Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
giapas

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από giapas »

black death έγραψε: Και όσοι θεωρείτε λίγα τα 4,5-5 για το 70% του παίχτη και περιμένετε πρόταση πάνω από 10 σε εκείνο το παράλληλο σύμπαν στο οποίο ο Βιεϊρίνια κοστίζει όσο και ο Νασρί, o Αρσάβιν, ο Οζίλ κ.λπ., θέλω να δω τι θα πείτε αν ποτέ ο παίχτης φύγει αναγκαστικά με τα μισά ή ελεύθερος...
Δηλαδή ο Νασρι οταν πηγε Αγγλια με ενα δεκάρικο αν δε κάνω λάθος, ηταν πολύ καλύτερος απο το Βιερίνια?
Και οι 3 που αναφέρεις παιζανε σε προηγμένα πρωταθλήματα + οργανωμένες ομάδες.

Εγώ νομίζω ότι αν ο Βιερίνια τώρα έπαιζε πχ σε Γαλλική ομάδα (και οχι στη Σουπερ Λιγδα) θα κόστιζε ένα 15άρι μυρια και η επόμενη μεταγραφή του θα ήταν σε ομάδα τριτοτεταρτο φαβορι που θα χτύπαγε ΤσουΛου.

Χρέος μας είναι να αναβαθμίσουμε την ομάδα, να διακριθούμε στην Ευρώπη και να πάρουμε το μέγιστο που μπορούμε από αυτόν τον παίκτη.
Οχι να τον σκοτώσουμε για να κλείσουμε μια τρυπα.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Sera4 έγραψε:++++++++++++ κος

πολυ απλα δεν πωλειται ο παιχτης σε τετοια εξευτελιστικη τιμη...και πολυ απλα η διοικηση δεν βγαζει εμπιστοσυνη οτι μπορει να καλυψει το κενο επαξια και προς το συμφερον της ομαδας...και πολυ απλα εχει ηδη ξεκινησει η σεζον για εμας...και πολυ απλα δεν τους παιρνει ποσο μαλλον μετα το φιασκο βιτολο...και πολυ απλα ο μπολονι εχει θεσει ενα βετο...και τελος πολυ απλα ειναι με μαθηματικη ακριβεια δεδομενο οτι πωληση του συγκεκριμενου θα ειναι και η τελευταια κινηση αυτης της διοικησης...

οποτε προσωπικα τη βρισκω απιθανη την πωληση...
+1(πολύ απλά)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Τετ 03 Αύγ 2011, 10:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μα σε αυτό ακριβώς στηρίζεται η άποψή μου. Οτι και να πουληθεί ο Βιερίνια, παίκτες δεν θα δούμε, γιατί τα λεφτά θα πάνε για να κλείσουν τρύπες κλπ, όχι για ενίσχυση.

Δεν βλέπεις οτι λίγο λίγο από το κλεισμένοι Μποκανί και Ντουγκλάο πάμε στο "εάν δεν μπουν λεφτά, δύσκολες άλλες μεταγραφές"; σε λίγο θα μας βγουν με υπερπλήρεις γραμμές και οτι η μεταγραφή λέγεται Κοντρέρας και οτι για ενίσχυση μπροστά θα πρέπει να μπούμε ομίλους κλπ. άντε να έρθει και κανας Γ.Παπ γιατι ακόμα και τώρα (κυριολεκτικά τώρα στη Συν.Τύπου) ο άλλος σκούζει για παίκτες: 2 ΑΜΕΣΑ - 2 μετά.

Τουλάχιστον ξεκαθαρίζει τη θέση του. Εάν τον έφεραν για να κάνει αυτά που μπορεί και όχι αυτά που θέλει, να είναι σε όλους ξεκάθαρο σε ποιον θα ψάξουν ευθύνες για τυχόν (2η συνεχόμενη) αποτυχημένη χρονιά.

(ναι, ξέρω, σήμερα έχω τα νεύρα μου)

Εντιτ: giapas η τελευταία πρόταση όλα τα $$$

Εντιτ2: δεν μπορώ να αποδεχθώ οτι η έσχατη λύση προηγείται των ανωτέρω αναφερθεισών αναγκαιοτήτων
black death

Δημοσίευση από black death »

giapas έγραψε: Δηλαδή ο Νασρι οταν πηγε Αγγλια με ενα δεκάρικο αν δε κάνω λάθος, ηταν πολύ καλύτερος απο το Βιερίνια?
Και οι 3 που αναφέρεις παιζανε σε προηγμένα πρωταθλήματα + οργανωμένες ομάδες.
Καλύτερος ήταν, νεότερος, με μεγαλύτερες προοπτικές εξέλιξης, διεθνής με την εθνική Γαλλίας, και με χρονιές σε σοβαρό πρωτάθλημα (Γαλλικό) καλύτερες απ' αυτές που έχει κάνει ο Βιεϊρίνια στο Ελληνικό (!).

ΥΓ. 15-16 τον πήρε η Άρσεναλ.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Κακα τα ψεμματα ο Βιερινια -πρωτιστως- και εν συνεχεια ο Κοντρερας αποτελουν για την ΠΑΕ τα πλεον κερδοφορα περιουσιακα στοιχεια .
Ο πορτογαλλος ηταν μια εμπνευση του Σαντος , ηρθε , τραυματιστηκε και εν συνεχεια απεδειξε την αξια του σε Ελλαδα αλλα και στην Ευρωπη .
Ο ιδιος ο Μπολονι ειπε οτι αποτελει βασικο στοιχειο στον κορμο που θελει να φτιαξει . Σε σημειο που μια ενδεχομενη πωληση του , θα αλλαζε ακομα και τους ορους στο συμβολαιο του και στην συνεργασια του με τον ΠΑΟΚ. Ηδη τωρα λεει οτι του χρειαζονται αλλοι ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ....
Και αν καποιοι αντεδρασαν για την παραχωρηση του Βιτολο χωρις ανταλλαγματα , που στο κατω-κατω της γραφης ενας ανασταλτικος μεσος ηταν , σαν αυτον μπορεις να βρεις και αλλους , τοτε για τον Βιερινια μια πωληση του με χαμηλο αντιτιμο -σαν αυτα που γραφονται - θα ισοδυναμει με βλακεια μεγατονων.
Αλλωστε προς τι η προσπαθεια της διοικησης για επεκταση συμβολαιου αλλα και της περιβοητης ρητρας... Αν ειναι μονο για εφε και τα ματια του κοσμου , τοτε ας το πραξουν ....
Δενν τρεφω αυταπατες οτι ενας παικτης τυπου Βιερινια θα μεινει εφ' ορου ζωης στον ΠΑΟΚ , ουτε οτι θα κρεμασει τα παπουτσια εδω αλλα ουτε και οτι θα πωληθει σε τιμες Λιονελ Μεσι ...
Αλλα απο την αλλη, το πλεον ηχηρο ονομα τοσο απο αποψη οικονομικη οσο και ποδοσφαιρικη δεν θα πρεπει να φυγει " εναντι πινακιου φακης " ...
Γιατι τοτε οι λεονταρισμοι σε γαυρους του τυπου " φερτε 10 εκ. και παρτε τον " ειναι χωρις αντικρυσμα , την στιγμη που μπορει να διαπραγματευεσαι με ομαδες τυπου Μπλακμπερν ( κατι σαν την Κερκυρα της Αγγλιας ) για ποσα της ταξεως των 4 η' 4.5 εκ....

Προσωπικα δεν πιστευω οτι θα φυγει για τους παραπανω λογους . Θα ειναι το " κυκνειο ασμα " της διοικησης και μαλιστα με υπαιτιοτητα της . Μαλ@κιες των αρδ και των κ@λοφυλλαδων τους ... Καθε εξι μηνες η ιδια ιστορια ... :redcard:
Αλλωστε που να ψαχνεις και μαιευτηρια καλοκαιριατικα... ;)

Υ.Γ Ελα ρε Φλωριδη παρεα με τον Σαχπα να τελειωνουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Τετ 03 Αύγ 2011, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Bono έγραψε:Καλά λεφτά τα 5,όμως το συμφέρον της επιλογής κρίνεται απ' το πόσα θα σου φέρει ο Αντελίνο όσο είναι παρών στην Τούμπα και η ταπεινή μου γνώμη λέει ότι θα σου φέρει περισσότερα.
Ο βάζελος πήρε 6 από Σισέ και έχασε με το καλημέρα 4 με τους Τοτσέδες....μπορεί κανείς τώρα να μιλήσει για συμφέρουσα επιλογή?
Πολύ σωστά.
Τα ίδια με Κοντρέρας πέρισυ αναλύαμε.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Sera4 έγραψε:
black death έγραψε:Δηλαδή αν σας έβαζαν δίλλημα πχ. Αμπντούν, Ντουγκλάο και φορ ή κρατάς Βιεϊρίνια και άντε το πολύ παίρνεις και ένα φορ με 300 χιλιάρικα, τι θα λέγατε;
Ναι ξέρω, είμαι φυτό, πρόβατο, λεφτά υπάρχουν...
Και όσοι θεωρείτε λίγα τα 4,5-5 για το 70% του παίχτη και περιμένετε πρόταση πάνω από 10 σε εκείνο το παράλληλο σύμπαν στο οποίο ο Βιεϊρίνια κοστίζει όσο και ο Νασρί, o Αρσάβιν, ο Οζίλ κ.λπ., θέλω να δω τι θα πείτε αν ποτέ ο παίχτης φύγει αναγκαστικά με τα μισά ή ελεύθερος...
Τελικά μου φαίνεται όλοι το "σωτήρα" Φλωρίδη περιμένουμε και δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. :lol: ;)
ο αμπντουν καταρχην οδευει στη μονακο...κατα δευτερον φυσικα και θα προτιμουσα να κρατησω το βιερινια και να παρω απλα ντουγκλαο ελευθερο ουτε καν φορ...ο βιερινια ειναι ολη μας η επιθεση αυτη τη στιγμη εχει αποδειχθει πολλακις...χανεις τον βιερινια χανεις την επιθεση σου...και αυτο υποστηριζει και ο μπολονι εμμεσως πλην σαφως...επισης οπως ειπα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στη διοικηση οσο αναφορα τις επιλογες της σε θεματα παιχτων ουτε στο πως θα διαχειριστει τα λεφτα...επισης οπως προειπα εχουν συμφωνηθει καποια πραγματα με τον μπολονι...

