László Bölöni
Re: László Bölöni
Εγω δεν ξερω ποσο θα αντεξει με ολα τα κωμικοτραγικα που συμβαινουν στην παε, καθως δεν ειναι και ο πιο υπομονετικος ανθρωπος και στην συγκεκριμενη περιπτωση θα εχει και καθε δικιο.
MANIAKOS έγραψε:διαβασα και τη συνεντευξη του ζεσουαλδου και ηταν πολυ ενδιαφερουσα και αυτη......οι μεγαλοι κοουτσ ξεχωριζουν
Ακριβως.
Δυστυχως στην Ελλάδα το επιπεδο ειναι χαμηλο για τετοιους προπονητες..
Η πλάκα ειναι οταν υπήρχαν τα φραγκα ερχοντουσαν κατι τυχαρπαστοι και τωρα που δεν υπάρχει σάλιο βρεθηκαν 2-3 ανθρωποι που ξερουν απο μπαλα
Μπράβο ρε Λάσλο.. Δώσε πούλος φρέσκους λαίμαι...
Κι όσο σκέφτομαι τον καυμένο τον Σακ, που έλεγε προ δύο εβδομάδων οτι με τον Λάσλο δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια, βολεμένοι κλπ..Και φεύγει τώρα..
Μόνο βρες άκρη πίσω αριστερά τώρα..
Κι όσο σκέφτομαι τον καυμένο τον Σακ, που έλεγε προ δύο εβδομάδων οτι με τον Λάσλο δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια, βολεμένοι κλπ..Και φεύγει τώρα..
Μόνο βρες άκρη πίσω αριστερά τώρα..
Απλα πραγματα ο λινο θα παιξει 60 παιχνιδια
Εχουμε και μιρο ρε βροχοποιε.
Ειπαμε αποστολοπουλος βασικος ετο δευτερος
Λινο βασικος μιρο δευτερος.

Εχουμε και μιρο ρε βροχοποιε.
Ειπαμε αποστολοπουλος βασικος ετο δευτερος
Λινο βασικος μιρο δευτερος.
-
MANIAKOS έγραψε:διαβασα και τη συνεντευξη του ζεσουαλδου και ηταν πολυ ενδιαφερουσα και αυτη......οι μεγαλοι κοουτσ ξεχωριζουν
εχεις δικιο...την διαβασα κ γω κ οντως λεει πολυ ενδιαφεροντα πραγματα.....ο ανθρωπος εχει επιπεδο κ αναλυει κ θεματα τακτικης.......μονο καλο μπορει να μας κανει η παρουσια τετοιων ανθρωπων(μπολονι,βαλβερδε,χιμενεθ,φερειρα),που εχουν γνωση του ποδοσφαιρου,περα απο τα στενα κ μιζερα πλαισια της ελλαδας......
απο τη στιγμη που χρηματα δεν μπαινουν θελει πολυ προσπαθεια να χτισεις μια ομαδα με αξιοπρεπεια και να σκεφτεις πως να καλυψεις το κενο του Κοντρερας και ενδεχομενως του Βιερινια..
ελπιζω να τα καταφερεις γιατι οτι και να λεει ο κοσμος μετα απο αυτες τις κινησεις ,μην περιμενεις και τρελη στηριξη...μαλλον για τρελη πιεση θα το παμε..
ελπιζω να τα καταφερεις γιατι οτι και να λεει ο κοσμος μετα απο αυτες τις κινησεις ,μην περιμενεις και τρελη στηριξη...μαλλον για τρελη πιεση θα το παμε..
- navigator11
φίλε μου τώρα θα συμβεί το αντίστροφο ακριβώς σε σχέση με την εποχή σάντος.πλέον ο ζαγοράκης "ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ" ΑΜΠΑΛΟΣ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ,στην πιο ... αθώωα και τιμητική γι'αυτόν εκδοχή,οπότε ό,τι Μ@Λ@ΚΙ@ γίνεται θα φορτώνεται στον ΞΕΠΕΣΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΗΓΟ της ελass,που σήκωσε γιούρο.ο λάζλο δε νομίζω να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.άσε που ό,τι παράπονο ευλόγως κάνει θα χρησιμοποιείται άθελά του από τους διάφορους καλοθελητές είς βάρος της διοίκησης.
