Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
tintin

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από tintin »

Kolokotronis_4 έγραψε:bane1980 δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες.
αλλά αυτή τη στιγμή οι Ζαγοράκης και Βρύζας ανήκουν στην οικογένειά μας.
Πρώτα θα κοιτάξω να καθαρίσω με τους ξένους και τους παπάδες και μετά θα γυρίσω προς αυτούς και τα λάθη που έχουν κάνει. Οι οικογένειες στα δύσκολα είναι μαζί. εκτός και αν δεν είναι οικογένειες. Αντιλαμβάνεσαι τι θέλω να πω.
Tα έχουμε πει αυτά. Η οικογένεια όταν έχει προβλήματα, μαζεύεται στην κουζίνα γύρω από το τραπέζι, κλείνει την τηλεόραση και κουβεντιάζει. Η δική μας οικογένεια τα κάνει όλα ανάποδα. Κουβεντιάζει σοβαρά θέματα όπου και όποτε να'ναι και με όποιον να'ναι.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

giannis19_75 έγραψε:Και φυσικα η σελιδα του hotmail του αραβα για να μηνξεχνιομαστε.....

Είσοδος
Εικόνα του χρήστη Oday Ali Al-Shammarri

Oday Ali Al-Shammar​ri

Προφίλ
Λεπτομέρειες
Φωτογραφίες
Φωτ. χρήστη Oday
Έγγραφα

Προσθήκη στους φίλους

Κοινωνικό δίκτυο Messenger
Ίσως μπορείτε να προβάλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Oday. Για να το μάθετε, εισέλθετε με το Windows Live ID σας (ένας λογαριασμός Microsoft, για παράδειγμα, στο Hotmail, στο Messenger ή στο MSN). Είσοδος

Όλοι οι φίλοι (14)
Εικόνα του χρήστη Matt Smyth
Matt
Smyth
Εικόνα του χρήστη king kongo
king
kongo
Εικόνα του χρήστη محمد ابو عايش
محمد
ابو عايش
Εικόνα του χρήστη RAMZI ABDULLAH ALDOBAI
RAMZI ABDULLAH
ALDOBAI
Εικόνα του χρήστη thaair ali
thaair
ali
Εικόνα του χρήστη nisreen ali
nisreen
ali
Εικόνα του χρήστη dimos d
dimos
d

© 2011 Microsoft
Όροι
Προστασία δεδομένων
Σχετικά με τις διαφημίσεις μας
Προγραμματιστές

http://profile.live.com/cid-9deae9021a8 ... wlrefapp=2

Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες για το μειλ Γιάννη. Άνετα ρίχνουμε την διοίκηση μ' αυτά και αποτρέπουμε επενδυτές.

ΕΛΕΟΣ.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Kolokotronis_4 έγραψε:
diniko80 έγραψε:ο σαχπα παντως θα μετοχοποιησει τα λεφτα που φερεται να εβαλε...
οποτε αν εβαλε 350 και υποσχεθηκε 1000 με αλλα 650 τηρει την υποσχεση του...ετσι για να ξερουμε και τι λεμε
1) από που προκύπτει αγαπητέ μου αδερφέ ότι ο σαχπα έβαλε αυτά τα ποσά?
έγινε καμμία επίσημη δήλωση από το ίδιο ή από την ΠΑΕ?
Αν δεν έγινε καμμία επίσημη δήλωση εγώ λέω ότι και αυτά παπάς είναι. ενας παπάς που μας ταίζουν ραδιόφωνα, εφημερίδες και ίντερνετ.

2) ακόμα περιμένω την μήνυση του Σαχπατζίδη προς την εφημερίδα Εθνος

3) γιατί υπάρχει αυτή η ψευδής παραπληροφόρηση ότι ο Βρύζας εμπλέκεται με τους παπάδες επενδυτές? Τίποτα το επίσημο δεν έχει ακουστεί. Για μένα παπάς και αυτό.

