Θελεις να το πιασουμε απο την αρχη ....
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- WestBlock4
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
εννοειται κ τον κουδα... κανενας δεν ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ... οταν το καταλαβουνε καποιοι τοτε θα ειμαστε απλα οι πιο δυνατοι σε ολουσ τους τομεις.
Αδερφε εγω δεχομαι τα παντα... Μ@ΛΑΚΙΕς δεν μπορω να βλεπω ... Πες την γνωμη σου και Οκ. Κανενα προβλημα ... xxxxxx
Ελεος πια...
Και προς Θεου δεν αναφερομαι σε εσενα . Αν καποιοι εχουν χασει την αισθηση του χιουμορ , δεν φταιω εγω ...
xxxxxx
Ελεος πια...
Και προς Θεου δεν αναφερομαι σε εσενα . Αν καποιοι εχουν χασει την αισθηση του χιουμορ , δεν φταιω εγω ...
xxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 04 Αύγ 2011, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ηρεμα
Λόγος: ηρεμα
- emeissaspsirizoume4
μιας και ανεφερες Μαναβη,ο Μακης εχει πει για δ.σ. οτι αν δεν ηταν ποδοσφαιριστης θα εσκαβε παγους στην Σιβηριαshark4 έγραψε: Α, ρε Μαναβη που θελετε ....
Ισα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
την αποψη του Μαναβη για Ζαγορακη σιγουρα δεν θες να την ακουσεις....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος emeissaspsirizoume4 την Πέμ 04 Αύγ 2011, 22:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απολαυστικος!shark4 έγραψε:Αδερφε εγω δεχομαι τα παντα... Μ@ΛΑΚΙΕς δεν μπορω να βλεπω ... Πες την γνωμη σου και Οκ. Κανενα προβλημα ... Οχι απο τον καθε τυχαρπαστο να ακουω την μ@λακια του ....
Ελεος πια...
Eμαθε ο αλλος και τον " αυτοσεβασμο "...![]()
![]()
Αντε συνελθε που θα μας πεις και " φιλαρακια "....
Για χαλάρωσε λιγο ....
Ηρθες μου πουλησεις και πνευμα ....Ισα ρε ...
Μια σημειωση μονο, τις υποδειξεις τις ξεκινησες εσυ.
Και μια δευτερη, το "θα λετε Σαλπι θεε παρε την παε" δειχνει το δικο σου νοητικο επιπεδο αφου αυτο μονο ενας μωρος θα το ελεγε. Και εισαι και 43 χρονων...Ποσο πρεπει να γινει πια;
Ισα παρτο σε λεω, χαχαχα
- navigator11
μεταλαμπάδευσε τη γνώση ρε φίλε,μη μας κρατάς στο σκότοςemeissaspsirizoume4 έγραψε:μιας και ανεφερες Μαναβη,ο Μακης εχει για δ.σ. οτι αν δεν ηταν ποδοσφαιριστης θα εσκαβε παγους στην Σιβηριαshark4 έγραψε: Α, ρε Μαναβη που θελετε ....
Ισα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.![]()
στην αποψη του Μαναβη για Ζαγορακη σιγουρα δεν θες να την ακουσεις....
λαλακες κανονιστε την πορεια σας θα το κλειδωσω το γαμωτοπικ μπας και ηρεμησετε...
σε μιση ωρα παλι
σε μιση ωρα παλι
- Isaak the Greek
Ποσο λιγοι μπορει να ειμαστε ρε γαμωτ?ΠΟΣΟ?
Και δεν ειναι ο Σαλπιγγιδης το θεμα.Τουλαχιστον τωρα εχουμε μονο ενα θεμα για να αλληλοβριζομαστε.Εαν δεν ηταν αυτος θα ειμασταν στα μαχαιρια για 500 θεματα ταυτοχρονως.
Κι οταν λεμε ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο προσωπα πρεπει να ισχυει και για μας, οχι μονο για τους αλλους.
Και δεν ειναι ο Σαλπιγγιδης το θεμα.Τουλαχιστον τωρα εχουμε μονο ενα θεμα για να αλληλοβριζομαστε.Εαν δεν ηταν αυτος θα ειμασταν στα μαχαιρια για 500 θεματα ταυτοχρονως.
Κι οταν λεμε ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο προσωπα πρεπει να ισχυει και για μας, οχι μονο για τους αλλους.
Είναι απλό... Το θέμα Ζαγοράκη κλείνει σιγά -σιγά. (μακάρι οι κανούργιοι να είναι και συνεπείς)
Γιατί να μην συνεχιστεί το θέμα Σαλπιγγίδης;
Είναι οι ίδιοι και ίδιοι... Η γκρίνια πάνω απ' όλα.
Γιατί να μην συνεχιστεί το θέμα Σαλπιγγίδης;
Είναι οι ίδιοι και ίδιοι... Η γκρίνια πάνω απ' όλα.
Είχα γράψει παλαιότερα, ότι από συγκεκριμένα άτομα θα διαβάσεις συγκεκριμένα πράγματα και σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές.
Ελπίζω να με καταλαβαίνεις τώρα realcon.
Ελπίζω να με καταλαβαίνεις τώρα realcon.
- Vonapartis
Ολέθριο σφάλμα η διαχείριση του Σαλπιγγίδη από τον Ζαγοράκη. Προκάλεσε ένα από τα καίρια ρήγματα στο καράβι της Διοίκησής του. Από πέρυσι το καλοκαίρι αυτός ο πόλος διχόνοιας της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας δεν λέει να εκλείψει. Ισα ίσα όταν βρίσκει γόνιμο έδαφος φουντώνει.
Φέτος θα παίξει μπαλάρα, όπως ξέρει να κάνει και θα βουλώσει στόματα.
"Ολέθριο σφάλμα" και μ@λ@κίες.
Άλλη μία φάπα στο λαγό, άλλος ένας παιχταράς στην ΠΑΟΚΑΡΑ.
Και φέτος θα παίξει μπαλάρα το ξαναλέω.
"Ολέθριο σφάλμα" και μ@λ@κίες.
Άλλη μία φάπα στο λαγό, άλλος ένας παιχταράς στην ΠΑΟΚΑΡΑ.
Και φέτος θα παίξει μπαλάρα το ξαναλέω.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
ρε τσακώνεστε για ένα παιχτή καλό που επέστρεψε στην ομάδα μας; ΠΟΣΟ ΒΛΑΧΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΓΤ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΚ! ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ! ΡΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ! ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΠΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!
Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι τις περισσότερες φορές γράφει κάποιος την παπαριά του για να διχάσει,
και αυτός ο κάποιος έχει συνήθως 1-2-3 ποστ και εγγράφηκε την ίδια μέρα... τι κάνει νιάου νιάου...
και μετά όταν θα φάει το κράξιμο, πετάει και ένα πείτε με και σκουλήκι εγώ την άποψη μου λέω...
τι να πω είναι για πολλά γέλια....
και αυτός ο κάποιος έχει συνήθως 1-2-3 ποστ και εγγράφηκε την ίδια μέρα... τι κάνει νιάου νιάου...
και μετά όταν θα φάει το κράξιμο, πετάει και ένα πείτε με και σκουλήκι εγώ την άποψη μου λέω...
τι να πω είναι για πολλά γέλια....