λιωνω

tigon4 έγραψε:και εμεις ωρες ωρες για κλαματα ειμαστε..
μια θελουμε επανδυτη απο την αλλη ομως προσπαθουμε να τον βγαλουμε λαμογιο
μολις δειχνει τα φραγκα του απο την στιγμη που μιλαει για διγραμμη επιταγη...λεμε απο που ειναι αυτα τα χρηματα
οταν δεν ενδιαφερετε κανεισ κλαιμε γιατι δεν θελουν το μαγαζι γωνια που λεγετε ΠΑΟΚ
βαρεθηκα λιγο
Παρόμοιες ευαισθησίες Έχω και εγώ και το έγραψα σε προηγούμενο πόστ.Θέση υπέρ φλωριδη δεν Έχω πάρει και ακόμα και τώρα μετά βεβαιότητας δεν μπορώ να πω κάτι αλλα την στάση που διακρινω τώρα όταν κάποιοι απο εμάς την είχαμε απέναντι στην τωρινή διοίκηση σχετικά με διάφορες επιλογές της ήμασταν και είμαστε οι αντιπαοκτσιδες και οι μιρλες.Το όνομα που ζητήσες είναι ραπτοπουλος και express service η εταιρία με τα χρέη δεν είναι κανένα μυστικό.Τι κάνει ακριβώς ο συγγραφέας στην διοίκηση; Τι προσφέρει; Πήρε οικονομικό διευθυντή η ΠΑΕ που τα έχουν κάνει σκ@τ@ στα οικονομικά; Ο υιός γκαγκατης τι επαγγελεται;Δεν είναι ευαίσθητο σημείο το ποιον και η επιχειρηματικότητα μελών διοίκησης που διαχειρίζεται 20 μύρια το χρόνο;Αρκεί το όνομα του Ζαγορ για να ξεπερναμε τα όσα περίεργα έγιναν στην ΠΑΕ αυτά τα χρόνια;Hideguti έγραψε:Μαλιστα. Πες και το μελος της οικογενειας ομως.joshua έγραψε:Ευχομαι την ιδια ευαισθησια που δειχνουν καποιοι τωρα σχετικα με τις επιχειρησεις του κυριου Φλωριδη να την ειχαν και οταν λογο στα οικονομικα της ομαδας μεσω της συμμετοχης του στην διοικηση αναλαμβανε μελος οικογενειας που χρωσταει ενα πακτολο χρηματων στο ελληνικο δημοσιο.Αλλα ναι ξεχασα αυτη ειναι διοικηση πρωτοδικειου.
Περαν τουτου, εσυ τι εχεις σχετικα με τις επιχειρησεις Φλωριδη? Ευαισθησια ή αναισθησια?
Μία ακόμη φορά να ρωτήσεις, θα σου απαντήσω...Hideguti έγραψε:...Ποιες ειναι οι επιχειρησεις του ζαπλουτου Φλωριδη?
Όχι, αλλά αν σου έλεγα ότι από τα 3 εκ. που μπήκαν στην ΠΑΕ από τους μικρομετόχους των 2 ΑΜΚ, τα 2,9 είναι από μη φορολογημένο εισόδημα, θα ρωτούσες το ίδιο...?Federacion έγραψε:λεφτα να ναι κι ότι να ναι;
οχι φιλε γιατι απλα αν καποιος παρει τις μετοχες αναλαμβανει και τα χρεη στο δημοσιο...ενω αν μπεις σαν διοικηση πρωτοδικειου απο τον κατσαρη εχεις ευθυνη μονο για την δικια σου χρησηjibbie έγραψε:να ρωτησω εγω κατι..οταν η ΑΜΚ ηταν ανοικτη για ολους, δεν μπορουσε ο οποιοσδηποτε εμπορος οπλων να βαλει λεφτα και να παρει την ΠΑΕ; τοτε, με ποια πλευρα κοιμομασταν;