αλλος εδω λεει σουπερ4 δεν θα γινεις ποτε,αλλος σε αλλο τοπικ ειρωνευεται τον Μαναβη

σιγουρα ειμαστε σε φορουμ του ΠΑΟΚ?
στην κεντρικη δεν μπορω να κανω κατι...τα αλλα τα ''κουρευω''...αλλα οχι και να παμε να πιασουμε παλι τον επαγγελματια εδω και να γινουμε κωλος...

υγ οποιος ξαναποσταρει ψευδεις ειδησεις για τη δημιουργια εντυπωσεων θα φυγει οπως ειναι...

υγ2 η φωτο σου γαμει και δερνει :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Zorro4 έγραψε:Dark lord το σύνθημα που έβαλες link ... Δεν ´ΕΧΕΙ καμία σχέση με το χιλιόμετρα θα κάνουμε και παλι ... ΩΣ ΠΡΟΣ ΡΥΘΜΌ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΊΑ... ;)
Εγω λοιπον που ημουν στο γηπεδο στην 4 σου λεω οτι δεν ακουστηκε τα χιλιομετρα. Το οτι δεν ταιριαζει ως προς τον ρυθμο ειναι και ο λογος που απορω.
Ρωταω και περιμενω ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ 4 ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ...ΜΛΚ ΠΡΟΕΔΡΟ; ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ 4 ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ. Περιμενω.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ακουστηκε οντως νταρκ αλλα σε αυτους που ηταν εκει γυρω γιατι το ειπαν λιγοι και καλυφθηκε σχεδον αμεσως απο τα συνθηματα των αλλων...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ακούστηκε darklord.Να το παραθέσω ολόκληρο?
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Darklord,στο 30 ακούστηκε.Το σύνθημα που έβαλες όντως φωνάχτηκε στο τέλος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”