Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Athens »

ωραια καλα τα λεει ο προεδρος για τις μεταγραφες αλλα αυτος γιατι αφηνε τους παικτες απληρωτους και εκανε μεταγραφες? ε?
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Πρόεδρος είναι ότι θέλει λέει και άμα λάχει σε πουλάει και τρέλα. Φίλε εδώ απαγορεύεται να κάνεις κριτική στον πρόεδρο. Θες να σε βάλουν στο μάτι και να τρως μπαν μετά για ψύλλου πήδημα? Πάνε σε άλλα σκληροπυρηνικά φόρουμ και συζήτα αυτά γκε γκε?

Εγώ πάντως άμα ήμουν Φλωρίδης και Σαχπα δεν θα εμπιστευόμουν στην διοίκηση ξανά τον Ζαγοράκη. Ο Ζαγοράκης με ξένα κόλλυβα κάνει κηδεία και στο τέλος πουλάει και τρέλα. Άνθρωπο που έβαλε μέσα την ΠΑΕ με τόσα έσοδα δεν θα ξανά εμπιστευόμουνα τα λεφτά μου για να κάνει αυτός τον ωραίο.

Άκου εκεί δεν θέλω λέει τον Μποκανί να μην χαλάσει τα αποδυτήρια. Πέρσι που ο ΠΑΟΚ έπαιζε τσουλου και έφερνες στα αποδυτήρια τα φιλαράκια σου από την Καβάλα τότε δεν φοβόσουν μην χαλάσουν τα αποδυτήρια?Αλλά τι συζητάμε τώρα...

Τέλος πάντων όπως είπα αν αναλάμβανα εγώ θα έφευγε νύχτα πακέτο με τα φιλαράκια του, απλά τώρα ο κόσμος δεν μιλάει γιατί δεν έχει εναλλακτική και ελπίζει τουλάχιστον σε μεγάλο επενδυτές και μεταγραφές για να δει λίγο μπάλα να ξεχαστεί. Βαρεθήκαμε / Μπουχτίσαμε με τα διοικητικά!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ακομα ενας που μιλαει στο ονομα του κοσμου. Χεχεχεχε. Καντε υπομονη. Κατακαλοκαιρο θα παρετε ολοι απαντηση στα τσιμεντα.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Varvatos έγραψε:Πρόεδρος είναι ότι θέλει λέει και άμα λάχει σε πουλάει και τρέλα. Φίλε εδώ απαγορεύεται να κάνεις κριτική στον πρόεδρο. Θες να σε βάλουν στο μάτι και να τρως μπαν μετά για ψύλλου πήδημα? Πάνε σε άλλα σκληροπυρηνικά φόρουμ και συζήτα αυτά γκε γκε?

Εγώ πάντως άμα ήμουν Φλωρίδης και Σαχπα δεν θα εμπιστευόμουν στην διοίκηση ξανά τον Ζαγοράκη. Ο Ζαγοράκης με ξένα κόλλυβα κάνει κηδεία και στο τέλος πουλάει και τρέλα. Άνθρωπο που έβαλε μέσα την ΠΑΕ με τόσα έσοδα δεν θα ξανά εμπιστευόμουνα τα λεφτά μου για να κάνει αυτός τον ωραίο.

Άκου εκεί δεν θέλω λέει τον Μποκανί να μην χαλάσει τα αποδυτήρια. Πέρσι που ο ΠΑΟΚ έπαιζε τσουλου και έφερνες στα αποδυτήρια τα φιλαράκια σου από την Καβάλα τότε δεν φοβόσουν μην χαλάσουν τα αποδυτήρια?Αλλά τι συζητάμε τώρα...

Τέλος πάντων όπως είπα αν αναλάμβανα εγώ θα έφευγε νύχτα πακέτο με τα φιλαράκια του, απλά τώρα ο κόσμος δεν μιλάει γιατί δεν έχει εναλλακτική και ελπίζει τουλάχιστον σε μεγάλο επενδυτές και μεταγραφές για να δει λίγο μπάλα να ξεχαστεί. Βαρεθήκαμε / Μπουχτίσαμε με τα διοικητικά!
Εχεις ασχοληθει με επιχειρησεις;
Οι Σαχπαζιδης-Φλωριδης οτι δουλεια εκαναν ειχε 100% επιτυχια;
Κακως σου απανταω βεβαια γιατι διακρινω ειρωνια (λογοκρισια απο mod), διαθεση απαξιωσης και οχι κριτικης. Γενικοτερα post για να προκαλεσεις.

