Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Ο Ελέκ αριστερό μπάκ είναι παίδες.Αλλά η videotown που έπαιζε, δεν είναι και καμιά ομαδάρα.Αλλά για να τον θέλει ο Μπόλονι κάτι ξέρει.Το συν σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ο παίκτης είναι εν δυνάμει διεθνής στην εθνική Ουγγαρίας.Δηλαδή αμά έρθει στον ΠΑΟΚ ανεβαίνει επίπεδο ο παίκτης και μπορεί να αποκ΄τησει μεγαλύτερη αξία και να κερδίσει θέση βασικού στην εθνική.
Ο 26χρονος μέσος, Γιάννης Ναλμπάντης, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, παρότι έχει συμφωνήσει προφορικά και είναι στο βουνό, αφού πρώτα πρέπει να δικαιωθεί στην προσφυγή που κατέθεσε κατά του Αγροτικού Αστέρα. Ωστόσο το όλο θέμα θεωρείται τυπικό και η Αναγέννηση περιμένει την εκδίκαση της προσφυγής, προκειμένου να ανακοινώσει κι επίσημα την απόκτησή του.
Πέραν αυτού, σε ανοιχτή γραμμή με τον ΠΑΟΚ, μετά την απόκτηση του Εργκούς Κάτσε, βρίσκεται η Αναγέννηση Επανομής, για να αποκτήσει και άλλους παίκτες. Ως γνωστόν, στόχος παραμένει ο 22χρονος τερματοφύλακας, Αστέριος Γιακουμής, ενώ πλέον εξετάζεται και η περίπτωση επιστροφής του Παναγιώτη Κουρδάκη.
Ο 23χρονος στόπερ, που υπέγραψε στις αρχές του καλοκαιριού στον "δικέφαλο", ήταν βασικό στέλεχος στην περσινή άνοδο των "πράσινων" στη Β' Εθνική και πλέον θεωρείται πιθανό να έρθει και πάλι στην Αναγέννηση, αυτή την φορά με την μορφή δανεισμού από τους συμπολίτες.
epanomifc.gr
Πέραν αυτού, σε ανοιχτή γραμμή με τον ΠΑΟΚ, μετά την απόκτηση του Εργκούς Κάτσε, βρίσκεται η Αναγέννηση Επανομής, για να αποκτήσει και άλλους παίκτες. Ως γνωστόν, στόχος παραμένει ο 22χρονος τερματοφύλακας, Αστέριος Γιακουμής, ενώ πλέον εξετάζεται και η περίπτωση επιστροφής του Παναγιώτη Κουρδάκη.
Ο 23χρονος στόπερ, που υπέγραψε στις αρχές του καλοκαιριού στον "δικέφαλο", ήταν βασικό στέλεχος στην περσινή άνοδο των "πράσινων" στη Β' Εθνική και πλέον θεωρείται πιθανό να έρθει και πάλι στην Αναγέννηση, αυτή την φορά με την μορφή δανεισμού από τους συμπολίτες.
epanomifc.gr
Iakovidis έγραψε:Ο Ελέκ αριστερό μπάκ είναι παίδες.Αλλά η videotown που έπαιζε, δεν είναι και καμιά ομαδάρα.Αλλά για να τον θέλει ο Μπόλονι κάτι ξέρει.Το συν σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ο παίκτης είναι εν δυνάμει διεθνής στην εθνική Ουγγαρίας.Δηλαδή αμά έρθει στον ΠΑΟΚ ανεβαίνει επίπεδο ο παίκτης και μπορεί να αποκ΄τησει μεγαλύτερη αξία και να κερδίσει θέση βασικού στην εθνική.
χαφ τον εχει οπου εχω δει...οχι οτι εχει αξια αν δεν πεσουν λεφτα δεν ερχεται κανενας
Εκτός του Douglao από την Καβάλα πολύ καλό λαβράκι θεωρώ ότι είναι και ο André Schembri και θα πρέπει να το προσέξουν , επίσης ο Martín για τα λεφτά είναι value for money. Ο André Schembri ειδικά είναι καλή περίπτωση.
Δύο τεχνικούς διευθυντές έχω. Είναι κρίμα να πληρώνουμε μετά άλλες ομάδες για να αποκτήσουμε παίχτες.
Δύο τεχνικούς διευθυντές έχω. Είναι κρίμα να πληρώνουμε μετά άλλες ομάδες για να αποκτήσουμε παίχτες.
Ο Βόλος δε θα διαλυθεί σαν την Καβάλα ο χοντρός θα δώσει την ομάδα σε Βολιωτες επιχειρηματίες (ίσως και να έχει γίνει το ντιλ).Το Μαλτέζο έπρεπε να τον κλείσουμε πριν το βόλο τώρα πρέπει να δώσουμε κανα παίχτη από τους κομένους συν κανένα φράγκο.
Aντε παλι οι αλλοι παιρνουν ολους τους καλους και εμεις τους πανερατους.
Το διαβασαμε και αυτο χασαμε το μαλτεζικο λαβρακι μας το πηρε ο μπεος μεσα απο τη στενη.
Για συνελθετε λιγο καλοκαιριατικα ρε αλανια, βαρβατε λυπησου μας ρε.
Το διαβασαμε και αυτο χασαμε το μαλτεζικο λαβρακι μας το πηρε ο μπεος μεσα απο τη στενη.
Για συνελθετε λιγο καλοκαιριατικα ρε αλανια, βαρβατε λυπησου μας ρε.
Αυτό δεν το έγραψε κανείς. Εσύ το έγραψες αυτό.
Εγώ τι να σε λυπηθώ αν δεν λυπάσαι εσύ τον εαυτό σου. Ελεύθερο φορουμ είναι και ο καθένας γράφει την γνώμη του και τις σκέψεις του. Αν δεν συμφωνείς μη με διαβάζεις εμένα ή όποιον άλλο και στεναχωριέσαι τζάμπα και να διαβάζεις μόνο αυτά που σου αρέσουν να διαβάζεις. Το φόρουμ δεν μπορεί να επιλέγει ποιοι θα ποστάρουν. Τα παράπονα σου στο σχετικό θρεντ.
Εγω είπα απλά ότι εγώ θεωρώ λαβράκι την περίπτωση André Schembri και αν πέσει ο Βόλος να την κοιτάξουν . Χαμηλό συμβόλαιο –μικρό ρίσκο-καλή περίπτωση. Αυτά για πανέρια εσύ τα λές.
Εγώ τι να σε λυπηθώ αν δεν λυπάσαι εσύ τον εαυτό σου. Ελεύθερο φορουμ είναι και ο καθένας γράφει την γνώμη του και τις σκέψεις του. Αν δεν συμφωνείς μη με διαβάζεις εμένα ή όποιον άλλο και στεναχωριέσαι τζάμπα και να διαβάζεις μόνο αυτά που σου αρέσουν να διαβάζεις. Το φόρουμ δεν μπορεί να επιλέγει ποιοι θα ποστάρουν. Τα παράπονα σου στο σχετικό θρεντ.
Εγω είπα απλά ότι εγώ θεωρώ λαβράκι την περίπτωση André Schembri και αν πέσει ο Βόλος να την κοιτάξουν . Χαμηλό συμβόλαιο –μικρό ρίσκο-καλή περίπτωση. Αυτά για πανέρια εσύ τα λές.
1ος στοχος χαφ (Ελεκ) 2ος σεντερ φορ και τελος
Υ.Γ. Αν παμε στο γηπεδο με τα νευρα τσαταλια την κατσαμε την βαρκα,
ουτε εδω μεσα δεν μπορουμε να συγκρατηθουμε
Υ.Γ. Αν παμε στο γηπεδο με τα νευρα τσαταλια την κατσαμε την βαρκα,
ουτε εδω μεσα δεν μπορουμε να συγκρατηθουμε

