Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Πέρα από τις εγγυητικές, τις δίγραμμες, τις βεβαιώσεις κοκ, η βόμβα που έπεσε με την ανακοίνωση είναι ένα νούμερο....(10 εκ.)
Και αυτό έγινε, είτε γιατί είναι πραγματικό (και τότε τρεχάτε ποδαράκια μου) ή είναι φανταστικό και το μόνο που θέλει, είναι να δημιουργήσει εντυπώσεις...
Όπως και να έχει, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίεες...
Και αυτό έγινε, είτε γιατί είναι πραγματικό (και τότε τρεχάτε ποδαράκια μου) ή είναι φανταστικό και το μόνο που θέλει, είναι να δημιουργήσει εντυπώσεις...
Όπως και να έχει, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίεες...
Γι αυτους τους λογους εσυ εισαι ΠΑΟΚ. Μην ομαδοποιεις την κατασταση.GEOL έγραψε:ΑΝ, ΛΕΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΝΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ! ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΕΤΣΙΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΠΕΤΣΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ - ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
Γιατι υπαρχει και η αλλη γραμμη επιχειρηματολογιας "Σ'αυτην την αδικη κενωνία που ζουμε, ο ΠΑΟΚ θα παει με το σταυρο στο χερι να ούμε?"
Ποιες ειναι οι επιχειρησεις του Φλωριδη?
- Federacion
Ναι και το βασίζω σε όλο το στόρυ, απο τα δημοσιεύματα μέχρι τις φυλακίσεις.gergeo4 έγραψε:καλα μετα απο αυτη την ανακοινωση υπαρχουν ακομα ατομα που θεωρουν παπα και αναξιοπηστο τον Φλωριδη?
Απο την άλλη έχω απωλέσει (καιρό τώρα) την εμπιστοσύνη π είχα στη νυν Διοικηση.
λευτεριά στον ΠΑΟΚ γραφαμε και λέγαμε...
δεν παλέψαμε για τετοιες καταστάσεις ..."θολούρας".....
- paokmaniak
Με αυτη τη λογικη δε θες κανενα μεγαλοεπενδυτη στον ΠΑΟΚ εξαλου ο Κοκαλλης, ο Βαρδινογιαννης, ο Ψωμιαδης κτλ κτλ ειναι καθαροι??? Κανενας με τοσα μεγαλα ποσοα δεν ειναι 100% καθαρος. Τωρα το κατα ποσο εκμεταλλευται τους μαυρους στα ορυχεια στην Κενυα σε σχεση με τα λεφτα που θα βαλει στον ΠΑΟΚ ελαχιστα με ενδιαφερει (για την εκμεταλλευση των ανθρωπων ειναι αλλη κουβεντα και δε νομιζει οτι θα δωσει λυση ο ΠΑΟΚ)Sera4 έγραψε:σε ενοχλει που οι πολιτικοι σου εχουν κατακλεψει το κρατος και εσυ τρως τωρα την φουτσα???paokmaniak έγραψε:για ποιο λογο?
για ποιον λογο??
απλα σκεψου τροπους με τους οποιους βγαινουν τα μαυρα λεφτα και τη μποχα δυσωδια και εκμεταλλευση ανθρωπων κρυβεται απο πισω...
- paokmaniak
Πιστευεις οτι υπαρχει εστω και 1 μεγαλοεπιχειρηματιας που δεν εχει μαυρα χρηματα?? Με αυτα που λες ουτε τον Αμπραμοβιτς θα ηθελες στον ΠΑΟΚGEOL έγραψε:ΑΝ, ΛΕΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΝΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ! ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΕΤΣΙΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΠΕΤΣΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ - ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokmaniak την Παρ 22 Ιούλ 2011, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν ΔΙΝΑΝ μια φορα οι πολιτικοί δε θα ρωτούσα αν είναι μαυρα φίλε..Sera4 έγραψε:σε ενοχλει που οι πολιτικοι σου εχουν κατακλεψει το κρατος και εσυ τρως τωρα την φουτσα???paokmaniak έγραψε:για ποιο λογο?
