Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
-
giannis19_75
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ φίλε για την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
αυτό είναι το περίφημο ΣΕΝΓΚΕΝ,που χτυπάνε οι μπάτσοι για να δουν αν έχεις αποφάσεις
Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΕΙ.....
ΦΥΣΙΚΑ,απαγορεύεται η πρόσβαση-δημοσιοποίηση στοιχείων στον οποιονδήποτε.....
κάποιος το φωτογράφισε και το έστειλε στο σάιτ ΤΑΧΑΛΙΑ......[/quote]
Kαλα εισαι φοβερος.Εσενα σδεν πηρε το αυτι σου ποιος μοιραζε χαρτια στους δημοσιογραφους για τον Φλωριδη?
Σε βολευει η εκδοχη των κακων μπατσων?
αυτό είναι το περίφημο ΣΕΝΓΚΕΝ,που χτυπάνε οι μπάτσοι για να δουν αν έχεις αποφάσεις
Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΕΙ.....
ΦΥΣΙΚΑ,απαγορεύεται η πρόσβαση-δημοσιοποίηση στοιχείων στον οποιονδήποτε.....
κάποιος το φωτογράφισε και το έστειλε στο σάιτ ΤΑΧΑΛΙΑ......[/quote]
Kαλα εισαι φοβερος.Εσενα σδεν πηρε το αυτι σου ποιος μοιραζε χαρτια στους δημοσιογραφους για τον Φλωριδη?
Σε βολευει η εκδοχη των κακων μπατσων?
-
giannis19_75
[quote="Armagedonas"]Ο ΒΛΑΚΑΣ που έβγαλε στη φόρα τις αποφάσεις θα μπλέξει άσχημα από την Εισαγγελία!!!!!!!![/quote
Παρτο αλλιως θα βρεις
Παρτο αλλιως θα βρεις
Δυστυχώς όσο και να το αγαπάμε, το Paokmania φοβάμαι ότι έχει αρχίσει να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ... Η μίρλα εδώ μέσα δεν υπάρχει πουθενά!
-
Armagedonas
εννοώ φίλε για το μπλογκ ΤΑΧΑΛΙΑ και τον αστυνομικό που τους έδωσε τη φωτογραφίαgiannis19_75 έγραψε:Armagedonas έγραψε:Ο ΒΛΑΚΑΣ που έβγαλε στη φόρα τις αποφάσεις θα μπλέξει άσχημα από την Εισαγγελία!!!!!!!![/quote
Παρτο αλλιως θα βρεις
είναι αυστηρή η πρόσβαση σε αυτό το σύστημα και υπάρχουν και σοβαρές πειθαρχικές και άλλες κυρώσεις....
-
black death
Σωστός ο navigator. Γι' αυτό λέμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε αδιέξοδο. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αλλά μάλλον πάντα έτσι ήταν.
-
H_gynaika_tou_Proedrou
Tι ρες ρε φιλες πας καλά; Ο κόσμος πυο γράφει επειδή ανησυχεί φταίει ή κάποιοι που τα έχουν κάνει σκατά;
οι αποφασεις ειναι εδω και καιρο.....οποιος πιστευει οτι τον πιασανε για να μην μπει στο ΠΑΟΚ απλα τους βοηθαει στην επομενη ανακοινωση.....
- desperando
- Επικοινωνία:
α και μια ερωτηση τον μιστερ μαριδακης γιατι δεντον συλαμβανουν?
Εγω τα ιδια ερωτηματικα που ειχα πριν το σημερινο σχετικα με το διδυμο σαχπα-φλωριδη τα ιδια ακριβως εχω και τωρα, αλλα οποιος αρνειται να δει οτι το σημερινο ηταν ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ, ζει σε αλλο πλανητη.Στο χερι τους ειναι πλεον να χρησιμοποιησουν το σημερινο φιασκο υπερ τους και να γυρισει μπουμερανγκ σε αυτους που το εστησαν,φτανει βεβαια να εχουν τις δυνατοτητες.
- crabsody_in_blue
Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
desperando έγραψε:καλα τον πιασανε για να διαφυλαξουν τα συμφερντα του ΠΑΟΚ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οποιος μιλαει για οτι θελει μονο καθαρο μεγλοεπενδυτη μαλλον δεν εχει ιδεα τι σημαινει μεγαλοεπιχειρηματιας.
