László Bölöni

Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

χειρουργος... απορω παντως ακομα με το χαβο που λεγανε ειναι καλος και λεμε διαφορα πουτσ@ μ βουρτσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Πέμ 28 Ιούλ 2011, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

πρωκτολογος
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Ο Λάσλο Μπόλονι ήταν εμφανώς ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο Ούλεβαλ, ζήτησε μεγαλύτερη επιθετικότητα στη ρεβάνς της Τούμπας και… αποθέωσε τον Κοστίν Λαζάρ.

«Θέλω να πω ότι στην Ολλανδία στα ματς που παίξαμε χάσαμε και για αυτόν το λόγο πρόσεξα σήμερα λίγο παραπάνω την τακτική. Μετά το 0-2 ίσως πιο εύκολα τα πράγματα, ήμασταν καλοί και προσεκτικοί. Το αποτέλεσμα για μένα ήταν φυσιολογικό».

Για το ποιο ήταν το «κλειδί» για τη νίκη: «Ηταν το ταλέντο και η δουλειά στην τακτική. Παρόλο που δε μπορούσαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό κάτι που θα ήταν πολύ καλό για εμάς. Δεν είναι εύκολο να βρεις τις λύσεις απέναντι σε μία ομάδα που είναι σε φόρμα. Και για αυτό νομίζω ότι και οι παίκτες μας και η τακτική μας ήταν έξυπνη. Δεν πιστεύω όμως ότι η ίδια ιδέα για το παιχνίδι να είναι το ίδιο θετική στην Τούμπα».

Για την παρουσία και την απόδοση του Λαζάρ: «Πιστεύω ότι σε δύο-τρεις εβδομάδες θα είναι πολύ καλύτερος σε φυσική κατάσταση. Τεχνικά έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Θέλω να δω την επιθετικότητα του και τη δύναμή του. Και θέλω να τον δω να παίζει από περιοχή σε περιοχή. Είναι καλός παίκτης αλλά δεν πρέπει να ξεχάσω και τους Τσιρίλο και τον Γκαρσία και τον Φωτάκη που ήταν καλός τακτικά. Πάντα χρειάζεσαι πολλούς παίκτες γιατί η σεζόν είναι μεγάλη και έχει ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια».

Για το τι περιμένει στη συνέχεια: «Ελπίζω ότι μία μέρα θα παίξουμε πιο γρήγορα πιο επιθετικά. Ελπίζω ότι θα πιέζουμε πιο ψηλά. Δουλεύουμε για αυτό. Το έχω ξαναπεί ότι πρέπει να παίζουμε έξυπνα αυτήν την περίοδο και να κάνουμε αυτά που μπορούμε και όχι αυτά που θέλουμε. Ηρθαμε εδώ για να βρούμε μία ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που μπορούμε και αυτά που θέλουμε».

Για το αν βγήκε στο γήπεδο η εμπειρία των παικτών του: «Μου έδωσαν μία τυπική απάντηση σχετικά με την εμπειρία. Όταν το είπα αυτό χθες είχα στο μυαλό μου τον Τσιρίλο τον Γκαρσία και τον Βιεϊρίνια γιατί αυτή είναι η ομάδα τους. Οσο και να είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, πρέπει να δουλέψουμε για να κάνουμε περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο».

Για την εικόνα της Βαλερένγκα: «Για μένα ήταν έκπληξη γιατί τους περίμενα πιο επιθετικοί. Δε μπόρεσαν να το κάνουν αυτό γιατί εμείς είχαμε τη μπάλα και όταν έχεις τη μπάλα δε μπορεί ο αντίπαλος να γίνει επιθετικός. Ξέρω επίσης ότι η Βαλερένγκα είναι μία ομάδα που πριν από δύο χρόνια κέρδισε στην Τούμπα και εμείς δεν πρέπει να κοιμόμαστε ποτέ».

Για το αν εντόπισε αρνητικά στοιχεία: «Μπορώ να μιλήσω για αυτό αλλά χωρίς ονόματα. Θέλω από κάποιους παίκτες να μου δείχνουν τι μπορούν να κάνουν με μεγαλύτερη διάρκεια. Στην Τούμπα θα ήθελα η αντίσταση μας να είναι πιο ψηλά στο γήπεδο και θα ήθελα μεγαλύτερη επιθετικότητα από τους επιθετικούς και τους μέσους μας».

Για το πρόβλημα που φάνηκε να έχει ο Λαζάρ: «Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε μία προσπάθεια που είχε ένα μικρό τραυματισμό. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και του είπα να μου κάνει νόημα όταν τελειώσουν οι μπαταρίες του. Αυτό έγινε στο τέλος του αγώνα και μέχρι εκείνο το σημείο ο Λαζάρ ήταν μία πολύ καλή διαφήμιση για το ρουμάνικο ποδόσφαιρο».
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αλητη που φερνεις τα παλτα τους ρουμανους για παρεουλα

αλητη που τετιαο κομπινα σε στημενο ειχαμε καιρο να δουμε

ο Γκαρσια παντα πρωτοας στα στημενα..προληηψη...

η ομαδα εδειξε σοβαροτητα και να πω την αληθεια δεν το περιμενα σε τετοιο βαθμο...
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

"Μέτρησε το ταλέντο, η δουλειά και η τακτική"

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε την ανάλυση της νίκης του ΠΑΟΚ στο Ούλεβαλ, απονέμοντας τα συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς. Μίλησε για έξυπνη τακτική, την οποία θα αλλάξει στο ματς της Τούμπας, ενώ έκανε και παράπονα για ορισμένους παίκτες.
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:
"Θέλω να πω στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην Ελλάδα ότι στο ματς που χάσαμε στην Ολλανδία, άκουσα τις κριτικές σας και έβαλα σήμερα παίκτες που να μπορούν να βγάλουν αυτά που θέλω στο γήπεδο. Εντάξει, είπα ένα αστείο. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό."
Για τους λόγους της νίκης: "Οι λόγοι ήταν το ταλέντο και η δουλειά των παικτών. Παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε ένα παιχνίδι με ρυθμό, που θα ήταν καλό για εμάς, αλλά σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε δεν μπορούσε να συμβεί. Για αυτό τον λόγο θεωρώ πως η τακτική μας ήταν έξυπνη. Δεν πιστεύω, όμως, ότι ο ίδιος τρόπος παιχνιδιού θα μας βοηθήσει στην Τούμπα."
Για τη χρησιμοποίηση του Λαζάρ: "Ελπίζω ότι μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα. Τακτικά ήταν καλός και σε λίγες μέρες θα είναι καλά από άποψη φυσικής κατάστασης. Ο Λαζάρ είναι ένας καλός παίκτης, αλλά θέλω να τον δω σε box to box παιχνίδι. Δεν θέλω να ξεχάσω και τους υπόλοιπους. Τον Γκαρσία, τον Φωτάκη που ήταν πολύ καλός τακτικά, τον Τσιρίλο. Τα παιχνίδια είναι πολλά, η σεζόν μεγάλη και χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες."
Για το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα: "Ελπίζω μία μέρα να παίξουμε πιο γρήγορα, πιο επιθετικά και πιο ψηλά στο γήπεδο. Αυτήν την περίοδο πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Να κάνουμε αυτά που μπορούμε και όχι αυτά που θέλουμε να κάνουμε."
Για το αν η ομάδα απέδειξε ότι έχει εγωισμό και αποφασιστικότητα: "Οι παίκτες μου έδωσαν μία θετική απάντηση σχετικά με την εμπειρία τους και όσα είπα στη συνέντευξη την Παρασκευή. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο για να κάνουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο παιχνίδι."
Για το πως περίμενε την Βαλερένγκα και το πως την περιμένει στη ρεβάνς: "Τους περίμενα πιο επιθετικούς, αλλά αυτό δεν έγινε γιατί κρατήσαμε την μπάλα εμείς. Ξέρω επίσης ότι η Βαλερένγκα είναι μία ομάδα που πριν από δύο χρόνια ήρθε στην Τούμπα και κέρδισε. Εμείς δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε ποτέ."
Για το ποιο αρνητικό στοιχείο που είδε στο ματς με την Βαλερένγκα: "Μπορώ να μιλήσω για αυτό, αλλά χωρίς ονόματα. Θέλω κάποιοι παίκτες να δείχνουν τι μπορούν να κάνουν και να έχουν διάρκεια ε αυτό. Επίσης, στην Τούμπα θα ήθελα οι γραμμές μας να είναι πιο ψηλά και αυτό εξαρτάται από την επιθετικότητα που θα δείξουν οι παίκτες που αγωνίζονται μπροστά."
Για τον τραυματισμό του Λαζάρ: "Στο τέλος του πρώτου μέρους είχε έναν μικρό τραυματισμό και του είπα να μου κάνει νόημα, όταν τελειώσει η μπαταρία του! Πιστεύω ότι σήμερα ο Λαζάρ ήταν μία πολύ καλή διαφήμιση για τη Ρουμανία."
olapaok.gr
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αισιόδοξο δείγμα αν μη τι άλλο και σε αγωνιστικό επίπεδο.μιάς και σε επιίπεδο προσωπικότητας και νοοτροπίας φρόντισε από νωρίς να αποδείξει πως βρίσκεται πιο μπροστά σε σχέση με ο,τιδήποτε άλλο στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

