Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Αυτό λέμε όλοι barlow4...τα 4,5-5 δεν είναι λίγα, αλλά δεν είναι και αρκετά από όλες τις απόψεις.
Δεν φταίει η αγορά, φταίμε εμείς που χρειαζόμαστε περισσότερα.
Δεν φταίει η αγορά, φταίμε εμείς που χρειαζόμαστε περισσότερα.
Ειπε κάτι για το Μποκανί που μου έκανε εντύπωση..
Εγώ το εξέλαβα ότι καλός και άγιος ο Μποκανί , αλλά το κέντρο κερδίζει τα παιχνίδια.
Αρα μαλλον προτιμάει και άλλον χαφ αντι για επιθετικο! (ασχετα αν εχει ζητησει και τους 2)
Εγώ το εξέλαβα ότι καλός και άγιος ο Μποκανί , αλλά το κέντρο κερδίζει τα παιχνίδια.
Αρα μαλλον προτιμάει και άλλον χαφ αντι για επιθετικο! (ασχετα αν εχει ζητησει και τους 2)
Ι.ΜΠΛΑΝΚΟ - Κοιτάει και προς Θεσσαλονίκη ο «ζορό»
Και τελικά που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ίσμαελ Μπλάνκο; Ο Αργεντινός επιθετικός, αφότου αποχώρησε από την ΑΕΚ (ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του), δεν έχει καταφέρει να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Και μπορεί να δηλώνει πως δεν θα αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα, ωστόσο τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.
Ο «ζορό» προσπάθησε να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν διαθέτουν τα χρήματα για να καλύψουν τις απαιτήσεις του, με αποτέλεσμα να υπάρξει «ναυάγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ωστόσο, ο Μπλάνκο έχει προσεγγίσει και άλλη ομάδα της Superleague και βρίσκεται σε αναμονή.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αργεντινός… ψάχνεται για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού. Ωστόσο, με τα μέχρι τώρα οικονομικά δεδομένα ούτε ο «Δικέφαλος» του βορρά μπορεί να καλύψει τις ετήσιες απαιτήσεις του παίκτη, που ανέρχονται σε ένα ποσό της τάξης των 650-750 χιλ. ευρώ.
Αλλά με το ενδεχόμενο της εισόδου στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ των Φλωρίδη-Σαχπατζίδη, όπου και θα υπάρξει εισροή ρευστού, δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα για τον πρώην άσο της ΑΕΚ, για τον οποίο ο «Δικέφαλος» του βορρά είχε ενδιαφερθεί και το περσινό καλοκαίρι. Εξελίξεις προσεχώς.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=268961
Και τελικά που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ίσμαελ Μπλάνκο; Ο Αργεντινός επιθετικός, αφότου αποχώρησε από την ΑΕΚ (ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του), δεν έχει καταφέρει να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Και μπορεί να δηλώνει πως δεν θα αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα, ωστόσο τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.
Ο «ζορό» προσπάθησε να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν διαθέτουν τα χρήματα για να καλύψουν τις απαιτήσεις του, με αποτέλεσμα να υπάρξει «ναυάγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ωστόσο, ο Μπλάνκο έχει προσεγγίσει και άλλη ομάδα της Superleague και βρίσκεται σε αναμονή.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αργεντινός… ψάχνεται για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού. Ωστόσο, με τα μέχρι τώρα οικονομικά δεδομένα ούτε ο «Δικέφαλος» του βορρά μπορεί να καλύψει τις ετήσιες απαιτήσεις του παίκτη, που ανέρχονται σε ένα ποσό της τάξης των 650-750 χιλ. ευρώ.
Αλλά με το ενδεχόμενο της εισόδου στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ των Φλωρίδη-Σαχπατζίδη, όπου και θα υπάρξει εισροή ρευστού, δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα για τον πρώην άσο της ΑΕΚ, για τον οποίο ο «Δικέφαλος» του βορρά είχε ενδιαφερθεί και το περσινό καλοκαίρι. Εξελίξεις προσεχώς.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=268961
Ο Μπλάνκο θα ήταν μία ιδανική περίπτωση (αν είχαμε λεφτά) για τους εξής λόγους:
1) Δεν θα τον πάρεις δανικό! Πολύ σημαντικό αυτό. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
2) Είναι σκόρερ και στην κορυφή θα σου κάνει κάνει πάνω από δέκα γκολ στάνταρ!
3) Ζητάει λιγότερα λεφτά από αυτά που έδινες στον Μουσλι και μπορείς να τον κλείσεις και με καμιά 500αρα γιατί έριξε πολύ το κασέ του και ψάχνει απελπισμένα ομάδα. Παρακαλάει. Το κασέ του είναι λογικό απλά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκετε σήμερα σε ένα οικονομικό αδιέξοδο. Επενδυτές ή κλαφτα.
1) Δεν θα τον πάρεις δανικό! Πολύ σημαντικό αυτό. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
2) Είναι σκόρερ και στην κορυφή θα σου κάνει κάνει πάνω από δέκα γκολ στάνταρ!
3) Ζητάει λιγότερα λεφτά από αυτά που έδινες στον Μουσλι και μπορείς να τον κλείσεις και με καμιά 500αρα γιατί έριξε πολύ το κασέ του και ψάχνει απελπισμένα ομάδα. Παρακαλάει. Το κασέ του είναι λογικό απλά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκετε σήμερα σε ένα οικονομικό αδιέξοδο. Επενδυτές ή κλαφτα.
ο μπλανκο ειναι ο αργεντινος κλαους...εχω τετοιο δε θελω...θελω στραικερ που να σπαει τη μπαλα στα χαφ να παιζει με πλατη ειπε ο κοουτς....τετοιος ο μπλανκο δεν ειναι...
ο μπλανκο ειναι αλεπου στη μικρη περιοχη οπως και ο κλαους...
αν παρω στραικερ θα ειναι τετοιος αλλιως παιρνω χαφ καλο που θα φερνει ευκολα τη μπαλα στο κλαους μεσα στη περιοχη...εκει ο μικρος ξερει τι θα τη κανει...και πολυ καλα μαλιστα..και ο σαλπι ειναι καλος εκει...
οποτε η στραικερ με τα χαρακτηριστικα του κοουτς ή χαφαρα καλη
ο μπλανκο ειναι αλεπου στη μικρη περιοχη οπως και ο κλαους...
αν παρω στραικερ θα ειναι τετοιος αλλιως παιρνω χαφ καλο που θα φερνει ευκολα τη μπαλα στο κλαους μεσα στη περιοχη...εκει ο μικρος ξερει τι θα τη κανει...και πολυ καλα μαλιστα..και ο σαλπι ειναι καλος εκει...
οποτε η στραικερ με τα χαρακτηριστικα του κοουτς ή χαφαρα καλη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος diniko80 την Τετ 03 Αύγ 2011, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο αθανασιαδης αν δουλεψει μπορει να γινει μπλανκο πιστευω ...εχουν κοινα.....εγω θα θελα διαφορετικα χαρακτηριστικα για το νεο φορ...Ας παρουμε καναν ρουμανο μιας και απαγορευεται να φερει ρουμανους... 

- thodoris31
Για το αν το είπε ο κόουτς ή τα ΑΡΔ εγώ κρατάω επιφυλάξεις.diniko80 έγραψε:θελω στραικερ που να σπαει τη μπαλα στα χαφ να παιζει με πλατη ειπε ο κοουτς....
Δεν θυμάμαι ποτέ ο Μπολονι να κάθισε σε κάποια συνέντευξη τύπου και να ανέλυσε τι είδους επιθετικό θέλει.
Το σίγουρο είναι ότι είπε ότι:
θέλω 4 παίχτες.
Θέλω επιθετικό
Θέλω χαφ σίγουρα.
Θέλω σεντερμπακ
Θέλω δεκαρι
Τους δύο τώρα (άμεσα) τους άλλους δεν με πειράζει αν έρθουν αργότερα.
obanebane έγραψε:Τα καλα στοιχεια του μπλανκο δεν διαφερουν και πολυ απο αυτα του αθανασιαδη.
Οποτε κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει λογος να καπελωσουμε τον αθανασιαδη και να του κοψουμε τη φορα.
