Δηλαδή 320 απολελέ!

Απαράδεκτε να σου δώσω λίγη αναβολή ρε;
Hμουν στο 506 την περίοδο που όλο το τάγμα βρίσκονταν σε Κόσοβο και Αφγανιστάν.Αυτό σημαίνει ότι γύρω στα 500 ΕΠΟΠια ήταν αλλού. Και ποιος έτρωγε το παλούκι; ΕΜΕΙΣ!!!!!! Διοικητής τάγματος ένας λοχαγός που δεν ήξερε που παν τα 4. 15 ΕΠΟΠια να έχουν καταλάβει όλες τις σημαντικές θέσεις σε γραφεία κτλ, ένας εξ' αυτών να είναι ακόμα και υποδιοικητής. Κάθε μεσημέρι κάναμε ντου στα σκουπίδια για να σκοτώσουμε ποντίκια βάζοντας φωτιές στις τρύπες τους. Εγώ, ήμουν επόπτης εστιατορίων και υπεύθυνος κουζίνας, αλλά χωρίς μάγειρα!!!!! Κάθε μέρα έτρεχα με Καναδέζα να ανεβοκατεβάζω φαΐ, να ψάχνω άτομα για λάντζα, να κυνηγώ τα ποντίκια από την κουζίνα και την τραπεζαρία και να 'χω και τους μ@λ@κες τους ΕΠΟΠ να έρχονται κάθε πρωί και να λουφάρουν εκεί που ήμουν εγώ με καφεδάκια, ταβλάκι, εφημεριδούλα και μουσικούλα, τα παλιομουνόπανα. Α, είχα και ένα τρελοπαοκτσάκι που κατέβαινε κάθε βδομάδα Αθήνα και αλλού για τα ματς του ΠΑΟΚ από τον σύνδεσμο της Τούμπας, τον Τέντσιο, αν τον γνωρίζει κανείς..Tetradje έγραψε:Free ησουν στο 50-τρ-6 φανταζομαι εεε... Μερικα ταγματα εχουν παραδοση! Νυχτα πηγα εκει και διαβαζω σε τοιχο "Δεν ειναι νυχτα, το ταγμα ειναι μαυρο"...free4 έγραψε:
Και λίγα είπες για το Πολύκαστρο αδερφέ. Τόσο τρέξιμο ούτε σε προετοιμασία του γαύρου δεν πέφτει χαχαχαχαχαχα
Χειμωνας στο Πολυκαστρο (Φυσο-καστρο) και ειδικα στο 506 σημαινει οτι εισαι ετοιμος για Βιετναμ! χαχαχα Ε και μετα ισως Καμποτζη, Ιραν και Τουμπα.