Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Ποια ΠΑΕ μίλησε για άνοιγμα 5 μυρίων? Η ΠΑΕ Αταλάντα? 8-)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε καλε χρυσε και αγιε τσαπα αστο ρε αγορι μου. :pano:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:Τωρα δηλαδη πρεπει να μας πουν αληθειες γιατι πριν μας ελεγαν ψεματα.
Άρα δηλαδή όλα μέσα στην ΠΑΕ λειτουργούν ρολόι και απλά έχουμε ένα χρέος ύψους 5 μυριων ευρώ που δημιουργήθηκε λόγω της προσπάθειας υπέρβασης του αγωνιστηκου τμήματος.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

.
obanebane έγραψε:Τωρα δηλαδη πρεπει να μας πουν αληθειες γιατι πριν μας ελεγαν ψεματα.
Δε λεω οτι μας ελεγαν ψεματα. Λεω οτι δεν δικαιολογειται να εχεις τετοιο ανοιγμα σε δυο χρονια. Δε δικαιολογειται να κανεις μπατζετ και να υπολογιζεις εξοδα 25 εκ και τελικα να κανεις 28εκ. Αυτο δε σημαινει οτι εκλεψες. Σημαινει ομως οτι εχεις προβλημα διαχειρισης
Kolokotronis_4 έγραψε:Ποια ΠΑΕ μίλησε για άνοιγμα 5 μυρίων? Η ΠΑΕ Αταλάντα? 8-)
Μηπως δεν θυμαμαι καλα; ( δεν το λεω ειρωνικα, διορθωστε με αν κανω λαθος). Στην τελευταια συνεντ. τυπου δεν ειπωθηκε οτι το φετινο ανοιγμα ειναι περιπου 2,2 το οποιο μαζι με τα 2,8 απο περυσι μας κανουν 5;
Άβαταρ μέλους
Maedhros

Δημοσίευση από Maedhros »

Πω ρε φιλε οτι να ναι!Εκατσα διαβασα 50 σελιδες τινγκα στις μαλακιες μονοκοπανια!Αν δεν ειχα διαβασει ρεπορταζ πριν δεν υπηρχε περιπτωση να βγαλω ακρη μονο απο τους "ρεπορτερ" του Paokmania Forum...
Ρε mods λιγο ελεος δειξτε ρε παιδια...Εδω και τοσες σελιδες δεν υπαρχει ιχνος διαλογου αλλα μονο ενα συνεχομενο spammαρισμα απο 5-6 γνωστους εξυπνακηδες-ξερολες-αντιστασιακους πειτε τους οπως γουσταρετε και 3-4 σοβαρα παιδια του forum προσπαθουν απλα να τους απαντησουν με λογικη,οι αλλοι τους γραφουν και αυτο διαιωνιζεται...Καλα που πεταει κανενας και καμια πετυχημενη μαλακια που και που και ξελαπικαρουμε :D
Προταση,αν ειναι εφικτο να γινει,να μπει σε αυτο το θεμα μονο για οσο κραταει αυτο το τζερτζελο ενας περιορισμος στις αναρτησεις ποστ απο τον καθενα.Ή τουλαχιστον να μην μπορεις να κανεις απανωτες δημοσιευσεις...Ειναι και κουραστικο και ανουσιο και δεν υπαρχει καμια ροη του θεματος για αυτον που διαβαζει οταν πεταγεται ο καθενας και λεει καθε μισο λεπτο το μακρυ του και το κοντο του...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε έχετε βαρέσει μπιέλα; Κάθε βράδυ καυγά θα έχουμε;

Οπλαρχηγέ χαλάρωσε κι εσύ λίγο έχει δεκαπέντε μέρες μόνο κράζεις οτι κινείται γύρω. Και συνεχόμενα.

