Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Asimos

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από Asimos »

tigon4 έγραψε:η πιο θρυλικη και συνδεμενη με τον ΠΑΟΚ ειναι μια ομως
Σαφως και συμφωνω. Και για να συνεχισει να υφισταται αυτος ο υπερχος δεσμος θα πρεπει να ειναι πολυ προσεχτικη στο μελλον. Η Ιστορια γραφτηκε. Το μελλον θα γραφτει και ας προσεξουμε ολοι σε πιο κεφαλαιο της θα μπουμε.

Ειναι κριμα και αδικο να παρασυρθει κοτζαμ θυρα σε μονοπατια επικινδυνα.

Αλλα επιμενω. Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΧΕΙ 8 ΘΥΡΕΣ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εκτος απο τα λαθη ζαγορ θα πρεπει να λεμε και τα δικα μας λαθη....και δεν εννοω μονο τις τιμωριες και τα λεφτα που χανονται τζαπα καθε χρονο....παικτες τους βαφτιζαμε παικταραδες οταν ερχοντουσαν και λεγαμε μπραβο που τους φερανε οι ιδιοι λεμε οτι μας τους φορτωσανε και μας χρεωσαν με τα συμβολαια τους.....μονα ζυγα δικα μας δλδ....δεν παει ετσι....ειπαμε κανανε λαθη και ειδικα καατω απο την οικονομικη πιεση κανανε παρα πολλα αλλα ...ας κοιταξουμε το τι ελεγε ο καθενας μας σε καθε κινηση και να βγαλουμε το δικο μας ατομικο προσημο.......
Άβαταρ μέλους
NikosGrobari
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από NikosGrobari »

Αυτη η αχαριστη μειονοτητα που δεν εκτιμα την προσφορα του και βγαζει και συνθηματα κατα του πρεπει να εξαληφθει, πριν ερθει ο Τεο επαιρνες παιχτες απο DVD ερασιτεχνων λατινων, και πολεμουσες με τον νιονιο για να βγεις ουεφα και αν εβγαινες μας εκοβε η φιφα λογο αδειας... Αυτη ειναι η αληθεια, ολοι μας θελουμε τον ΠΑΟΚ μας να διεκδικει ισαξια προταθλημα, το οποιο και αυτο εκανε και δεν το πηρε λογο σπαναθα, αλλα κακα τα ψεμματα ο Ζαγορακης εχει κανει αλματα προοδου οχι απλα βηματα... Καλο θα ειναι η αχαριστια που μας διακατεχει σαν λαο να εκλιψει...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Realcon έγραψε:Αυτός που διοικεί; Δηλαδή ο Ζαγοράκης ήταν αυτός που ήθελε να πάρει την ομάδα και όχι εμείς που σπρώχνομαι τον Ζαγοράκη; Καλημέρα καντάτια. Και αναφέρομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Τα χαμόγελα στα χείλη μας ήταν για λίγα χρόνια. Εύχομαι να επικράτησή η λογική. Ελάτε να πάρετε την ομάδα Φλωρίδες και Παγώνηδες, ελάτε να πάρετε την ομάδα Γούμενοι και Μπατατούδες, ελάτε να πάρετε την ομάδα μας, όποιος κι αν είσαι. Γιατί κάποιοι το έχουν αποφασίσει!!!

ΥΣ. Ωραίο σύνθημα προς τον Ζαγοράκη. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!!
ε, εσύ κι ο άλλος...
Είπα ο πρώτος όχι ο μόνος. Μάθετε να διαβάζετε.
Άιντε να πούμε,σας έχει βαρέσει η ζέστη στο κεφάλι.

Πάρτε το χαμπάρι, αν το καράβι δεν πάει πρίμα, πρώτα ο καπετάνιος φταίει και μετά ο μούτσος.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

eleos έγραψε: .........
Με ευκαιρία αυτο το κείμενο να πώ και την άποψη μου για τους πραγματικούς προδότες του ΠΑΟΚ. Μετά απ' όλα αυτά, αναλογικά με τους νέους προδότες, ο Σάλπι δεν υπήρξε ποτε.

Προδότες είναι όσοι βγαίνουν και κράζουν τον Ζαγοράκη και ρωτάνε πόσο είναι το άνοιγμα και ζητάνε ζητάνε ζητάνε να βγεί να μιλήσει... "το χρωστάει" λένε.

