Μεταγραφές 2011-2012
- paokmaniak
Re: Μεταγραφές 2011-2012
αυτο το δημοσιευμα μου χαλασε ολη την διαθεση,αλλα αν το σκεφτουμε λογικα
μαγκραθ, στιγγερς,αποστολιδης?
καλαμποκης , γιαννακιδης
χριστουγγενος,δεδας?
μαυρος τριποδος,γκετσε?
μαυρος τριποδος,καλλες
ομαδα φθηνη
μαγκραθ, στιγγερς,αποστολιδης?
καλαμποκης , γιαννακιδης
χριστουγγενος,δεδας?
μαυρος τριποδος,γκετσε?
μαυρος τριποδος,καλλες
ομαδα φθηνη
- paokmaniak
εξαρταται απο τις επιλογες των ξενων στο 4 κ 5.Γιατι η ομαδα ειναι σχεδον η ιδια με περυσι.ο στιγγερς και ο αποστολιδης μας εβγαλαν euroleague,o χριστουγεννος καθαρισε το 4 ματσ με τα ληκια μαζι με γκετσε,αρα η περσινη ομαδα χωρις τον σεριφη και τον ντοζιερ με την προσθηκη mcgrath.paokmaniak έγραψε:Oμαδα 2 κλασεις κατω απο την περσινη.
headache καργα!!!
Κάπου έχετε χάσει τους στόχους δεν πάμε να μπούμε Ευρωλίγκα, αν κάτσει έκατσε. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε την τρίτη θέση στην Ελλάδα και από ότι βλέπω έως τώρα, είμαστε πέρα για πέρα φαβορί για να τα καταφέρουμε.
- AspriArkouda
Για μένα μία ομάδα θέλει 3 βασικά συστατικά: καθαρόαιμο playmaker (τύπου keys), δημιουργικό παίκτη ρακέτας με low post game (τύπου gece) και ένα 3αρι που να συνδέει τις 2 ομάδες παικτών που υπάρχουν στο παρκέ και να κάνει πρακτικά τα πάντα (αυτούς που παίζουν με πλάτη και αυτούς με πρόσωπο). έχοντας 3 τέτοιους High impact players οι υπόλοιποι 2 (το guard και το 4αρι) μπορούν να είναι απλά καλοί και όχι τρομερά effective players. όλοι οι υπόλοιποι δε είναι στο χέρι σου να είναι απλά καλοί και φτηνοί...
PS1: παραμονή οπωσδήποτε του θόδωρα. mcgrath στο 2 (και όχι άσσος) εφόσον είναι στο 100% μέχρι 15αυγουστο. δέδα-χαρίση με λιγότερα από 60 χτες.
PS2: έχω ακούσει και εγώ το ενδεχόμενο παραμονής του dionte, ωστόσο έχω κάποιες ενστάσεις: είναι SG/SF. από τη μία όμως δεν μπορεί να δημιουργήσει μέσω της ντρίμπλας και να έχει ένα αξιόπιστο midrange σουτ (βασικό για SG) και σαν SF δεν έχει ούτε τη σιγουριά του μακρινού σουτ που θα απελευθερώσει την ομάδα, ούτε πάει συχνά στις βολές, ούτε είναι θανατηφόρα εύστοχος- γενικά δεν είναι ο ηγέτης-clutch player που θέλω εγώ για την κομβική θέση 3)...
PS1: παραμονή οπωσδήποτε του θόδωρα. mcgrath στο 2 (και όχι άσσος) εφόσον είναι στο 100% μέχρι 15αυγουστο. δέδα-χαρίση με λιγότερα από 60 χτες.
PS2: έχω ακούσει και εγώ το ενδεχόμενο παραμονής του dionte, ωστόσο έχω κάποιες ενστάσεις: είναι SG/SF. από τη μία όμως δεν μπορεί να δημιουργήσει μέσω της ντρίμπλας και να έχει ένα αξιόπιστο midrange σουτ (βασικό για SG) και σαν SF δεν έχει ούτε τη σιγουριά του μακρινού σουτ που θα απελευθερώσει την ομάδα, ούτε πάει συχνά στις βολές, ούτε είναι θανατηφόρα εύστοχος- γενικά δεν είναι ο ηγέτης-clutch player που θέλω εγώ για την κομβική θέση 3)...
