rainmaker έγραψε:
Τώρα που τον ΦΩΝΑΞΑΝ να βρεί στοιχεία για τον επενδυτή, και τα βρήκε επειδή έχει άκρες, φταίει που τα έκανε γνωστά; Και στην τελική σε ποιούς αρδ τα μοίρασε; Σε αυτούς που τον κράζουν και του σκάβουν το λάκκο; Γιατί απο υπέρμαχους, μόνο ο Βασιλό και το paok24 είναι. Το πολύ 5-10 δηλαδή. Φοβερό..
Δηλαδή εσείς δέχεστε οτι ο Βιολίδης είναι το κακό πρόσωπο στην όλη υπόθεση επειδή έχει φάει λεφτά, που ακόμα δεν έχει αποδειχτεί κάτι τέτοιο, αλλά ας πούμε...
δεν ηξερα οτι ο βιολιδης εχει ανοιξει γραφειο ντεντεκτιβ. καλη φαση. την αναθεση συλλογης στοιχειων ποιος την εκανε? εαν οπως λες ο βιολιδης βρηκε αρνητικα στοιχεια για τον φλωριδη, δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεχτηκε να τον συναντησει ο κατσαρης. θα ηθελα να μου απαντησεις ακομη και εαν δεν εχεις πληροφορηση. με την κοινη λογικη.
πηγε ενας ανθρωπος του ΠΑΟΚ, οπως οφειλε θα πω εγω, και προειδοποιησε τον ΑΣ για τον φλωριδη με στοιχεια. ο ΑΣ γιατι τον συναντησε? μπροστα στον κατσαρη δεν απεδειξε ο βιολιδης οτι ελεγαν ψεματα οταν παρουσιαζαν το καταστημα στην ερμου ως ιδιοκτησια φλωριδη? δεν ειναι αυτο αρκετο για να κοψει ο ΑΣ καθε επαφη?
το οτι μιλανε με καποιον που λενε οτι εχουν στοιχεια (αρνητικα φυσικα), ειναι αποδειξη οτι οι ανθρωποι παιζουν καποιου ειδους παιχνιδι.
ο γνησιος ο Παοκτσης, αυτος που πραγματικα λειτουργει για το συμφερον της ομαδας θα τους ειχε στειλει απο την πρωτη στιγμη.
Δεσυλλας (εκπροσωπος φλωριδη): το καταστημα της ερμου που ειναι το ζαρα ειναι ιδιοκτησια φλωριδη.
βιολλιδης (παρουσια κατσαρη): κατσε να παρω ενα τηλεφωνο. νικο, το μαγαζι της ερμου ποιανου ειναι?
νικος: δικο μου. το αγοραζα το 2000 (εποχη χρηματηστηριου αλλα αυτο δεν το λεει)
κασταρης: περαστε εξω κυριε δεσυλλα και ενημερωστε τον κυριο φλωριδη οτι δεν θελουμε απο εδω και περα καμια επαφη μαζι του.
ολα τα αλλα ειναι πολιτικη στην πλατη του ΠΑΟΚ. αυτοι παιζουν το παιχνιδι τους και εμεις τα χοχολια δεν εχουμε ακομη μαθει ποιος ειναι ο καλος και ποιος ειναι ο κακος.
ΥΓ. λευτερια στα εξι (πλεον) αδερφια μας.
ΥΓ. το ειχα γραψει και την προηγουμενη εβδομαδα. ο σαχπα την πατησε στην επιλογη μπροστινου. με την κριση που υπαρχει μπορουσε να βρει 100 με λευκο ποινικο. εχασε χρονο, θα χασει την μεταγραφικη και στο τελος θα χασει και τον βρυζα.