Εσείς του χρωστάτε, ο άνθρωπος έχει πει τόσες φορές τα νούμερα, τα έχει δημοσιεύσει, ΕΧΙΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ και εσείς ακόμα ζητάτε..

Προδότες είναι όσοι φωνάζουν συνθήματα στο γήπεδο για τον Ζαγοράκη, όσοι πάνε στην Τούμπα και τον προπυλακίζουν, όσοι βγάζουν ειρωνικές καυστικές και αβάσιμες ανακοινώσεις εναντίων του χωρίς σκέψη.
Αυτοί που ξέχασαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ' όλα και όχι το τι πιστεύει ο καθένας.

Ακόμα και αυτοί που δυναμιτίζουν το κλίμα εδώ μέσα ή και αλλού με κάθε ευκαιρία, και πλάθουν τα εύπλαστα μυαλά των άμυαλων με απόψεις αβάσιμες και κατευθυνόμενες.

Φυσικά και ο άνθρωπος έχει κάνει αμέτρητα λάθη, όμως ήταν λάθη, ούτε βρωμιές ούτε καταχρήσεις ούτε κλοπές, όπως κατηγορείται κατα καιρούς.

Η ιστορία θα δείξει το αν έχω δίκιο αλλα εγώ αυτά πιστεύω. Μόλις ΔΙΩΧΘΕΙ ο Ζαγοράκης, μόλις ξεχειλήσει το ποτήρι (αν δεν έχει ήδη ξεχειλίσει) θα καταλάβετε καλύτερα τι λέω.

.........

Ευχή μου είναι όλοι να σκεφτόμαστε παραπάνω πριν κρίνουμε έναν άνθρωπο που 4 χρόνια ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ, ειδικά όταν δεν έχουμε αποδείξεις.
Εικόνα

Ταυτίζομαι απόλυτα. Έτσι ακριβώς είναι. Ο χρόνος είναι αμείλικτος και θα μας κρίνει.

Αυτό που με στενοχωρεί πραγματικά, είναι ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Γι΄ αυτό εύχομαι από καρδιάς να μην δικαιωθώ, για το καλό του ΠΑΟΚ !
eleos έγραψε:....Η στήριξη και η ενότητα έκανε φτερα και δε φαίνεται ότι μπορεί να ξαναγυρίσει....
Αν ισχύσει αυτό, τότε υπεύθυνος είμαι εγώ ο ΠΑΟΚτσής,

της μίρλας, της μουρμούρας, της αχαριστίας, που πιστεύω ότι ψυθιρίζεται και φημολογείται, που δεν έχω υπομονή και κρίση, που γίνομαι ασυνείδητα ή συνειδητά το πιόνι των βρώμικων "ΠΑΟΚαρχών" που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το όποιο προσωπικό τους όφελος, εν τέλη εγώ το πρόβατο που το μόνο που ξέρω καλά να κάνω είναι να βγάζω άναρθρες κραυγές "στο, και καλά, όνομα της διαφάνειας και της αντικειμενικότητας" που οι άλλοι με παρασύρουν να το πιστέψω, για δικό τους προσωπικό όφελος.

Εγώ και μόνον εγώ είμαι υπέυθυνος, κανείς άλλος. Γι΄αυτό μας έδωσε ο Θεός, η Φύση, το μυαλό.