δε μπορούσες να είχες έρθει 12 μήνες νωρίτερα ??
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ναι ρε συ... :pano:
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Μr good job...
Άβαταρ μέλους
gsavvas

Δημοσίευση από gsavvas »

Ελπιζω να μην φανει φετος το κενο του Χαβου στην ΟΜΑΔΑ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Πέρα από την νίκη που σαφώς σου δίνει να κάνεις πιο θετικά σχόλια εγώ θα πω μόνο, ότι ο Μπόλονι μου θύμισε τον Σάντος, στο θέμα ότι οι παίκτες δεν πωλούσαν την μπάλα, αλλά προσπαθούσαν να βρεθούν μεταξύ τους με γρήγορες πάσες.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Realcon έγραψε: ότι ο Μπόλονι μου θύμισε τον Σάντος,
moican4 έγραψε: Πραγματα που βλεπαμε επι Σαντος..
ΔΑΣΚΑΛΟΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ
Οχι σκουπίδια-Οχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές.
oxiskoupidiata9.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Μερικα συμπερασματα απο χτες:
1.Ο τυπος παει να κανει τον ΠΑΟΚ πιο επιθετικη ( αρα και πιο μεγαλη) ομαδα. Το 4-3-3 θα βγει δυσκολα παντως με αυτο το υλικο. Οι ρεγγες εφταναν πολυ ευκολα εξω απο την περιοχη. Αρα θελεις ή ακομα εναν παικτη 8αρι στυλ ΛΑζαρ ( π.χ. Κουμορτζι) ή εναν σκυλο αμυντικο χαφ και να παει στο 8αρι ο Αριας. Ο Γκαρσια βλεπω να παιζει συγκεκριμενα, δυσκολα ματς π.χ. ολα τα ευρωπαικα, ντερμπι κτλ κ κυριως εκτος εδρας.
2. Κανει μπαμ οτι εγινε δουλεια στη φυσικη κατασταση, τακτικη, κομπινες, πιεση ψηλα. Αυτα με το χρονο θα βελτιωνονται.
3. Αμυνα ψηλα με τα συγκεκριμενα σεντερ μπακ ειναι δυσκολο. Αρα θελεις και ενα σκυλι πισω, να δεσει με τον Κοντρερας.

Η χθεσινη εμφανιση, με δεδομενο την εποχη και τις απουσιες ηταν καλυτερη του αναμενομενου.
Δωστε του τα εργαλεια που χρειαζεται και θα δουμε μεγαλα πραγματα φετος. Δε θελει κοπο (χρηματα) θελει τροπο.

Υ.Γ. Τελικα φαινεται οτι ο παικτης αν ξερει μπαλα μπαινει και παιζει αμεσως, χωρις προσαρμογες και κουραφεξαλα ( π.χ. Λαζαρ, Λινο, Σορλεν). Αυτα για κατι Κουτσια, Παπαζογλου κ σια που τους περιμενουμε 3 χρονια να δειξουν
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αυτο που με προβληματισε στο συστημα ειναι οτι Γκαρσια αριας αφηναν αρκετα κενα στον αξονα στο α μερος.....δεν ξερω αν διορθωθει παιζοντας με βαθος π.χ αριςς 'η παμπλπο πιο ισω.....ή αν παει ο λαζαρ παρτενερ γκαρσια που εχει και την ταχυτητα....ή αν πρεπει να αποκτηθει 6αρι γρηγορο....

για μενα ο αριας σαν αντι Γκαρσια σε πρωτη φαση ....
ο Λαζαρ σαν παρτενερ Γκαρσια λιγο πιο πισω?
ή φωτακης διπλα σε γκαρσια και λαζαρ πιο μπροστα?
παντως ενα ακομα χαφ 6αρι δυνατο και ρηγορο μαλλον χρειαζεται...αν και θελω γ παπ...ισως ο ορασιςο να ναι πιο χρησιμος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”