Εισιτήρια διαρκείας 2011-12
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2011-12
Όντως είναι αλλά βρήκε πάτημα να αυτοδικαιολογηθεί.
Αυτό ήθελα να πω εγώ. Και αφού ο ίδιος θα νοιώθει καλά με τον εαυτό του τότε δε μπορούσαν να φύγουν και τα 21.000 διαρκείας. Αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση.
Αυτό ήθελα να πω εγώ. Και αφού ο ίδιος θα νοιώθει καλά με τον εαυτό του τότε δε μπορούσαν να φύγουν και τα 21.000 διαρκείας. Αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση.
- kataramenos5
+++∞Kolokotronis_4 έγραψε:Και με 11 ερασιτέχνες να παίζεις, το διαρκείας πρέπει να το πάρεις, από τη πρώτη μέρα κιόλας.
ολα τα άλλα είναι πρόλογος.
εξαιρούνται όσοι ζορίζονται οικονομικά, εκεί πάω πάσο.
Δηλαδη τα διαρκείας που παίρναμε τα τελευταία χρονια τα παίρναμε λόγω καλύτερου μάρκετινγκSera4 έγραψε: τι να πρωτοπιασεις δηλαδη??
μεταγραφικος σχεδιασμος??(πως ειπατε οριστε συγνωμη κυριε ποιος ειστε??)
υποθεση τσιριλο??
υποθεση βιτολο??
διαχειρηση ''κλεισμενων'' μεταγραφων??
ο μπολονι και η προσμονη ενος καλου μεταγραφικου πλανου εκτοξευσαν τα διαρκειας στην πρωτη περιοδο ο κοσμος εκανε το σκατο παξιμαδι και στηριζε...και θα το εκανε και στη δευτερη περιοδο...οταν ομως ''ειδαμε'' την υλοποιηση του ειδαμε και το αποτελεσμα...ο κοσμος δεν ειναι κανενας μ@λ@κ@ς ουτε κανενας ''γες σερ'' να τον δουλευουν και να ακολουθει σα σκυλακι...η διοικηση πληρωνει τα λαθη της τωρα το μηνυμα ειναι ξεκαθαρο και οποιος δεν το βλεπει απλα εθελοτυφλει...
και οχι της αγάπης μας για τον ΠΑΟΚ?
Μάλλον πας να δικαιολογηθείς που χάλασες το γούρι..

Οι περισσότεροι φιλαθλοι για να αγοράσουν διαρκείας απαιτούν το ακολουθο
Προοπτική - Οραμα
Αυτό , στη περίπτωση του ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να σημαίνει
α) Επιτυχημένος μεταγραφικός σχεδιασμός ώστε να είναι ανταγωνιστική η ομάδα
ή
β) Διοικητική σταθερότητα και γενικά να βγαίνει προς τα έξω η αίσθηση της "υγείας"
Στο τωρινό ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ιδιαίτερη προοπτική , οπότε κατά τη γνώμη μου ειναι απολύτως φυσιολογική η ροή των διαρκείας. Και πολλά έχουν δοθεί κατά τη γνώμη μου - πολλοί βιάστηκαν να πάρουν και σίγουρα δε θα έπαιρναν αν έβλεπαν τα καραγκιοζιλίκια που εγιναν στη συνέχεια.
Ο κοσμος έχει αλάθητο κριτήριο. Οταν είδε φως.... ήταν εκει στις επάλξεις.
Τώρα που δε βλέπει, απέχει
Και δυστυχώς θεωρώ οτι θα χειροτερέψει το πράγμα.
Αντι να κατηγορήσουμε το κοσμο σε κιοτηδες και μη-κιοτηδες , ας δούμε τις ευθύνες αυτων που κάνουν κουμάντο.