Αλλος ενας αγνος ΠΑΟΚΤΣΗΣ που δεν "προβατοποιηθηκε" απο την προπαγανδα των ΑΡΔ υπερ του Ζαγορακη.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ενταξει ρε παιδια, αλλα τωρα ο Ζαγορ θα κανει υποδειξεις στους επενδυτες? σαν τι? σαν απερχομενος προεδρος? ας κοιταξει να καλυψει απο την δικη του τσεπη το ελλειμα των 5,1 γιατι ετσι λεει ο νομος...και μετα να κανει υποδειξεις....
επενδυτες ειναι, λεφτα θα βαλουν και θα τα βαλουν οπου θελουν αυτοι γιατι ετσι θα θεωρησουν οτι η επενδυση τους θα χει επιτυχια
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Λεφτα θα βαλουν (αν) δεν θα αναλαβουν το αγωνιστικο τμημα. Τι ξερουν;
Σου φαινεται λογικο να ειναι απληρωτοι οι παικτες και να αγοραζονται νεοι;
Δεν θα χαλασει το κλιμα στα αποδυτηρια;
Αν και πιστευω οτι αυτα θα γινουν ταυτοχρονα ( μερικη εξοφληση+μετεγγραφες ).
Οσο για το ανοιγμα θα το καλυψουν οι επενδυτες , μην αγχωνεσαι.
Και κατι τελευταιο, ειμαστε off topic.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Υπάρχη μια μεγάλη διαφορά φίλε Αthens.
Ο Ζαγοράκης είναι ο πρόεδρος αυτήν την περίοδο και έχει το κουμάντο της αμάδας.
Οι άλλοι θα αναλάβουν θα επενδύσουν θα κάνουν κουμάντο θα................αν πάρουν πρώτα διαβατήριo και έγκριση από την ΕΕΑ.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο ενας εχει βαλει λεφτα αποδεδειγμενα στον ΠΑΟΚ, οχι ΘΑ
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μαρεσει που επικαλεισαι νομο που δε γνωριΖεις ρε καρντασι. Αμα ηταν μλκας ο ζαγορακης θα σηκωνοταν να φυγει. Χεστηκε για τα 5,1 εκ ελλειμμα που λες οτι εχει. Οι διοικησεις πρωτοδικειου ειναι υπευθυνες για την περιοδο που διοικουν μονο για δημιουργηθεντα χρεη προς το δημοσιο κατα την περιοδο αυτη. Το πιο απλο θα ηταν να πει οκ πεσαμε εξω, διεκδικησαμε πρωταθλημα μας βριζουν οι καθαροαιμοι με το αλαθητο του παπα, παμε να φυγουμε.
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Άλλο λέει ο Athens άλλο του απαντούν. Όλοι πουλάνε τρέλα δεν βρίσκεις άκρη. Τέλος πάντων έχω βαρεθεί να μπανάρομαι από τους φύλακες για τον Ζαγοράκη. Δεν μπαίνω καν ξανά σε συζήτηση. Οι κανόνες του φόρουμ ως δια μαγείας παίρνουν σάρκα και οστά σε αυτούς που θα κάνουν κριτική στον Ζαγοράκη. Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση. Καλύτερα να μιλάμε για μεταγραφές και μπάλα ώστε να μην φέρνουμε και σε δύσκολη θέση και κάποιους.

Περιμένω πως και πως να κλείσει ο Ντουγκλάο και ένας επιθετικός. Ας κλείσουν τον Ντουγκλάο και μετά αφού διασφαλίσουμε και την συμμετοχή στους ομίλους και μπούνε και τα λεφτά ας κλείσουν έστω και δανικό για ένα χρόνο την τελευταία στιγμή έναν καλό επιθετικό να ευχαριστηθούμε θέαμα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

προφανως και πρεπει να πληρωθουν οι παικτες μερος απο τα οφειλομενα πρωτα κια μετα ή και ταυτοχρονα μετεγγραφες.......δεν εχει νοημα να παρεις δυο καλους παικτες και να χασεις τους υπολοιπους.......μην ακουμε μετεγγραφες και καθυστερηση λογω πληρωμων και λεμε οτι θελουμε...θυμαστε οτι οταν γινονται ροδελμπου τα αποδυτηρια τα αποτελεσματα .........

οι επενδυτες εφοσον μπουν σιγουρα θα θελουν κτ ενυπωσιΚο...ο ζαγορ με αυτο την ομαδα προστατευει...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Ταμούδο
Από Γιώργος Καραγιάννης | Κυριακή, 31 Ιούλ 2011 12:07

Super League
Share

Μέγεθος κειμένου:ΣμίκρυνσηΜεγέθυνση
ΕκτύπωσηEmail
Ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν... τρέξει η περίπτωση του Ντιεμερσί Μποκανί, είναι ο Ισπανός στράικερ, Ραούλ Ταμούδο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Σπορ του Βορρά» ο Ταμούδο, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ με το θέμα ωστόσο να παραμένει τη δεδομένη στιγμή στάσιμο μιας και η προτεραιότητα για τους Θεσσαλονικείς είναι ο Κονγκολέζος άσος της Μονακό, Ντιεμερσί Μποκανί. Από εκεί και πέρα, το όνομα του Ταμούδο έχει παίξει για ομάδες της Σούπερ Λιγκα ωστόσο το αρνητικό στην υπόθεση του είναι η προχωρημένη ηλικία του (σ.σ 33 ετών).

Ο Ραούλ Ταμούδο έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με την οποία φέτος έκανε 31 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν πετυχαίνοντας 7 γκολ. Το κασέ του κινείται γύρω στις 400.000 ευρώ, ωστόσο η ηλικία του είναι ανασταλτικός παράγοντας και για αυτό ακόμη το… σκέφτονται αν θα κάνουν τελικά κίνηση για τον παίκτη.

