Φιλικό με Πόρτο
Kala re, mh varas !
Exw douleia, 8a se apanthsw pio meta, giati fainesai kai pitsirikos, exeis akoma na ma8eis polla aderfe. Vlepw pws se e8iksa kai proswpika kai den phgaine ekei h apanthsh mou. 8a sou ta pw pio meta omws....
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Exw douleia, 8a se apanthsw pio meta, giati fainesai kai pitsirikos, exeis akoma na ma8eis polla aderfe. Vlepw pws se e8iksa kai proswpika kai den phgaine ekei h apanthsh mou. 8a sou ta pw pio meta omws....
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
- dreamwarrior
Προσοχή-προσοχή
Προσοχή παρακαλώ!!!!!!
Ο κύριος gash04 - επαναλαμβάνω - ο κύριος gash04 να επικοινωνήσει με τον συντονιστή και τον υπεύθυνο γραφείου τύπου του κορυφαίου ποστ "Ότι να'ναι" για να συζητηθεί το μέλλον του στην Paokmania Dream Team!!!
Υ.Γ. : Στο τέλος υπάρχει και κρατημένος λίγο τραχανάς περίσσεμα για επιδόρπιο................
Ο κύριος gash04 - επαναλαμβάνω - ο κύριος gash04 να επικοινωνήσει με τον συντονιστή και τον υπεύθυνο γραφείου τύπου του κορυφαίου ποστ "Ότι να'ναι" για να συζητηθεί το μέλλον του στην Paokmania Dream Team!!!
Υ.Γ. : Στο τέλος υπάρχει και κρατημένος λίγο τραχανάς περίσσεμα για επιδόρπιο................
araya4 τώρα που θα κατέβουμε όλοι απο Γερμανία το καλοκαίρι, να μας δείξετε ρε αδερφέ τι κάνουν στο γήπεδο τέλος πάντων για να ξέρουμε κ εμείς!!!!
Πως φωνάζουν, πως πίνουν καμιά μπύρα όπως εσύ κ τέτοια!!!
Για να ξέρουμε κ εμείς τι θα κάνουμε!!!
ΑΑΑΑΑ κ μην υποτιμάς τους πιτσιρικάδες!!! ΠΑΟΚτσης είναι κ αυτός!!
Ξέρει αυτός, ξέρει!!!!
Πως φωνάζουν, πως πίνουν καμιά μπύρα όπως εσύ κ τέτοια!!!
Για να ξέρουμε κ εμείς τι θα κάνουμε!!!
ΑΑΑΑΑ κ μην υποτιμάς τους πιτσιρικάδες!!! ΠΑΟΚτσης είναι κ αυτός!!
Ξέρει αυτός, ξέρει!!!!
Εδω ειμαι ρε αδερφε.....τελικα εισαι μεγαλος αριθμος ρε, τι να σε πω. Και ναι ρε, πιτσιρικας εισαι και αν δεν εισαι πιτσιρικας στην ηλικια, εισαι στο μυαλο ρε λαζοπουλε. Ακου λεει τα πηρα.
Θα σε εξηγησω ειπα και αμεσως κατεβασες ολοκληρο βιβλιο.
Ποιος εβαλε ρε ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ. Μονος μιλας και μονος τα πιστευεις αυτα. Μαλλον ισως επειδη "οποιος εχει τη μυγα....που λεει και ο σοφος λαος.
Το αν τραγουδας και εχεις ακριβη αποψη για ολα, μαλλον θα πρεπει να δεις κανα γιατρο φιλε. Πριν πω οτιδηποτε, ειπα γι αυτους που τραγουδουσαν 90 λεπτα. Μαλλον εσυ λειπεις απο αυτο το κλαμπ γεμησε η μηχανη σου με τον προεδρα μας. Χαλαλι....καμια εφημεριδα σε πηρε τουλαχιστον......να εχεις και κανα αποκομα ζωης.