-
Trikaliotis
Για 2 αμερικανούς που λέτε στο 4 και στο 5 δε νομίζω, γιατί μετά ο Γκετσέφσκι πόσο και που θα παίζει? Το πιο λογικό θα ήταν να μοιραστεί τον χρόνο στο 5 μαζί με τον Χαρίση και τον Καλλέ. Δηλαδή χονδρικά 20 ο Γκέτσε, 15 ο Χαρίσης και 5 ο Καλλές. Και στο 4 θα μπορούσαμε να έχουμε αμερικανό στη θέση του Ντόζιερ και από πίσω του κάποιον έλληνα (ΟΧΙ ΤΟΝ ΝΤΙΚΟΥΔΗ
). Οπότε δημιουργείται μια καλή 5άδα ψηλών που ταιριάζουν μεταξύ τους. Ο Χαρίσης μου αρέσει πολύ, θα τον ήθελα, αν ήταν και 5-6 χρόνια νεότερος θα ήταν ταμάμ για μακροχρόνια καριέρα στην ομάδα μας.
Για 2ο τεσσάρι δε γουστάρω Χαριτόπουλο, μου τη σπάει γενικά αυτή η ανακύκλωση από ονόματα παλαιότερων αποτυχημένων σεζόν. Χίλιες φορές να ανεβάσουν κάποιον πιτσιρικά παρά να βλέπω συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους ΓκαγκαλουδοΧαριτόπουλους. Σαφώς και από τον Ντικούδη τον προτιμώ, αλλά μπορεί να έχουμε ήδη 2 μεταγραφές στην ομάδα μας και να μη το ξέρουμε..Λιάπης και Σπυρόπουλος από ότι μαθαίνω βγάζουν μάτια στην Παίδων. Ο ένας από τους δύο είναι 4άρι έτσι δεν είναι Denis??? Το ξέρω είναι πολύ πιτσιρίκια, αλλά τους προτιμώ από τον Χαριτόπουλο.
Σχετικά με Καλαμπόκη, έχω την εντύπωση ότι αποκτήθηκε στη θέση του ΜακΓκράθ. Δε νομίζω να χωράνε και οι 2 στην ίδια ομάδα και μαζί και ο Γιαννακίδης. Λογικά θα πάμε για καθαρόαιμο αμερικανό άσσο, μαζί με Στίγγερς και έναν ακόμα έλληνα και στο 2 Καλαμπόκης, Γιαννακίδης.
Για 2ο τεσσάρι δε γουστάρω Χαριτόπουλο, μου τη σπάει γενικά αυτή η ανακύκλωση από ονόματα παλαιότερων αποτυχημένων σεζόν. Χίλιες φορές να ανεβάσουν κάποιον πιτσιρικά παρά να βλέπω συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους ΓκαγκαλουδοΧαριτόπουλους. Σαφώς και από τον Ντικούδη τον προτιμώ, αλλά μπορεί να έχουμε ήδη 2 μεταγραφές στην ομάδα μας και να μη το ξέρουμε..Λιάπης και Σπυρόπουλος από ότι μαθαίνω βγάζουν μάτια στην Παίδων. Ο ένας από τους δύο είναι 4άρι έτσι δεν είναι Denis??? Το ξέρω είναι πολύ πιτσιρίκια, αλλά τους προτιμώ από τον Χαριτόπουλο.
Σχετικά με Καλαμπόκη, έχω την εντύπωση ότι αποκτήθηκε στη θέση του ΜακΓκράθ. Δε νομίζω να χωράνε και οι 2 στην ίδια ομάδα και μαζί και ο Γιαννακίδης. Λογικά θα πάμε για καθαρόαιμο αμερικανό άσσο, μαζί με Στίγγερς και έναν ακόμα έλληνα και στο 2 Καλαμπόκης, Γιαννακίδης.
-
Trikaliotis
Μην ακούω χαζαμάρες (που έλεγε κι η γιαγιά μου
) για Κρίστμας..Γατάκι ολκής ο τύπος, καλύτεροι αμερικανοί στο 3 και στα ίδια λεφτά να φάν' κι οι κότες..! Άσε που είναι επιτακτική η ανάγκη απόκτησης καθαρόαιμου 3αριού..
