Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
παοκ24
Ο κ. Ησαϊάδης σε δηλώσεις του στο PAOK24, τόνισε: «Η απόφαση του 13μελους συμβουλίου για το θέμα των επενδυτών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ελήφθη ομόφωνα και πάρθηκε έπειτα από πρόταση που έγινε από τον κ. Μπεκιάρη και όχι από τον κ. Παπαδόπουλο όπως αναφέρθηκε…».
Το PAOK24 φυσικά και δημοσιοποιεί την δήλωση Ησαϊάδη ειδικά από την στιγμή που ο ίδιος επικοινώνησε μαζί μας και ζήτησε κάτι τέτοιο, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το προηγούμενο άρθρο… προωθητικό για τον Γιάννη Παπαδόπουλο…
απο λολα παοκ
Τι αναφέρει η αμφιβόλου πατρότητας γραπτή δήλωση, η οποία φέρει το όνομα του Βασίλη Φλωρίδη ως υπογραφή
Ένα χαρτί fax με δώδεκα σειρές- κείμενο έφτασε πριν από λίγο στα δημοσιογραφικά γραφεία με υπογραφή "Βασίλης Φλωρίδης", χωρίς κανένα άλλο αποδεικτικό του αποστολέα. Η δήλωση περιγράφει το συμβάν της σύλληψης και χρησιμοποιεί μεταξύ των άλλων και οπαδικά συνθήματα του τύπου "Για σένα έχω κάνει κρατητήριο", το οποίο τραγουδούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις κερκίδες της Τούμπας.
ε ρε νταλκα που τραβαει ο κοσμος
Ο κ. Ησαϊάδης σε δηλώσεις του στο PAOK24, τόνισε: «Η απόφαση του 13μελους συμβουλίου για το θέμα των επενδυτών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ελήφθη ομόφωνα και πάρθηκε έπειτα από πρόταση που έγινε από τον κ. Μπεκιάρη και όχι από τον κ. Παπαδόπουλο όπως αναφέρθηκε…».
Το PAOK24 φυσικά και δημοσιοποιεί την δήλωση Ησαϊάδη ειδικά από την στιγμή που ο ίδιος επικοινώνησε μαζί μας και ζήτησε κάτι τέτοιο, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το προηγούμενο άρθρο… προωθητικό για τον Γιάννη Παπαδόπουλο…
απο λολα παοκ
Τι αναφέρει η αμφιβόλου πατρότητας γραπτή δήλωση, η οποία φέρει το όνομα του Βασίλη Φλωρίδη ως υπογραφή
Ένα χαρτί fax με δώδεκα σειρές- κείμενο έφτασε πριν από λίγο στα δημοσιογραφικά γραφεία με υπογραφή "Βασίλης Φλωρίδης", χωρίς κανένα άλλο αποδεικτικό του αποστολέα. Η δήλωση περιγράφει το συμβάν της σύλληψης και χρησιμοποιεί μεταξύ των άλλων και οπαδικά συνθήματα του τύπου "Για σένα έχω κάνει κρατητήριο", το οποίο τραγουδούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις κερκίδες της Τούμπας.
ε ρε νταλκα που τραβαει ο κοσμος
Κι εγω συνοπαδε με τα ασπρομαυρα φρονηματα σου απανταω: Το να βαλει 4 ή 5 μυρια, το να φερει 4 ή 5 παικτες καλους και ενδεκαδατους δεν λεει τιποτα. Κατα το παρελθον (οχι πολυ παλιο παρελθον) συνεβησαν ακριβως αυτα που λες. Ενα λεφτας που λεγονταν Γιωργος Μπατατουδης εριξε πολλα φραγκα στον ΠΑΟΚ και πραγματικα ειχαμε μια πολυ καλη ομαδα με καλο coach (Τον πριγκιπα του Νερετβα), αλλα οταν κοψανε οι κανουλες αυτο που εμεινε πισω δεν περιγραφεται.kallikrateia4 έγραψε:Και εγω ρωταω χωρις να εχω και καμια ιδιατερα τρελα για το αν θα ερθει ο φλωριδης¨-- Αν και λεω αν αυριο καταθεσει τη εγγυητικη,παρει 4-5 παικτες οσοι βιαστηκαν να τον σκισουν θα βιαστουν παλι να τον αποθεωσουν??/
Χαρακτηριστικα θα σου πω, πως την επομενη της κατακτησης του κυπελλου του 2001 με τρομερη μπαλα και απιστευτο ταπεινομα του γαυρου καποιοι βαρεσανε προσφυγη.