:pano:
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Karelias έγραψε: ...Πάρτε το χαμπάρι, αν το καράβι δεν πάει πρίμα, πρώτα ο καπετάνιος φταίει και μετά ο μούτσος.
Αν το καράβι δεν πάει πρύμα, μερικές φορές φταίει και ο καιρός. Ο καπετάνιος δεν είναι θεός για να σου εξασφαλίζει ούριο άνεμο. Οφείλει να πηγαίνει το καράβι όσο καλύτερα μπορεί, δεδομένων των συνθηκών. Όταν προκύπτει μια εξαιρετικά δυσμενής οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα δεν φταίει ο Ζαγοράκης γι αυτό. Όταν αποκλείεται η ομάδα από την CSKA με τον τρόπο που αποκλείστηκε δεν φταίει ο Ζαγοράκης. Ούτε όταν η ομάδα κάνει το χειρότερό της παιχνίδι με την αεκ στον ημιτελικό φταίει ο Ζαγοράκης. Πολύ περισσότερο όταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι ορισμένοι καθαρόαιμοι φροντίζουν με την συμπεριφορά τους ουσιαστικά να μην παιχτεί καν το δεύτερο ημίχρονο. Σαφώς και έχει ευθύνη για την (μη) επιλογή προπονητή και για το οποιοδήποτε οικονομικό άνοιγμα. Αλλά ως εκεί. Ο μούτσος είναι μούτσος, γιατί δεν μπορεί να διακρίνει τις ευθύνες του καθενός σε μια δύσκολη κατάσταση. Οφείλει όμως να καταλαβαίνει την δική του ευθύνη. Δεν μπορεί μια μερίδα οπαδών να κράζει την διοίκηση όποτε γουστάρει και χωρίς προηγουμένως να έχει λάβει γνώση της κατάστασης.
Asimos έγραψε:
Σαφως και συμφωνω. Και για να συνεχισει να υφισταται αυτος ο υπερχος δεσμος θα πρεπει να ειναι πολυ προσεχτικη στο μελλον. Η Ιστορια γραφτηκε. Το μελλον θα γραφτει και ας προσεξουμε ολοι σε πιο κεφαλαιο της θα μπουμε.

Όταν ήταν ο Μάκης στην θύρα 4, υπήρχε περίπτωση να ακούγονται διαφορετικά συνθήματα από 50 -100 άτομα ή να μην αφήνουν ορισμένοι να παιχτεί αγώνας, επειδή έτσι γουστάρουν? Θα είχαν φάει 15 σφαλιάρες ο καθένας, πριν ακόμα σκεφτούν να το κάνουν. Σήμερα στην θύρα 4 (εννοώ φυσικά όλο το πέταλο) υπάρχουν ένα σωρό απόψεις και φυλές. Ας ομονοήσουμε πρώτα και μετά αποφασίζουμε για τη στάση μας ως σύνολο και όχι ο καθένας το δικό του χαβά σαν καυλωμένος υποψήφιος χαλίφης στη θέση του χαλίφη.
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

σορρυ ρε παιδια αλλα εγω μαλλον εχω χαθει καπου στην πορια και δεν ακταλαβαινω τιποτα....ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη....το ζαγορακη τον εφερε ο κοσμος σωστα???????δεν εκατσε στο σβερκο κανενος με το ζορι....αμα λοιππον ο ζαγορακης μαζι με το βρυζα δεν κανανε τα αδυνατα δυνατα για να εχει η ομαδα καλη πορια να βγει στην ευρωπη κτλπ και αρκουνταν στο να μην ξοδεψει λεφτα...να παιζει με κνολ μπαιανο μελισση κτλπ να παλευει να ειναι οτι και ο ρουλης εμεις θα ειμασταν ευχαριστημενοι?αμα εχει κανεις τα κοτσια να μου πει οτι τον χαλασαν οσα εχουν προσφερει ο ζαγορακης και ο βρυζας στην ομαδα με επιχειρηματα δινω το λογο μου πως θα κλεισω το στομα μου και δε θα ξαναμιλησω ποτε....μας βρωμισε ξαφνικα η δικοικηση μας εχετε δει αλλου τετοιο πραγμα?σας ρωταω νιωσατε ποτε ποιο περηφανοι απο αυτη την ομαδα...?οταν βρωμαει ο τοπος απο τα στημενα και για τους δικους μας ουτε μια λεξη που να τους μπλεκει δε νιωθετε περηφανοι?ειναι δυνατον να μη συμμετεχουνε σε αυτη τη σαπιλα να μην καταδεχονται να συμμετασχουν και εμεις να τους λεμε κλεφτες?ειναι δυνατον ναπαρακαλαμε να γυρισει ο βρυζας και μολις γυρισει να λεμε οτι διχαζει?να τους κατηγορουμε οτι δε βρισκουν επενδυτες και μολις τους βρουνε να γκρινιαζουμε οτι δεν τους ελεγξανε σωστα?τι νομιζουμε οτι ειναι η αγοραπωλησια μιας παε μπακαλικο να δινεισ τα λεφτα και να τελειωνεις...αμα κατι δεν παει καλα σε ποιον θα τα σερνουμε μετα?.....ποτε θα καταλαβουμε οτι με το βρυζα ειναι ξανα ομαδα ενα σωμα μια ψυχη δε θελει να φαει ο ενας τον αλλο και το λεω εγω αυτο που ξυνιστηκα παρα πολυ με το ζαγορακη και τον τροπο που φερετε να εχει φερθει στο ζηση....εδω τα ξεπερασανε αυτοι...βγαινουν και τρωνε με τις γυναικες τους και εμεις οι κομπλεξικοι συνεχιζουμε να κανουμε τους δικαστες

το χειροτερο δεν ειναι που θα εξοθησουμε στη φυγη τους ελαχιστους εναπομιναντες ανθρωπους που αγαπανε πραγματικα τον ΠΑΟΚ το χειροτερο ειναι που φτασαμε να ντρεπομαστε οι μισοι για τους αλλους μισους.....
απο τη μια οι μεγαλοι παοκοι που πανε σε φιλικο και βριζουν τον προεδρο μας απο την αλλοι εμιες οι υπολοιποι τα προβατα που και καλα κανουμε αβαντα στο ζαγορακη.....τι να πω

σας προκαλω βρειτε ανθρωπους που θα ειμαστε ετσι περηφανοι να μας διοικουνε ακομα και με τα τοσα λαθη τους που θα ειναι καλυτεροι απο τους ζ-ζ και εγω μαζι σας καταληψη να τους διωξουμε...αφου ειναι τοσο ευκολο δειξτε μας το δρομο και εμεις μαζι σας....ολοι ενα καλο θελουμε για την ομαδα..... :pano:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Othin έγραψε:
Karelias έγραψε: ...Πάρτε το χαμπάρι, αν το καράβι δεν πάει πρίμα, πρώτα ο καπετάνιος φταίει και μετά ο μούτσος.
Αν το καράβι δεν πάει πρύμα, μερικές φορές φταίει και ο καιρός. Ο καπετάνιος δεν είναι θεός για να σου εξασφαλίζει ούριο άνεμο. Οφείλει να πηγαίνει το καράβι όσο καλύτερα μπορεί, δεδομένων των συνθηκών. Όταν προκύπτει μια εξαιρετικά δυσμενής οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα δεν φταίει ο Ζαγοράκης γι αυτό. Όταν αποκλείεται η ομάδα από την CSKA με τον τρόπο που αποκλείστηκε δεν φταίει ο Ζαγοράκης. Ούτε όταν η ομάδα κάνει το χειρότερό της παιχνίδι με την αεκ στον ημιτελικό φταίει ο Ζαγοράκης. Πολύ περισσότερο όταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι ορισμένοι καθαρόαιμοι φροντίζουν με την συμπεριφορά τους ουσιαστικά να μην παιχτεί καν το δεύτερο ημίχρονο. Σαφώς και έχει ευθύνη για την (μη) επιλογή προπονητή και για το οποιοδήποτε οικονομικό άνοιγμα. Αλλά ως εκεί. Ο μούτσος είναι μούτσος, γιατί δεν μπορεί να διακρίνει τις ευθύνες του καθενός σε μια δύσκολη κατάσταση. Οφείλει όμως να καταλαβαίνει την δική του ευθύνη. Δεν μπορεί μια μερίδα οπαδών να κράζει την διοίκηση όποτε γουστάρει και χωρίς προηγουμένως να έχει λάβει γνώση της κατάστασης.
Asimos έγραψε:

Όταν ήταν ο Μάκης στην θύρα 4, υπήρχε περίπτωση να ακούγονται διαφορετικά συνθήματα από 50 -100 άτομα ή να μην αφήνουν ορισμένοι να παιχτεί αγώνας, επειδή έτσι γουστάρουν? Θα είχαν φάει 15 σφαλιάρες ο καθένας, πριν ακόμα σκεφτούν να το κάνουν. Σήμερα στην θύρα 4 (εννοώ φυσικά όλο το πέταλο) υπάρχουν ένα σωρό απόψεις και φυλές. Ας ομονοήσουμε πρώτα και μετά αποφασίζουμε για τη στάση μας ως σύνολο και όχι ο καθένας το δικό του χαβά σαν καυλωμένος υποψήφιος χαλίφης στη θέση του χαλίφη.
φιλε μου εκει ειναι το προβλημα ,δεν υπαρχει πια ηγετης στην κερκιδα σημερα στην Τουμπα κανουν μαγκες τα 16χρονα, στην 4 ο καθενα κανει οτι του καπνισει και δεν πονανε τον ΠΑΟΚ οπως παλια
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

εγω θελω να βγει ενας απο αυτους που βριζανε χτες και να πουν τι τους ταξανε.........

Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

ΜΑΝΙΑΚΟS ελπίζω να μην ισχύει το σενάριο που λες. Για μένα είναι απλώς ΦΥΤΑ. Και το κακό είναι ότι περνιούνται και για ψαγμένοι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

PAOK_NORTH_ARMY δυστυχως ισχυει.....

σε λιγους ταζουνε και αυτοι ελεγχουν τα φυτα τους.....οπως και αρδ..και μτξ συνδεσμων υπαρχει και θα υπαρξει προβλημα προσεχως.....θα χουμε πολλα εσωτερικα θεματα φετος..
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

NikosGrobari έγραψε:Αυτη η αχαριστη μειονοτητα που δεν εκτιμα την προσφορα του και βγαζει και συνθηματα κατα του πρεπει να εξαληφθει, πριν ερθει ο Τεο επαιρνες παιχτες απο DVD ερασιτεχνων λατινων, και πολεμουσες με τον νιονιο για να βγεις ουεφα και αν εβγαινες μας εκοβε η φιφα λογο αδειας... Αυτη ειναι η αληθεια, ολοι μας θελουμε τον ΠΑΟΚ μας να διεκδικει ισαξια προταθλημα, το οποιο και αυτο εκανε και δεν το πηρε λογο σπαναθα, αλλα κακα τα ψεμματα ο Ζαγορακης εχει κανει αλματα προοδου οχι απλα βηματα... Καλο θα ειναι η αχαριστια που μας διακατεχει σαν λαο να εκλιψει...

Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντως, Νίκο. Αυτή ήταν η ιστορία των Ελλήνων, αυτή θα συνεχίσει να είναι. Γι' αυτό τούτος ο λαός δεν έχει μέλλον. Ντροπή και αίσχος σε όσους έβριζαν τον Ζαγοράκη, τον άνθρωπο που έβαλε ξανά τον ΠΑΟΚ στον ποδοσφαιρικό χάρτη και μας έδωσε πίσω τη χαμένη μας αξιοπρέπεια. Είναι λυπηρό να βλέπεις κάποιοι να τονβρίζουν. Και ακατανόητο! Δεν θέλω να χαρακτηρίσω τους συνοπαδούς μας που τον βρίζουν, αλλά θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.

όσο για τις αντιρρήσεις του για τους νέους ψευτοεπενδυτές-λαμόγια, έχει απολυτο δίκιο. Πρόκειται για ανθρώπους αμφιβόλων διαθέσεων και επιδιώξεων που θα καταστρέψουν την ομάδα. Θυμηθείτε την κουβέντα μου. Πρόκειται για λαμόγια ολκής.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ. ΘΟΔΩΡΗ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ, Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.

Α και κάτι για τους αμετανόητους αντιζαγοράκηδες: όποιος δεν κάνει τίποτα, δεν κάνει και λάθη. Όποιος κάνει δεκάδες πράγματα,θα κάνει και λάθη.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

MANIAKOS έγραψε:PAOK_NORTH_ARMY δυστυχως ισχυει.....

σε λιγους ταζουνε και αυτοι ελεγχουν τα φυτα τους.....οπως και αρδ..και μτξ συνδεσμων υπαρχει και θα υπαρξει προβλημα προσεχως.....θα χουμε πολλα εσωτερικα θεματα φετος..

Ε πες μας ρε φιλε τι ταξανε,τι ρωτας πες μας εσυ που ξερεις.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ακομα και λεφτα..δε μιλαω για ολους τους συνδεσμους ενννοειται....αλλα για ηγετες και καιλα συγκεκριμενων συνδεσμων
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ορισμένοι πρέπει να καταλάβετε κάποια απλά πράγματα.

1. Αυτός που διοικεί έχει την πρώτη και μεγαλύτερη ευθύνη και όταν τα πράματα πάνε καλά και όταν πάνε άσχημα.
2. Σαφώς και ο Ζαγοράκης έσωσε τον ΠΑΟΚ αλλά η ευθύνη του, και λόγω αυτού του γεγονότος, είναι ακόμα μεγαλύτερη και προς τον σύλλογο και προς τον κόσμο και προς τον εαυτό του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”