Οπλαχηργε μου,τα λεφτα ηρθαν απο τον Σαχπατζιδη και δεν διαψευδεταια πο πουθενα.Εαν δεν προηλθαν απο αυτο μιλαμε για μεγα σκανδαλο.Ομαδα που χρωσταει ολο το ροστερ δεν δινει 400 κατοσταρικα για να παρει αλλον.

Το οτι ο Βρυζας εμπλεκεται με αυτους τον ακουσα να το λεει με τα αυτακια μου.Το αν δεν εχει κανει συν. δεν μου λεει τιποτα.Απο τη στιγμη που το λεει ο ιδιος ,το να κανει κολοτουμπα ειναι τουλαχιστον αστειο.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

desperando έγραψε:απορω πως οι αντμιν επιτρεπουν σε καποιον που δεν ειναι ΠΑΟΚ να εχει κανει 30 ποστ
Φίλε μάλλον θέλουν να δουν τι κρύβεται πίσω από τις κουίντες 8-)
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

giannis19_75 αν έχεις (ειμαι σιγουρος οτι τα εχεις)δώσε και facebook των Φλωρίδη-Σάχπα-Πατριάρχη να τους κάνω add
giannis19_75

Δημοσίευση από giannis19_75 »

cristiano4 έγραψε:giannis19_75 αν έχεις (ειμαι σιγουρος οτι τα εχεις)δώσε και facebook των Φλωρίδη-Σάχπα-Πατριάρχη να τους κάνω add
Να ξεκινησεις απο τα ευκολα φιλε....Ξεκινα απο το facebook του ιου Α.Τ.... και περιηγησου στον θαυμαστο κοσμο του Καταρ μεσα απο φωτογραφικο υλικο που απλοχερα μοιραζεται με τους fb φιλους του............

Και φυσικα αλλο να στο λεω εγω και αλλο να το βλεπεις με τα ιδια σου τα ματακια...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

D.A.A.T. έγραψε: Οπλαχηργε μου,τα λεφτα ηρθαν απο τον Σαχπατζιδη και δεν διαψευδεταια πο πουθενα.Εαν δεν προηλθαν απο αυτο μιλαμε για μεγα σκανδαλο.Ομαδα που χρωσταει ολο το ροστερ δεν δινει 400 κατοσταρικα για να παρει αλλον.

Το οτι ο Βρυζας εμπλεκεται με αυτους τον ακουσα να το λεει με τα αυτακια μου.Το αν δεν εχει κανει συν. δεν μου λεει τιποτα.Απο τη στιγμη που το λεει ο ιδιος ,το να κανει κολοτουμπα ειναι τουλαχιστον αστειο.

Συναγωνιστή μου D.A.A.T., αυτές όλες οι πληροφορίες είναι μέσω εμού, εσού, του τάδε ραδιοφωνικού παραγωγού, της δείνα εφημερίδας, του έτσι αρδ κλπ. κλπ. Δεν λένε απολύτως τίποτα. Φήμες απλώς.

Αν βγω εγώ και δηλώσω ότι π.χ. ο Αγγελόπουλος έβαλε 5.000.000 €, αυτεπάγγελτα πρέπει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να το διαψεύσει? Δεν πάει έτσι το θέμα.

Εγώ ξέρω όμορφα και ωραία ότι όποιος θέλει να "ακουμπήσει" χρήματα τα χώνει στην ΑΜΚ. Τα άλλα, είναι για μένα, φήμες, πεσ'το ανυπόστατες πληροφορίες, που δεν γνωρίζω τον αληθινό σκοπό τους. Είμαι εξαιρετικά καχύποπτος ειδικά με έναν άνθρωπο που έχουν ακουστεί πολλά γύρω από το όνομά του.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

