Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
εγω περιμενω τους ''δημοσιογραφους'' ν αρχισουν να γλυφουν τα @@ των ''επενδυτων'' μπας και δεν μεινουν στην απεξω.
Άντε να δούμε. Το θετικό είναι ότι το θέμα τελιώνει. Θετικά, αρνητικά δεν ξέρω, αλλά επιτέλους τελειώνει γιατί λίγο ακόμα και δε θα μπορούσα να κάτσω σε καρέκλα με όσα έχω ακούσει εδώ και ένα μήνα.
Μακάρι η εξέλιξη να είναι η θετικότερη δυνατή για την καψούρα μας.
Ήρθε δηλαδή η στιγμή να πάρουμε Ζαλαγιέτα???

Μακάρι η εξέλιξη να είναι η θετικότερη δυνατή για την καψούρα μας.
Ήρθε δηλαδή η στιγμή να πάρουμε Ζαλαγιέτα???

Μήπως η ανακοίνωση έχει να κάνει και με το οτι άνοιξαν ξανά τα διαρκείας, μπας και τσουλήσει καθόλου το πράγμα? Λέω εγώ.
Μπα φίλε...PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Καλά ρε αυτός ο νέος boss ο Φλωρίδης τόσες δουλειές και υποχρεώσεις έχει και δε καταφέρνει ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ (πλην μιας και φαρμακερής) να βρίσκεται σε τόσο ΚΡΙΣΙΜΕΣ συναντήσεις για την αγορά του ΠΑΟΚ? Εντάξει ρε πούστη δεν αγοράζεις μίνι μάρκετ, τον ΠΑΟΚ διαπραγματεύεσαι...
Τι να πω, μακάρι να είναι τόσο πολυάσχολος και να έχει επιχειρήσεις που ούτε καν φανταζόμαστε.
Μάλλον γλάστρα είναι ο συγκεκριμένος.
Αυτός που αγοράζει τον ΠΑΟΚ ουσιαστικά είναι σε κάθε ραντεβού εκεί.
Η βιτρίνα που απλά θα βάλει τις υπογραφές αράζει στον καναπέ μέχρι να τον φωνάξει το μπος..

Τόσο παπά να φάμε? Δεν νομίζω_sleeper έγραψε:Μήπως η ανακοίνωση έχει να κάνει και με το οτι άνοιξαν ξανά τα διαρκείας, μπας και τσουλήσει καθόλου το πράγμα? Λέω εγώ.
- desperando
- Επικοινωνία:
χαζος ειναι τι θες να τον ξανα μπουζουριασουνPAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Καλά ρε αυτός ο νέος boss ο Φλωρίδης τόσες δουλειές και υποχρεώσεις έχει και δε καταφέρνει ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ (πλην μιας και φαρμακερής) να βρίσκεται σε τόσο ΚΡΙΣΙΜΕΣ συναντήσεις για την αγορά του ΠΑΟΚ? Εντάξει ρε πούστη δεν αγοράζεις μίνι μάρκετ, τον ΠΑΟΚ διαπραγματεύεσαι...
Τι να πω, μακάρι να είναι τόσο πολυάσχολος και να έχει επιχειρήσεις που ούτε καν φανταζόμαστε.

