Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
καταρχας δεν επρεπε να ειναι φανερη προταση
δευτερον ειναι πολυ σαφής και ντομπρα κατα την αποψη μου..λιγο μπακαλικη αλλα συνηθως το μπακιρι ετσι μιλαει...πολλα χαρτια ετοιμαζεις αλλα οταν πεσει το τουβλακι ολα πανε στη μπαντα...
αναμονη λοιπον...
ΥΓ πρωτο το ολαπαοκ σημερα....κατι σημαινει και αυτο...η πληροφορηση ηρθε πρωτα απο τη ΠΑΕ φιανεται...
ΥΓ2 πρεπει να ειναι τρελος καποιος που χρωσταει 9,9 εκ ευρω να μη δεχτει τη προταση......στη τελικη ας του χρεωσουν τη διαφορα απο τα 10 (αν χρωσταμε παραπανω)
δευτερον ειναι πολυ σαφής και ντομπρα κατα την αποψη μου..λιγο μπακαλικη αλλα συνηθως το μπακιρι ετσι μιλαει...πολλα χαρτια ετοιμαζεις αλλα οταν πεσει το τουβλακι ολα πανε στη μπαντα...
αναμονη λοιπον...
ΥΓ πρωτο το ολαπαοκ σημερα....κατι σημαινει και αυτο...η πληροφορηση ηρθε πρωτα απο τη ΠΑΕ φιανεται...
ΥΓ2 πρεπει να ειναι τρελος καποιος που χρωσταει 9,9 εκ ευρω να μη δεχτει τη προταση......στη τελικη ας του χρεωσουν τη διαφορα απο τα 10 (αν χρωσταμε παραπανω)
Εδώ σας θέλω.
Άμεσα, όχι μπανάκια, 3ήμερα, Χαλκιδικές και από Δευτέρα.
Ο άλλος άνοιξε χαρτιά, για να δούμε ποιος έχει βρώμικη τη φωλιά του τώρα ή ποιος θα συμπληρώσει το καρέ.
Ο άλλος άνοιξε χαρτιά, για να δούμε ποιος έχει βρώμικη τη φωλιά του τώρα ή ποιος θα συμπληρώσει το καρέ.
σφιξαμε..οτι και να γινει πρεπει να δικαιολογηθει..
παμε καλυτερα για μπανια και μετα για υπνο..ΣΚ δεν χανεται
οι τυποι διενεργουν ελεγχο στην παε, δηλωνουν οτι δεν μπορουν να δεσμευτουν για την ακριβεια των στοιχειων του πορισματος σχετικα με το υψος του ανοιγματος, και περιμενουν απο εμας να δεχτουμε το πορισμα ως εγκυρο. απιστευτα πραγματα.
πριν αλεκτωρ λαλησει 3...Ειπαμε..Σκ δεν χανεται..Α ρε ΠΑΟΚD.A.A.T. έγραψε:σφιξαμε..οτι και να γινει πρεπει να δικαιολογηθει..
bane1980 έγραψε:Εδώ σας θέλω.

Της πουτάνας γίνεται.. Βόμβες ερασιτέχνη προς ΠΑΕ... Σε σχέση με τα χρέη!!
Αυτός ο Κυριάκος του ΑΣ ποιος είναι..?? ( τον πρόλαβα που μιλούσε σε ραδιόφωνο)
Μπουρδέλο γίναμε...
Αυτός ο Κυριάκος του ΑΣ ποιος είναι..?? ( τον πρόλαβα που μιλούσε σε ραδιόφωνο)
Μπουρδέλο γίναμε...
ποιος κυργιακος και μαλακιες τι γραφετε τι ακουτε???
σαν κατι πανικοβλητα κοτοπουλα που τρεχουν δεξια και αριστερα κανετε...
σαν κατι πανικοβλητα κοτοπουλα που τρεχουν δεξια και αριστερα κανετε...
Δλδ ρε Σέρα δεν πρέπει να ακούμε όλες τις απόψεις..??
Εγώ απλά μεταφέρω αυτά που άκουσα.. Δεν ξέρω ποιος Κυριάκος είναι αυτός, δεν πρόλαβα να ακούσω επίθετο, αλλά είναι μέλος ΑΣ...
Δηλαδή να βάλω παροπίδες μου ζητάς?
Τα συμπεράσματα που βγάζει ο καθένας είναι άλλο πράγμα.. Και βεβαίως πρέπει να φιλτράρουμε 4 φορές αυτά που ακούμε..
Εγώ απλά μεταφέρω αυτά που άκουσα.. Δεν ξέρω ποιος Κυριάκος είναι αυτός, δεν πρόλαβα να ακούσω επίθετο, αλλά είναι μέλος ΑΣ...
Δηλαδή να βάλω παροπίδες μου ζητάς?
Τα συμπεράσματα που βγάζει ο καθένας είναι άλλο πράγμα.. Και βεβαίως πρέπει να φιλτράρουμε 4 φορές αυτά που ακούμε..
ε καλα και εγω μελος ειμαι τι παει να πει να παρω σβαρνα τα ραδιοφωνα να ξεκινησω???
παναγια βοηθα τι ειναι αυτα ρε σοβαρευτειτε τι νομιζετε τα μελη εχουν καμια διαφορα απο εμας που μπαινουμε εδω μεσα και γραφουμε το μακρυ μας και το κοντο μας???αν ειναι δυνατον...ολοι στις πλατες του ΠΑΟΚ να διαφημιστουνε να κανουν το κομματι τους και να εξυπηρετησουν συμφεροντα των παραταξεων που υπαρχουν μεσα στον ασ...
και επειδη καταλαβα ποιος κυργιακος ηταν αν ειναι δυνατον μην ανοιξω το στομα μου για τον τραγελαφο...ξερει καλα τι εξυπηρετει...
εντιτ: νταατ ημουν σιγουρος :ugeek:
παναγια βοηθα τι ειναι αυτα ρε σοβαρευτειτε τι νομιζετε τα μελη εχουν καμια διαφορα απο εμας που μπαινουμε εδω μεσα και γραφουμε το μακρυ μας και το κοντο μας???αν ειναι δυνατον...ολοι στις πλατες του ΠΑΟΚ να διαφημιστουνε να κανουν το κομματι τους και να εξυπηρετησουν συμφεροντα των παραταξεων που υπαρχουν μεσα στον ασ...
και επειδη καταλαβα ποιος κυργιακος ηταν αν ειναι δυνατον μην ανοιξω το στομα μου για τον τραγελαφο...ξερει καλα τι εξυπηρετει...
εντιτ: νταατ ημουν σιγουρος :ugeek:
ο καλπακης ειπε οτι υπαρχει φημη οτι το χρεος ειναι 10.400.000 ......και κατι αλλα
το θεμα ειναι οτι πεταει βομβες στον αερα αδερφε.Και αυτα μενουν.Και τωρα θα αναπαραχθουν.