Εισιτήρια διαρκείας 2011-12
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2011-12
5 χρονια ο κοσμος κανει ρε το πρωτο βημα.....θα μας τρλανετε μερικοι ?
μιλαμε για τον κοσμο των 85.000 διαρκειας σε 5 χρονια και 120-150 χιλιαδες μινι διαρκειας σε 4 χρονια
αλλα ειπαμε φταινε οι συνδεσμοι ..ναι ναι
και τωρα φταει και ο απλος ο κοσμακης....ναι ναι
η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν φταιει σε τιποτα εννοειτε.....ναι ναι
YES ZAGOR
μιλαμε για τον κοσμο των 85.000 διαρκειας σε 5 χρονια και 120-150 χιλιαδες μινι διαρκειας σε 4 χρονια
αλλα ειπαμε φταινε οι συνδεσμοι ..ναι ναι
και τωρα φταει και ο απλος ο κοσμακης....ναι ναι
η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν φταιει σε τιποτα εννοειτε.....ναι ναι
YES ZAGOR
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
και τι είναι ρε συ tigon4 ο ΠΑΟΚ?
κανένα μπακάλικο να κρατάμε τευτέρια?
υγ. δηλαδή αυτοί που πήραν διαρκείας επί γούμενου τι έιναι? μαλακες κατ΄εσε?
ζηταω συγγνωμη αμα ειμαι οφφ-τοπικ αλλα δεν ξερω που να το γραψω
λογο περιστασεων ανεβαινω παρασκευη θεσσαλονικη και θα μεινω λιγο καιρο.... ποτε βγαινουν τα εισητηρια για βαλε-ρεγγα? μετα απο πολυ καιρο εχω ευκαιρια να ξαναδω την ομαδα απο κοντα και δεν θελω να λειπω
λογο περιστασεων ανεβαινω παρασκευη θεσσαλονικη και θα μεινω λιγο καιρο.... ποτε βγαινουν τα εισητηρια για βαλε-ρεγγα? μετα απο πολυ καιρο εχω ευκαιρια να ξαναδω την ομαδα απο κοντα και δεν θελω να λειπω

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Και με 11 ερασιτέχνες να παίζεις, το διαρκείας πρέπει να το πάρεις, από τη πρώτη μέρα κιόλας.
ολα τα άλλα είναι πρόλογος.
εξαιρούνται όσοι ζορίζονται οικονομικά, εκεί πάω πάσο.
Kolokotronis_4 έγραψε:και τι είναι ρε συ tigon4 ο ΠΑΟΚ?
το κακο ειναι οτι στην ''ΠΑΕ παοκ'' ουτε τευτερια εχουν ...γι'αυτο φτασαμε σε αυτο το σημειο.
(οικονομικα-διοικητικα-αγωνιστικα)
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ο μήτσος, οι μήτσος, .....
η αλλιώς: κασέτα Νο 23
υ.γ. μεγάλη εξυπνάδα να γράφεις το ΠΑΟΚ με μικρά, αφού ακολουθεί την ΠΑΕ,
η αλλιώς: κασέτα Νο 23

- xrictoforoc
Δεν ξεσήκωσε τον κόσμο η διοίκηση,δεν έδωσε "κίνητρο" για να κάνουν ουρές οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Δεν βοήθησαν,έκαναν πολλά λάθη και μας ξενέρωσαν,οκ πρέπει να στηρίζουμε την ομάδα,αλλά ας βοηθήσει και εκείνη λίγο.
Δεν βοήθησαν,έκαναν πολλά λάθη και μας ξενέρωσαν,οκ πρέπει να στηρίζουμε την ομάδα,αλλά ας βοηθήσει και εκείνη λίγο.
δεν ειναι εξυπναδα...πλεον ειναι μια θλιβερη πραγματικοτητα.Kolokotronis_4 έγραψε:
η διοικηση ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ. (για αρκετους)
28 νομιζω παιζουμε οποτε καμια βδομαδα πριν λογικα θα αρχισουν να κυκλοφορουν...pgetsos έγραψε:ζηταω συγγνωμη αμα ειμαι οφφ-τοπικ αλλα δεν ξερω που να το γραψω
ευχαριστω πολυ φιλεSera4 έγραψε: 28 νομιζω παιζουμε οποτε καμια βδομαδα πριν λογικα θα αρχισουν να κυκλοφορουν...