- cristiano4
κάντε 2 3 κινήσεις οχι τρελές να χρεωρούμε επικίνδυνα χωρις να εχουμε ξεπληρώσει τουσ παλιους.....μποκανι δανεικο και ντουγκλάο μαζι με κανα παπαδοπουλο αν φυγει κανας μπαλαφάκος και είμαστε οκ,μετα απο την βαλερένγκα ανοιξε τα διαρκειας και θα εχεις για πλάκα 5 χιλιάρικα +,ακομα στο Μακεδονία Palace ειναι λέει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Τρί 26 Ιούλ 2011, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απο εβδομάδα η νέα διοίκηση «σκάει» μεταγραφική βόμβα!
Παρά τον πόλεμο που δέχτηκαν και παρά τον δισταγμό τους και το γεγονός ότι επηρεάστηκαν από τρίτους φαίνεται πως οι Ζαγορ-Ζήσης και επενδυτές θα προχωρήσουν μαζί για έναν πιο δυνατό οικονομικά ΠΑΟΚ.
Η αισιοδοξία από πλευράς όλων αυτών που ήθελαν να προχωρήσει το μοντέλο, Ζαγοράκης και Βρύζας μπροστά, Φλωρίδης Σαχπατζίδης την οικονομική στήριξη, είναι μεγάλη και μετά την συνάντηση που έγινε ανάμεσα σε Ζαγοράκη, Κατσαρή και Σαχπατζίδη ήρθε η συμφωνία.
Όσο για αυτούς που έβαζαν εμπόδια σε αυτήν την ιστορία; Οι περισσότεροι θα αρχίσουν να… το γυρνάνε το τροπάρι μπας και…. γλιτώσουν ενώ οι άλλοι θα πρέπει να απομακρυνθούν από την ηγεσία του ασπρόμαυρου συλλόγου.
Μαζί με αυτήν την ένωση καλό θα είναι να υπάρξει και ένα γενικό «ξεσκαρτάρισμα» μέσα, έξω και γύρω από την ΠΑΕ.Έτσι δεν είναι;Όσον αφορά τα μεταγραφικά; Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν μία μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση. Μία μεταγραφή που όπως λένε οι πληροφορίες μας θα ανακοινωθεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Η υπόθεση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και μόλις μπουν τα χρήματα των Σαχπατζίδη-Φλωρίδη, ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να επισημοποιήσει την συμφωνία!
Υγ: Το transfernews θα αισθανθεί δικαιωμένο αν ολοκληρωθεί θετικά (όπως και φαίνεται ότιθα γίνει) όλη αυτή η διαπραγματεύση αφού με αρκετά κείμενα στήριζε αυτό το μοντέλο διοίκησης.
http://transfernews.gr/news/greece/zagor-ependites.html
Παρά τον πόλεμο που δέχτηκαν και παρά τον δισταγμό τους και το γεγονός ότι επηρεάστηκαν από τρίτους φαίνεται πως οι Ζαγορ-Ζήσης και επενδυτές θα προχωρήσουν μαζί για έναν πιο δυνατό οικονομικά ΠΑΟΚ.
Η αισιοδοξία από πλευράς όλων αυτών που ήθελαν να προχωρήσει το μοντέλο, Ζαγοράκης και Βρύζας μπροστά, Φλωρίδης Σαχπατζίδης την οικονομική στήριξη, είναι μεγάλη και μετά την συνάντηση που έγινε ανάμεσα σε Ζαγοράκη, Κατσαρή και Σαχπατζίδη ήρθε η συμφωνία.
Όσο για αυτούς που έβαζαν εμπόδια σε αυτήν την ιστορία; Οι περισσότεροι θα αρχίσουν να… το γυρνάνε το τροπάρι μπας και…. γλιτώσουν ενώ οι άλλοι θα πρέπει να απομακρυνθούν από την ηγεσία του ασπρόμαυρου συλλόγου.
Μαζί με αυτήν την ένωση καλό θα είναι να υπάρξει και ένα γενικό «ξεσκαρτάρισμα» μέσα, έξω και γύρω από την ΠΑΕ.Έτσι δεν είναι;Όσον αφορά τα μεταγραφικά; Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν μία μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση. Μία μεταγραφή που όπως λένε οι πληροφορίες μας θα ανακοινωθεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Η υπόθεση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και μόλις μπουν τα χρήματα των Σαχπατζίδη-Φλωρίδη, ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να επισημοποιήσει την συμφωνία!
Υγ: Το transfernews θα αισθανθεί δικαιωμένο αν ολοκληρωθεί θετικά (όπως και φαίνεται ότιθα γίνει) όλη αυτή η διαπραγματεύση αφού με αρκετά κείμενα στήριζε αυτό το μοντέλο διοίκησης.