για ποιον λογο??
απλα σκεψου τροπους με τους οποιους βγαινουν τα μαυρα λεφτα και τη μποχα δυσωδια και εκμεταλλευση ανθρωπων κρυβεται απο πισω...
Στα @@ μου, τόσα χρόνια ρουφάνε.
τιποτα δεν εχει. και οτι πηγε να κανει το σκατωσε.Hideguti έγραψε:Γι αυτους τους λογους εσυ εισαι ΠΑΟΚ. Μην ομαδοποιεις την κατασταση.GEOL έγραψε:ΑΝ, ΛΕΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΝΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ! ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΕΤΣΙΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΠΕΤΣΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ - ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
Γιατι υπαρχει και η αλλη γραμμη επιχειρηματολογιας "Σ'αυτην την αδικη κενωνία που ζουμε, ο ΠΑΟΚ θα παει με το σταυρο στο χερι να ούμε?"
Ποιες ειναι οι επιχειρησεις του Φλωριδη?
φίλε Sera δεν υπάρχει πλούσιος άθρωπος να έκανε τα λεφτά του εξ'ολοκλήρου τίμια..ούτε ένας στη παγκόσμια ιστορία..το με τι ακριβώς ασχολείται ο κύριος, τι επιχειρήσεις έχει και αν προσπαθεί να ξεμπλέξει από κάτι μέσω ΠΑΟΚ θα έπρεπε να μας αποσχολεί ναι αλλά μέχρι εκεί
Sera4 έγραψε:
στην 3η καιγεσαι...
Η πρώτη και η δεύτερη ποια ήταν γιατί δεν κατάλαβα. Με όποιον δεν συμφωνούμε τον μπανάρουμε?
Ερωτηση.
Πιστευετε ο Ζησης γνωριζει το ποσο του ανοιγματος;
Προφανως λεω εγω το περσινο το γνωριζει καθοτι μεχρι Γεναρη 2010 διετελεσε Προεδρος και μεχρι το καλοκαιρι ηταν αντιπροεδρος.Αρα για τη σεζον 2009-2010 γνωριζει τι μελει γενεσθε.
Για τη σεζον 2010-2011 γνωριζει; Τι λετε; 5 ωρες μιλουσαν τις προαλλες, ειπαν και για τα οικονιμικα της ΠΑΕ; Μπορει και να μην μιλησαν για τα οικονομικα δεν το ξερουμε. Αλλα σιγουρα μια ιδεα εχει. Εσεις τι λετε;
Κ ερχομαστε τωρα στο εξης. Ο Ζησης που συζηταει τοσο καιρο με το Σαχπατζιδη, που ειναι κουμπαροι, φιλοι κλπ, λετε να μην εχει πει τπτ για το ανοιγμα? Για το αν τα νουμερα που παρουσιασαν ειναι αληθινα ή ειναι εικονικα; Μετοχος στην ΠΑΕ ηταν κ αυτος.
Επομενως ο Φλωριδης λετε να μην εχει μια εικονα απο το ανοιγμα;Εστω στο περιπου.
Πιστευετε ο Ζησης γνωριζει το ποσο του ανοιγματος;
Προφανως λεω εγω το περσινο το γνωριζει καθοτι μεχρι Γεναρη 2010 διετελεσε Προεδρος και μεχρι το καλοκαιρι ηταν αντιπροεδρος.Αρα για τη σεζον 2009-2010 γνωριζει τι μελει γενεσθε.
