Μεταγραφές 2011-2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Μεταγραφές 2011-2012

Δημοσίευση από palok »

έστω ντίνο αγγελίδη... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Αβδάλα ή ακόμη και Λανέ, όχι όμως τον Ντικούδη :D
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

επιτελους ενα κανονικο πλει μεικερ ...δε μπορει 2 χρονια να παιζουμε με μπαλωματα στην πιο κυρια θεση
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Βρε και Σάκη Τζελαλή ΣΕ λέω για δεύτερο 4άρι.. :D Όχι Ντικούδη όμως!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

νταν καλαχαν ον θυμαστε? αν και μαλλον 5αρι ηταν
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

καλά εσύ το ξεφτίλησες maniakos... :mrgreen: :opaokara: :nairepaok:
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Άσχετο, αλλά σοβαρά τώρα..Το θηρίο ο Κοβίλ του Πανιωνίου πως σας φαίνεται από αμερικανούς για βασικό 4-5άρι? Μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση πέρυσι, πολύ δυνατός παίχτης και στο πρωτάθλημα είχε πολύ καλά νούμερα. Με ένα κατοστάρι νομίζω πως μπορούμε να τον κλείσουμε. Επίσης από τον Νιώνιο για μπακ-απ πλάγιος στο 3 καλή λύση θα ήταν και ο Άλεξιτς..
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Από το McGrath γλιτώσαμε ή έχει συμβόλαιο και για τον επόμενο χρόνο;
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

trik είναι τρενάκι ο covile αλλά μου κάνει λίγο άμπαλος τακτικά. ο simmons δηλαδή μου αρέσει πολύ περισσότερο (και ο hunter που έπαιζε παλιά στον πανιώνιο και αναφέρθηκε πριν 3-4 μέρες πάλι εδώ στο τόπικ). τον θυμόμουνα από την ευρωλίγκα (δεν μου ρχεται τώρα που έπαιζε, cholet?) και δεν με είχε εντυπωσιάσει. δεν έπαιζε πολύ και έκανε συχνά φάουλ. κατά τα άλλα ναι αν πάρει τη μπάλα σωστά χαμηλά δεν κόβεται (κυρίως με πρόσωπο, απ' όσο θυμάμαι). ο alexic είπαμε είναι αυτός που είχαμε και εμείς επί σούλη ε? καλός παίκτης, κοντρολαρισμένος, δεν ξέρω τι γίνεται με τον τραυματισμό του... εμένα αυτός που με είχε εντυπωσιάσει από τον πανιώνιο ήταν ο κοντός ο Καναδός ο Anderson (δεν ξέρω αν έχει βέβαια κοινοτικό διαβατήριο)...

PS: έχω την εντύπωση πάντως οτι τα χρήματα που έχουμε να διαθέσουμε για αμερικανούς θα είναι περί των 100-120Κ USD όμως και όχι euros...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

O Kαλαμποκς θα ανακοινωθει μεχρι το βραδυ εχει κλεσει.
Και για Ελλνες ψηλους δεν πιστευω οτι θα παμε για Ντικουδη τους δυο Χαρ θα παρουμε
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Ο καλαμπόκης όταν με το καλό ανακοινωθεί πιστεύω πως θα προσφέρει πολλά. Τώρα για το Δήμο τον πάω αλλά είναι αεκτζης και δύσκολα θα ερχόταν σε εμάς ειδικά τώρα που η αεκ μας έχει στην μπούκα! Άρχισε δηλαδή επιτέλους να βγάζει συμπλέγματα κατωτερότητας απεναντί μας. Καιρός ήταν.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

stiggers καλαμποκης χαρισης δλδ για βασικοι ή οχι?
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ρε παιδιά για όσους τα ξέρετε απο κοντά: τι παίζει με Γκετσέφσκι; πόσα έπαιρνε τις 2 προηγούμενες χρονιές και πόσα θα του προτείνουμε τώρα; τι πιθανότητες έχει η παραμονή του;

Αν πάντως ανακοινωθεί κάνας Ντικ εγώ καταπατώ κάθε μου αρχή και δεν παίρνω διαρκείας ντιπ για ντιπ!

οι 2 Χαρ μια χαρά Χ2 είναι...
άντε να ζεσταθεί ο κόσμος με ανακοινώσεις παικτών...
για μένα ο παλιός αρχηγός είναι καλύτερη λύση απο πολλούς αργοσαυράτσιο...κάθε χρόνο φώναζα όταν ερχόταν έλα στον ΠΑΟΚ Γιάννη! η επιθυμία μου πραγματικότητα!
και μπράβο σε όποιον είπε για την μπασκετότητά του...στυλ, αρχοντιά, τεχνική, δύναμη(νεύρο,προσπάθεια), όλα τέλεια...για μένα θα κάνει εξαιρετική σεζόν...

άρα στο 2 Καλαμπόκης Γιαννακίδης Αράπης, άσσος ο Ντάντε και Αποστολίδης κι ένας μαύρος, 3αρι μαύρος ή Βρικιτς και Δέδας, 4αρι κοινοτικός(ΓΚΕΤΣΕ;) και Χαριτόπουλος, 5αρι μαύρος και Χαρίσης και Καλλές. Στα παραπάνω δώρο ένας Παπαμακάριος στον άσσο για να μην πάρεις κοντομαύρο και να πάρεις αυτόν τον διπλό C που λέγατε του Νιόνιου...
PS έτσι περισσεύει θέση ξένου στο 4, κάτι σε Ντοζιερίζον...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

M αρεσει το ροστερ σου απλα.
1ον δεν πιστευω οτι θα αποκτηθουν 5 ψηλοι αλλα 4.
2ον υπαρχει και η "μεταβλητη" Μαγκραθ στην ολη εξισωση του φετινου ροστερ θελω να ελπιζω οτι δε θα προοριζεται για ασσος και δη βασικος
3ον ο Γκετσε επαιρνε γυρω στα 150 περυσι και φετος θα του γινει απο οσο ακουω προταση λιγο κατω απο 100
4ον συνεχιζω να λεω οτι ο Καλαμποκης αν και το γουσταρα παρα παρα πολυ σαν παικτη (μεχρι περυσι τουλαχιστον) μου χαλαει λιγο το στυλ του ροστερ π ειχα στο μυαλο μου. Αν ναυαγησει το θεμα Μαγκραθ με Καλαμποκη κ Στιγγερς θελουμε οπωσδηποτε εναν ασσο που να εχει το περιφερειακο σουτ, αν κλεισει ο Μαγκραθ ισως δεν παμε για βασικο ασσο που ειναι ακομα χειροτερα. Βεβαια το ενδεχομενο να κλεισει κ Μαγκραθ κ ασσος ειναι ιδανικο αλλα με μπατζετ μικροτερο απο περυσι δε μου βγαινουν τα κουκια.
sakis_g4

Δημοσίευση από sakis_g4 »

Κατά τα άλλα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει υποδείξει συγκεκριμένους στόχους από την ελληνική αγορά στην διοίκηση της ΚΑΕ, συνεχίζει να αναμένει την απάντηση του Μιλτ Παλάσιο αλλά και είναι πολύ πιθανό να δώσει το ΟΚ για την παραμονή του Ντιόντε Κρίστμας.

sport24 με υπογραφη π.τσελεπιδη

Αν ισχυει κατι τετοιο mcgrath σαν 1 ασος. :redcard: και χριστουγεννος στο 3
Θα πονεσουν τα μυαλα μας φετος μεχρι και εδω στο uk

'
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”