Φανέλα ΠΑΟΚ
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
1991/92 σε κάποια φιλικά μόνο...gika έγραψε:Εμένα μ' άρεσε πολύ.
Προτότυπη, ο ΠΑΟΚ δεν είχε κάτι παρόμοιο από όσο θυμάμαι, όμορφη και συνδιάστηκε με νίκη...
Τα 80€ είναι πολλά....

Παιδιά δεν σημαίνει επειδή κάποιο σάιτ έχει της αεκ 80 ευρώ θα έχουν και οι δικές μας τόσο.Άλλωστε η μπουτίκ ανήκει φέτος στη puma oπότε ίσως να είναι πιο φθηνές αφού δεν υπάρχει ο ''μεσάζων'' ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Έτσιpagotatzis έγραψε:Από την στιγμή που βγήκε η νέα φανέλα μας( περσινό σχέδιο)
αυτή είναι. ΤΈΛΟΣ
εγώ θα την πάρω!
τώρα κάνουμε όνειρά και σχέδιά για την επομένη

Ε, όχι και πιτζάμα που λέτε κάποιοι. Δηλ. πόσο μπορείς να ''παίξεις'' με μια άσπρη φανέλα? Μη γκρινιάζετε συνέχεια τα σχέδια της Puma ήταν γνωστά και τα παιδιά τα πέτυχαν στις προηγούμενες σελίδες...
αυτο ακριβως...ετσι και αλλιως οπως ειπα απο την φουμα ξερουμε τι να περιμενουμε...GI4NNEN4 έγραψε: Εγω εχω γενικά ενα κόλλημα με τις φανέλες και το παρόν τόπικ το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον. Βέβαια, το να καθόμαστε και να ρίχνουμε καντήλια στην (όποια) puma είναι όντως αρκετά κουραστικό. Το να ανεβάζουμε όμως φανέλες που θα θέλαμε ή που γουστάρουμε και να κουβεντιάζουμε σχετικά, θεωρώ πως είναι κάτι που αξίζει να μείνει στο forum.

Zorro4 έγραψε:PANZERόσκυλε ... τι σου θύμισε η χθεσινή μας εμφάνιση? ...![]()
ΓΑΛΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 0-2![]()
![]()
![]()
![]()

Που πας ρε γατάκι να βάλεις γκολ στον Κρέσιτς

- pagotatzis
brigate4 έγραψε:Zorro4 έγραψε:PANZERόσκυλε ... τι σου θύμισε η χθεσινή μας εμφάνιση? ...![]()
ΓΑΛΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 0-2![]()
![]()
![]()
![]()
Που πας ρε γατάκι να βάλεις γκολ στον Κρέσιτς

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...
Παιδιά...οκ....θέμα γούστου είναι η φανέλα. Εγώ πιστεύω η φανέλα αυτή είναι κλάσης ανώτερη από τις περσινές ή τις προπέρσινες. Κάτι διαφορετικό! Μαζί σας για να φύγουμε από την puma και για την άποψη να στείλουμε σχέδια στην ΠΑΕ (το έχω κάνει ήδη αλλά πιστευω ότι δεν μπήκαν στον κόπο να δουν το mail) αλλα δε νομίζω οτι η ΠΑΕ προτείνει στην puma. Το αντίθετο γίνεται.
- pagotatzis
Αυτά τα σχέδιά ποίος λέτε να τα σχεδίασε;
εγώ λέω ότι σίγουρα βάλανε και ένα χεράκι και η Κροάτες!
θέλω να σάς δείξω ότι δεν φταίει μόνο η puma άλλα και η παε!
κάθε χρόνο περιμένω με αγωνία τις νέες φανέλες μας και ανεξάρτητα όπως θα είναι αγοράζω τουλάχιστον μία.
Άλλα με εκνευρίζει αφάνταστα ότι στα σχέδιά μας τα τελευταία χρόνια ήταν περσινά του γαύρου!
Και μην ξεχνάτε την ριγέ που έχουμε εδώ και 3 χρόνια την είχε η αεκ και ο γαύρος πριν 4 χρόνια.
θα κάνω μία προβλέψει και θα ρισκάρω να πω ότι του χρόνου θα έχουμε εταιρία από τις άγνωστες( legea, marcon, joma, reebok,) από ότι βλέπω εκεί πάει το trend!
Μπααααα! Η puma τις σχεδίασε. Είναι τόσο απαίσιες, που αποκλείεται να τις σχεδίασε κάποιος άλλος.
Εαν θέλεις να κάνεις κάτι ιδιαίτερο/περίεργο/πρωτότυπο κτλ, κάνεις κάτι τέτοιο:

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η φανέλα.

