25. Costin Lazăr

Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Costin Lazăr

Δημοσίευση από bane1980 »

Καλώς ήρθες, σιδερένιος και δουλειά.

Όλα στο χορτάρι από εσένα, από εμάς θα δεις τι σημαίνει Λαός.

Αφού σε θέλει και πιστεύει ο Μπόλονι, για την ώρα όλα τα άλλα περιττεύουν για μένα.
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Lazar is a reliable hard working defensive midfielder, rarely injured, has consistent performance, is full of fair play. If he is paid in time, Boloni will reveal the best of him.

O Λαζάρ είναι ένας αξιόπιστος και σκληρά εργατικός παίκτης, τραυματίζεται σπάνια, έχει μια συνέπεια στις εμφανίσεις του (ενωεί μάλλον σταθερότητα στην απόδοση) και σωστός στο fair play. Εάν πληρώνεται στην ώρα του, ο Μπολόνι θα πάρει το μέγιστο από αυτόν.
Axi_777 Οπαδός της Rapid
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

σιγα που θα πληρωνεται στην ωρα του :lol:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Καλως ηρθες και σιδερενιος :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Armagedonas έγραψε:
Sera4 έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε:Θα σας μεταφερω λογια αυτολεξη Ρουμανου Δημοσιογραφου.

Ειναι φανταστικος.Ο καλυτερος χαφ του ρουμανικου πρωταθληματος.Καλος με τη μπαλα,καλες πασες,τολμαει να βγαλει μεγαλες πασες και πετυχαινει.Εχει ισορροπια σε αμυνα και επιθεση,ειναι εξυπνος και μεγαλος ηγετης.Δεν ειναι ντριμπλερ αλλα πασαρει φανταστικα.Ειναι 8αρι και δυσκολα μπορει να παιξει κοφτης.

Ο τυπος με χαροποιησε απροσμενα..
γκαρσια κοφτης και λαζαρ με αριας 8αρια μπροστα με τρεξιματα να οργωνουν...και εχεις 3 παιχτες με πολυ καλη πασα που ξερουν και μπαλα...αυτην την 3αδα σκεφτομαι και καυλωνω... 8-) 8-)
και γω έχω μια Ρουμάνα γκόμενα,πρώην βιζιτού

Δεν ήξερε τον Χάτζι,αλλά μόλις άκουσε Λαζάρ,πραγματικά τινάχτηκε στον αέρα

Ο άνθρωπος είναι περίπου κάτι σαν εθνικός ήρωας στην Ρουμανία,τον ξέρουν οι πάντες

Η γκόμενα τέλος πάντων μου είπε ότι είναι πολύ γρηγορος,έχει τρομερό σουτ και πάσα Τσάρτα-Κούδα.

Πνευμόνι Μακελελέ,ψυχή Λεοντιάδη,εξυπνάδα Σκαρτάδου-Τσάβι και ηγετικό προφίλ μεταξύ Κούδα και Γκαρσία

Όταν τη ρώτησα γιατί δεν πήγε εξωτερικό,μου είπε πως από μικρός περίμενε τον ΠΑΟΚ,είχε κάνει μια επαφή επί Λασκαρέλια,αλλά δεν προχώρησε,γιατί ο Βουλινός θεώρησε πολλά τα 2 εκ δραχμές που ζητούσε η Σπορτούλ και πήρε τελικά τον ΤΣΑΟΥΣΙΛΑ.....

ΥΓ ρε άντε σοβαρευτείτε καλοκαιριάτικα,κάθε Ιούλιο τα ίδια

Κριστιάνο τα ίδια,Ζουέλα τα ίδια,Μπουσαιντί τα ίδια και όταν φεύγουν νύχτα κολοτουμπίτσα όλοι....

ΜΙΑ ΦΟΡΑ κρατήστε μικρό καλάθι επιτέλους....ΜΙΑ ΦΟΡΑ

χωρις λοφο ειρωνια.Το παιδι δε το εχω δει ποτε να παιζει.Λογια αλλου λεω,που ειναι η δουλεια του.Αν μου ελεγε παλτο ολκης(οπως μου ειπε για το ρουμανο που πηρα η ξανθη) θα το ελεγα
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Armagedonas έγραψε:
Sera4 έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε:Θα σας μεταφερω λογια αυτολεξη Ρουμανου Δημοσιογραφου.

Ειναι φανταστικος.Ο καλυτερος χαφ του ρουμανικου πρωταθληματος.Καλος με τη μπαλα,καλες πασες,τολμαει να βγαλει μεγαλες πασες και πετυχαινει.Εχει ισορροπια σε αμυνα και επιθεση,ειναι εξυπνος και μεγαλος ηγετης.Δεν ειναι ντριμπλερ αλλα πασαρει φανταστικα.Ειναι 8αρι και δυσκολα μπορει να παιξει κοφτης.

Ο τυπος με χαροποιησε απροσμενα..
γκαρσια κοφτης και λαζαρ με αριας 8αρια μπροστα με τρεξιματα να οργωνουν...και εχεις 3 παιχτες με πολυ καλη πασα που ξερουν και μπαλα...αυτην την 3αδα σκεφτομαι και καυλωνω... 8-) 8-)
και γω έχω μια Ρουμάνα γκόμενα,πρώην βιζιτού

Δεν ήξερε τον Χάτζι,αλλά μόλις άκουσε Λαζάρ,πραγματικά τινάχτηκε στον αέρα

Ο άνθρωπος είναι περίπου κάτι σαν εθνικός ήρωας στην Ρουμανία,τον ξέρουν οι πάντες

Η γκόμενα τέλος πάντων μου είπε ότι είναι πολύ γρηγορος,έχει τρομερό σουτ και πάσα Τσάρτα-Κούδα.

Πνευμόνι Μακελελέ,ψυχή Λεοντιάδη,εξυπνάδα Σκαρτάδου-Τσάβι και ηγετικό προφίλ μεταξύ Κούδα και Γκαρσία

Όταν τη ρώτησα γιατί δεν πήγε εξωτερικό,μου είπε πως από μικρός περίμενε τον ΠΑΟΚ,είχε κάνει μια επαφή επί Λασκαρέλια,αλλά δεν προχώρησε,γιατί ο Βουλινός θεώρησε πολλά τα 2 εκ δραχμές που ζητούσε η Σπορτούλ και πήρε τελικά τον ΤΣΑΟΥΣΙΛΑ.....

ΥΓ ρε άντε σοβαρευτείτε καλοκαιριάτικα,κάθε Ιούλιο τα ίδια

Κριστιάνο τα ίδια,Ζουέλα τα ίδια,Μπουσαιντί τα ίδια και όταν φεύγουν νύχτα κολοτουμπίτσα όλοι....

ΜΙΑ ΦΟΡΑ κρατήστε μικρό καλάθι επιτέλους....ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Κι εσύ ρε παίκτη μην τα διαβάζεις και μην τα πιστεύεις όσα γράφουν μερικοί.
Πληροφορίες έδωσε ο άλλος από διάλογο με Ρουμάνο. Δεν είπε κάτι κακό.
Λογικά όλα θα φανούν στο γήπεδο αλλά εγώ ήθελα να ακούσω μερικά πράγματα γιατί δεν τον έχω δει καθόλου τον τσάκαλο. Τώρα αν βγουν ή όχι δε θα φταίει αυτός που τα είπε, αλλά ο ίδιος ο παίκτης.

ΥΓ. Εσύ σοβαρέψου και μάθε να συζητάς.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

παλι καλα που εχουμε εσενα να μας ξυπνας και να μας επαναφερεις...

την επομενη φορα που θα σκφτεις να πουλησεις ειρωνια χωρις λογο σκεψου το 2 φορες γιατι θα δεις το φορουμ απο μακρια... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Iakovidis έγραψε:Lazar is a reliable hard working defensive midfielder, rarely injured, has consistent performance, is full of fair play. If he is paid in time, Boloni will reveal the best of him.

O Λαζάρ είναι ένας αξιόπιστος και σκληρά εργατικός παίκτης, τραυματίζεται σπάνια, έχει μια συνέπεια στις εμφανίσεις του (ενωεί μάλλον σταθερότητα στην απόδοση) και σωστός στο fair play. Εάν πληρώνεται στην ώρα του, ο Μπολόνι θα πάρει το μέγιστο από αυτόν.
Axi_777 Οπαδός της Rapid
Το πιο σημαντικό, ότι είναι αμυντικός χαφ, δεν το είπες...Γιατί απ' όσα διαβάζω πρόκειται για ένα παίκτη 3 σε 1: 6άρι + 8άρι + 10άρι!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Rarely injured ε;
Και ο κοντός από το 2003 έχει χάσει 2-3 παιχνίδια λόγω τραυματισμού όλα κι όλα και τώρα μας ψόφησε για ένα μήνα!
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Απλά θα ήθελα να ανεφερθώ ότι ο Axi_777, ασχολείται με το championship manager και ασχολείται με την αναβάμθιση των παικτών για το συγκεκριμένο παιχνίδι, υπεύθυνος για την Ρουμανία. Επίσης είναι οπαδός της Ραπίντ.
Τα πάντα και ολοι κρίνονται με το τι θα γίνει στο γήπεδο. Απλά θεωρώ την πηγή πιο αξιόπιστη, γιατί ξέρει και καμιά 2000 παίκτες από τη Ρουμανία το παιδί, από τους Έλληνες ρεπόρτερ που δεν έχουν ιδέα και γράφουν σελίδες.

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να δωθεί και το email του παιδιού για να τον ρωτήσει ο καθένας. :|
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

υπάρχει συνέντευξη του;
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Στο ΠΑΟΚ web tv

http://www.paokwebtv.com)
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

κ εγώ ακούω από καλά εως πάρα πολύ καλά λόγια σε φορουμ από οπαδούς αλλά κρατάω μικρό καλάθι μέχρι να τον δω..στα μείον η ηλικία του και το πηγούνι Γκμοχ
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

παντα μικρο καλαθι αδερφε.τα ματακια μας πανω απο ολα.αλλα δεν ειναι κακο να μεταφερουμε αποψεις απο ανθρωπους που ξερουμε
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Άντε πάλι με την ηλικία, 30 είναι ο άνθρωπος δεν είναι 100...

Μακάρι να παίξει το παληκάρι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”