δηλαδη ποιοι ειναι ειναι οι καθαροι? οι αγγελοπουλοι χαχαχα βαρδηνογιανιδες, κοκαλης πειτε μου ποιοι
σου λεει ο αλλος ο σαχπα ειναι αμφιλεγομενος, γιατι απο τα 1000.000 σκανδαλα που εγιναν στην Ελλαδα τα τελευταια 35 χρονια εγιναν γνωστα 2 και στο 1 εμπλεκοταν το ονομα του. για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι υπερμαχος του σαχπατζιδη αλλα δεν μπορω να ακουω για αμφιλεγομενους και για καθαρους, καποια πραγματα ειναι νομος χωρις καν εξερεση
Τον πιάσανε γιατι είναι κατηγορούμενος για κάτι. Προσωπικα απο το να έχω έναν επενδυτη που κλέβει το δημόσιο δηλαδή και εμένα προτιμώ να βαδίζουμε με τις δικές μας δυνάμεις και οτι βγει. Θα ειμαστε καθαροί. Δεν θα γίνουμε σαν αυτούς που βριζουμε. Αν ΕΣΥ θες να γίνεις σαν τον γαυρο και να έχεις τον Κόκκαλη δικαίωμα σου. Αν οι περισσότεροι Παοκτσηδες συμφωνούν μαζί σου τότε ο ΠΑΟΚ δεν διαφέρει σε τίποτα απο τον κωλογαβρο. Τότε η Αθήνα που ολοι μια ζωή βριζουμε είναι το ίδιο με εμάς. Απλά τοσο καιρο εμεις δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα γκεμια και βγάζανε το κόμπλεξ μας βρίζοντας αυτούς που τα ειχαν. Εγώ είμαι περήφανος που έχω άλλη άποψη
- PAOK_NORTH_ARMY
Οι κλόουν πότε βγαίνουν? Πριν ή μετά τις τίγρεις?
τωρα..με ανακοινωση.

Πλακα εκανα..εβγαλε ανακοινωση ο ερασιτεχνης..Μην παρεξηγηθω

Πλακα εκανα..εβγαλε ανακοινωση ο ερασιτεχνης..Μην παρεξηγηθω
- georgedoulk
Μην βιαζεστε.
Η ψευδομαρτυρία μπορεί να αφορά οτιδήποτε. πχ να δήλωσε ψευδή διευθυνση κατοικίας.
Οι ποινές που παρουσιάζονται είναι ΑΣΤΕΙΕΣ. Αποκλείεται να συλλάβουν καποιον φυγόποινο για να εκτελέσουν τέτοιου είδους ποινές. Μπροστά σου να τον έχεις και να τραβάς τον μπάτσο απ το μανίκι δεν τον συλλαμβάνει...
Κατι αλλο τρέχει.
Καποιος που ξέρει πραγματα και καταστάσεις ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, κάνει πολεμο.
Δεν ξέρω γιατί. Μπορεί και να μην μαθουμε.
Στο μονο που πάει το μυαλό μου είναι οτι αυτοί που κάνουν ΤΩΡΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ στον Π.Α.Ο.Κ. δεν θέλουν να ξεβολευτούν. Τους λόγους τους ξέρουν οι ιδιοι.
Αυτή η φοβία οτι θα μπεί καποιος να φάει τα λεφτά του Π.Α.Ο.Κ. δεν την καταλαβαίνω. Εχει λεφτά ο Π.Α.Ο.Κ.;;;;
Τί θα φάει αυτός που θα μπεί;
Τα χρέη;
Η ψευδομαρτυρία μπορεί να αφορά οτιδήποτε. πχ να δήλωσε ψευδή διευθυνση κατοικίας.
Οι ποινές που παρουσιάζονται είναι ΑΣΤΕΙΕΣ. Αποκλείεται να συλλάβουν καποιον φυγόποινο για να εκτελέσουν τέτοιου είδους ποινές. Μπροστά σου να τον έχεις και να τραβάς τον μπάτσο απ το μανίκι δεν τον συλλαμβάνει...
Κατι αλλο τρέχει.
Καποιος που ξέρει πραγματα και καταστάσεις ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, κάνει πολεμο.
Δεν ξέρω γιατί. Μπορεί και να μην μαθουμε.
Στο μονο που πάει το μυαλό μου είναι οτι αυτοί που κάνουν ΤΩΡΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ στον Π.Α.Ο.Κ. δεν θέλουν να ξεβολευτούν. Τους λόγους τους ξέρουν οι ιδιοι.
Αυτή η φοβία οτι θα μπεί καποιος να φάει τα λεφτά του Π.Α.Ο.Κ. δεν την καταλαβαίνω. Εχει λεφτά ο Π.Α.Ο.Κ.;;;;
Τί θα φάει αυτός που θα μπεί;
Τα χρέη;
Εγγυητική 5εκ. από αναγνωρισμένη τράπεζα..
Δηλαδή η άλλη τράπεζα τι ήταν?
Δηλαδή η άλλη τράπεζα τι ήταν?