Εαν θέλεις να κάνεις κάτι ιδιαίτερο/περίεργο/πρωτότυπο κτλ, κάνεις κάτι τέτοιο:

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η φανέλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GI4NNEN4 την Σάβ 30 Ιούλ 2011, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τι μου εμαθε η ζωη τριγυρνοντας σε ενα οπαδικο φορουμ
ΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ..
η πρωτη κινηση θα ηταν να διακοπει η συνεργασια με την puma (σε αυτο συμφωνουν ολοι..)
συναψη συνεργασιας με adidas για τα ευρωπαϊκα παιγνιδια, και nike για τα ελληνικα..
3 διαφορετικα σχεδια στις ριγε (για να γουσταρουν ολοι..ολοι ειπα; δυσκολα..οκ, οι περισσοτεροι..)
4 διαφορετικα σχεδια για τις λευκες, και αλλα 3 για τις μαυρες..
πορτοκαλι για 3η (λεμε τωρα..) εμφανιση..μανουρες με συνοπαδους, συνδιοικουντες για το αν πρεπει να βγαλουμε
και γκρι ή μωβ ("ρε σε λεω εγω παιρνω 15 χρονια διαρκειας ρε σε λεω να'ουμ" - "εγω πηγαινα στις προπονησεις επι
παντελακη ρε'ναουμ" ενα μικρο,μονο, δειγμα του πολιτισμενου διαλογου αναμεσα σε 25ρηδες συνδιοικουντες την ΠΑΕ)
προταση στον ζλαταν μουσλιμοβιτς για να επιστρεψει με 200.000 + καρτα εισοδου στο vogue για ολο τον χρονο..
μεγαλη μεριδα θελει και τον ελ ζαρ, οποτε προταση και σε αυτον..
ροστερ 45 ποδοσφαιριστων στον λασλο..
προταση επιστροφης και στον αγγελο απο νοσταλγους του..
και στον prince (lights ομως..)
εννοειται, θεση στον γιαννη παπαδοπουλο, και στον ηλια βιολιδη..και στον βεζυρτζη..
βομβαρδισμος στη χωρα της χιλης (να εξαφανιστει απο τον χαρτη, αντε απο κει καθε καλοκαιρι με τον παμπλο..)
ραβασακι στον μπολονι ο βιεϊρινια να παιξει δεκαρι..
ωραια δεν θα ειμασταν;
ουτε για τη φανελα δεν μπορουμε να συμφωνησουμε θελουμε και λαϊκη βαση τρομαρα μας..
ΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ..
η πρωτη κινηση θα ηταν να διακοπει η συνεργασια με την puma (σε αυτο συμφωνουν ολοι..)
συναψη συνεργασιας με adidas για τα ευρωπαϊκα παιγνιδια, και nike για τα ελληνικα..
3 διαφορετικα σχεδια στις ριγε (για να γουσταρουν ολοι..ολοι ειπα; δυσκολα..οκ, οι περισσοτεροι..)
4 διαφορετικα σχεδια για τις λευκες, και αλλα 3 για τις μαυρες..
πορτοκαλι για 3η (λεμε τωρα..) εμφανιση..μανουρες με συνοπαδους, συνδιοικουντες για το αν πρεπει να βγαλουμε
και γκρι ή μωβ ("ρε σε λεω εγω παιρνω 15 χρονια διαρκειας ρε σε λεω να'ουμ" - "εγω πηγαινα στις προπονησεις επι
παντελακη ρε'ναουμ" ενα μικρο,μονο, δειγμα του πολιτισμενου διαλογου αναμεσα σε 25ρηδες συνδιοικουντες την ΠΑΕ)
προταση στον ζλαταν μουσλιμοβιτς για να επιστρεψει με 200.000 + καρτα εισοδου στο vogue για ολο τον χρονο..
μεγαλη μεριδα θελει και τον ελ ζαρ, οποτε προταση και σε αυτον..
ροστερ 45 ποδοσφαιριστων στον λασλο..
προταση επιστροφης και στον αγγελο απο νοσταλγους του..
και στον prince (lights ομως..)
εννοειται, θεση στον γιαννη παπαδοπουλο, και στον ηλια βιολιδη..και στον βεζυρτζη..
βομβαρδισμος στη χωρα της χιλης (να εξαφανιστει απο τον χαρτη, αντε απο κει καθε καλοκαιρι με τον παμπλο..)
ραβασακι στον μπολονι ο βιεϊρινια να παιξει δεκαρι..
ωραια δεν θα ειμασταν;
ουτε για τη φανελα δεν μπορουμε να συμφωνησουμε θελουμε και λαϊκη βαση τρομαρα μας..
Βασικά ήμουν είμαι και θα είμαι κατά της σημερινής εταριίας που συνεχίζει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και μας ντύνει. Απαίσιο ντιζάιν και κυρίως απαίσιο προμόσιον της φανέλας. Ομως, δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτούς που λένε ότι μας έδωσε περσινό σχέδιο. Το σχέδιο με την χρυσή ρίγα (ναι, πάνω στο περσινό ντιζάιν της Τότεναμ) το προωθεί φέτος η πούμα σε ολόκληρη την ευρώπη. Αρα και οι επιλογές της παε δεν ήταν πολλές πάνω στο θέμα της λευκής και μαύρης εμφάνισης.
Δείτε τι σχέδιο έδωσαν στην κούλα που μάλιστα πρόσφατα το καλοκαίρι ανανέωσε μαζί της. Αυτό που φορούσαν πολλές ομάδες (με το γιακά) στο μουντιάλ της Αφρικής το 2010!!!! Ελεος...
Η εμφάνιση της ομάδας ήταν κλάσης καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια με την επιλογή της λευκής φανέλας (με έντονο το μαύρο στοιχείο), μαύρου σορτς (με έντονο και εδώ το λευκό και τις ρίγες) και άσπρες κάλτσες. Απο το να ντυνόταν η ομάδα στα άσπρα από πάνω μέχρι κάτω (όπως έκανε κάποιες φορές τα τελευταία τρία χρόνια) σαν παγοτατζήδες (κι ας μην παρεξηγηθεί ο αδερφός με το νικναίμ παγοτατζής...) το προτιμώ χίλιες φορές...
Εχω αγωνία για τη ριγέ. Δεν μπορεί να μας αφήσει για τρίτη σεζόν με την ίδια ριγέ. Κι εδώ μια επισήμανση: η προ διετίες ριγέ σχεδιάστηκε αποκλειστικά για μας. Το θυμάμαι και έχω σπίτι μια που έχει πάνω σαν ιχνογράφημα το δικέφαλο αετό... Δεν μπορεί να είναι παλαιότερο σχέδιο του γαύρου και της κούλας. Αλλά κι αυτό δεν συγχωρεί την επιμονή τους να μας έχουν με την ίδια ριγέ επί δύο κλεισμένες χρονιές... Ξυπνήστε εκεί στην πούμα. Αντέ γλουγλου δεν υπάρχει πλέον... Ξυπνάτε...
Δείτε τι σχέδιο έδωσαν στην κούλα που μάλιστα πρόσφατα το καλοκαίρι ανανέωσε μαζί της. Αυτό που φορούσαν πολλές ομάδες (με το γιακά) στο μουντιάλ της Αφρικής το 2010!!!! Ελεος...
Η εμφάνιση της ομάδας ήταν κλάσης καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια με την επιλογή της λευκής φανέλας (με έντονο το μαύρο στοιχείο), μαύρου σορτς (με έντονο και εδώ το λευκό και τις ρίγες) και άσπρες κάλτσες. Απο το να ντυνόταν η ομάδα στα άσπρα από πάνω μέχρι κάτω (όπως έκανε κάποιες φορές τα τελευταία τρία χρόνια) σαν παγοτατζήδες (κι ας μην παρεξηγηθεί ο αδερφός με το νικναίμ παγοτατζής...) το προτιμώ χίλιες φορές...
Εχω αγωνία για τη ριγέ. Δεν μπορεί να μας αφήσει για τρίτη σεζόν με την ίδια ριγέ. Κι εδώ μια επισήμανση: η προ διετίες ριγέ σχεδιάστηκε αποκλειστικά για μας. Το θυμάμαι και έχω σπίτι μια που έχει πάνω σαν ιχνογράφημα το δικέφαλο αετό... Δεν μπορεί να είναι παλαιότερο σχέδιο του γαύρου και της κούλας. Αλλά κι αυτό δεν συγχωρεί την επιμονή τους να μας έχουν με την ίδια ριγέ επί δύο κλεισμένες χρονιές... Ξυπνήστε εκεί στην πούμα. Αντέ γλουγλου δεν υπάρχει πλέον... Ξυπνάτε...
οσοι βλεπαμε τον αγωνα λεγαμε γαλλια παντσερ ...μ αρεσε εμενα ...η πορτολαλια αλλα τοχου του νταριο δε με πολυαρεσε