Δεν μιλαω ειρωνικα φιλε... Και μαλλον τα ξερεις αυτα που λεω. Αλλα εγω δεν γουσταρω να τα ξαναπερασω.
Το θέμα ρε παιδιά, δεν είναι μόνο αυτό.kallikrateia4 έγραψε:¨-- Αν και λεω αν αυριο καταθεσει τη εγγυητικη,παρει 4-5 παικτες οσοι βιαστηκαν να τον σκισουν θα βιαστουν παλι να τον αποθεωσουν??/
Κι ο Μπατατούδης όταν ήρθε έβαλε λεφτά. Και μετά τρέχαμε και δεν φτάναμε.
Το θέμα είναι ο άνθρωπος αυτός (Φλωρίδης-Ταδόπουλος-Φούφουτος) να μπορεί
να ΔΙΟΙΚΕΙ το σύλλογο σωστά και σε βάθος χρόνου.
Μέχρι τώρα, δεν έχει δείξει τίποτα τέτοιο.
Ακόμα και τώρα, δεν ξέρουμε τίποτα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.
1+1=2.
Τέτοιον καιρό πέρσι είχαμε μόνο μίρλα ... η οποία μου είχε διαλύσει το νευρικό σύστημα !
Φέτος έχουμε την μίρλα αλλά ευτυχώς έχουμε μέσα στις τόσες δυσκολίες και απίστευτο γέλιο ....
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ...
Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στην αγαπημένη μας ομάδα ...
Βάζω στοίχημα ότι δεν υπάρχει παγκοσμίως ομάδα με τέτοια δυναμική που να μην είχε ούτε μία φορά στην ιστορία της ισχυρούς οικονομικα ανθρώπους στην διοίκησή της ...
Δεν παίζει ...
Αν βάλεις μαγιό, κότερα, ψηφιακές πλατφόρμες, χρηματηστήρια και αισίως καπελάκι, μούσι και ρέιμπαν όλα μαζί φτιάχνετε από Λαζόπουλο η καλύτερη επιθεώρηση όλων των εποχών !!!!!!!!!!!!
Ρε ΠΑΟΚ ή μας κάνει κάποιος πλάκα ή ζούμε σε παράλληλο σύμπαν !!! Δεν εξηγείται αλλιώς το σόου ...
Να είστε καλά αδέρφια για το γέλιο
Φέτος έχουμε την μίρλα αλλά ευτυχώς έχουμε μέσα στις τόσες δυσκολίες και απίστευτο γέλιο ....
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ...
Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στην αγαπημένη μας ομάδα ...
Βάζω στοίχημα ότι δεν υπάρχει παγκοσμίως ομάδα με τέτοια δυναμική που να μην είχε ούτε μία φορά στην ιστορία της ισχυρούς οικονομικα ανθρώπους στην διοίκησή της ...
Δεν παίζει ...
Αν βάλεις μαγιό, κότερα, ψηφιακές πλατφόρμες, χρηματηστήρια και αισίως καπελάκι, μούσι και ρέιμπαν όλα μαζί φτιάχνετε από Λαζόπουλο η καλύτερη επιθεώρηση όλων των εποχών !!!!!!!!!!!!
Ρε ΠΑΟΚ ή μας κάνει κάποιος πλάκα ή ζούμε σε παράλληλο σύμπαν !!! Δεν εξηγείται αλλιώς το σόου ...
Να είστε καλά αδέρφια για το γέλιο
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
Απο την μια γουσταρω την μούρη του Φλωρίδη θα ηηθελα δλδ στον ΠΑΟΚ μας μια τετοια φυσιογνωμια, αλλα απο την αλλη αν ηθελε απο την αρχη να βαλει λεφτα θα ερχοταν με μια βαλιτσα και 15 φουσκωτους γυρω του, θα πηγαινε στον κατσαρη θα τα ακουμπαγε στο τραπεζι και θα γινοταν πρωτος μαγκας... Τωρα αυτη η καθυστερηση και η γραφειοκρατια και καλα με παραπεμπει σε αλλα πραγματα... Μπορει να πει καποιος οτι τα συγχρονα ''Deal'' δεν γινονται ετσι, αλλα σε αυτη την κατασταση που φτασαμε μονο με αυτο τον τροπο που ειπα παραπανω θα με εκανε να τον εμπιστευτω και να τον ''ακολουθησω''...