Προοπτική - Οραμα
Αυτό , στη περίπτωση του ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να σημαίνει
α) Επιτυχημένος μεταγραφικός σχεδιασμός ώστε να είναι ανταγωνιστική η ομάδα
ή
β) Διοικητική σταθερότητα και γενικά να βγαίνει προς τα έξω η αίσθηση της "υγείας"
Στο τωρινό ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ιδιαίτερη προοπτική , οπότε κατά τη γνώμη μου ειναι απολύτως φυσιολογική η ροή των διαρκείας. Και πολλά έχουν δοθεί κατά τη γνώμη μου - πολλοί βιάστηκαν να πάρουν και σίγουρα δε θα έπαιρναν αν έβλεπαν τα καραγκιοζιλίκια που εγιναν στη συνέχεια.
Ο κοσμος έχει αλάθητο κριτήριο. Οταν είδε φως.... ήταν εκει στις επάλξεις.
Τώρα που δε βλέπει, απέχει
Και δυστυχώς θεωρώ οτι θα χειροτερέψει το πράγμα.
Αντι να κατηγορήσουμε το κοσμο σε κιοτηδες και μη-κιοτηδες , ας δούμε τις ευθύνες αυτων που κάνουν κουμάντο.
Φίλε giapas, και εμένα οι σκέψεις μου για το θέμα προς την ίδια κατεύθυνση είναι...
Δυστυχώς σαν ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ και βασικοί επενδυτές στην ομάδα μας τα κάναμε λιγουλάκι μούσκεμα.
Υπάρχει βέβαια θέμα και με την κρίση το οποίο αν μη τι άλλο είναι το άλφα και το βήτα στην Ελληνική οικογένεια σήμερα.
Από τα λεγόμενα πολλών αδερφών τόσο εδώ όσο και στα υπόλοιπα σάιτ και στα ραδιόφωνα με το ξεφωνητό που κάναμε, καταφέραμε να σπρώξουμε και αυτούς τους λίγους προφανώς που έχουν την οικονομική άνεση σήμερα να μην πάρουν διαρκείας.
Τόσο καιρό φωνάζουμε και μιλάμε για σχεδιασμό της νέας περιόδου και τόσο καιρό φωνάζουμε και λέμε ο ΠΑΟΚ ανήκει στον ΛΑΟ του. Τίποτε από τα δύο δεν ισχύει μέχρι και αυτήν την στιγμή. Πως να γίνεις ένας καλός σχεδιασμός με χωρίς λεφτά. Και αν δαπανηθούν, θα βγούμε εμείς οι ίδιοι και θα πούμε ως προπονητές οι παράγοντες οι μάνατζερς... Καλά αυτόν έφεραν με τόσα;;; Είναι δυνατόν;;; Ποιος τον ξέρει;;;; Η του τύπου καλά αν ήταν να φέρουν αυτόν ας δίνανε και 200.000 παραπάνω να παίρναμε αυτόν. Και να τα ποστ από διάφορα σάϊτ το να προτείνουμε παίκτες κλπ, ξεχνώντας το οικονομικό.
Τι κάναμε σαν ΠΑΟΚια σήμερα όταν η ομάδα καλός η κακός πήρε κάποιες αποφάσεις οι οποίες δεν άρεσαν σε πολλούς η λίγους. Κάναμε την τρίχα τριχιά αυτό κάναμε. Βγήκαμε σαν ορμητικό ποτάμι με το δίκιο μας με το άδικο μας, με το δεν καταλάβαμε καλά η καταλάβαμε και βγήκαμε στα μέσα σαν ποτάμι και καταφέραμε να συμπαρασύρομαι και τους άλλους. Αυτό κάναμε δυστυχώς. αντί να λειτουργήσουμε ως ασπίδα για το καλό πάντα του ΠΑΟΚ μας. Θα μου πείτε όπου φτώχεια και γκρίνια. Αλλά όταν ο ΛΑΟΣ είναι ενωμένος για έναν σκοπό κερδίζει την γκρίνια και βλέπει τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.
Ο ήλιος θα βγει και πάλι, γιατί ο αγώνας όλων μας ήταν δίκαιος.