οταν περσυ οι ρεπορτερ γραφανε και πεισανε οτι ο Χαβος πηρε ταυτοτητα του Χιμενεθ και φερειρα τωρα ευκολα θα μπουν οτι ο Μπολονι ειναι σκληρος,δεν μιλαει,φωναζει το ρομπερ ιταλο και αν θελουν τον καθαριζουν σαν αβγο.ΠΑΟΚ εισαι
- navigator11
το θεωρώ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ.τη στιγμη που μιλάμε η ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ του προπονητή είναι στο ζενίθ και του προέδρου στο ναδίρ.άσε που ο μπόλονι στο επικοινωνιακό κομμάτι φαίνεται να'ναι μίλια μπροστά.ειδικά όταν "αντίπαλός" του είναι ο ζαγοράκης. 

Εναν τυπο σαν τον καπετανιο θελουμε. Οχι τον καμπανη (Sic) αλλα τον αλλον. Τον μπαστουνοβλαχο που ενω εχει συνταξιοδοτηθει εδω και 10 χρονια αμα του καρφωσει παει και διακοπτει την μεταδοση του αγωνα.
Ποια 13 και μαλακιες.. βουτυρο στο ψωμι του ηταν τα γατακια. Υπαρχει τετοιος τυπος;
Οσο για το Μπαρμπα-Λαζλο (Το Μπαρμπα δεν ειναι ειρωνικο, απεναντιας ειναι ακρως τιμητικο - βλεπε Στρουμφ, Μπαρμπα-Στρουμφ) κατι δεν μου παει καλα. Ισως επειδη ειναι η μονη φωνη λογικης που ακουω μεσα στο χαος του τελευταιου καιρου. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθεται ακομη και δουλευει οταν αντικειμενικα δεν ξερει τι ροστερ θα εχει σε 3 ή 13 ημερες. Ασχολιται, προσπαθει, σκεφτεται, προτεινει, δοκιμαζει, αναλυει οταν ΟΛΟΙ οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ το εχουμε ριξει στο αμπαλαεα.
Ποια 13 και μαλακιες.. βουτυρο στο ψωμι του ηταν τα γατακια. Υπαρχει τετοιος τυπος;
Οσο για το Μπαρμπα-Λαζλο (Το Μπαρμπα δεν ειναι ειρωνικο, απεναντιας ειναι ακρως τιμητικο - βλεπε Στρουμφ, Μπαρμπα-Στρουμφ) κατι δεν μου παει καλα. Ισως επειδη ειναι η μονη φωνη λογικης που ακουω μεσα στο χαος του τελευταιου καιρου. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθεται ακομη και δουλευει οταν αντικειμενικα δεν ξερει τι ροστερ θα εχει σε 3 ή 13 ημερες. Ασχολιται, προσπαθει, σκεφτεται, προτεινει, δοκιμαζει, αναλυει οταν ΟΛΟΙ οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ το εχουμε ριξει στο αμπαλαεα.
Fιλε DAAT εκτιμώ πως έχεις τις καλύτερες των προθέσεων αλλά απο που έχει προκύψει οτι ο Κοντρέρας και ο Βιερινία πρεπει να φυγουν για να επελθει οικονομική ισορροπία στο αγωνιστικό τμήμα?
Θελω να πω, ναι θα εχουμε μειωμένα έσοδα , αλλά έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο επίσημα ή ανεπίσημα απο τη διοίκηση?
Με δεδομένη την αποχωρηση του Βιτόλο, ΑΝ η διοίκηση είχε κατά νου πως σε αρνητικό ενδεχόμενο μεταβίβασης των μετοχών σε επενδυτές ΕΠΡΕΠΕ να παραχωρηθουν Βιερινια + Κοντρέρας... σε αυτό το σενάριο ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ η σιωπή της και εξίσου εγκληματική η πρόσληψη Μπολόνι .
