Π.Α.Ο.Κ. - Πιερικός 1-1
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πιερικός
ο μπολονι φωναζει πως η ομαδα δεν ειναι καλα και εμεις ειμαστε στον κοσμο μας...
αν δε ερθει καμια κατραπακια απο τους ψαραδες, εκει δε θα @@@ η χρονια πριν καν ξεκινησει...
αν δε ερθει καμια κατραπακια απο τους ψαραδες, εκει δε θα @@@ η χρονια πριν καν ξεκινησει...
- kotsos
Υπάρχουν/ θα υπάρξουν στιγμιότυπα του αγώνα για εμάς τους απομακρυσμένους που αντιμετωπίζουμε σοβαρά στερητικά προβλήματα?
στο paokwebtv θα εχει στιγμιοτυπα,φασεις,δηλωσεις ή και το παιχνδι ολο...
Καποια στιγμη θα ανακοινωθει..
Καποια στιγμη θα ανακοινωθει..
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Καπάκι σ΄αυτό, από το υπόλοιπο γήπεδο, λεγότανε το παρακάτω σύνθημα:novito έγραψε:"Χιλιομετρα θα κάνουμε και πάλι, για να μαστε στου Π.Α.Ο.Κ. το πλευρό.
Έχεις λαό παλίκαρο λεβέντη, αλλά μαλάκα πρόεδρο.
Γι αυτό και μείς τον γράφουμε στα αρχίδια,
τον γράφουμε στα αρχίδια μας τα δυο,
κι ακολουθάμε μόνο για την τρέλα και τον δικέφαλο αετο..."
...
"Χιλιομετρα θα κάνουμε και πάλι, για να μαστε στου Π.Α.Ο.Κ. το πλευρό.
Έχεις λαό παλίκαρο λεβέντη, και 100 εκατό μ@λ@κες με στόκο στο μυαλό.
Αυτούς εμείς στ΄ αρχίδια μας τους γράφουμε,
στ΄ αρχίδια μας τα δυό,
κι ακολουθάμε μόνο για την τρέλα και τον δικέφαλο αετο..."

- Federacion
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Ο Λαός του ΠΑΟΚ είναι πάνω από 1 μύριο ίσως και 2 μύρια, βρίσκονται 100-200-300 άντε 1000 λέω εγώ, που βρίζουν τους υπόλοιπους ή τον Πρόεδρο.
Αυτοί οι 1000 χίλιοι, αν κάνεις την διαίρεση με το 1 μύριο(την πιο χαμηλή εκδοχή), τί ποσοστό στους εκατό δίνει;
Είναι 1 ένας στους 1000 χίλιους.
Σε ρωτάω εγώ επειδή βρέθηκε ένας στους χίλιους να διχάσει τον κόσμο, 1 στους 1000 ξαναλέω, αυτό ντε και καλά σημαίνει οτι τρωγόμαστε μεταξύ μας; Όχι βέβαια, σε καμία περίπτωση.
Τώρα αν αυτοί οι ελάχιστοι καταφέρουν να διχάσουν τον κόσμο, αυτό αποτελεί θέμα άλλης συζήτησης.
Αυτοί οι 1000 χίλιοι, αν κάνεις την διαίρεση με το 1 μύριο(την πιο χαμηλή εκδοχή), τί ποσοστό στους εκατό δίνει;
Είναι 1 ένας στους 1000 χίλιους.
Σε ρωτάω εγώ επειδή βρέθηκε ένας στους χίλιους να διχάσει τον κόσμο, 1 στους 1000 ξαναλέω, αυτό ντε και καλά σημαίνει οτι τρωγόμαστε μεταξύ μας; Όχι βέβαια, σε καμία περίπτωση.
Τώρα αν αυτοί οι ελάχιστοι καταφέρουν να διχάσουν τον κόσμο, αυτό αποτελεί θέμα άλλης συζήτησης.
Από την άλλη οι πραγματικά ενεργά ΠΑΟΚτσήδες είναι γύρω στις 20.000 με 25.000... Και επίσης αυτοί που έχουν "πρόβλημα" με τη διοίκηση δεν είναι μόνο χίλιοι, αλλά πολλοί παραπάνω κι ας μη φωνάζουν τέτοια συνθήματα...
Κοινώς τα νούμερα σου δεν πολύ στέκουν... Αλλά στον τρόπο σκέψης μαζί σου.
φιλε σορρυ αλλα δεν ειναι ετσι.............τι 1 εκ ? και 2 ?
αυτοι που ασχολουνται ενεργα με τον ΠΑΟΚ ειναι βαρια 50.000 αρα...
αυτοι που ασχολουνται ενεργα με τον ΠΑΟΚ ειναι βαρια 50.000 αρα...
gika έγραψε:Από την άλλη οι πραγματικά ενεργά ΠΑΟΚτσήδες είναι γύρω στις 20.000 με 25.000... Και επίσης αυτοί που έχουν "πρόβλημα" με τη διοίκηση δεν είναι μόνο χίλιοι, αλλά πολλοί παραπάνω κι ας μη φωνάζουν τέτοια συνθήματα...
+1000000
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Ασφαλώς θα αστειεύεστε. Δηλαδή οι ΠΑΟΚτσήδες που προσβάλονται όταν κάποιος βρίζει τον Πρόεδρό τους ή την ομάδα τους είναι μαχ. 50.000; Γιατί περί αυτού πρόκειται.
Τότε εσείς που μιλάτε για τέτοια νούμερα, μειώνετε την ομάδα σας.
Εγώ θεωρώ οτι οι ΠΑΟΚτσήδες που προσβάλονται, όταν κάποιος βρίζει τον ΠΑΟΚ ή τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, ανέρχονται σε πάνω από 1 εκατομμύριο. Επιτέψτε μου να είναι αυτή η πάγια άποψή μου.

Τότε εσείς που μιλάτε για τέτοια νούμερα, μειώνετε την ομάδα σας.
Εγώ θεωρώ οτι οι ΠΑΟΚτσήδες που προσβάλονται, όταν κάποιος βρίζει τον ΠΑΟΚ ή τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, ανέρχονται σε πάνω από 1 εκατομμύριο. Επιτέψτε μου να είναι αυτή η πάγια άποψή μου.

φιλε και ο πατερας μου και η μανα μου και ο αδερφος μου και οι αδερφες μου και οι 2 μου ξαδερφοι και και.... ΠΑΟΚ ειναι αλλα δεν ξερουν ουτε που ειναι η τουμπα......αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες.
υ.γ. αντε ο αδερφος μου ξερει....λαθος
υ.γ. αντε ο αδερφος μου ξερει....λαθος

- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Η κουβέντα ήταν περί του "τρωγόμαστε μεταξύ μας" σε σχέση με το βρισίδι στον Ζαγοράκη, πάνω σε αυτό σχολίασα.
Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν σε άλλο θέμα συζήτησης.
Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν σε άλλο θέμα συζήτησης.
ναι φιλε αλλα πολυ απλα λεμε οτι η μεριδα αυτη που ειναι πλεον κατα της διοικησης ειναι πολυ μεγαλυτερη απο το 1/1000 και τετοια που δεν στεκουν
τι λέτε βρε παλικαρια δηλαδή εμείς που ζούμε στο εξωτερικό παίρνουμε τις μετοχές μας όταν μας ζητηθεί αγοράζουμε ότι "μακακια" μπορείτε να φανταστείτε μονο να αφήσουμε κάτι στην ομάδα ακολουθούμε στα φιλικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια τι είμαστε ανενεργοί?
δεν μας πέφτει λόγος δηλαδή τι γίνετε στην ομάδα γατί δεν είμαστε στην τούμπα κάθε κυριακή?
δεν μας πέφτει λόγος δηλαδή τι γίνετε στην ομάδα γατί δεν είμαστε στην τούμπα κάθε κυριακή?