Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
niko70

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από niko70 »

shark4 έγραψε:Σήμερα πόσες είναι οι υποχρεώσεις;

Μετά τον έλεγχο που έγινε, οι συνολικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ μαζί με όλο το σύνολο της εφορίας, χωρίς οποιονδήποτε συμβιβασμό, δηλαδή με συνολικές προσαυξήσεις και πρόστιμα, αγγίζουν περίπου σήμερα μέχρι την 30.10.2006 περίπου τα 33.000.000 ευρώ. Από αυτά βέβαια το πολύ μεγάλο κομμάτι είναι η εφορία, τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις. Μόνο τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις ανέρχονται περίπου στα 13.000.000 ευρώ.

Κάποια στιγμή προς το τέλος της άνοιξης είχατε πραγματικό πρόβλημα με τις πληρωμές&

"Τεράστιο πρόβλημα".

Ο ΠΑΟΚ από πότε είναι στον Τειρεσία;

"Από τότε που κοινοποιήθηκαν τα μέτρα διασφάλισης, τα οποία είναι από τον Απρίλιο του 2006

ατί ο ΠΑΟΚ δεν πήρε μέρος στο φετινό UEFA;

"Ο ΠΑΟΚ αν και κέρδισε φέτος την έξοδό του στην UEFA μέσα στο γήπεδο, η άποψή μου αν και δεν θέλω να ρίχνω το βάρος σε άλλους, έχω και εγώ τις ευθύνες μου, ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε σήμερα στο UEFA λόγω της μεγάλης κόντρας που υπήρχε και υπάρχει μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού κυρίου Γιώργου Ορφανού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκαγκάτση. Η κόντρα αυτή έχει να κάνει με τα δικά τους θέματα χτύπησε τον ΠΑΟΚ. Εγώ επισκέφτηκα και τους δύο, και τον κύριο Γκαγκάτση και του είπα «δεν είναι δυνατόν να σου δώσουμε αυτά τα στοιχεία που χρειάζεσαι; Διότι ο ΠΑΟΚ& υπήρχε σε εξέλιξη μια αύξηση κεφαλαίου τότε, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είχε καθαρή θέση. Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να προχωρήσουμε σε αύξηση κεφαλαίου γιατί ο ΠΑΟΚ έχει μέτρα διασφάλισης από το ελληνικό δημόσιο λόγω του ελέγχου του ΠΕΚ, άρα λοιπόν δεν μπορούμε να βάλουμε χρήματα μέσα για να τα πάρουμε να πληρώσουμε τις οφειλές μας και δεν μπορούμε να σου δώσουμε και κάποια άλλα χαρτιά που ζητάς.

Προτου τον σταυρωσουμε τον Ζαγορακη , να υπενθυμισω τα λεγομενα του Γ.Γουμενου στις 24 Νοεμβριου 2006 στους " φακελους " του Παπαχελα , οπου υπαρχουν και αλλα τετοια τραγελαφικα ....

Ακολουθησε η παρεμβαση του Α.Σ.( :lol: :lol: ) και φτασαμε στην παραχωρηση των μετοχων εναντι ΕΝΟΣ ευρω στην διοικηση των Βεζυρτζη , Οικονομιδη , Βιολιδη , Ζουραρι , Μαμιδακη κλπ... Ακολουθησε το δανειο των 2 περιπου εκ, ευρω ....

Επειδη λοιπον τετοια πραγματα δεν εχω ξαναζησει επι των ημερων του , γι ' αυτο θα κανω υπομονη και θα περιμενω ...

Υ.Γ. Σε κατι συλλαλητηρια κατα Καμαρα πλευρα τον Νοεμβριο του 2007 οπου αποθεωνοταν ο νυν προεδρος , μονο εγω ημουν ???? Δεν νομιζω ... 8-)
+++++ και από μένα
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Eίστε το λιγότερο ηλίθιοι αν νομίζετε πως καταφέρατε κάτι εσείς που κανατε 3000 χιλιόμετρα σήμερα για να τον βρίσετε.ΑΝ ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ να ακουγεται τέτοιο σύνθημα για τον Ζαγόρ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΡΕ ΚΡΕΤΙΝΟΙ.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΟΝΟ

ΟΕΟ ΟΕΟ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΤΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ ΟΛΕΟ.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

ΟΕΟ ΟΕΟ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ ΟΛΕΟ
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

τι βλακες ειναι ρε τι τον βριζουν??????

τι μλκια ειναι αυτη ?????

ντροπη ρε παιδια οτι κ αν εχει κανει δε κλεβει ο ανθρωπος ουτε ειναι κανενα λαμογιο ....τα ποιο βασικα

ποσο βλακες ειστε?????????