Υ.Γ Εγω αν ημουν ο αθανασιαδης και επερνε η ομαδα τον μπλανκο θα ξενερωνα ασχημα,για να μη σας πω οτι θα ζηταγα να φυγω.
Το ξανα παραθετω για οσους δεν το διαβασαν,ουτε για 300 χιλιαρικα δεν θα επαιρνα εγω τον μπλανκο στην ομαδα απο τη στιγμη που εχω κλαους.
βαρβατε το 10 γκολ θα τα κανει και ο κλαους ανετα αν ειναι βασικος φορ και ειμαι σιγουρος γιαυτο που γραφω.
- pagotatzis
Ο jiovanovic έκλεισε anderlecht!
θα πάρει και mbokanie;
όχι ότι ελπίζω να έρθει σε εμάς άπλα ρωτάω
http://transfermarkt.de/de/anderlecht-v ... 69141.html
θα πάρει και mbokanie;
όχι ότι ελπίζω να έρθει σε εμάς άπλα ρωτάω
http://transfermarkt.de/de/anderlecht-v ... 69141.html
ετσι φαινεται παγωτατζη///////δυστυχως ,......αν και μενει ο λουκακου.....
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Για το αν είχε επαφή με τον Μποκανί : Ξέρω ότι είναι σε επαφή με την Άντερλεχτ. Για μένα θα ήταν λίγο δύσκολο να δω τον Μποκανί εδώ. Ξέρω ότι οι εφημερίδες γράφουν εδώ γι΄ αυτόν, αλλά ξέρω ότι είναι μια περίπλοκη υπόθεση, γιατί τον γνωρίζω τον ποδοσφαιριστή.
Ναι συμφωνώ obanebane απλά δεν γίνετε να βασιστείς όλη την χρονιά στον Κλαους. Μακάρι όμως.
Πάντως εδώ που τα λέμε είναι λίγο παράλογο/πολυτέλεια να έχεις τόσα πολλά χαφ και να ζητάει και άλλα χαφ
Εγώ περίμενα να ζητήσει ο Μπολονι λογικά έναν επιθετικό και τον "Ντουγκλάο".
4 παίχτες είναι πάνω κάτω είναι γύρο στα +2 εκατμ. Στο μπάτζετ.
Πούστη ρίζετε?
Δεν φοβάται να αδειάσει την διοίκηση βλέπω. Καλό για εμάς κακό για αυτούς.
Πάντως εδώ που τα λέμε είναι λίγο παράλογο/πολυτέλεια να έχεις τόσα πολλά χαφ και να ζητάει και άλλα χαφ
Εγώ περίμενα να ζητήσει ο Μπολονι λογικά έναν επιθετικό και τον "Ντουγκλάο".
4 παίχτες είναι πάνω κάτω είναι γύρο στα +2 εκατμ. Στο μπάτζετ.
Πούστη ρίζετε?
Δεν φοβάται να αδειάσει την διοίκηση βλέπω. Καλό για εμάς κακό για αυτούς.
αν βαλουμε κατω τα χαφ ειναι Γκαρσια λαζαρ φωτακης που φαινεται να εχει σε εκτιμηση...ιβιτς ισως λογω τραυματισμων να φοβαται....αριας δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο τον θεωρει αναντικαταστατο και λογικα τσουκ αναγκαστικα και μπαλαφας ειναι μπαλαφας....οποτε εναν ακομα σιγουρα θελουμε για 2 δεν ξερω..
δε μασαει τα λογια του και προστετευει και τον εαυτο του με αυτον τον τροπο..ο ρουμανος γατονι ειναι..
δε μασαει τα λογια του και προστετευει και τον εαυτο του με αυτον τον τροπο..ο ρουμανος γατονι ειναι..
Aς πάρουνε και ένα ρίσκο ρε παιδί μου.
Έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ θα περάσει σίγουρα στους ομίλους?
Έτσι όπως είναι το ΠΟΚ δεν αξίζει να το κυνηγήσουμε?
Έλεος 6 μήνες δεν βρίσκουνε φορ?
Έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ θα περάσει σίγουρα στους ομίλους?
Έτσι όπως είναι το ΠΟΚ δεν αξίζει να το κυνηγήσουμε?
Έλεος 6 μήνες δεν βρίσκουνε φορ?