Υ.Γ. Οποιος δεν θελει να ζυμωσει 10 μερες κοσκινιζει... Μακαρι να με διαψευσει...
Υ.Γ. Οποιος δεν θελει να ζυμωσει 10 μερες κοσκινιζει... Μακαρι να με διαψευσει...
- Federacion
Χτες τον Βασίλη, σήμερα πιάσανε και τους Άραβές:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!
trollnews24-7.exokaneipsihiatrio.g4.com

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!
trollnews24-7.exokaneipsihiatrio.g4.com
-
Αυτο ακριβως λεω και γω, οτι δεν πρεπει να βιαζομαστε ,να σκιζουμε ,να απαξιωνουμε ή να αποθεωνουμε χωρις να εχουμε στοιχεια.Asimos έγραψε:Κι εγω συνοπαδε με τα ασπρομαυρα φρονηματα σου απανταω: Το να βαλει 4 ή 5 μυρια, το να φερει 4 ή 5 παικτες καλους και ενδεκαδατους δεν λεει τιποτα. Κατα το παρελθον (οχι πολυ παλιο παρελθον) συνεβησαν ακριβως αυτα που λες. Ενα λεφτας που λεγονταν Γιωργος Μπατατουδης εριξε πολλα φραγκα στον ΠΑΟΚ και πραγματικα ειχαμε μια πολυ καλη ομαδα με καλο coach (Τον πριγκιπα του Νερετβα), αλλα οταν κοψανε οι κανουλες αυτο που εμεινε πισω δεν περιγραφεται.kallikrateia4 έγραψε:Και εγω ρωταω χωρις να εχω και καμια ιδιατερα τρελα για το αν θα ερθει ο φλωριδης¨-- Αν και λεω αν αυριο καταθεσει τη εγγυητικη,παρει 4-5 παικτες οσοι βιαστηκαν να τον σκισουν θα βιαστουν παλι να τον αποθεωσουν??/
Χαρακτηριστικα θα σου πω, πως την επομενη της κατακτησης του κυπελλου του 2001 με τρομερη μπαλα και απιστευτο ταπεινομα του γαυρου καποιοι βαρεσανε προσφυγη.
Δεν μιλαω ειρωνικα φιλε... Και μαλλον τα ξερεις αυτα που λεω. Αλλα εγω δεν γουσταρω να τα ξαναπερασω.
Πάντως ξεφτιλίκια από όποια μεριά και να το πιάσεις...Υπομονή παιδιά να δούμε.
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑAureliano Buendia έγραψε:ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ = ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:

Γιατί δεν με αφήνετε να επενδύσω!
Τι σας έκανα, επιτέλους?

- Federacion
ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ!
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ετσι ακριβώς παιδιά. "Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες"Asimos έγραψε:Κι εγω συνοπαδε με τα ασπρομαυρα φρονηματα σου απανταω: Το να βαλει 4 ή 5 μυρια, το να φερει 4 ή 5 παικτες καλους και ενδεκαδατους δεν λεει τιποτα. Κατα το παρελθον (οχι πολυ παλιο παρελθον) συνεβησαν ακριβως αυτα που λες. Ενα λεφτας που λεγονταν Γιωργος Μπατατουδης εριξε πολλα φραγκα στον ΠΑΟΚ και πραγματικα ειχαμε μια πολυ καλη ομαδα με καλο coach (Τον πριγκιπα του Νερετβα), αλλα οταν κοψανε οι κανουλες αυτο που εμεινε πισω δεν περιγραφεται.kallikrateia4 έγραψε:Και εγω ρωταω χωρις να εχω και καμια ιδιατερα τρελα για το αν θα ερθει ο φλωριδης¨-- Αν και λεω αν αυριο καταθεσει τη εγγυητικη,παρει 4-5 παικτες οσοι βιαστηκαν να τον σκισουν θα βιαστουν παλι να τον αποθεωσουν??/
ΥΓ: Eleos πρόσεξε τους "ντεμέκ" χαρακτηρισμούς, για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Εκτίθεσαι...
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΦΛΩΡΙΔΗ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 20/7
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 20/7
- Federacion
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία: