++++++++++++++++++++++++++++++bane1980 έγραψε:@giapas...
Δεν νομίζω...
"Πρώην ποδοσφαιριστής ο Ισλανδός, για τα ένσημα έρχεται..."
"Δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε και πάνε και δίνουν 650.000 στον τελειωμένο;"
"Θα κάνουν καμιά μεταγραφή της προκοπής ή θα τη βγάλουμε με τα καδρόνια;" (σχόλιο του ίδιου που έκανε το 2ο σε άλλο νήμα)
"Τα λεφτά που τα βρήκανε για αυτόν;; ε;;; όχι ξέπλυμα στον ΠΑΟΚ!"
"Μα καλά, τόσα διαρκείας και δεν έχουν βρει λεφτά για ένα παίκτη επιπέδου Γκουντγιονσεν;;;" (σχόλιο του ίδιου που έκανε το 4ο σε άλλο νήμα)
"Τι μας τον φέρανε αυτόν; ο Μπόλονι το ξέρει οτι τον υπογράφουν;;; εμένα γιατί δεν με ακούν που σκούζω οτι ο ΧΨΩ είναι ο παίκτης που μας λείπει;;; Έχω πάρει 2 μπλούζες και 3 κασκόλ πέρσυ από τη μπουτίκ και ΑΠΑΙΤΩ να με ρωτάει η ΠΑΕ για τις μεταγραφές και για το χλοοτάπητα"
"Παντέλο, Ζήση, ΠΑΕ, δίωξτε τους ΧΨΩ, κόψτε από εκεί, η εφορία τόσο εκεί, κλείνετε τα Air condition στα γραφεία και βάλτε ανεμιστήρες και έτσι θα γλυτώσετε τόσα, τα οποία εάν τα δώσετε τόσα εκεί για να φύγει ο τάδε, θα μείνουν τόσα που αποκλείεται να μην μπορείτε με αυτά να κλείσετε τον Γκούντγιονσεν για 3ετές!! Άχρηστοι! Μόνο 2ετές για να φύγει του χρόνου όπου θέλει!"
"Μπράβο άχρηστοι, 2ετές στο βετεράνο! Αντί να τον δοκιμάσετε κιόλας! 35 χρονών, πάλι ανανέωση ρόστερ ε;; - Μα, 30 είναι μόνο - Δεν με νοιάζει, μοιάζει με 35!"
"Τόσο καιρό σας πήρε να τον κλείσετε;;; τι να τον κάνουμε τώρα που δεν έχει κάνει προετοιμασία;;; πάλι οτι δεν είναι έτοιμος θα μας λέτε!"
σιγουράκια όλα τα σχόλια...δεν κρατήθηκα...

τα ειπες ολα !!!