25. Costin Lazăr
Re: Costin Lazăr
σιγα τον σορλεν ρε συ. οποιος φευγει απο τον ΠΑΟΚ μετα τον νοσταλγούμε.δεν χασαμε και τον μεσι.
τον αργο σορλεν που ειχε το μιαλο που λειπει απο πολλούς που κλωτσαν το τοπι.
Ο Λαζάρ έδειξε καλά στοιχεία αλλά φάνηκε περισσότερο επιθετικογενής και ντελικάτος από ότι περίμενα. Με τη μπάλα στα πόδια είναι μανούλα, στην άμυνα φάνηκε λιγότερο από τον αρίας και το κεφάλι το έχει για να το χτενίζει.
Asto φαλεγκος .. παιχτη στα λεφτα του σορλεν δεν προκειται να ξαναβρεις. Στο ποδοσφαιρο να ξες αμα εισαι αργος στα ποδια και γρηγορος στο μυαλο εισαι 2 φασεις μπροστα απο τους υπολοιπους. Γι'αυτο και ο σορλεν ειναι ο ποδοσφαιριστης που θελει ο καθε προπονητης.Falegkos έγραψε:σιγα τον σορλεν ρε συ. οποιος φευγει απο τον ΠΑΟΚ μετα τον νοσταλγούμε.δεν χασαμε και τον μεσι.
Τι να πω...
Απο οσο ειδα ενθουσιαστηκα. Πολυ καλος χειρισμος μπαλας, αναληψη πρωτοβουλιων, καθετη κινηση προς την περιοχη, καλος στο πασινγκ γκειμ, ψαχνει την θανατηφορα καθετη.
Αναμενω τη συνεχεια.
Απο οσο ειδα ενθουσιαστηκα. Πολυ καλος χειρισμος μπαλας, αναληψη πρωτοβουλιων, καθετη κινηση προς την περιοχη, καλος στο πασινγκ γκειμ, ψαχνει την θανατηφορα καθετη.
Αναμενω τη συνεχεια.
- kotsos
Να και κάτι ευχάριστο στην καλοκαιρινή ραστώνη! Το πιο ενθαρρυντικό είναι πως δείχνει να μην χρειάζεται ιδιαίτερο διάστημα προσαρμογής!
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει και σε ποια/ ποιες ακριβώς θέσεις κινείται? Απ'ότι κατάλαβα έχει σαφώς δημιουργικό ρόλο και όχι τόσο ανασταλτικό. Κάτι σαν 8άρι (κάτι σαν σουτ, κάτι σαν Μπέρι)
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει και σε ποια/ ποιες ακριβώς θέσεις κινείται? Απ'ότι κατάλαβα έχει σαφώς δημιουργικό ρόλο και όχι τόσο ανασταλτικό. Κάτι σαν 8άρι (κάτι σαν σουτ, κάτι σαν Μπέρι)
Μου φαινεται οτι ειναι απο εκεινα τα χαφ που εξαροοχταροδεκαριζουν.
Χθες επαιξε ολο το δευτερο ημιχρονο παρτενερ του Αριας στα κεντρικα χαφ σε ας πουμε 4-4-2 με Κλαους- Βeau Saki μπροστα.

Χθες επαιξε ολο το δευτερο ημιχρονο παρτενερ του Αριας στα κεντρικα χαφ σε ας πουμε 4-4-2 με Κλαους- Βeau Saki μπροστα.
συγχρονος χαφ με τετοιους παικτες και 4 4 2 ισως να παιξεις κπ παιχνιδια...παντως ντελικατο δεν τον ειδα εμπαινε με πολυ δυναμη στις φασεις....πολυ ευχαριστη εκπληξη....αλλα θα τον ξαναδουμε με σοβαρο αντιπαλο...,,,και καθετες εψαξε....
- ΑποστόληςΑ
Πολύ μου θύμιζε στο πως έτρεχε τον Sorlin!!!
Σιδερένιος και καλή αρχή με την ομαδάρα μας!!!!!
Σιδερένιος και καλή αρχή με την ομαδάρα μας!!!!!
Δεν είναι αργός ο Ρουμάνος ίσα ίσαShady20 έγραψε:Πολύ μου θύμιζε στο πως έτρεχε τον Sorlin!!!
Μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις ακομα και πριν ερθει, εχω την εντυπωση οτι θα βοηθησει. Ειδωμεν.