http://transfernews.gr/news/greece/zagor-ependites.html
Εγω θα έλεγα να χαλαρώσετε και να αφήσετε τις υπεραισιοδοξίες,γιατί μετά η προσγείωση θα είναι απότομη.
Και από τέτοιες στον ΠΑΟΚ δόξα τω Θεό έχουμε χορτάσει.
Και από τέτοιες στον ΠΑΟΚ δόξα τω Θεό έχουμε χορτάσει.
Mια και το ρωτησες, και σε περιπτωση που αναρρωτιουνται και αλλοι, τον εστειλαν "διακοπες" (και) τον Θεοδωρο. Τωρα επιτελους θα μπορεσει να λειτουργησει "σοβαρα" το τοπικ.emeissaspsirizoume4 έγραψε:Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hideguti την Τρί 26 Ιούλ 2011, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε μπορώ παρά να είμαι επιφυλακτικός με το συγκεκριμένο άτομο (Φλωρίδης) και το τι θα δούμε από αυτόν...
Μέχρι στιγμής δε ξέρει κανείς τι κάνει και με τι δραστηριοποιείται (ούτε καν αναζήτηση στο google σε τούρκικες σελίδες βγάζει το παραμικρό) και ούτε ο ίδιος δείχνει καμιά διάθεση να το αποσαφηνίσει.
Αντίθετα έχουμε ένα μπαράζ από δηλώσεις, ανακοινώσεις, συλλήψεις και άλλα ευτράπελα που μόνο σοβαρό άνθρωπο και κατ' επέκταση επιχειρηματία δε δείχνουν.
Δεν αμφιβάλω για τις αγνές προθέσεις Ζαγοράκη, Βρύζα, ότι θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ και όλα τα συναφή, θεωρώ μάλιστα ότι είναι οι πιο κατάλληλοι για να τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ αλλά αυτό δε διασφαλίζει ότι δε μπορούν να πιαστούν "κορόιδα" από τον οποιοδήποτε επιτήδειο "επιχειρηματία" ειδικά όταν η ανάγκη εύρεσης ζεστού χρήματος μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο.
Μακάρι να είμαι εγώ ο καχύποπτος αλλά έχουμε ζήσει τόσα στο παρελθόν και κάτι δε μου κάθεται καλά...
Μέχρι στιγμής δε ξέρει κανείς τι κάνει και με τι δραστηριοποιείται (ούτε καν αναζήτηση στο google σε τούρκικες σελίδες βγάζει το παραμικρό) και ούτε ο ίδιος δείχνει καμιά διάθεση να το αποσαφηνίσει.
Αντίθετα έχουμε ένα μπαράζ από δηλώσεις, ανακοινώσεις, συλλήψεις και άλλα ευτράπελα που μόνο σοβαρό άνθρωπο και κατ' επέκταση επιχειρηματία δε δείχνουν.
Δεν αμφιβάλω για τις αγνές προθέσεις Ζαγοράκη, Βρύζα, ότι θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ και όλα τα συναφή, θεωρώ μάλιστα ότι είναι οι πιο κατάλληλοι για να τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ αλλά αυτό δε διασφαλίζει ότι δε μπορούν να πιαστούν "κορόιδα" από τον οποιοδήποτε επιτήδειο "επιχειρηματία" ειδικά όταν η ανάγκη εύρεσης ζεστού χρήματος μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο.
Μακάρι να είμαι εγώ ο καχύποπτος αλλά έχουμε ζήσει τόσα στο παρελθόν και κάτι δε μου κάθεται καλά...
- desperando
- Επικοινωνία:
ποσο το δεινει ο μπεος τις επομενεςδυο μερες να γραφτει ρεπορταζ για σαχπα το ποσο ΠΑΟΚτσακη ειναι και ποσο εχει βοηθησει την ομαδα ολα αυτα τα χρονιαD.A.A.T. έγραψε:εγω περιμενω τους ''δημοσιογραφους'' ν αρχισουν να γλυφουν τα @@ των ''επενδυτων'' μπας και δεν μεινουν στην απεξω.

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
γιοβανοβιτς
κοβω τα @@ μου
κοβω τα @@ μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Τρί 26 Ιούλ 2011, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απο τον κ. Δ/Π στο θα γινει η συναντηση?.Θα μιλησω με τα λογια του.Δ/Π.desperando έγραψε:ποσο το δεινει ο μπεος τις επομενεςδυο μερες να γραφτει ρεπορταζ για σαχπα το ποσο ΠΑΟΚτσακη ειναι και ποσο εχει βοηθησει την ομαδα ολα αυτα τα χρονιαD.A.A.T. έγραψε:εγω περιμενω τους ''δημοσιογραφους'' ν αρχισουν να γλυφουν τα @@ των ''επενδυτων'' μπας και δεν μεινουν στην απεξω.