Ο Ταμούδο που μέχρι το 2010 αγωνιζόταν στην Εσπανιόλ κάνοντας συνολικά 340 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 130 γκολ, είναι και πρώην διεθνής με την εθνική Ισπανίας με την οποία μέτρησε 13 συμμετοχές και 5 γκολ.

Μια πολύ καλή περίπτωση επιθετικού προτάθηκε στην Ένωση. Ο λόγος για τον Ραούλ Ταμούδο που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με την οποία φέτος έκανε 31 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν πετυχαίνοντας 7 γκολ.
Ο ισπανός επιθετικός βρίσκεται μέσα στα οικονομικά δεδομένα της Ένωσης, καθώς το κασέ του κινείται γύρω στις 400.000 ευρώ, ωστόσο η ηλικία του είναι ανασταλτικός παράγοντας και για αυτό ακόμη το… σκέφτονται αν θα κάνουν τελικά κίνηση για τον παίκτη.
Ο Ταμούδο που μέχρι το 2010 αγωνιζόταν στην Εσπανιόλ κάνοντας συνολικά 340 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 130 γκολ, είναι και πρώην διεθνής με την εθνική Ισπανίας με την οποία μέτρησε 13 συμμετοχές και 5 γκολ.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Varvatos έγραψε:Άλλο λέει ο Athens άλλο του απαντούν. Όλοι πουλάνε τρέλα δεν βρίσκεις άκρη. Τέλος πάντων έχω βαρεθεί να μπανάρομαι από τους φύλακες για τον Ζαγοράκη. Δεν μπαίνω καν ξανά σε συζήτηση. Οι κανόνες του φόρουμ ως δια μαγείας παίρνουν σάρκα και οστά σε αυτούς που θα κάνουν κριτική στον Ζαγοράκη. Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση. Καλύτερα να μιλάμε για μεταγραφές και μπάλα ώστε να μην φέρνουμε και σε δύσκολη θέση και κάποιους.

Περιμένω πως και πως να κλείσει ο Ντουγκλάο και ένας επιθετικός. Ας κλείσουν τον Ντουγκλάο και μετά αφού διασφαλίσουμε και την συμμετοχή στους ομίλους και μπούνε και τα λεφτά ας κλείσουν έστω και δανικό για ένα χρόνο την τελευταία στιγμή έναν καλό επιθετικό να ευχαριστηθούμε θέαμα.
Αν δε παίρνουν σάρκα και οστά για τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ΠΑΕ σε ποιον θα παίρνουν ρε βαρβάτε?

200 ποστς έχεις και εκθετικά με τον αριθμό τους ανέβαιναν και όσα αναφέρονται σοτν πρόεδρο, με πολύ "αγάπη" πάντα.

Έλεος, πείτε τη καταραμένη γνώμη σας 1 φορά όπως έχετε το δικαίωμα και μετά αφήστε μας στην ησυχία μας εμάς που δε τρώμε το ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΤΕ.
Άβαταρ μέλους
xavakhs

Δημοσίευση από xavakhs »

Ο Βoghossian εχει τα στοιχεια που ψαχνει ο Λαζλο ψηλος με κρατημα μπαλας και αρκετα καλος στο κεφαλι, ειναι σε καλη ηλικια 24 και το κασε του ειναι κοντα στα 500 χιλιαρικα, δε νομιζω να ερθει ως μεταγραφη αλλα ως δανεικος με οψιον. Απο την αλλη ο Ταμουδο ειναι το ονομα, ο παικτης σκορερ, μεγαλος σε ηλικια αλλα και μονο που θα εχω εναν τετοιον παικτη στο ροστερ θα με σεβονται εγω προσωπικα θελω με 1000 Ταμουδο και ας εχει τα ρισκα του...
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Varvatos έγραψε:..... Φίλε εδώ απαγορεύεται να κάνεις κριτική στον πρόεδρο. Θες να σε βάλουν στο μάτι και να τρως μπαν μετά για ψύλλου πήδημα? Πάνε σε άλλα σκληροπυρηνικά φόρουμ και συζήτα αυτά γκε γκε?

.....
Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε...? Θέλεις πάλι να σε εκθέσω και να αρχίσεις τα τρελλά σου..? Τι ζητάς..? Αν δεν γουστάρεις εδώ μέσα, ΜΗ ΜΠΑΙΝΕΙΣ...ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ...ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ...

εδιτ...και βλέπω συνεχίζεις να πουλάς τρέλλα....Αλήθεια, σκέψου το, μη ξαναμπείς σε συζήτηση...
Varvatos έγραψε:... Τέλος πάντων έχω βαρεθεί να μπανάρομαι από τους φύλακες για τον Ζαγοράκη. Δεν μπαίνω καν ξανά σε συζήτηση. Οι κανόνες του φόρουμ ως δια μαγείας παίρνουν σάρκα και οστά σε αυτούς που θα κάνουν κριτική στον Ζαγοράκη.......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”