Υπάρχει βέβαια θέμα και με την κρίση το οποίο αν μη τι άλλο είναι το άλφα και το βήτα στην Ελληνική οικογένεια σήμερα.
Από τα λεγόμενα πολλών αδερφών τόσο εδώ όσο και στα υπόλοιπα σάιτ και στα ραδιόφωνα με το ξεφωνητό που κάναμε, καταφέραμε να σπρώξουμε και αυτούς τους λίγους προφανώς που έχουν την οικονομική άνεση σήμερα να μην πάρουν διαρκείας.
Τόσο καιρό φωνάζουμε και μιλάμε για σχεδιασμό της νέας περιόδου και τόσο καιρό φωνάζουμε και λέμε ο ΠΑΟΚ ανήκει στον ΛΑΟ του. Τίποτε από τα δύο δεν ισχύει μέχρι και αυτήν την στιγμή. Πως να γίνεις ένας καλός σχεδιασμός με χωρίς λεφτά. Και αν δαπανηθούν, θα βγούμε εμείς οι ίδιοι και θα πούμε ως προπονητές οι παράγοντες οι μάνατζερς... Καλά αυτόν έφεραν με τόσα;;; Είναι δυνατόν;;; Ποιος τον ξέρει;;;; Η του τύπου καλά αν ήταν να φέρουν αυτόν ας δίνανε και 200.000 παραπάνω να παίρναμε αυτόν. Και να τα ποστ από διάφορα σάϊτ το να προτείνουμε παίκτες κλπ, ξεχνώντας το οικονομικό.
Τι κάναμε σαν ΠΑΟΚια σήμερα όταν η ομάδα καλός η κακός πήρε κάποιες αποφάσεις οι οποίες δεν άρεσαν σε πολλούς η λίγους. Κάναμε την τρίχα τριχιά αυτό κάναμε. Βγήκαμε σαν ορμητικό ποτάμι με το δίκιο μας με το άδικο μας, με το δεν καταλάβαμε καλά η καταλάβαμε και βγήκαμε στα μέσα σαν ποτάμι και καταφέραμε να συμπαρασύρομαι και τους άλλους. Αυτό κάναμε δυστυχώς. αντί να λειτουργήσουμε ως ασπίδα για το καλό πάντα του ΠΑΟΚ μας. Θα μου πείτε όπου φτώχεια και γκρίνια. Αλλά όταν ο ΛΑΟΣ είναι ενωμένος για έναν σκοπό κερδίζει την γκρίνια και βλέπει τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.
Ο ήλιος θα βγει και πάλι, γιατί ο αγώνας όλων μας ήταν δίκαιος.
- kataramenos5
Φιλε giapas μαλλον ειναι έτσι όπως τα λές.Ομως αυτή θεώρηση των πραγμάτων
απαντάται συνήθως σε κοινές αγοροπωλησίες.Εξετάζω λοιπόν το προιόν που
μου προσφέρεις και άν κρίνω οτι είναι ελκυστικό και επωφελές το αγοράζω
αλλιώς όχι.Λειτουργούμε δηλαδή ώς οπαδοί με καθαρά εμπορικα κριτήρια ?
Υγ Γιατί σ αυτή την ρημάδοχώρα έχουμε την απαίτηση ,πρώτα να ειναι οι άλλοι οι
σωστοί (εντιμοι,εργατικοί, κλπ,κλπ) και μετά να ακολουθήσουμε εμείς?
απαντάται συνήθως σε κοινές αγοροπωλησίες.Εξετάζω λοιπόν το προιόν που
μου προσφέρεις και άν κρίνω οτι είναι ελκυστικό και επωφελές το αγοράζω
αλλιώς όχι.Λειτουργούμε δηλαδή ώς οπαδοί με καθαρά εμπορικα κριτήρια ?

