Όταν καταστρώνεις το ετήσιο πλάνο, πρώτα βάζεις τους στόχους:PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Οι φτωχοί έτσι βαδίζουν. Αν περάσεις ξες ότι σε παίρνει για μια υπέρβαση. Αν δε περάσεις?? Θα κατσικωθείς μεγάλο συμβόλαιο? Και ο ισολογισμός? Η ουέφα καραδοκεί από του χρόνου.
Εμείς οι δύο θα τα πούμε αύριο...giapas έγραψε:Aπο άτομο που βλέπει μελλον στο Παπάζογλου, δε περίμενα να μη συμπαθήσει το μαυρο Παπάζογλου![]()
Kι αν δεν περάσεις δημιουργείται το άνοιγμα και μετά αρχίζει η κάτω βόλτα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν καταστρώνεις το ετήσιο πλάνο, πρώτα βάζεις τους στόχους:PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Οι φτωχοί έτσι βαδίζουν. Αν περάσεις ξες ότι σε παίρνει για μια υπέρβαση. Αν δε περάσεις?? Θα κατσικωθείς μεγάλο συμβόλαιο? Και ο ισολογισμός? Η ουέφα καραδοκεί από του χρόνου.
Πχ θέλω έξοδο στο Ch. L. και να φτάσω τουλάχιστον στους 32 στο E.L. (όπως πέρυσι).
Μετά το στόχο πέφτει το budet. Εάν πετύχω το στόχο θα έχω έσοδα πχ 5 μύρια από UEFA, επομένως μπορώ να διαθέσω για παίκτες πχ 3 μύρια. Μαζί με τον προπονητή καταστρώνω το σχέδιο ποιοί θα αποδεσμευθούν και επομένως ποιοί μπορούν να αποκτηθούν και σε ποιές θέσεις.
Έτσι προχωράω.
Δεν πάω βλέποντας και κάνοντας. Το να λέω δηλαδή πως μεταγραφή θα κάνω ΑΝ περάσω σε όμιλο, είναι αποτυχημένη στρατηγική. Το σωστό είναι πως προχωράω σε κινήσεις ΩΣΤΕ να περάσω σε όμιλο που θα μου αποφέρει και τα σχετικά έσοδα.
Ναι. Πάντοτε βέβαια υπό την αίρεση ότι η άποψή μου προκύπτει από ένα video και μόνο.Realcon έγραψε:Όλα αυτά τα συμπεράσματα τα έβγαλες από τα video; Δεν παίζεσαι ρε Απόστολε![]()
Τότε χρειαζόμασταν χαφ που ΔΕΝ πήραμε, με τη λογική: Πρώτα να περάσουμε και μετά οι μεταγραφές! Κι έτσι δεν περάσαμε ούτε φυσικά έγιναν οι μεταγραφές.gika έγραψε: Kι αν δεν περάσεις δημιουργείται το άνοιγμα και μετά αρχίζει η κάτω βόλτα.
Πριν 2 χρόνια με τον Σάντος και τον αποκλεισμό από την Χέρενφεν το είδαμε.
Ναι Περικλή, είναι και καλό παιδί και πάει και κάθε Κυριακή στην εκκλησία, πράγμα που του δίνει δύναμη...peris έγραψε:Αποστολη και καλο παιδι φαινεται
Ώστε άτεχνη η Πάμελα, ε; Γι' αυτό όποτε την έβλεπες σε παίρνανε τα ζουμιά;giapas έγραψε:Γενικά ο Αποστόλης έχει μια τάση να συμπαθεί ψηλούς,δυνατούς,άτεχνους ποδοσφαιριστές που η σχέση τους με τη μπάλα είναι όση αυτή της Παμελα Αντερσον με την ηθοποιία.... Απλά διακρίνονται λογω σωματικών προσόντων ( ο καθένας στο είδος του)..
Γιαυτό περιέγραψε το Μποκανί ως διδυμο αδερφο του Ντρογμπά...
Γουστα ειναι αυτα...![]()
![]()
![]()
Εκεινη τη χρονια ειχαμε παρει 7-8 παίκτες (μεσα σ αυτούς κι ο Κουτσια 2 εκ ευρώ)... Και ηδη μιλούσαμε για υπερβαση. Κι αν παιρναμε και χαφ μετά θα μας έφταιγε κατι άλλο....ΑποστόληςΑ έγραψε:Τότε χρειαζόμασταν χαφ που ΔΕΝ πήραμε, με τη λογική: Πρώτα να περάσουμε και μετά οι μεταγραφές! Κι έτσι δεν περάσαμε ούτε φυσικά έγιναν οι μεταγραφές.gika έγραψε: Kι αν δεν περάσεις δημιουργείται το άνοιγμα και μετά αρχίζει η κάτω βόλτα.
Πριν 2 χρόνια με τον Σάντος και τον αποκλεισμό από την Χέρενφεν το είδαμε.
Στρατηγική; τελευταία φορά που τσέκαρα ήθελε στρατηγό, ικανούς διαχειριστές και ταλαντούχους implementators. Είμαστε μικρομεσαία και οικογενειακή επιχείρηση Αποστόλη.....μην περιμένεις από μια μαιμού να μιλήσει λατινικά...δεν έχει γίνει ποτέ και ούτε θα γίνει ξαφνικά τώρα....ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν καταστρώνεις το ετήσιο πλάνο, πρώτα βάζεις τους στόχους:PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Οι φτωχοί έτσι βαδίζουν. Αν περάσεις ξες ότι σε παίρνει για μια υπέρβαση. Αν δε περάσεις?? Θα κατσικωθείς μεγάλο συμβόλαιο? Και ο ισολογισμός? Η ουέφα καραδοκεί από του χρόνου.
Πχ θέλω έξοδο στο Ch. L. και να φτάσω τουλάχιστον στους 32 στο E.L. (όπως πέρυσι).
Μετά το στόχο πέφτει το budet. Εάν πετύχω το στόχο θα έχω έσοδα πχ 5 μύρια από UEFA, επομένως μπορώ να διαθέσω για παίκτες πχ 3 μύρια. Μαζί με τον προπονητή καταστρώνω το σχέδιο ποιοί θα αποδεσμευθούν και επομένως ποιοί μπορούν να αποκτηθούν και σε ποιές θέσεις.
Έτσι προχωράω.
Δεν πάω βλέποντας και κάνοντας. Το να λέω δηλαδή πως μεταγραφή θα κάνω ΑΝ περάσω σε όμιλο, είναι αποτυχημένη στρατηγική. Το σωστό είναι πως προχωράω σε κινήσεις ΩΣΤΕ να περάσω σε όμιλο που θα μου αποφέρει και τα σχετικά έσοδα.