δυο πραγματα εχω να πω το ενα το εγραψα και στις μεταγραφες...

ο κονε πηρε μεταγραφη φετος 3 μυρια...ο κονε...

μπαλαφας,σαβινι,γεωργιου,σακελαριου,κουρδακης μειωση συμβολαιου επαγγελματια...εχεις κανει προσπαθεια να ξεφορτωθεις τα συγκεκριμενα συμβολαια να δεις ποσα γλιτωνεις???τι εχεις καταφερει πανω σε αυτα???

in boloni we trust...
Σωστά.

Με προπονητή φέτος καλό και με καλές εμφανίσεις τον πουλάς του χρόνου και έχοντας δώσει στον προπονητή χρόνο να βρει τον τρόπο αντικατάστασής του...
black death

Αν δεν μπορείς να τον ανανεώσεις, το να τον πουλήσεις του χρόνου (με ένα χρόνο να απομένει στο συμβόλαιο του) δεν είναι καλή ιδέα. Ιδού το ερώτημα: Μπορείς;
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Καλά και ο Ελ Ζαρ θα μας έκανε να ξεχάσουμε το Σορλέν και θα ξεκούραζε το Βιερίνια αλλά τελικά αποδείχθηκε ελ-Ζααρρρττ..

Πέρα από την οπαδική καύλα για αυτόν τον σπάνιο παίκτη, είναι αλήθεια πως η ομάδα φέτος στήνεται πάνω στο Βιερίνια. Μιας και φαίνεται πως το γλυκό δένει, είναι πολύ κρίμα να χαλάσει τώρα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

black death έγραψε:Αν δεν μπορείς να τον ανανεώσεις, το να τον πουλήσεις του χρόνου (με ένα χρόνο να απομένει στο συμβόλαιο του) δεν είναι καλή ιδέα. Ιδού το ερώτημα: Μπορείς;
μπορεις...αλλο ειναι το ερωτημα...θες να τον κρατησεις ή ψαχνεις μια προταση αρκετα καλη ωστε να τον πουλησεις και να βουλωσεις τρυπες γι αυτο εχεις ριξει χαμηλα τον πηχη στις απαιτησεις σου???

αυτο πιστευω μενει να φανει... :ugeek: :ugeek:

αλλο φιασκο που να ειναι και μεγαλυτερο απο τον βιτολο(ναι αυτον που μεχρι πριν φυγει λεγαμε ενα απο τα 2 μεγαλυτερα περιουσιακα μας στοιχεια και μετα τον βγαλαμε σακατη που δεν επιανε μια στην αγορα) ο λαος σιγουρα δεν θα αντεξει και γι αυτο πιστευω οτι κανεις δε θελει να παρει τετοια ρισκα ποσο μαλλον οταν στηνεται μια ολοκληρη ομαδα πανω του...

και πεποιθηση μου ειναι οτι κατα 99% θα μεινει και τζαμπα ασχολουμαστε... :ugeek:
black death

Sera4 έγραψε:μπορεις...
Μακάρι, αλλά προσωπικά δεν είμαι και πολύ σίγουρος.
Υπάρχουν ερωτηματικά όπως: α) Τι οικονομικές απαιτήσεις θα έχει ο παίχτης (και ο μάνατζέρ του βεβαίως βεβαίως) για νέο συμβόλαιο;
β) Θέλει να δεσμευτεί με μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ;

Μήπως αν ήταν τόσο εύκολο, θα το είχαν κάνει ήδη; Δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Adelino έμαθα για τον ατζέντη σου και ομολογώ απογοητεύτηκα.
Ο ατζέντης ΔΕΝ είναι μόνο για να κλείνει καλές συμφωνίες. Είναι ένας γενικός συμβουλάτορας. Ειδικά για νέους και ξένους.

Και ο συγκεκριμένος που ΛΕΝΕ οτι επιλέγεις, θεωρώ δεδομένο οτι είναι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ δυνατός συμβουλάτορας, ειδικά για τη σχέση σου με τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τί έπαιξε με τον προηγούμενο και αλλάζεις, αλλά αυτός εδώ θεωρώ πως είναι οχι μόνο ικανός, αλλά και διατεθιμένος να καταστρέψει την σχέση σου με την ομάδα.
Και μόνο που το άκουσα, χαλάστηκα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο μποτος ειναι?
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

τσιαρτας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

θα χουμε γρρρρρρρρρρρηηηηηηηηηηηγγγγγγγγγοοοοοοοοοορρρρρρεεεεεεςςςςςςς δδδδδδιιιαπραγματευσεις δλδ...

καλα αλλον δε βρηκε.....απο τους πιο σιχαμενους ανθρωπους του ποδοσφαιρου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”