Υγ Γιατί σ αυτή την ρημάδοχώρα έχουμε την απαίτηση ,πρώτα να ειναι οι άλλοι οι
σωστοί (εντιμοι,εργατικοί, κλπ,κλπ) και μετά να ακολουθήσουμε εμείς?
ο κοσμος εχει παντα δικιο.
δεν ειναι τυχαιο οτι φετος πουλησαμε λιγοτερα διαρκειας απο περσυ.Αυτο καπως μεταφραζεται.
σταματηστε να κραζετε τον κοσμο που εχει ματωσει ολα αυτα τα χρονια.
δεν ειναι τυχαιο οτι φετος πουλησαμε λιγοτερα διαρκειας απο περσυ.Αυτο καπως μεταφραζεται.
σταματηστε να κραζετε τον κοσμο που εχει ματωσει ολα αυτα τα χρονια.
Φιλε μου δεν ειναι εμπορική η θεώρησή μου..
Αν ειδες έβαλα 2 παραμέτρους...
1) Αγωνιστική προοπτική ( σχεδιασμό)
ή
2) Ενοτητα-Ομοψυχία- ΥΓΕΙΑ
Και με σαρδέλες να ήμασταν ( πού είμαστε ας μη κρυβόμαστε) , αν υπήρχε διοικητικό όραμα και ομοψυχιά τότε ο κοσμος θα ακολουθούσε
Συνεχόμενες διοικητικές αστοχίες και παλινδρομήσεις (αγωνιστικές + εξωαγωνιστικές)
Αρση της εμπιστοσύνης εκ μέρους κάποιων συνδέσμων
Μερικά μπάχαλα
Γενικο ξενέρωμα λογω επενδυτων , Αραβων, Καταριανών, Βατοπεδια κλπ
Ολα αυτά εχουν σβησει οριστικά την υγιη εικόνα της ομάδας.
Γιαυτο και πλέον παρακαλάμε μονιμα να παει η μπαλα δοκαρι και μεσα.
Ο κοσμος δεν ειναι αχάριστος, απλά θέλει να πιστεψει κάπου, να στηριχθεί.
Προφανώς δεν αναγνωρίζει πλέον αυτά τα στηριγματα.
Δικαια ή άδικα εχουν ξεθωριάσει, ειναι ξεκάθαρο φιλοι μου.
Αν ειδες έβαλα 2 παραμέτρους...
1) Αγωνιστική προοπτική ( σχεδιασμό)
ή
2) Ενοτητα-Ομοψυχία- ΥΓΕΙΑ
Και με σαρδέλες να ήμασταν ( πού είμαστε ας μη κρυβόμαστε) , αν υπήρχε διοικητικό όραμα και ομοψυχιά τότε ο κοσμος θα ακολουθούσε
Συνεχόμενες διοικητικές αστοχίες και παλινδρομήσεις (αγωνιστικές + εξωαγωνιστικές)
Αρση της εμπιστοσύνης εκ μέρους κάποιων συνδέσμων
Μερικά μπάχαλα
Γενικο ξενέρωμα λογω επενδυτων , Αραβων, Καταριανών, Βατοπεδια κλπ
Ολα αυτά εχουν σβησει οριστικά την υγιη εικόνα της ομάδας.
Γιαυτο και πλέον παρακαλάμε μονιμα να παει η μπαλα δοκαρι και μεσα.
Ο κοσμος δεν ειναι αχάριστος, απλά θέλει να πιστεψει κάπου, να στηριχθεί.
Προφανώς δεν αναγνωρίζει πλέον αυτά τα στηριγματα.
Δικαια ή άδικα εχουν ξεθωριάσει, ειναι ξεκάθαρο φιλοι μου.