Οσο για το σκεπτικο μου για τους πανερατους επειδη κανεις οτι δεν καταλαβαινεις να στο εξηγησω,ο μαλτεζος
ειχε προταθει στον ΠΑΟΚ και αποριφθηκε,με αυτη τη λογικη γραφω οτι αφησαμε τους καλους στους αλλους (δε λες οτι ειναι καλος?) και για αλλη μια φορα θα γεμισουμε παλτα.
Οσο για τους πανερατους και τα παλτα δεν αναφερθηκα οτι το εγραψες εσυ απλα υπαρχει αυτη η αποψη στο φορουμ οτι μαζευουμε παλτα που τα πληρωνουμε ασκοπα.
ειχε προταθει στον ΠΑΟΚ και αποριφθηκε,με αυτη τη λογικη γραφω οτι αφησαμε τους καλους στους αλλους (δε λες οτι ειναι καλος?) και για αλλη μια φορα θα γεμισουμε παλτα.
Οσο για τους πανερατους και τα παλτα δεν αναφερθηκα οτι το εγραψες εσυ απλα υπαρχει αυτη η αποψη στο φορουμ οτι μαζευουμε παλτα που τα πληρωνουμε ασκοπα.
κορινθιε σε επομενο τετοιο ποσταρισμα θα φυγεις...χαλαρωστε τι κουβεντες ειναι αυτες στο ασχετο...
υγ ματσακι εχουμε σημερα απο αυριο θα ξανασχοληθουμε
υγ ματσακι εχουμε σημερα απο αυριο θα ξανασχοληθουμε
Πλακιτσα εκανα ρε σερα ο βαρβατος θα το καταλαβει ειμαι σιγουρος,σα να μιλαγαμε προσωπο με προσωπο ενα πραγμα ετσι ενιωσα. 

αφηστε τις χαζομαρες και σημερα ολοι τουμπα.εκοψα διακοπες για το σημερινο 

ολοι στην τουμπα να αποθεωσουμε τους νεους επενδυτες
(λεμε και καμια μαλατσια να περασει η ωρα)
(λεμε και καμια μαλατσια να περασει η ωρα)