9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
city_boy

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από city_boy »

gika έγραψε:Το ότι ούτε λέω στον πρόεδρο ποιον να φέρει, ούτε τρέχω στις Πολίχνες για να "συζητάω" με τον Σάλπι. Εγώ λέω τη γνώμη μου σε ένα φόρουμ, μαζί με συνοπαδούς μου και σταματάω εκεί. Δεν μπλέκομαι στα πόδια ούτε της διοίκησης, ούτε πάω να πιάσω τον εκάστοτε παίκτη να του πω φύγε.

Εγώ εκφράζω απλά μια άποψη. Αυτοί, προχωράνε στην πραξικοπηματική εφαρμογή της δικιάς τους άποψης. Ή τουλάχιστον προσπαθούνε.

Ισα ισα πιο ηθικη μου φενεται η συμπεριφορα αυτη.Εχουν ενα προβλημα και δεν το διαπραγματευονται,ουτε αλλαζουν αποψη ακομα και αν χρειαζεται σ'ενα μεγαλο χρονικο διαστημα να σιωπουν.

Εσυ μας εχεις κανει 2.000 ποστ για να γυρισει και ενω τον παρουσιαζες εθνοσωτηρα τωρα κανεις αλλα χιλια για να φυγει.Αυτα τα κανουν οι δημοσιογραφοι στα ραδια,ποτε αποθεωνουν εναν και ποτε τον διαολοστελνουν.

Και τα 7.300 ποστ εμενα ως πραξικοπηματικη εφαρμογη αποψης μου κανουν.
Τεσπα,ειναι καλοκαιρι κουβεντα να γινεται.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ του λέω την άποψη μου, και του τα κάνω όλα πουτάνα για να περάσει η δική μου άποψη παρ' ότι η πλειοψηφία διαφωνεί, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Σοβαρότατο.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Oκ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εχουμε καμια εξελιξη στο θεμα της μειωσης των αποδοχων του??? δεχτηκε,δε δεχτηκε,παγωσαν οι συζητησεις???οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας ενημερωσει...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αν ερθουν οι επενδυτες παυει να υπαρχει θεμα μειωσης για οποιονδηποτε λογικα,,
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

Sera4 έγραψε:εχουμε καμια εξελιξη στο θεμα της μειωσης των αποδοχων του??? δεχτηκε,δε δεχτηκε,παγωσαν οι συζητησεις???οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας ενημερωσει...
αφου εφυγε βιτολο αναιμακτα ηρθε και ο παικταρας λαζαρ μια χαρα τον φαγαμε τον παπα....
στην επομενη στραβη η μειωση θα ειναι στα σαιτ της ταξης του 40% και δωρεα 1000 διαρκειας σε αστεγους,απορους,πολυτεκνους κτλ. μπλογκερ εισαι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

MANIAKOS έγραψε:αν ερθουν οι επενδυτες παυει να υπαρχει θεμα μειωσης για οποιονδηποτε λογικα,,
κακως πολυ κακως...τα οικονομικα δεδομενα του ποδοσφαιρου δεν αλλαζουν ασχετα αν μουν 6-7 μυρια στην παε...οι μειωσεις και η εκαθαριση του ροστερ πρεπει να προχωρησουν...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

συμφωνω απ΄λα αν ερθει παικτης με κανα 600 -800 συμβολαιο θα τσινισουν σαλπι και κονδοροας....
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Και πολλή καλά θα κάνουν να τσινίσουν , ειδικά αν μπουν λεφτά.
Πρωτοκλασάτα βιολιά είναι στην ομάδα μας , το είπε και ο Μπόλονις για τον κοντό.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και τι δουλεια εχει ο Μπολονι? Σιγα ναουμε ναουμε και ποιος ειναι ο μπολονι, εμεις κανουμε χλμ ναουμε αρα κανουμε κουμαντο
Άβαταρ μέλους
city_boy

κοιτατε μονο μην τον κραζετε σε κανα 2μηνο...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Εχουμε τον Παπαζογλου γι'αυτο... 8-)
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

bakunin4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:εχουμε καμια εξελιξη στο θεμα της μειωσης των αποδοχων του??? δεχτηκε,δε δεχτηκε,παγωσαν οι συζητησεις???οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας ενημερωσει...
αφου εφυγε βιτολο αναιμακτα ηρθε και ο παικταρας λαζαρ μια χαρα τον φαγαμε τον παπα....
στην επομενη στραβη η μειωση θα ειναι στα σαιτ της ταξης του 40% και δωρεα 1000 διαρκειας σε αστεγους,απορους,πολυτεκνους κτλ. μπλογκερ εισαι.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

bob έγραψε:
bakunin4 έγραψε:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”