- kataramenos5
Giapas όταν αναφέρθηκα σε εμπορική θεώρηση(του συνόλου των οπαδών και όχι δικια σου) εννοούσα στη λογική
του δούναι και λαβείν.Περιμένω δηλαδη πρώτα να "εισπράξω" απο τη διοίκηση κάτι (όραμα,ενότητα,προοπτική τίτλου,καλό σχεδιασμό,μεταγραφές κλπ) και μετά να δώσω κι εγώ κατι (χρήματα για διαρκείας)
Cityboy ο κόσμος δέν έχει πάντα δίκιο.Αν ίσχυει αυτό που λές τοτε δικαίως επιλέξαμε αυτούς τους
πολιτικούς που μας οδήγησαν στη καταστροφή και δικαίως φτάσαμε στη χρεωκοπία.
του δούναι και λαβείν.Περιμένω δηλαδη πρώτα να "εισπράξω" απο τη διοίκηση κάτι (όραμα,ενότητα,προοπτική τίτλου,καλό σχεδιασμό,μεταγραφές κλπ) και μετά να δώσω κι εγώ κατι (χρήματα για διαρκείας)
Cityboy ο κόσμος δέν έχει πάντα δίκιο.Αν ίσχυει αυτό που λές τοτε δικαίως επιλέξαμε αυτούς τους
πολιτικούς που μας οδήγησαν στη καταστροφή και δικαίως φτάσαμε στη χρεωκοπία.
οποιος δε θελει να βλεπει την ομαδα ειτε με διαρκειας ειτε με εισιτηριο ειναι γιαλαντζι φιλαθλος...δε κανουμε χαρη στην μαμδα οταν παιρνουμε εισιτηριο..διασκεδαση ειναι και την ομαδα που γουσταρουμε βλεπουμε...αλλιως καναπε, νοβα στο καφενειο και τα 20ευρα στις μπυρες εκει....
αντε γιατι σε λιγο θα μας πειτε να μας πληρωνουνε κιολας για να παμε Τουμπα...οπαδοι της Μπαρτσα και της Μανγιου μου γινατε ολοι
αντε γιατι σε λιγο θα μας πειτε να μας πληρωνουνε κιολας για να παμε Τουμπα...οπαδοι της Μπαρτσα και της Μανγιου μου γινατε ολοι
Εγώ δεν παίρνω διαρκείας, μια φορά πήρα μόνο, με ένα και μόνο σκεπτικό ότι πηγαίνω σε κάθε ματς και παίρνω εισητηριάκι και ότι έτσι δίνω πιο πολλά λεφτά στην ΠΑΕ. Πάντως στο μπάσκετ θα πάρω και φέτος όπως παίρνω από το 2001.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Δώστε παράταση ρε παιδιά. Γιατί πρέπει να κλείσει το θέμα σε 2 μέρες; Χρειάζεται επιπλέον χρόνος...
Δεν προλαβαίνουν όλοι να ανέβουν, όσοι έρχονται απο το νότο. Από βδομάδας ξεκινούν οι άδειες, οπότε περισσότεροι θα μπορέσουν να ανέβουν...
Ας το σκεφθούν στην ΠΑΕ.
Δεν προλαβαίνουν όλοι να ανέβουν, όσοι έρχονται απο το νότο. Από βδομάδας ξεκινούν οι άδειες, οπότε περισσότεροι θα μπορέσουν να ανέβουν...
Ας το σκεφθούν στην ΠΑΕ.
- PAOK_NORTH_ARMY
Παράταση αρρώστιας θα είναι. Δεν αντέχω να βλέπω κάθε μέρα διψήφιο νούμερο. Πονάνε τα μυαλά και τα μάτια μου. Όποιος μένει μακριά το κλείνει και από το ίντερνετ.
- paokmaniak
Δεν ειναι θεμα της ΠΑΕ αλλα της ΟΥεφα πρεπει πριν τα δυο ευρωπαικα ματς οταν ειναι να κοπουν τα εισιτηρια να εχει ολοκληρωθει η πωληση των διαρκειας
ολες οι ομαδες ειχαν λιγοτερα διαρκφετος.παλι καλα που πιασαμε αυτο το νουμερο.η παραταση ομως δεν βλεπω να γινεται