ή μήπως το έχεις τάξει στους σαχπατζοφλωρίδηδες?
μπουαχαχαχαχαχαχα

εχω λιώσει, δεν μπορώ άλλο!!

Μόλις γύρισα και είδα τις εξελίξεις.. πέθανα στα γέλια με όσα γίνανε αλλά αυτό το ποστ αδερφέ είναι ΕΠΙΚΟ!!!!μαζί βέβαια με αυτά του hideguti!!!black death έγραψε:Σε λίγο θα βγάλουν ότι κατηγορείται και για φόνο ο Φλωρίδης και θα πει "για ένα εισιτήριο το έκανα ρε παιδιά".![]()
![]()
Ωπ! Επιτέλους...now we're talking...H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Διαμορφώνουν την κοινή γνώμη!!!bakunin4 έγραψε:ε να τα γραφεις αυτα γιατι καποιες φαλαινες τελουν ακομα υπο παραιτηση και καποιοι προεδροι κλεινουν 30 χρονια στην καρεκλα.
το ερωτημα ειναι τι εχουν αυτοι και τους κραταν απ τα @@....
Ρε φίλε δεν είναι καφενείο εδώ μέσα να λες ότι νάνε. Είναι κουμπάροι για μία μπύρα ή για τα λεφτά;Kolokotronis_4 έγραψε:ξέρεις πόσες κουμπαριές γίνονται για μια μπύρα?joshua έγραψε:Το να λέμε ότι ο βρύζας δεν έχει σχέση με τον κουμπάρο του ακούγεται κάπως...δεν συμφωνείς?Kolokotronis_4 έγραψε:Μη μπλέκετε τον Βρύζα με τους μπατίρηδες. Οι τύποι παπατζήδες κοινοί είναι.
λέγεται και αγάμητηH_gynaika_tou_Proedrou έγραψε: και έχω και περίοδο...
Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτεραarisk έγραψε:Τώρα πέρα απο την πλάκα, εγώ είμαι 30 χρονών και μια ζωή, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, ο ΠΑΟΚ μου προσέφερε πάντα στεναχώριες, πίκρες, λύπες, ήττες, φάπες, σκληρές δοκιμασίες... Και ελάχιστες χαρές, λίγα -μετρημένα- κύπελλα, μερικές μεγάλες νίκες, κάποιες προκρίσεις... Πολλές όμως εξωαγωνιστικές χαρές... Εκδρομές, κερκίδες, ανιδιοτελής προσφορά στην ομάδα σε κάθε ευκαιρία, να ξέρεις ότι παλεύεις μόνος σου απέναντι στο σύστημα που σε πολεμάει, μόνος σου και όλοι τους, να κερδίζεις κάτι έστω μικρό αλλά να ξέρεις ότι το πήρες με την αξία σου... Αυτό με βοήθησε να μάθω να εκτιμάω αυτά που έχω, να αρκούμαι στα λίγα που έχω και να διεκδικώ τα πολλά με τις δικές μου δυνάμεις, να μην τρώω "ξένο" ψωμί, να παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για να κατακτήσω αυτά που θέλω... Ο ΠΑΟΚ θεωρητικά είναι απλά μια ομάδα, στην πράξη όμως με βοήθησε στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μου, όποια και αν είναι αυτή... Σήμερα και γενικότερα τον τελευταίο καιρό οι φάπες διαδέχονται η μία την άλλη και οι στεναχώριες προσπαθούν να μας πνίξουν... Όμως στην πραγματικότητα ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ Τ'@@...!! Γιατί είμαστε μαθημένοι ότι και να συμβεί να σηκωνόμαστε παλι όρθιοι και να ξαναστεκόμαστε στα πόδια μας... Στα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΔΙΑ...!!
ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τις νίκες, τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα, τις διακρίσεις, τη λεζάντα... Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό...
[youtube]54-oY8VWmso[/youtube]
teratios2 έγραψε:τελικά οι άραβες ήταν μπίζνεσμεν;
κοίτα τι μαθαίνει κανείς βραδιάτικα...
teratios2 έγραψε:τελικά οι άραβες ήταν μπίζνεσμεν;
κοίτα τι μαθαίνει κανείς βραδιάτικα...