tintin έγραψε:
Kolokotronis_4 έγραψε:bane1980 δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες.
αλλά αυτή τη στιγμή οι Ζαγοράκης και Βρύζας ανήκουν στην οικογένειά μας.
Πρώτα θα κοιτάξω να καθαρίσω με τους ξένους και τους παπάδες και μετά θα γυρίσω προς αυτούς και τα λάθη που έχουν κάνει. Οι οικογένειες στα δύσκολα είναι μαζί. εκτός και αν δεν είναι οικογένειες. Αντιλαμβάνεσαι τι θέλω να πω.
Tα έχουμε πει αυτά. Η οικογένεια όταν έχει προβλήματα, μαζεύεται στην κουζίνα γύρω από το τραπέζι, κλείνει την τηλεόραση και κουβεντιάζει. Η δική μας οικογένεια τα κάνει όλα ανάποδα. Κουβεντιάζει σοβαρά θέματα όπου και όποτε να'ναι και με όποιον να'ναι.
+1926

και με ανοιχτή τηλεόραση...βεβαίως βεβαίως 8-)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

προσωπικα για τον φλωριδη εχω τις επιφυλαξεις μου.Για τον Σαχπατζιδη οσον αφορα τα χρηματα που εχει δωσει εχουν επιβεβαιωθει και επισημα σε καποιες στιγμες.

Στην ουσια τωρα του θεματος δεν νομιζω πως διαφωνει κανενας σωφρον..Δεν χρειαζεται καν αναφορα απο τον απλο κοσμο για κανεναν επενδυτη..Ουτε απαξιωση,ουτε αναμονη για σωτηρια..
Συζητηση θα γινει αν καποιος βαλει λεφτα ...Απλα πραγματα..τα αλλα ειναι για δημοσιογραφους..

ΥΣΤ:Το θεμα Σαχπατζιδη εχει πολλες παραμετρους(και ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ) ΑΛΛΑ κανεις δεν μπορει να αρνηθει πως τα τελευταια 4 χρονια εχει ριξει χρηματα στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

επισης,ενημερωτικα και μονο,το ραντεβου εκλεισε,αυριο το μεσημερι ο Φλωριδης θα ειναι Θεσσαλονικη και επιτελους το παραμυθι ή οχι θα τελειωνει.
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

1)To gegonos oti den ebgene pros ta ekso to ti exi prosferi kata kairous o saxpatzidis afto den simeni oti ksafnika mas proekipse

2)Xoris na thello ne paro to meros kanenos endiaferomenou ependtiti kai xoris na simeni oti eimai iper i kata kapiou STIN IPOTHESI FLORIDI OFILOUME NA PERIMENOUME KAI NA DOUME TI TELIKA THA SIMBI oso kai an piezi o xronos

3)Stamatiste kapioi na theorite akiopisto kai sobaro to opio athro grafi o opiosdipote ARD tis opiasdipote efimeridas POU STIN PROKIMENI PERIPTOSI EINAI MONO MIA I OPOIA ME SINEXI ATHRA TIS KATAFERETE ENANTION TON KIRION SAXPATZIDI KAI FLORIDI KAI EGO O LAKAMAS ANAROTIEME......

Giati taxa mou dithen kpoptete toso polli i sinkekrimeni efimerida gia to kallo tou P.A.O.K? Tin stigmi pou sto athlitiko tis entheto spanios dini perisoteres apo 5 grames kai tis perisoteres fores DEN ANAFERETE KAN STIN OMADA MAS LES KAI DEN IPARXI OTAN TIN IDIA STIGMI GIA TIS OMADES TIS XABOUZAS KIRIOS ANAFERETE AKOMA STO TI FAGITO FAGAN KAI AN KIMITHIKANA KALLA OI PEXTES TON OMADON AFTON.

Olles oi alles efimerides arages kimounte kai petan xartaeto MPROSTA SE ENA TETIO SKANDALO KAI OPOU STIN TELIKI THA POULOUSAN KAI ARKETES XILIADES FILLA PARAPANO?

Ithela kai na ksera arage einai toso axristoi kai anaksiopistoi oloi oi ipolipoi dimosiografoi OLON TON IPOLIPON EFIMERIDON KAI OXI MONO ....TOSO KIMIZMENOI PIA??