Στα της ομάδας, έχω να πώ οτι δεν κατάλαβα πως γίνεται, επειδή έτσι αποφάσισε το ελεεινό κοινό της θεσσαλονίκης, να είναι υποχρεωτικό πλέον για όλους μας να δεχτούμε οτι το μέγα πρόβλημα είναι ο επικοινωνιακός πόλεμος, και τα στρατόπεδα.

Για πολλά θέματα έκανε μαλακίες ο Τέο, αλλά στο συγκεκριμένο τομέα παίρνει άριστα.
ΠΟΤΕ δεν παρασύρθηκε να μιλάει ακατάσχετα και να πουλάει εξυπνάδα και μαγκιά. Και μη πεί κανείς για το αν μπορεί να πουλάει εξυπνάδα. Εδώ πουλάνε όλα τα λάχανα των ράδιων και κάτι λιμά ανθυποπαραγοντίσκοι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι καλή, εντός θέματος, και οχι εκτός όπως όλοι θα θέλανε, και πρέπει να καταλάβετε ορισμένοι το εξής:

Τα απαιτούμενα στοιχεία που λέει μέσα στην ανακοίνωση, δεν είναι οι απαιτήσεις του Ζαγοράκη. Δεν λέει δηλαδή, α για να σου δώσω την ομάδα φέρε μου αυτά.. ΄
Άλλωστε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αφορούν την ΕΕΑ και μόνο. Δεν θα τα δούν ποτέ στην ΠΑΕ στην ουσία.
Είναι μια ανακοίνωση που λέει οτι μάγκα έχω τη διάθεση να προχωρήσω και δέχομαι και τους όρους σου. Σταμάτα όμως τις εξυπνάδες γιατί στην πράξη εσύ έχεις τα νομικά και οικονομικά κωλύματα, οχι η ΠΑΕ.

Εγώ είμαι σίγουρος οτι ούτε ο ίδιος ο Φλωρίδης έχει αντιληφθεί πως τον έσυραν τα κοράκια της θεσσαλονίκης σε αυτό τον πόλεμο. Είναι ξεκάθαρο οτι άλλοι τον βάζουν να έχει κόντρα.

Λύσσα κακιά και ψόφος ακόμα χειρότερος να σας πιάσει, όρνεα της πόλης.

Σήμερα διάβασα πάλι, οτι υπάρχει θεωρία οτι ο Κατσαρής είναι ο νταβατζής της ΠΑΕ (??? τί σημαίνει αυτό; ), οτι υπάρχουν πολλά στρατόπεδα και όλοι πλακώνονται και οτι ο Ζαγορ κρύβεται.
Ωραία. Ο Φώσκολος ωχριά.

Αλλά, ξέχασα, το θέμα μας είναι τί θα πουν στο λίμπερο.

Nice n' sleazy.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ακομα ασχολειστε με καμηλες, αραβες και χαλιφηδες?
Καληνυχτα και καλες βουτιες!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Η ομαδα (με μεγαλυτερο λαθος αυτο του προπονητη) περισυ στηθηκε για να παρει το πρωταθλημα και να παλεψει για τσαμπιονς λιγκ.
Αν αυτο δεν δικαιολογει αποκληση 2 μυριων τοτε τι να πω.
Η μπαρτσελονα η ρεαλ και δεν ξερω εγω ποιος αλλος η βαλενθια τωρα μου ηρθε που παιρνουν δανεια για να κανουν πρωταθλητισμο και να καλυπτουν ανοιγματα τι επρεπε να κανουν?
Μηπως να πανε να αυτοκτονησουν ομαδικως.
Ειπαμε εγιναν λαθη και εμεις αν αγαπαμε την ομαδα πρεπει να βοηθησουμε να διορθωθουν η αν θελετε αλλιως να καλυφθουν,και οχι να τις ριξουμε μια και να την στειλουμε στον γκρεμο.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

μη λες αλήθειες, μη λες αλήθεις, μου το χαλάς!!! 8-)
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Zorro4 έγραψε:ΈΝΑ οικοδόμημα για να πέσει αρκεί και ΈΝΑ λάθος σε μία του κολώνα τρελοπαοκι444... ;)
Μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για κανένα ... Συμβουλή ΑΠΟ ΈΝΑ προφανώς μεγαλύτερο σου. ;)

Όντως gika χρειάζεται πολυ κατεβατό. Μπορείς όμως να το κάνεις και ΕΣΥ και όλοι.
Εγω επειδή είμαι οπτικος τύπος... Με αρέσει τα προβλήματα και δεδομένα να τα γράφω σε ΈΝΑ χαρτί.
Αν πάρεις λοιπόν μια λευκή κόλα ... Κάνε τρεις μεγάλους κύκλους στις γωνίες ενός ισοπλευρου τριγώνου.
Στον ΈΝΑ κύκλο γράφεις ΠΑΕ, στον άλλο ΑΣ και στον τρίτο επενδυτές.
Μετα άρχισε να γράφεις γύρω γύρω με μικρά γραμματα διαφορα ερωτηματικά σου ως προς τις κινήσεις και τα πρόσωπα. Ότι αφορά τον ΑΣ γύρω και μέσα ΑΠΟ αυτόν τον κύκλο... Ότι αφορά την ΠΑΕ το ίδιο.
Οι κύκλοι ενώνονται με τις γραμμές του τριγώνου και στη μέση όλο το εμβαδόν του τριγώνου είναι ο λαός του ΠΑΟΚ.
Να εντάξεις εκει και τις κινήσεις του λαου ... Πχ των 13 συνδέσμων... Μετα άρχισε να κοιτάς τα γραφομενα σου και να προσπαθείς να καταλάβεις τι ΠΑΊΖΕΙ.
Κάποια πράγματα θα εμφανιστούν ΑΠΟ μόνα τους... ΤΏΡΑ δεν ξέρω... Έτσι λειτουργώ εγω και στα δικα μου προβλήματα και πάντα βρίσκω λύσεις... Ειδικά αν έχεις και ΈΝΑ ποτηράκι ουίσκι δίπλα σου :opaokara:

Μη σε ξεγελαει το nickname, μαλλον στα 33 δε θεωρουμε μικρος. Εχω και γω τις εμπειριες μου :opaokara:

Εγω ξερω οτι το οικοδομημα ειναι πολυ πιο στερεο απο οτι στους ανταγωνιστες μου του ΠΟΚ.
Απλα εμεις δινουμε πολυ περισσοτερη βαση στους ΑΡΔ σα λαος, δεν ξερω γιατι. Το ανοιγμα της ΠΑΕ πχ που εχουμε τρελαθει ολοι κλπ κλπ θα μπορουσε να ηταν ΜΗΔΕΝ αν εμεις σαν λαος δεν ειχαμε ουτε μια τιμωρια τα 2 τελευαια χρονια... Πως σας φαινεται ολους εσας που κραζετε την κακοδιαχειρηση στην ΠΑΕ? Ψιλα πραγματα ε? Αλλα το λαμογιο Ζαγορ ειναι πιο πιασαρικο ε?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εγω πιστευω ο ζαγορ θελει να δωσει την ομαδα στους αραβες
Άβαταρ μέλους
obanebane

:lol: :opaokara: :lol: :opaokara: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano:
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

obanebane έγραψε:Η ομαδα (με μεγαλυτερο λαθος αυτο του προπονητη) περισυ στηθηκε για να παρει το πρωταθλημα και να παλεψει για τσαμπιονς λιγκ.
Η μπαρτσελονα η ρεαλ και δεν ξερω εγω ποιος αλλος η βαλενθια τωρα μου ηρθε που παιρνουν δανεια για να κανουν πρωταθλητισμο και να καλυπτουν ανοιγματα τι επρεπε να κανουν?
Ειπαμε εγιναν λαθη και εμεις αν αγαπαμε την ομαδα πρεπει να βοηθησουμε να διορθωθουν η αν θελετε αλλιως να καλυφθουν,και οχι να τις ριξουμε μια και να την στειλουμε στον γκρεμο.
Διαβαζω στο "κυβερνητικο" olapaok τα εξης: ο προυπολογισμος για την περσινη χρονια ελεγε 24 εκ εσοδα-24εκ εξοδα. Τελικα τα εσοδα ( λογω καλης πορειας) ηταν 26εκ, αλλα τα εξοδα ηταν 28εκ, λογω υπερβασεων στο αγωνιστικο τμημα και αυξημενων φορων.
1.Με συγχωρεις, αλλα αυτο δεν ειναι σοβαρος προυπολογισμος.
2. Οταν ερχεσαι απο μια χρονια με ζημια, και εισαι διοικηση πρωτοδικειου, κανεις τα παντα για να κλεισεις και το προηγουμενο ανοιγμα, οχι να τα διευρυνεις. Ιδιαιτερα οταν η ομαδα με την πορεια της σου δινει το δικαιωμα.
3. Συμφωνω οτι πρεπει να στηριξουμε, αλλα για να το κανουμε αυτο χρειαζονται καθαρες εξηγησεις και πλανο για το μελλον
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν συμφωνουμε δεν ειναι κακο αλλα δεν συμφωνουμε.

Υ.Γ διαβασε λιγο τα ποστ του περασμενου καλοκαιριου,ενα δυο σου γραφω οχι παραπανω.
Ρισκαρε λιγο ρε ζαγορ τσ.λ παιζουμε.
Φερε τους παιχταραδες ρε ζαγορ να πεσουν τα τσιμεντα να γαμησουμε αγιαξ (κοντεψαμε) και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις.
Και ολα αυτα ενω ξεραμε ολοι τους πιθανους αντιπαλους.
Το μονο που θα σου πω ειναι κατι που εχει χιλιοειπωθει αλλα ειναι αληθεια.
εργασιες γηπεδου + προστιμα + τα κεκλεισμενων κανε την προσθεση μονος σου.
Καληνυχτα.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

obanebane έγραψε:Η ομαδα (με μεγαλυτερο λαθος αυτο του προπονητη) περισυ στηθηκε για να παρει το πρωταθλημα και να παλεψει για τσαμπιονς λιγκ.
Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτησή σου. Να προσθέσω πως στην περίπτωση που δικαιωθεί το αναγκαίο οικονομικό ρίσκο και η ομάδα επιτύχει τον στόχο της, τότε προφανώς θα προκύψουν κέρδη (αυξημένα έσοδα από διαφημίσεις, τηλεοπτικά, τσάμπιονς λιγκ κτλ). Και τα κέρδη είναι σε μας ζωτικής σημασίας, προκειμένου να επιτύχουμε επιτέλους και τον διακανονισμό για τη ρύθμιση των χρεών μας προς το δημόσιο. Όταν όμως εμφανίζεις οικονομικά ανοίγματα πώς θα ζητήσεις διακανονισμό χρεών? Και από την άλλη πώς θα επιτύχεις κέρδη σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ αν δεν ρισκάρεις λίγο για να κάνεις την υπέρβαση (πρωτάθλημα ή έστω τσάμπιονς λιγκ)? Έχει την υπομονή η πλειοψηφία των οπαδών μας να γεμίζει την Τούμπα για να βλέπει την ομάδα να βολοδέρνει πχ στην 8η θέση? Και αρκεί αυτό για μια επιτυχημένη οικονομικά χρονιά? Το άσχημο είναι πως δεν έχουμε τα περιθώρια για δύο συνεχόμενες "υπερβάσεις", εξ ου και η δύσκολη οικονομική και αγωνιστική μας κατάσταση φέτος. Ο Ζαγοράκης καλείται να ισορροπήσει μεταξύ οικονομικού νοικοκυρέματος και διατήρησης ανταγωνιστικής ομάδος. Δεν νομίζω πως είναι τόσο έυκολο, γι αυτό ας μην τον σταυρώνουμε τουλάχιστον με το παραμικρό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”