Δεν θέλω να βγάλω πίκρα για αυτό δεν θα μιλήσω ούτε θα ειρωνευτώ αδερφούς παοκτσήδες για το θέμα Βιτόλο ............
Απλά θα ήθελα παοκτσήδικα να βγείτε όλοι όπως ο ΜΑΓΚΑΣ αδερφός Steenage (που είχε πει τα μύρια όσα) και να παραδεχτείτε την μαλακία ... !!!!
Δεν κάνει κακό, μόνο καλό θα κάνει αφού όλοι αγαπάτε τρελά τον ΠΑΟΚ ... Απλά τον πνίγουμε καμιά φορά με την αγάπη ...
Τα είπα αυτά ΛΑΖΑΡ για να φτάσω σε εσένα ...
Αυτό που με ανησυχεί δεν είσαι εσύ αλλά αυτό που είπε ο ΟΛΙ και απασχολεί και εμένα από εχθές ...
Άν εσύ φαίνεσαι με μία εβδομάδα προσαρμογή έτσι αυτοί όλοι οι άλλοι που έχουμε μαζεμένους να παίρνουν τόσα φράγκα τι είναι ??
Πολύ ανησυχητικό δείγμα ... Και αν εξαιρέσεις Αρίας που παίρνει 150 χιλιάρ. και βέβαια δεν κάνει τίποτα παραπάνω από τον Βιτόλο (μέτριος παίχτης είναι) τότε αν είχαμε έναν ακόμα ποιοτικό παίχτη στα χαφ πως θα κυκλοφορούσε η μπάλα ?????
Ελπίζω η διοίκηση να πάρει παράδειγμα από την περίπτωσή σου ΛΑΖΑΡ και να φέρει και άλλον σαν και εσένα ...
Και επειδή μιλούσαμε πριν για κολωτούμπες να κάνω και εγώ μία καλή που έκραξα (έκανα επικοδομητική κριτική

) στην διοίκηση επειδή σου έκανε τριετές συμβόλαιο με 300 χιλιάρικα.
Πάμε όλοι μαζί για συμπαράσταση ..... !!!
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ οοοοοοοοοοοοοοοοο πππππππππππππππππ !!!!!!
Θα μου φύγει και καμιά μέση γαμό την τάνα μου γαμό .... Γεράσαμε !