Για τη σεζον 2010-2011 γνωριζει; Τι λετε; 5 ωρες μιλουσαν τις προαλλες, ειπαν και για τα οικονιμικα της ΠΑΕ; Μπορει και να μην μιλησαν για τα οικονομικα δεν το ξερουμε. Αλλα σιγουρα μια ιδεα εχει. Εσεις τι λετε;
Κ ερχομαστε τωρα στο εξης. Ο Ζησης που συζηταει τοσο καιρο με το Σαχπατζιδη, που ειναι κουμπαροι, φιλοι κλπ, λετε να μην εχει πει τπτ για το ανοιγμα? Για το αν τα νουμερα που παρουσιασαν ειναι αληθινα ή ειναι εικονικα; Μετοχος στην ΠΑΕ ηταν κ αυτος.
Επομενως ο Φλωριδης λετε να μην εχει μια εικονα απο το ανοιγμα;Εστω στο περιπου.
μ'αυτα που διαβαζω και ακουω ειμαι πια σιγουρος οτι καποιοι θελουν το ΠΑΟΚ μικρο..ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ..
Bane etsi akribos file mou...
KAI GIA NA MIN KSEXNIOMATSE I TO PARABLEPOUME O MR. FLORIDIS TIXON KAI KANI PRAKSI TA OSA LEI TOTE THA PREPI NA ANALOGISTOUME OLOI OTI
O ANTHROPOS AFTOS ANALAMBANI TIN EFTHINI GIA .....20 EKATOMIRIA EURO PALEOTEORN XRISEON XREI + TA OPIA KAI OSA EXIS DIMIOURGISI TA TELEFTEA 4 XRONIA
TORA AN PROSTHESIS METAGRAFES KAI LIPA EKDODA OMADAS MONO GIA TIN TREXOUSA AGONISTIKI PERIODO ......E BGALTE TO NOUMERO APO MONOI SAS .....DEN NOMIZO OTI EINAI KAI LIGO PRAGMA ETSI
KAI GIA NA MIN KSEXNIOMATSE I TO PARABLEPOUME O MR. FLORIDIS TIXON KAI KANI PRAKSI TA OSA LEI TOTE THA PREPI NA ANALOGISTOUME OLOI OTI
O ANTHROPOS AFTOS ANALAMBANI TIN EFTHINI GIA .....20 EKATOMIRIA EURO PALEOTEORN XRISEON XREI + TA OPIA KAI OSA EXIS DIMIOURGISI TA TELEFTEA 4 XRONIA
TORA AN PROSTHESIS METAGRAFES KAI LIPA EKDODA OMADAS MONO GIA TIN TREXOUSA AGONISTIKI PERIODO ......E BGALTE TO NOUMERO APO MONOI SAS .....DEN NOMIZO OTI EINAI KAI LIGO PRAGMA ETSI
Εσυ που τον θες μεγαλο πες μια επιχειρηση του Φλωριδη που γνωριζεις.
το εχω δηλωσει πολλακις οτι δεν θελω... :ugeek:paokmaniak έγραψε:Με αυτη τη λογικη δε θες κανενα μεγαλοεπενδυτη στον ΠΑΟΚ εξαλου ο Κοκαλλης, ο Βαρδινογιαννης, ο Ψωμιαδης κτλ κτλ ειναι καθαροι??? Κανενας με τοσα μεγαλα ποσοα δεν ειναι 100% καθαρος.
paokmaniak έγραψε: Τωρα το κατα ποσο εκμεταλλευται τους μαυρους στα ορυχεια στην Κενυα σε σχεση με τα λεφτα που θα βαλει στον ΠΑΟΚ ελαχιστα με ενδιαφερει (για την εκμεταλλευση των ανθρωπων ειναι αλλη κουβεντα και δε νομιζει οτι θα δωσει λυση ο ΠΑΟΚ)
ε ναι οταν την τρως σε πειραζει οταν την τρωνε αλλοι και το εκμεταλλευεσαι εσυ -αμεσα ή εμμεσα- τοτε εισαι καβαλα στο αλογο... :ugeek:eleos έγραψε:Αν ΔΙΝΑΝ μια φορα οι πολιτικοί δε θα ρωτούσα αν είναι μαυρα φίλε..
Στα @@ μου, τόσα χρόνια ρουφάνε.
τεσπα ας μην συνεχισουμε ξεφευγουμε