STAMATISTE NA THEORITE DEDOMENO AFTO POU PROSPATHOUN KAPIOI NA PERASOUN OS DEDOMENO PROS TA EKSO KAI TO EXO KSANAGRAPI MIN XARAKTIRIZETE ANTHROPOUS EAN DEN MPORITE NA TO STIXIOTHETISETE TOULAXISTON KAI ME SOBARA EPIXIRIMATA ELEOS........................

P.S KAI MIA APORIA ..................PRIN APO XRONIA O IDIOS ANTHROPO (FLORIDIS) IXE EPIXIRISI NA AGORASI TIS METOXES TOU MPATMAN ARAGES GIATI DEN FRONTIZOUN NA SAS ENIMEROSOUN OI FOSTIRES TIS DIMOSIOGRAFIAS TI EGINE TOTE KAI GIATI DEN PROXORISE I DOULIA?? GIATI ARAGE KANIS TOUS DEN ANAFERETE SE AFTO TO GEGONOS KAI STO TI EGINE TOTE? GIATI NA EISTE SIGOUROI OTI POLLIS KOZMOS KSERI KAI ME LEPTOMERIES TI EGINE TOTE OMOS OLOS PERIERGOS IPARXI MOUGKA POLLI PERIERGI MOUGKA.

STAMATISTE KAPIOI NA EISTAI TOSO KATHETOI EKFERETE APOPSI GIA PRAGMATA POU OUTE KAN FANTAZESTE .....

O P.A.OK....EXI ANAGKI PANO APO OLLA KAI OLLOUS TON IDIO TON LAO TOU ALLA OXI OTI DEN XRIAZETE ENAN ISXIRO ANDRA

KAI SINDIAZMO ME TIN ANEKSANTLITI DINAMI TOU KOZMOU NA
KANI EPITELOUS AFTO POU TOSA POLLA XRONIA OLOI AFTOI OI GKIOZIDES KAI PARAGKARXES STEROUN APO TIN OMADA........................

P.A.O.K EISAI.......
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

D.A.A.T. έγραψε:επισης,ενημερωτικα και μονο,το ραντεβου εκλεισε,αυριο το μεσημερι ο Φλωριδης θα ειναι Θεσσαλονικη και επιτελους το παραμυθι ή οχι θα τελειωνει.
Σίγουρος είσαι????? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:pano:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

+100*4
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

να βαλει λεφτα ο φλωριδης ή να μας δειξει το τατου αλλιως παε δεν εχει........ :nairepaok:

αντε να δουμε και αυριο.......
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ο ΠΑΟΚ είχε μπει σε έναν άλλο ρυθμό εδώ και 3, 4 χρόνια. Με βλέψεις προς το πρωτάθλημα. Δεν ήρθε ποτέ και έτσι καλά είναι να γυρίσουμε πίσω. Παντού κατηγορείτε ο Ζαγοράκης σε κάθε εκπομπή και ένα καρφί.

Άι στον Γούμενο πια.

ΕΛΑ ΠΙΣΩ ΠΑΓΩΝΗ. ΕΛΑ ΠΙΣΩ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ. Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ είναι ΛΑΜΟΓΙΟ έκανε άνοιγμα. ΦΥΓΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΧΘΕΣ!!!

Το άλλο με τα διαρκείας το ακούσατε; Ο Ζαγοράκης φταίει. Ορέ είχαμε λεφτά και δεν το ξέραμε; Και γιατί τόσο νταλκά να έρθει ο άγνωστος Φλωρίδης;

Αλλά ξέρω ΠΑΟΚ είσαι να ούμε... Γιατί εμείς είμαστε ΠΑΟΚ να ούμε

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΩΡΕ Ο ΠΑΟΚ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΙΤΣΗΡΙΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!

Οπλάρχηγέ σωστά η οικογένεια στα δύσκολα φαίνεται εκτός και αν δεν είμαστε. Πολύ σωστό το σχόλιο σου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”