Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εμενα το μονο που με πειραζει στο τοπικ(που ναι ωραιο να περναμε τις ωρες μας/ασχετα αν βγαινουν ή οχι) ειναι οτι ντρεπεται η ΄΄γυναικα΄΄ να πει οτι ειναι δημοσιογραφος....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Κυρ 31 Ιούλ 2011, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

bob έγραψε:δημοσιοβλάχος που έχει τις ίδιες άκρες με τα σπορια του βορρά...ποιος να ναι ποιος να ναι!!! :roll:

LIPON PARATRABIKSE AFTI I ISTORIA KAI EPIDI DEN KSERETE GIATI PRAGMA MILATE NA STAMATISI EDO KAI TORA ....

KAI ESI ADERFE BOB PARE TON XARAKRTIRIZMO PISO ..............

MPIKE SIMERA EDO MESA ENA PALIKARI KAI EKSETHESE PROSOPA KAI PRAGMATA MPLEKONTAS AKOMA KAI EMENA SE AFTIN TIN ISTORIA POU UODEMIA SXESI EXI ME TIN ALITHIA................

MIN TO SINEXISETE NA XARITE.....................

KAI GIA NA TELIONOUME I SINKEKRIMENI STILI EXI FAN KAI POLLI KOZMO POU TIN GOUSTARI PIO POLLI GIA TON XABALE PARA GIA TO OTIDIPOTE ALLO.........

AINTE GIATI MERIKOI MOU FENETE PREPI NA BAZETE KAI ANTILIAKO STO KEFALI SAS.......
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Να γυρνάς μια όμορφη Κυριακή από Χαλκιδική και να βρίσκεις αυτόν τον χαμό.

Κάποιοι θίξατε τον Απαράδεκτο για το ότι είναι η.. γυναίκα του προέδρου και ο πρώην transfermaniac.. Αν κατάλαβα σωστά από τα πετσοκομμένα ποσταρίσματα.

Κάποια πράγματα όντως ταιριάζουν, και ναι θα μπορούσε να είναι και έτσι. Προσωπικά τον Απαράδεκτο τον ξέρω, και παρ' όλο το επάγγελμα είναι μια χαρά άνθρωπος. :) Δεν ξέρω αν είναι πίσω από τη γυναίκα του προέδρου, ή οτιδήποτε άλλο. Και όπως και να έχει στα @@ μου!!!

Αυτό το τόπικ είναι για να αναλύουμε γρίφους.

Γρίφους που μας βάζει η γυναίκα του προέδρου και έχουν σχέση με την μαστούρα μας την πιο μεγάλη. Όχι γρίφους του στυλ "ποια είναι η γυναίκα του προέδρου και τι επαγγέλλεται" που απλά ικανοποιούν τον εγωισμό κάποιων.

Όπως ήδη γράφτηκε, το τόπικ αυτό, οι γρίφοι και ότι γίνεται τόσον καιρό είναι καθαρά για χαβαλέ. Τίποτα δεν γίνεται κερδοσκοπικά και όλα γίνονται με γνώμονα το να μην γίνει κακό στην ομάδα.

Μην στραβώνετε, λοιπόν! Όσοι γουστάρετε απλά μπορείτε να συνεχίσετε με όλη την τρελοπαρέα να σκιζόμαστε στο google για να λύσουμε τον γρίφο. Όσοι δεν γουστάρετε απλά μην συμμετέχετε εδώ! Τόσο απλό.
H_gynaika_tou_Proedrou

Δημοσίευση από H_gynaika_tou_Proedrou »

Οι ώρες είναι ύποπτες....

Μεταγραφικά εννοώ
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

μπήκα εδώ να ενημερωθώ για το τι θα γράψω στο άλλο επαγγελματικό σαιτ που είμαι υπάλληλος! :lol: :lol: :lol:

αντε δώσε κανένα νέο παπά να γράψω και στο μπλοκ μου...και τα γκαφρά μισά-μισά!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

για πες μαρη...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

χαλαρωτσε ολοι μην ξεκινατε κοντρες...για να τελειωνει το παραμυθι...

ειναι ενα τοπικ οπως και ολα τα αλλα του φορουμ..ο πρωην τρανσφερ και νυν γυναικα ειναι ενα ατομο που βγαζει μεταγραφικους γριφους...ετσι απεκτησε τον πρωτο καιρο καποιους φαν εδω μεσα κυριως για το χουλιαμα που βγαζαν τα μελη προκειμενου να λυσουν τους γριφους...