Τα υπολοιπα δεν τα ψηλοθυμαμαι, εβγαλες τοσα πολλα αλλωστε απο το ειναι σου, δεν πειραζει....
Εκει που γελασα ομως ρε φιλε αδερφε, ειναι που μιλησες για κατι εκδρομες και ΟΥΕΦΑ και λεωφορεια κτλ. Αν αρχησω να σε λεω για ατομα και συνδεσμους ρε, ειδικα στη Γερμανια, δε θα ξανασχοληθεις, θα σε χασει το παοκμανια. Σε ειπα, πολλα λεμε, σεβομαι καποια πραγματα, αλλα ειδικα σε σωνδεσμιακο κινημα, λιγοι μπορουν να μιλησουν εδω μεσα με επιχειρηματα και να εχουν αποψη.
Κανεις δεν ειναι πιο ΠΑΟΚ απο τον αλλο, ολοι την ιδια ιδεα και καψουρα εχουμε.....το παοκομετρο, δε βρηκα λογο που εσω εθεσες. Και εκτος αυτο, ανοιξες το στομα σου και ειπες πολλα περισσοτερα, απο οσο επρεπε και σε αναλογουν. Χαλαρωσε.
Ο αλλος που πεταχτηκε απο Γερμανια, ακουσε το ονομα του πουθενα ; Θιχτηκε και αυτος αοριστα; Αν ναι, ας μιλησει......κλ@νιες, σου μου του και υπονοουμενα δεν εχει.
Υ.Γ. Οχι ρε φιλε gash, δεν ειπα τιποτα κακο για σενα, το παρεξηγησες φιλαρακι.
Θα σε εξηγησω ειπα και αμεσως κατεβασες ολοκληρο βιβλιο.
Ποιος εβαλε ρε ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ. Μονος μιλας και μονος τα πιστευεις αυτα. Μαλλον ισως επειδη "οποιος εχει τη μυγα....που λεει και ο σοφος λαος.
Το αν τραγουδας και εχεις ακριβη αποψη για ολα, μαλλον θα πρεπει να δεις κανα γιατρο φιλε. Πριν πω οτιδηποτε, ειπα γι αυτους που τραγουδουσαν 90 λεπτα. Μαλλον εσυ λειπεις απο αυτο το κλαμπ γεμησε η μηχανη σου με τον προεδρα μας. Χαλαλι....καμια εφημεριδα σε πηρε τουλαχιστον......να εχεις και κανα αποκομα ζωης.
Τα υπολοιπα δεν τα ψηλοθυμαμαι, εβγαλες τοσα πολλα αλλωστε απο το ειναι σου, δεν πειραζει....
Εκει που γελασα ομως ρε φιλε αδερφε, ειναι που μιλησες για κατι εκδρομες και ΟΥΕΦΑ και λεωφορεια κτλ. Αν αρχησω να σε λεω για ατομα και συνδεσμους ρε, ειδικα στη Γερμανια, δε θα ξανασχοληθεις, θα σε χασει το παοκμανια. Σε ειπα, πολλα λεμε, σεβομαι καποια πραγματα, αλλα ειδικα σε σωνδεσμιακο κινημα, λιγοι μπορουν να μιλησουν εδω μεσα με επιχειρηματα και να εχουν αποψη.
Κανεις δεν ειναι πιο ΠΑΟΚ απο τον αλλο, ολοι την ιδια ιδεα και καψουρα εχουμε.....το παοκομετρο, δε βρηκα λογο που εσω εθεσες. Και εκτος αυτο, ανοιξες το στομα σου και ειπες πολλα περισσοτερα, απο οσο επρεπε και σε αναλογουν. Χαλαρωσε.
Ο αλλος που πεταχτηκε απο Γερμανια, ακουσε το ονομα του πουθενα ; Θιχτηκε και αυτος αοριστα; Αν ναι, ας μιλησει......κλ@νιες, σου μου του και υπονοουμενα δεν εχει.
Υ.Γ. Οχι ρε φιλε gash, δεν ειπα τιποτα κακο για σενα, το παρεξηγησες φιλαρακι.
ρε αντε απο εδω ολοι να πουμε που βγαινετε και μετρατε τα οπαδικικια σας...και 200 χρονων να ειστε σαν 10χρονα φαιρεστε...αντε συνερθετε ολοι και πειτε απο ενα παοκ πανω απο ολα και ζητηστε συγνωμη απο τον ευατο σας μαυτα που κανετε...ειναι δυνατον να μαλωνουμε τα παοκια μεταξυ μας!!! οποιος το κανει αυτο το μονο που μπορει να τον χαρακτηρησει ειναι βλακας...και δεν υπαρχει βλακας παοκτσης...αντε ξυπνατε και πατε διακοπες γιατι σας εχει βαρεσει η ζεστα στο κεφαλι μου φαινετε.......... ΠΑΟΚ ρε ακουτε ολοι!!!!

Δηλαδή εγώ που πάω στο γήπεδο και βλέπω μπάλα (την όποια τραγική μπάλα παίζουμε τα τελευταία χρόνια...), πληρώνω πάντα το (πανάκριβο για την ποιότητα της ομάδας που είχαμε) εισιτηριάκι μου, έχω το διαρκείας μου (όχι απο τα φθηνά), ψωνίζω (ότι π@π@ρι@ βρώ) απο τη μπουτίκ, αλλά δεν γουστάρω να τσιρίζω συνέχεια, δεν είμαι αρκετά ΠΑΟΚ?
Μην ψάχνετε να βρείτε ποιός είναι πιο Παοκτσής... Ποιός προσφέρει περισσότερο στην ομάδα... Ποιός "μετράει" περισσότερο... Μην ασχολείστε με άλλους... Ασχοληθείτε όλοι μόνο με τον εαυτό σας... Προσφέρετε όπως μπορείτε ο καθένας στην ομάδα, άλλος με τα λεφτά του, άλλος με τη φωνή του, άλλος με την παρουσία του, άλλος με τα λόγια του...
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα!
Φιλικά,
Άρης

Μην ψάχνετε να βρείτε ποιός είναι πιο Παοκτσής... Ποιός προσφέρει περισσότερο στην ομάδα... Ποιός "μετράει" περισσότερο... Μην ασχολείστε με άλλους... Ασχοληθείτε όλοι μόνο με τον εαυτό σας... Προσφέρετε όπως μπορείτε ο καθένας στην ομάδα, άλλος με τα λεφτά του, άλλος με τη φωνή του, άλλος με την παρουσία του, άλλος με τα λόγια του...
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα!
Φιλικά,
Άρης
- Mantzarioti
αραυα ποιος εισουν φιλε? το παιδι απο τον συνδεσμο του μπελο? "αν" και synfonw με την αποψη σου, ιταν κοντα το γιπεδο σε μεγαλεs πολης ths γερμανιας με πολυ ελληνισμο και απογοτευτικα που ειδα πολυ λιγους. το εθεσα και θεμα στο λεοφοριο του στην επιστροφη μας και ειπα στα μελη μας οτι η douleia μας στο γιπεδο einai να φοναζουμε και να στιριζουμε την ομαδα και οχι να προσπαθισουν ολοι μαζι να πιασουν ομιλια με ποικιλιδη και ζαγορακη και φοτογραφια απο εδω και aggalies απο ekei και οταν ερθουN τα δυσκολα θα einai απ τους προτους που θα γκαριζουν! προσοπικα και egw δεν βγηκα φοτο μe τον τεο αλλα πρεπeι να πω οτι oi περισοτεροι που πηγαν ιταν απλοι φιλατηλοι με τα παιδια τους και οχι απο συνδεσμο, χωρις να θελω να δικαιολογισω γιατι κατα αποψη μου απαραδεκτο το dortmund που ιταν τοσο λιγοι σε ενα μερος που einai πολου κοντα τους και emeis δεν πηγαμε με adeies και κατσαμε να δουμε παοκαρα