85. Diego Alejandro Arias Hincapié
Re: 85. Diego Alejandro Arias Hincapié
εμένα μου φάνηκε ότι αργούσε ορισμένες φορές. Δηλαδή έφτανε η μπάλα στον Νορβηγό έξω από την περιοχή μας και μετά έτρεχε να μαρκάρει, αντί να προλαβαίνει την πάσα πριν φτάσει στον παίχτη.
Είναι σκυλί πάντως.
Είναι σκυλί πάντως.
Πολυ αποτελεσματικος στις επεμβασεις του.
Οταν Lockarei την μπαλα στα ποδια του αντιπαλου....ΤΕΛΟΣ....Την εχει παρει πριν καν το σκεφτεις.
Αν δεσει καλυτερα με τους υπολοιπους και κινειται καλυτερα μεσα στο γηπεδο θα δουμε ενα παρα πολυ καλο χαφ.
Τον πιστευω.
Μπραβο πολυ καλο παιχνιδι.
Ο Μονος που συνεχιζει να βγαζει 90λεπτα.
Ετσι για να αρχισουμε να ξεχναμε σιγα σιγα τα πνευμονια του βικτωρα.
Οταν Lockarei την μπαλα στα ποδια του αντιπαλου....ΤΕΛΟΣ....Την εχει παρει πριν καν το σκεφτεις.
Αν δεσει καλυτερα με τους υπολοιπους και κινειται καλυτερα μεσα στο γηπεδο θα δουμε ενα παρα πολυ καλο χαφ.
Τον πιστευω.
Μπραβο πολυ καλο παιχνιδι.
Ο Μονος που συνεχιζει να βγαζει 90λεπτα.
Ετσι για να αρχισουμε να ξεχναμε σιγα σιγα τα πνευμονια του βικτωρα.
εμενα με μπερδευει......θελω να τον δω σε ματς που θα χουμε πιεση....με προβληματιζει σαν παρτενερ του γκαρσια ....σημμερα εκανε πολυ δουλεια στην αμυνα και ο φωτακης...δεν ξερω αν δεν ηταν ο φωτακης τι πιεση θα δεχομασταν...
ειναι πολυ δυνατος με ικανοποιητικη τεχνικη αλλα κτ μου λειπει....
ειναι πολυ δυνατος με ικανοποιητικη τεχνικη αλλα κτ μου λειπει....
Εμένα προσωπικά δε μου άρεσε ήταν κακός, πολύ πιο κάτω από το επίπεδο του Λαζάρ.
- Aureliano Buendia
Δεν υπάρχει άλλος παίκτης στην ενδεκάδα που να με έχει μπερδέψει τόσο πολύ.
Ας ξεκινήσω από το αμυντικό σκέλος.
Όταν η μπάλα είναι διεκδικήσιμη και όταν ορμάει στον αντίπαλο είναι δυνατός και αποτελεσματικός.
Σε αυτό το σημείο μοιάζει με τον Βιτόλο.
Δεν μου αρέσει καθόλου το μαρκάρισμά του στον χώρο όμως.
Σαν να είναι απών από σημεία όπου θα έπρεπε να βρίσκεται και να έχει καθαρίσει τη φάση.
Δεν κάνει και κάποια άλλα πράγματα που έκανε ο Βιτόλο, όπως να ντουμπλάρει (κυρίως στα πλάγια).
Όπως και να το κάνουμε, ο Βιτόλο μας χάριζε πολλές περισσότερες κατοχές μπάλας.
Πάω στο δημιουργικό σκέλος τώρα.
Σίγουρα καλύτερος στις μεταβιβάσεις.
Πολύ λιγότερα λάθη απ' ότι ο Βιτόλο και ικανότητα για πιο δύσκολες πάσες.
Δεν έχει μακρινή μπαλιά και δείχνει κάποιες στιγμές να κρύβεται. Θα έπρεπε να συμμετάσχει περισσότερο στο παιχνίδι νομίζω.
Από φυσική κατάσταση είμαστε καλά.
Λίγο πιο αργός από τον Βιτόλο αλλά με μεγάλες αντοχές.
Λογικά, είναι παίκτης που μπορεί να τραβήξει μεγάλο κουπί μέσα στη σαιζόν, δίχως τραυματισμούς.
Θα δούμε.
Ας ξεκινήσω από το αμυντικό σκέλος.
Όταν η μπάλα είναι διεκδικήσιμη και όταν ορμάει στον αντίπαλο είναι δυνατός και αποτελεσματικός.
Σε αυτό το σημείο μοιάζει με τον Βιτόλο.
Δεν μου αρέσει καθόλου το μαρκάρισμά του στον χώρο όμως.
Σαν να είναι απών από σημεία όπου θα έπρεπε να βρίσκεται και να έχει καθαρίσει τη φάση.
Δεν κάνει και κάποια άλλα πράγματα που έκανε ο Βιτόλο, όπως να ντουμπλάρει (κυρίως στα πλάγια).
Όπως και να το κάνουμε, ο Βιτόλο μας χάριζε πολλές περισσότερες κατοχές μπάλας.
Πάω στο δημιουργικό σκέλος τώρα.
Σίγουρα καλύτερος στις μεταβιβάσεις.
Πολύ λιγότερα λάθη απ' ότι ο Βιτόλο και ικανότητα για πιο δύσκολες πάσες.
Δεν έχει μακρινή μπαλιά και δείχνει κάποιες στιγμές να κρύβεται. Θα έπρεπε να συμμετάσχει περισσότερο στο παιχνίδι νομίζω.
Από φυσική κατάσταση είμαστε καλά.
Λίγο πιο αργός από τον Βιτόλο αλλά με μεγάλες αντοχές.
Λογικά, είναι παίκτης που μπορεί να τραβήξει μεγάλο κουπί μέσα στη σαιζόν, δίχως τραυματισμούς.
Θα δούμε.
- PAPA TSIBIKOS
Έχω την εντύπωση ότι ο παίκτης έχει στοχοποιηθεί από μεγάλη μερίδα των μμε γιατί
"απειλεί" να πετάξει εκτός εντεκάδας-δεκαοχτάδας κάποια αγαπημένα παιδιά των μήντια. π.χ. Ιβιτς , Τσουκ.....
Λογικά θα παλέψει ενάντια στον Φωτάκη για μια θέση στην τριάδα της μεσαίας γραμμής.
"απειλεί" να πετάξει εκτός εντεκάδας-δεκαοχτάδας κάποια αγαπημένα παιδιά των μήντια. π.χ. Ιβιτς , Τσουκ.....
Λογικά θα παλέψει ενάντια στον Φωτάκη για μια θέση στην τριάδα της μεσαίας γραμμής.
- george aspromayros
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
παιζει εκει που του λεει ο προπονητης παιζε ανασταλτικα ποιο πολυ πραγμα που δε το εχει τοσο οσο να κανει παιχνιδι......εγω αυτο καταλαβα....
δηλαδη παιζει θεση φωτακη ποιο πολυ 8αρι παρτε οπως θελετε...
δηλαδη παιζει θεση φωτακη ποιο πολυ 8αρι παρτε οπως θελετε...
Περιμένω πιο πολλά αμυντικά..δεν επιτρέπεται στο πρώτο δεκάλεπτο να μας κάνουν 2 και 3 σουτ μπροστά ακριβώς απ την περιοχή..στην κάλυψη χώρων έχουμε ένα θεματάκι..όταν φορμαριστεί και χωνέψει καλά την κασέτα του coach, με αυτόν στη θέση της σπανιόλας και τον Λαζαρ στη θέση Ιβιτς θα'μαστε σίγουρα μια κλάση πάνω σε σχέση με πέρσι
με απογοητευσε...ηθελα ν τον δω σε ματς που θα δεχομαστα ν πιεση οπως σημερα αλλα δεν μα ερεσε/
στο β βελτιωθηκε αλλα τετοιες τρυοες στον αξονα δε ξαναχαμε.......
στο β βελτιωθηκε αλλα τετοιες τρυοες στον αξονα δε ξαναχαμε.......
Κοινώς, δεν (φαίνεται ότι) μπορεί να αντεπεξέλθει ως μόνος κόφτης σε ματς υψηλού κινδύνου.
μπορει να φανω σκληρος αλλα ειναι και η πραγματικοτητα .....τραγικος.
δεν ξερω τι μπορει να αλλαξει αλλα δυστυχως δεν ειναι αυτο που νομιζαν και νομιζαμε πολλοι.
δεν ξερω τι μπορει να αλλαξει αλλα δυστυχως δεν ειναι αυτο που νομιζαν και νομιζαμε πολλοι.
σημερα ηταν τραγικος μπορω να πω,με πολλα νεκρα διαστηματα στο παιχνιδι του......
δν μου αρεσε καθολου,οπως κ ολη η ομαδα........ελπιζω σε καλη εμφανιση στη ρεβανς......