η γυναικα εδω μεσα ειναι ενα μελος οπως και ολοι μας...

οποιος δε θελει/δεν του αρεσει/δεν το εγκρινει απλα παραβλεπει το τοπικ(οπως κανω εγω τις περισσοτερες φορες) και εχει το κεφαλι του ησυχο και τα νευρα του καλμαρισμενα...

στο συγκεκριμενο τοπικ χουλιαμας θα επρεπε να γινεται και οχι μαχη...ισως σε ενα σημειο να το εχουμε παρει πιο σοβαρα απο οσο θα επρεπε και απο οτι γινοταν παλια δεν ξερω γιατι...

τελος παντων ηρεμια προς ολες τις κατευθυνσεις...

οσο για αυτα που εγιναν πριν δεν ξερω δεν παρακολουθησα και ουτε ειμαι υπευθυνος για κανενα μπαναρισμα...

υγ διαφημιση δεν κερδιζει κανενα σαιτ εφοσον δεν ποσταρονται σκετα λινκ εδω μεσα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και κατι τελευταιο...αν θελετε να λυσετε διαφορες/αποριες με αλλα μελη υπαρχουν τα πμ και το τσατ(ακομα καλυτερα)...να μην μαμαε τα τοπικ κριμα ειναι...
H_gynaika_tou_Proedrou

Δεν μπορώ να απαντήσω για άλλους αν και απάντησαν

Εγώ από την άλλη πονώ πολύ από την περίοδο και ετοιμάζομαι για ένα κουιζάκι μήπως ηρεμήσω...

Sera eίτε σοβαρά πάρεις την στήλη, είτε αστεία παραμένει μία στήλη που δεν κάνει κακό σε κανέναν.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

δωσε quiz στο λαο
H_gynaika_tou_Proedrou

Παπά ή κανονικό;

χαχαχαχα :mrgreen:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

KANONIKO ΠΑΠΑ!!!θελει και ερωτημα?? ;) ;)
H_gynaika_tou_Proedrou

ΧΑΧΑΧΑ! Εντελώς παππά δεν μπορώ ρε γαμώτο πρέπει να εμπνευστώ και από κάπου.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

παπα θελουμε...τον κανονικο στο σαιτ της ΠΑΕ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αντε να χαλαρωσουμε αυγουστος μπαινει

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

gika έγραψε:Να γυρνάς μια όμορφη Κυριακή από Χαλκιδική και να βρίσκεις αυτόν τον χαμό.

Κάποιοι θίξατε τον Απαράδεκτο για το ότι είναι η.. γυναίκα του προέδρου και ο πρώην transfermaniac.. Αν κατάλαβα σωστά από τα πετσοκομμένα ποσταρίσματα.

Κάποια πράγματα όντως ταιριάζουν, και ναι θα μπορούσε να είναι και έτσι. Προσωπικά τον Απαράδεκτο τον ξέρω, και παρ' όλο το επάγγελμα είναι μια χαρά άνθρωπος. :) Δεν ξέρω αν είναι πίσω από τη γυναίκα του προέδρου, ή οτιδήποτε άλλο. Και όπως και να έχει στα @@ μου!!!

Αυτό το τόπικ είναι για να αναλύουμε γρίφους.

Γρίφους που μας βάζει η γυναίκα του προέδρου και έχουν σχέση με την μαστούρα μας την πιο μεγάλη. Όχι γρίφους του στυλ "ποια είναι η γυναίκα του προέδρου και τι επαγγέλλεται" που απλά ικανοποιούν τον εγωισμό κάποιων.

Όπως ήδη γράφτηκε, το τόπικ αυτό, οι γρίφοι και ότι γίνεται τόσον καιρό είναι καθαρά για χαβαλέ. Τίποτα δεν γίνεται κερδοσκοπικά και όλα γίνονται με γνώμονα το να μην γίνει κακό στην ομάδα.

Μην στραβώνετε, λοιπόν! Όσοι γουστάρετε απλά μπορείτε να συνεχίσετε με όλη την τρελοπαρέα να σκιζόμαστε στο google για να λύσουμε τον γρίφο. Όσοι δεν γουστάρετε απλά μην συμμετέχετε εδώ! Τόσο απλό.
+ +++++++++++++++++

Αχ τη δυσκολα κανεις χαβαλε στις μερες αυτες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”