-
Trikaliotis
Καλαμπόκη ακούμε, αλλά Καλαμπόκη δε βλέπουμε..Τι γίνεται ακόμα να βγεί η ανακοίνωση??? Ελπίζω να μη το κάνουν σήριαλ Παλάσιο κι αυτό και το πάμε από μέρα σε μέρα..
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Tον πήραμε τον καλαμπόκη παίδες! Υπέργραψε σήμερα! Καλωσήρθες Καλαμπόκη! Άντε τριποντάκια μου!
Πηγή: Σπορτ 103 FM
Πηγή: Σπορτ 103 FM
+1diniko80 έγραψε:οτι και να γινει μαρσαλ δεν βρισκουμε...
Ο Καλαμπόκης πώς τα πήγε πέρσι;
εγω πιο πολυ στενοχωρηθηκα για ντοζιερ παρα για μαρσαλ..γκετσεφσκι θεμε τωρα
«Βλέπει» Λόρμπεκ ο Σούλης
Οι «ασπρόμαυροι» εξετάζουν τον διεθνή με τα χρώματα της εθνικής Σλοβενίας, Ντόμεν Λόρμπεκ. Αδερφός του Έραζεμ που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα και γόνος μπασκετικής οικογενείας, ο 26χρονος γκαρντ φόρεσε την φανέλα της Λαγκουν Άρο την σεζόν που μας πέρασε χωρίς ωστόσο οι αριθμοί του να είναι ιδιαίτερα υψηλοί. Πιο συγκεκριμένα σε 31 παιχνίδια της ACB είχε 16.9 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής και σημείωνε 5.4 πόντους.
Ο Λόρμπεκ θεωρήθηκε από πολλούς ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα του όμως η καριέρα του δεν δικαίωσε όσους περιμέναν από αυτόν το βήμα παραπάνω. Έχει ύψος 1.99 αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3» και ξεκίνησε την καριέρα του από την σλοβένικη Τριγκλαβ. Ακολούθησαν οι Έλιος Ντομζάλε, Ολύμπια Λουμπλιάνας, Εστουντιάντες, Μπενετόν Τρεβίζο, Καχασόλ και την σεζόν που μας πέρασε έπαιξε στην Λαγκούν Άρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωσή σου εξετάζεται όπως και πολλών άλλων παικτών και μέσα στις επόμενες ημέρες ενδέχεται να του κατατεθεί επίσημη πρόταση. Αξίζει να σημειωθεί πως το «κασέ» του δεν είναι «τσουχτερό» και κινείται στα δεδομένα του ΠΑΟΚ.
http://www.metrosport.gr/%C2%ABvlepi%C2 ... -o-soulis/
Οι «ασπρόμαυροι» εξετάζουν τον διεθνή με τα χρώματα της εθνικής Σλοβενίας, Ντόμεν Λόρμπεκ. Αδερφός του Έραζεμ που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα και γόνος μπασκετικής οικογενείας, ο 26χρονος γκαρντ φόρεσε την φανέλα της Λαγκουν Άρο την σεζόν που μας πέρασε χωρίς ωστόσο οι αριθμοί του να είναι ιδιαίτερα υψηλοί. Πιο συγκεκριμένα σε 31 παιχνίδια της ACB είχε 16.9 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής και σημείωνε 5.4 πόντους.
Ο Λόρμπεκ θεωρήθηκε από πολλούς ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα του όμως η καριέρα του δεν δικαίωσε όσους περιμέναν από αυτόν το βήμα παραπάνω. Έχει ύψος 1.99 αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3» και ξεκίνησε την καριέρα του από την σλοβένικη Τριγκλαβ. Ακολούθησαν οι Έλιος Ντομζάλε, Ολύμπια Λουμπλιάνας, Εστουντιάντες, Μπενετόν Τρεβίζο, Καχασόλ και την σεζόν που μας πέρασε έπαιξε στην Λαγκούν Άρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωσή σου εξετάζεται όπως και πολλών άλλων παικτών και μέσα στις επόμενες ημέρες ενδέχεται να του κατατεθεί επίσημη πρόταση. Αξίζει να σημειωθεί πως το «κασέ» του δεν είναι «τσουχτερό» και κινείται στα δεδομένα του ΠΑΟΚ.
http://www.metrosport.gr/%C2%ABvlepi%C2 ... -o-soulis/