μας εχετε πρηξει τα @@ ρε να ουμε ...
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

ποσο τυχερος εισαι ρε Γιωργο Κουδα που γεννηθηκες σε μια εποχη που δεν υπηρχε ιντερνετ, και 4 αθλητικα
ραδιοφωνα και 4 αθλητικες εφημεριδες σε μια πολη ενος εκατομμυριου..
γιατι ρε Μπανε ξαναμπλεχτηκες με το μπασκετ;
η ιστορια μας εχει 3-4, αντε το πολυ 5 προσωπικοτητες, και τους εχουμε ισοπεδωσει ΟΛΟΥΣ..μα ολους;;
Παμπλο Γκαρσια, μην τυχον και αναλαβεις ποστο στην ομαδα οταν αποσυρθεις..
τα νεα ΠΑΟΚτσακια γινονται κ με τον λαο, αλλα κ με παικτες- προσωπικοτητες ινδαλματα...
το χαρτι του σκυλου το καψαμε, του τιγρη θα καει εν ευθετω χρονω..
τι αλλο μενει;;
σακ βουαγιαζ..
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Αν φύγει ο Ζαγοράκης επειδή μερίδα των φιλάθλων βγάζουν διχόνοια στο πρόσωπο του,
θα πρέπει να αναλογιστεί τι διχόνοια θα υπάρξει μεταξύ των φιλάθλων σε πιθανή αποχώρηση του από την ΟΜΑΔΑ μας.
Για μένα να κλείσουν οι σύνδεσμοι.... απλά.
Μαλαματίνες-Πρόστιμα-Πρέζα και τα σχετικά σε άλλες παραλίες
:(
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μια νικη ρε παιδι μου δεν μπορουμε να χαρουμε ? ποσο αρρωστοι ειναι αυτοι οι 50 ?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Θέλω να γράψω πολλά επ' αυτού αλλά όχι σήμερα....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΕ...

Δικός σου ο προπονητής, δικός σου κι ο θρίαμβος.

Δυστυχώς πέρσυ έκανες λάθη. Πολλά λάθη. Φέτος το πας πολύ καλά. Υπομονή και χρόνο θέλει για να στρώσουν όλα...

ΥΓ: Εμείς σε κράζαμε που έδιωξες Βιτόλο. Τελικά ο Βιτόλο είναι τραυματίας με πιθανότητα να του μείνει κουσούρι, ο Αρίας που παίρνει χρόνο συμμετοχής δείχνει αν μη τι άλλο ισάξιος και λίγο πιο επιθετικογενής και τέλος ο Λαζάρ με το μισό συμβόλαιο του Ισπανού στο πρώτο ματς με μόλις μια βδομάδα στην ομάδα και έκανε παπάδες..... Είσαι είτε κολόφαρδος, είτε πολύ μπροστά. Μάλλον το δεύτερο.

ΥΓ2: Χαρά στα διοικητικά, χαρά στα αγωνιστικά, μεταγραφές ακούγονται... Άντε μετά από μια γαμημένη χρονιά και μερικούς ακόμα μήνες άγχους, φόβου, υστερίας και μιζέριας, φαίνεται να γυρνάει επιτέλους το πράγμα....
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΕΡΑ!
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Έλεος μ αυτή τη κατάσταση. Κάθε φορά που κάποιος σηκώνει ένα πανό η φωνάζει κάτι κατά του Ζαγοράκη πρέπει να χαλάει ο κόσμος. Δε μπορείτε να καταλάβετε ότι οι αντιδράσεις του Ζαγοράκη και τον υπολοιπων είναι που μεγαλοποιούν το θέμα? Αν 50 άτομα από τις δυτικές συνοικίες τον χαλάνε τόσο πολύ τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει πουλήσει τόσα διαρκειας όσα ο βάζελος και η αεκ μαζί , σε μια περίοδο που απ ότι φαίνεται πάνε κάποιοι να βάλουν χρήματα για να πάει μπροστά η ομάδα και ειδικά σήμερα που ο ΠΑΟΚ έκανε ένα διπλό που κατά 99% τον περνάει στα play off, ε τότε τι να πω. Το προεδριλίκι ειδικά στον ΠΑΟΚ θέλει και λίγο αναισθησία.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ναι ρε φιλε αλλα σε ενα κρισιμο ματς που ολοι ειμαστε στην τσιτα οι αλλοι να ασχολουνται οχι με την ομαδα αλλα με πραγματα που μονο διχονοια προκαλουν ειναι απλα τραγωδια ......
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Τι συνέβη; Δεν πήρα πρεφα... :shock:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ουτε εγω αλλα το διαβασα οτι μια μεριδα (η γνωστη) οπαδων ειπε πολλες φορες το υβριστικο για ζαγορακη που ακουστηκε και με πιερικο.....κατα τα αλλα ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.....
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Εγω δεν άκουσα τίποτα πάντως... Και βλέπω το ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΞΑΝΆ ΤΏΡΑ.
Που το διαβασες; Εχουν οπτικοακουστικό υλικό;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

στο PAOK24 το διαβασα.....
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

eorptol έγραψε:ναι ρε φιλε αλλα σε ενα κρισιμο ματς που ολοι ειμαστε στην τσιτα οι αλλοι να ασχολουνται οχι με την ομαδα αλλα με πραγματα που μονο διχονοια προκαλουν ειναι απλα τραγωδια ......

E και τι έγινε ρε φιλε. Αστούς να ασχοληθούν με ότι θέλουν. Ο καθένας έχει την άποψη του. Οι απόψεις από μονες τους δε δημιουργούν διχόνοια, η αντιμετώπιση τους όμως και ειδικά με τόση υπερβολή δημιουργεί. Ο μονος που επηρεάστηκε από όλο το σκηνικό ήταν ο Ζαγοράκης, η ομάδα τη δουλειά της την έκανε. Αν δεν αντιδρούσε με τον τρόπο που αντέδρασε παίζει να μη το μαθαίναμε κι όλας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”