Εγώ εισπράττω ότι είπα ψέμματα στον άνθρωπο ( ή τουλάχιστον μισές αλήθειες)
Επίσης καμία εμπιστοσύνη δε τους έχω σε οικονομικά θέματα , οπότε δε μπορώ να δεχθώ οτι ο Βιερινια και ο Κοντρέρας ειναι συμβόλαια που δε μπορούν να υποστηριχθούν απο το τωρινό ΠΑΟΚ.
Και γενικότερα, απο τη στιγμή που δεν υπάρχουν στοιχεια, οσο εχει νοημα να αναφέρει κάποιος οτι μπορεί να φυγουν οι Β + Κ για να επελθει οικονομική ισορροπία , άλλο τόσο νοημα εχει να λέω οτι τα λεφτά υπάρχουν αλλά τα έφαγε ο Ζαγορ.... ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, ΑΠΛΑ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ.
Θελω να πω, ναι θα εχουμε μειωμένα έσοδα , αλλά έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο επίσημα ή ανεπίσημα απο τη διοίκηση?
Με δεδομένη την αποχωρηση του Βιτόλο, ΑΝ η διοίκηση είχε κατά νου πως σε αρνητικό ενδεχόμενο μεταβίβασης των μετοχών σε επενδυτές ΕΠΡΕΠΕ να παραχωρηθουν Βιερινια + Κοντρέρας... σε αυτό το σενάριο ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ η σιωπή της και εξίσου εγκληματική η πρόσληψη Μπολόνι .
Επίσης καμία εμπιστοσύνη δε τους έχω σε οικονομικά θέματα , οπότε δε μπορώ να δεχθώ οτι ο Βιερινια και ο Κοντρέρας ειναι συμβόλαια που δε μπορούν να υποστηριχθούν απο το τωρινό ΠΑΟΚ.
Και γενικότερα, απο τη στιγμή που δεν υπάρχουν στοιχεια, οσο εχει νοημα να αναφέρει κάποιος οτι μπορεί να φυγουν οι Β + Κ για να επελθει οικονομική ισορροπία , άλλο τόσο νοημα εχει να λέω οτι τα λεφτά υπάρχουν αλλά τα έφαγε ο Ζαγορ.... ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, ΑΠΛΑ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ.
- Federacion
χωρίς το ίσως...Asimos έγραψε:Ισως επειδη ειναι η μονη φωνη λογικης που ακουω μεσα στο χαος του τελευταιου καιρου. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθεται ακομη και δουλευει οταν αντικειμενικα δεν ξερει τι ροστερ θα εχει σε 3 ή 13 ημερες. Ασχολιται, προσπαθει, σκεφτεται, προτεινει, δοκιμαζει, αναλυει οταν ΟΛΟΙ οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ το εχουμε ριξει στο αμπαλαεα.
giapas έγραψε:Fιλε DAAT εκτιμώ πως έχεις τις καλύτερες των προθέσεων αλλά απο που έχει προκύψει οτι ο Κοντρέρας και ο Βιερινία πρεπει να φυγουν για να επελθει οικονομική ισορροπία στο αγωνιστικό τμήμα?
Δεχομαι οτι λες αλλα δυστυχως αερατα θα πω οτι Κοντρερας και ΠΑΟΚ δυσκολο.Οταν ο μανατζερ του τον εχει προτεινει στις μισες ελληνικες ομαδες,ο παικτης ειναι απληρωτος και εχει αδεια (ακομα δεν μας ειπαν μεχρι ποτε) και η ομαδα ενημερωσε τους μανατζερ οτι ψαχνει στοπερ τοτε προσωπικα δεν τον εχω σιγουρο.
Αναμενωους δημοσιογραφους να μας αναλυσουν το τεραστιο κερδος της αποδεσμευσης ή μεταγραφης