Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Συμφωνοι Σέρα.. δεν ξέρω το ποιον του Καλπάκη, αλλά μίλησε επώνυμα..
Γι αυτό τον πήρα σοβαρά..
Κι εν πάση περιπτώση αυτό που τόνισα είναι το γεγονός και μόνο... οτι δλδ πετάει βέλη προς διοίκηση Ζαγοράκη..
κι όχι οτι έχει δίκαιο..
Γι αυτό τον πήρα σοβαρά..
Κι εν πάση περιπτώση αυτό που τόνισα είναι το γεγονός και μόνο... οτι δλδ πετάει βέλη προς διοίκηση Ζαγοράκη..
κι όχι οτι έχει δίκαιο..
ποια να αναπαραχθουν???τα συγκεκριμενα ο κυριος τα βουιζει εδω και πολυ καιρο...πως νομιζεις βγηκε η φημη των 10,4???απο ποιον βγηκε ε???μηπως κοιτιεται στον καθρεφτη οταν διερωταται μαζι με τα φιλαρακια του???
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει τα εξής:
"Μετά τις νέες παραμέτρους που θέτουν οι υποψήφιοι επενδυτές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι οποίες δεν έχουν σχέση με αυτά που συζητούσαμε μέχρι σήμερα, ενημερώνουμε ότι τα νέα δεδομένα θα εξετασθούν σε Εκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25/07/2011, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις".
"Μετά τις νέες παραμέτρους που θέτουν οι υποψήφιοι επενδυτές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι οποίες δεν έχουν σχέση με αυτά που συζητούσαμε μέχρι σήμερα, ενημερώνουμε ότι τα νέα δεδομένα θα εξετασθούν σε Εκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25/07/2011, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις".
- PAPA TSIBIKOS
Σαμπώς και κάνουν και τίποτε άλλο εκτός από σιωπή σε αυτή την ομάδα??
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΑ ΜΟΥ "ΕΞΙΓΙΖΙ".....
ΓΙΑΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΔΡΙΑΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ .D.Σ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ???
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ "ΦΟΥΣΤΙ" ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ?
Η ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ORAIAO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ??
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΗ...
ΓΙΑΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΔΡΙΑΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ .D.Σ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ???
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ "ΦΟΥΣΤΙ" ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ?
Η ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ORAIAO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ??
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΗ...
- PAPA TSIBIKOS
Μάλλον περιμένουν τις κατάλληλες εντολές από το διευθυντήριο για να αντιμετωπίσουν την απειλή που δέχεται ο ΠΑΟΚ.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Eίναι κρίμα να διοικείται από τέτοια άτομα ο Ερασιτέχνης.
Υπάρχουν ατομα εκεί μέσα που έχουν κάνει άπειρο κακό στην ομάδα.
Φτάνει πια με τους στραβοστόμηδες.ΝΥΣΑΦΙ
Υπάρχουν ατομα εκεί μέσα που έχουν κάνει άπειρο κακό στην ομάδα.
Φτάνει πια με τους στραβοστόμηδες.ΝΥΣΑΦΙ
τελικά δεν μας είπε κανείς ποια είναι αυτά τα μέλη του ασ που βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις...και κάτι ακόμα εσείς δεν ζητήσατε ποτέ τα χαρτιά του ραπτόπουλου που είναι ήδη στο δσ της παε,τώρα ξαφνικά τι σας έπιασε και την είδατε σερλοκ χοουμς εκεί μέσα???
Κάτι που με άρεσε βλέποντας το...
Ολα τα τμήματα του ερασιτέχνη μετακόμισαν από την Τούμπα στο Παλατάκι, λόγω ανακαίνισης, λλά όπως κατάλαβα, εκεί όλοι είναι ευχαριστημένοι με την παραμονή τους και δε θα ήθελαν να επιστρέψουν στην Τούμπα.. Καιρός να εκμεταλλευόμαστε το ιδιόκτητο κλειστό μας!! Μιλάω για τα γραφεία του χάντμπολ, του γυναικείου ποδοσφαίρου κι άλλων τμημάτων!
Ολα τα τμήματα του ερασιτέχνη μετακόμισαν από την Τούμπα στο Παλατάκι, λόγω ανακαίνισης, λλά όπως κατάλαβα, εκεί όλοι είναι ευχαριστημένοι με την παραμονή τους και δε θα ήθελαν να επιστρέψουν στην Τούμπα.. Καιρός να εκμεταλλευόμαστε το ιδιόκτητο κλειστό μας!! Μιλάω για τα γραφεία του χάντμπολ, του γυναικείου ποδοσφαίρου κι άλλων τμημάτων!
Πρεπει να ειμαστε η J.P. Morgan και βαλε. Δεν εξηγειται αλλιως τοση καθυστερηση στην ανακοινωση των αποτελεσματων του ελεγχου.
Καλα Χριστουγεννα και ευτυχισμενος ο καινουργιος χρονος!
Καλα Χριστουγεννα και ευτυχισμενος ο καινουργιος χρονος!
Κάπου διάβασα μάλιστα ότι ο έλεγχος δεν περιλαμβάνει την τελευταία χρονιά!