Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
να μας λείπουν τέτοια μπαμ...
Αν και έχω σχεδόν πειστεί ότι με 1 μύρριο ο Μπόλονι μπορεί να μας φέρει 2 σαν τον Βιερι
Αν και έχω σχεδόν πειστεί ότι με 1 μύρριο ο Μπόλονι μπορεί να μας φέρει 2 σαν τον Βιερι
πρωτοσελιδο σπορ για μπογκοσιαν...και μετρουλακης κλεισμενος ο Ντουγκλαο...μαλιστα...
ο Βιερινια αργα η γρηγορα θα φυγει....
παικταρας αλλα πρεπει να εκμεταλευτουμε την αξια του, ισως αν παιξει μπαλαρα φετος ανεβει η τιμη του κι αλλο, αν κληθει και στην εθνικη τοτε μια 10αρια μυρια θα τον χτυπησουνε....
ρισκο να μεινει, ρισκο να φυγει...
ο Μπολονι αραγε τι λεει, τι σχεση εχει με το συμβολαιο του?
παικταρας αλλα πρεπει να εκμεταλευτουμε την αξια του, ισως αν παιξει μπαλαρα φετος ανεβει η τιμη του κι αλλο, αν κληθει και στην εθνικη τοτε μια 10αρια μυρια θα τον χτυπησουνε....
ρισκο να μεινει, ρισκο να φυγει...
ο Μπολονι αραγε τι λεει, τι σχεση εχει με το συμβολαιο του?
O roman vallner πρωην της καλαμαριας (ναι αυτος που χαρισε το πρωταθλημα στο γαυρο αθελα του) εφαγε τη θεση απο τον μπογκοσιαν στη σαλτσμπουργκ.
Οι λατινοι ειναι δυσκολο να προσαρμοστουν ειδικα οταν μετακομιζουν στη βορεια ευρωπη,βγαινουν εντελως εξω απο τον τροπο ζωης τους.
Οποτε κατα τη γνωμη μου και ο μπογκοσιαν και ο μποκανι ετσι οπως ειναι αυτη τη στιγμη η καριερα τους ειναι λαχεια.

Οι λατινοι ειναι δυσκολο να προσαρμοστουν ειδικα οταν μετακομιζουν στη βορεια ευρωπη,βγαινουν εντελως εξω απο τον τροπο ζωης τους.
Οποτε κατα τη γνωμη μου και ο μπογκοσιαν και ο μποκανι ετσι οπως ειναι αυτη τη στιγμη η καριερα τους ειναι λαχεια.
ο Λάσλο Μπόλονι δήλωσε πριν λίγο καιρό… «αν είναι να φύγει κάποιος από Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη, τότε να αλλάξω και εγώ κάποιους όρους στο συμβόλαιό μου.Athens έγραψε: ο Μπολονι αραγε τι λεει, τι σχεση εχει με το συμβολαιο του?
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
πάρτε τον άμεσα. Ξεκινάει το κυνήγι της μπεκάτσας !!! και όσοι από σας μένετε 3-4 όροφο στα πέριξ του γηπέδου βάλτε σιδεριές στα τζάμια.

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Περιμένουν να μείνει ελεύθερος ο Ντουγκλάο
Δευτέρα, 01 August 2011 13:04
Share
Μέγεθος κειμένου:ΣμίκρυνσηΜεγέθυνση
ΕκτύπωσηEmail
Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ντουγκλάο να έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται. Όπως αναφέρει η «Metrosport» ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει δώσει τα χέρια με τον Δικέφαλο του Βορρά και αυτό που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος.
Ο ΠΑΟΚ έψαχνε για αμυντικό, κάτι που ήταν κι επιθυμία του Λάζλο Μπόλονι. Μόλις έγινε γνωστό ότι η Καβάλα υποβιβάστηκε ο Ζήσης Βρύζας συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή.
Το ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Βραζιλιάνος αποτελεί μία οικονομική λύση, αφού με τον υποβιβασμό της Καβάλας, ο Ντουγκλάο θα μείνει ελεύθερος.
Δευτέρα, 01 August 2011 13:04
Share
Μέγεθος κειμένου:ΣμίκρυνσηΜεγέθυνση
ΕκτύπωσηEmail
Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ντουγκλάο να έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται. Όπως αναφέρει η «Metrosport» ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει δώσει τα χέρια με τον Δικέφαλο του Βορρά και αυτό που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος.
Ο ΠΑΟΚ έψαχνε για αμυντικό, κάτι που ήταν κι επιθυμία του Λάζλο Μπόλονι. Μόλις έγινε γνωστό ότι η Καβάλα υποβιβάστηκε ο Ζήσης Βρύζας συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή.
Το ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Βραζιλιάνος αποτελεί μία οικονομική λύση, αφού με τον υποβιβασμό της Καβάλας, ο Ντουγκλάο θα μείνει ελεύθερος.
- Isaak the Greek
Αυτο παλι μπορει να μου το εξηγησει καποιος?Πως γινεται ο παικτης να μεινει ελευθερος ετσι απλα?Δεν πρεπει να σπασουν συμβολαια κτλ?
- WestBlock4
Apla ειναι τα πραγματα .... πολλοι παιχτεσ σχεδον ολοι.. βαζουν ορο σε συμβολαιο αν πεσει η ομαδα τους να μενουν ελευθεροι για να μην υποχρεωνονται να παιζουν στην β εθνικη
- Isaak the Greek
1.99cm center for
.....κανεναν σε στυλ μιραλας ή τσιμπουρ δν μπορουμε να βρουμε ρε γμτ! νταξ δεν κραζω ο κοουτς ξερει καλυτερα...απλα ξενερωνω λιγο! οσο για ντουγκλαο...μακαρι να κατσει μαζι με παμπλο πισω θα μαστε και γ@μω....

-
Ούτε εγώ τους γουστάρω τους αργοκίνητους ψηλοκρεμαστούς. Έχουν ξεπεραστεί απ' το ποδόσφαιρο. Μακάρι να βγει πάντως αν έρθει κι ας τα βάζει όλα με το κεφάλι.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία: