Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- Federacion
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Ετσι ειναι , απλα ηταν στον κολογαυρο με καταγωγη απο γρια ?diniko80 έγραψε:μονο αξονα εχει παιξει...δεν ειναι ακραιος..επισης ειναι αριστεροποδαρος αλλα οχι τεχνιτης...δυναμικος θα ελεγα....υπο προυποθεσεις: στηριξη εμπιστοσυνη μπορει να πετυχει πολλα...ειναι και στο προθαλαμο της εθνικης αποσο θυμαμαι
απο γρια στα μικρα του απο 17μεχρι 19 ετων μετα γαυρο κανα 2-3χρονια με λιγες συμμετοχες...
πολυ καλος παικτης για μενα.Αρχικα για δευτερη και πιστευω συντομα για πρωτη επιλογη.Αλλα δεν νομιζω οτι παιζουμε μπαλα μονοι μας.Εκτος αν το παιδι γουσταρει ΠΑΟΚ
- john4serres
Δεν πειραζει που εχει λιγες συμμετοχες ρε παιδια.
Και ο Κυριακος λιγες ειχε αλλα βλεπετε τωρα που βρισκετε.
Δεν λεω πως ο Γιαννης μπορει να φτασει τον Κυριακο, αλλα ειναι πολυ καλος παικτης.
Πρεπει να τον παρουμε...
ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ !!!
Και ο Κυριακος λιγες ειχε αλλα βλεπετε τωρα που βρισκετε.
Δεν λεω πως ο Γιαννης μπορει να φτασει τον Κυριακο, αλλα ειναι πολυ καλος παικτης.
Πρεπει να τον παρουμε...
ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ !!!
Ζήση Σβούρα ξυπνάτε και πάρτε τον Γιαννάκη!!150-200 συμβόλαιο έχει , ούτε αυτά δεν μπορούμε να καλύψουμε??
joshua έγραψε:Αν ο λαζαρ ειναι αμυντικο χαφ και ικανοποιει τον μπολονι να παρουν και τους 2.Ο μικρος το κατεχει το τοπι και μαλιστα πολυ αλλα δυστυχως για αυτον δεν επαιζε πριμερα και σε συστημα με 2 οκταρια ερχεται κουτι.Κριμα να τον αρπαξει η κουλα.
ναι νομιζω σε 4-3-3 η θεση του μεσα αριστερα χαφ του ταιριαζει κουτι........δν με χαλαει......παικτης με προοπτικες.....με την καθοδηγηση του μπολονι.....
- john4serres
Φυσικα και μπορουμε να τα καλυψουμε.xristos14 έγραψε:Ζήση Σβούρα ξυπνάτε και πάρτε τον Γιαννάκη!!150-200 συμβόλαιο έχει , ούτε αυτά δεν μπορούμε να καλύψουμε??
Αρκει να κινηθουμε πρωτοι.
O Παπαδοπουλος είναι επιθετικό/επιτελικο χαφ. Αλλά έχει ένα μείον. Δεν είναι καλός αμυντικά αλλά είναι πολύ γρήγορος. Τις περισσότερες (και στην γριά και στον γαυρο) φορές έπαιζε ως δεκάρι ή οχτάρι. Σε καμία περίπτωση αμυντικό χαφ. Δεν ξέρει να μαρκάρει και να κλέβει μπάλες ο μικρός. Άμα ήξερε θα ήταν ακόμα στον γαυρο. Για την θέση του Ιβιτς να τον αντικατάστουσε του χρόνου ίσως.
EDIT : Στην θεση που παιζει δεν νομίζω να κάνει ποτε καριέρα σε μεγάλη ομάδα. Ποιος θα βασιστεί στον Παπαδοπουλο για δεκάρι εδώ δεν βασιζεσαι στον Τσουκαλα.
EDIT : Στην θεση που παιζει δεν νομίζω να κάνει ποτε καριέρα σε μεγάλη ομάδα. Ποιος θα βασιστεί στον Παπαδοπουλο για δεκάρι εδώ δεν βασιζεσαι στον Τσουκαλα.
από Τσουκαλά και Παπαστεριανό πάντως είναι τουλάχιστον 2 κλάσεις πάνω
Μ' αρέσει που όλοι τον λέτε Γιαννάκη...
Πόσο χρονών είναι;
Αν είναι κάτω από 17 εντάξει...
Αλλά αν είναι πάνω από τα 20 και τον φωνάζουν ακόμα Γιαννάκη γάμησε τα... Δεν θέλω άλλους "μικρούς".. Αρκετούς έχουμε για διώξιμο.
Είτε έτοιμους παίκτες στα 21-22 είτε ταλέντα στα 17....
Όχι ταλέντα στα 21-22.. Τέτοιους έχουμε.
Δεν τον ξέρω σαν παίκτη αλλά πιστεύω σαν αντι-Τσουκαλάς μας κάνει. Αν δηλαδή ο Τσουκαλάς καταλήξει στον Περούκα...
Για αντι-Ίβιτς θέλω κάτι πολύ καλύτερο.

Πόσο χρονών είναι;
Αν είναι κάτω από 17 εντάξει...
Αλλά αν είναι πάνω από τα 20 και τον φωνάζουν ακόμα Γιαννάκη γάμησε τα... Δεν θέλω άλλους "μικρούς".. Αρκετούς έχουμε για διώξιμο.
Είτε έτοιμους παίκτες στα 21-22 είτε ταλέντα στα 17....
Όχι ταλέντα στα 21-22.. Τέτοιους έχουμε.
Δεν τον ξέρω σαν παίκτη αλλά πιστεύω σαν αντι-Τσουκαλάς μας κάνει. Αν δηλαδή ο Τσουκαλάς καταλήξει στον Περούκα...
Για αντι-Ίβιτς θέλω κάτι πολύ καλύτερο.
Μπορεί αλλά και ο Τσουκαλάς αν δεν έκανε το εξαροχταρι και αν δεν ήταν καλός αμυντικά ως δεκάρι δυσκολα θα έπαιρνε τόσες ευκαιρίες.
Τέλος πάντων εσύ ψάχνεις εξαροχταρι όχι οχταροδεκάρι . Και ακόμα και για δεκάρι να έψαχνες δεν μπορείς να βασιστείς στον Παπαδοπουλο. Δεν είναι Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ.
Τέλος πάντων εσύ ψάχνεις εξαροχταρι όχι οχταροδεκάρι . Και ακόμα και για δεκάρι να έψαχνες δεν μπορείς να βασιστείς στον Παπαδοπουλο. Δεν είναι Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ.
8αρι ειναι.Γρηγορος με ταχυτητα και καλο σουτ και σκυλισια αμυνα.Οχι σουπερ τεχνικη.10αρι δεν ειναι με τιποτα.