Σε μία λιγότερο ρεαλιστική βάση που το τοποθετείς συμφωνώ απόλυτα.Kolokotronis_4 έγραψε:Και με 11 ερασιτέχνες να παίζεις, το διαρκείας πρέπει να το πάρεις, από τη πρώτη μέρα κιόλας.
Ωστόσο επειδή πραγματικά ένα μικρό ποσοστό σκέφτεται έτσι και οι υπόλοιποι επηρεάζονται από διάφορα δε συμβαίνειδυστυχώς έτσι.
Πρέπει ωστόσο να αποδεχτούμε ότι ο λόγς που πληρώνεις διαρκείας πέρα από την γάπη σου νοπμίζω κυρίως γίνεται για να πληρωθούν οι παίκτες και αν αποκτηθούν καλύτεροι. Αν βλέπει ο άλλος ότι δε γίνεται αυτό και κυρίως μένουν απλήρωτοι οι παίκτες και πληρώνονται άλλα πράγματα όπως μάνατζερ παικτών, πρόστιμα και κάποια άλλα σοβαρά πλην όμως δευτερούοντα για τον οπαδό, κάπου απογοητεύεται. Ο οπαδός θέλει να μην τον πιάνει κορόιδο ο παίκτης και να είναι κτήμα της ομάδος ο παίκτης.
Θα μου πείς ποτε κανείς δεν έχασε λεφτά από τοΝ ΠΑΟΚ. Ε αυτο δε εμπόδισε τον Καφέ, τον Γεωργιάδη, τον Οκκα, τον Κωνσταντινίδη, τον Σαλπιγγίδη, τον Βίτολο τον τον τοντον τον τον τον να φύγει από τον ΠΑΟΚ για θέμα χρηματων...
το διαρκείας το παίρνουμε για να τους τη λέμε
και αν θέλουμε να την ακούσουν δεν παίρνουμε
και αν θέλουμε να την ακούσουν δεν παίρνουμε
- nyxteridas
Έτοιμη η δικαιολογία... δεν είχαμε διαρκείας διαρκείας θα μας πουν. Εδώ μας είπανε ότι η ομάδα ζημιώθηκε επειδή έπαιξε Ευρώπη
παντως τα διαρκεια εκτος οτι ειναι βοηθεια για την ομαδα καθως εχει ρευστο αμεσα ειναι ομως και για εμας τους ιδιους μια εξυπηρετηση...δηλαδη αν καποιος παει σε 15 αγωνες στη διαρκεια της σεζον χωρις διαρκειας θα πληρωσει παραπανω ή το πολυ το ιδιο(αν ειναι 10 ευρω ο καθε αγωνας)...καλα αν παει σε ολα τα ματς ειναι μεγαλη διαφορα...οποτε ολους οσους θελουν να πανε σε πολλους αγωνες τους συμφερει το διαρκειας...αυτη ειναι μια εξυπηρετηση και για τους 2(κοσμο +διοικηση)..
εγω θεωρω πως δεν υπαρχει δικαιολογια εκτος του οικονομικου ειδικα για αυτους που μενουν σαλονικα για το διαρκειας...οπως δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τιτλους ετσι δεν παιρνουμε διαρκειας για τις μεταγραφες αλλα για την ΠΑΟΚΑΡΑ...σιγουρα επηρεαζομαστε με αυτα που εγιναν αλλα σε αυτες τις συνθηκες αντι για 21.100 επρεπε να ειχαμε τουλαχιστον 17.000-18.000.....το να προσπαθουμε να φτασουμε τα 14.000 κατι δειχνει....
υ.γ και εγω δεν εχω διαρκειας δυστυχως αλλα μακαρι να ειχα κ να μπορουσα να ανεβαινω...δεν πειραζει του χρονου να τελειωσουν οι @@@πανελληνιες και μετα σαλονικα σου ερχομαι....
εγω θεωρω πως δεν υπαρχει δικαιολογια εκτος του οικονομικου ειδικα για αυτους που μενουν σαλονικα για το διαρκειας...οπως δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τιτλους ετσι δεν παιρνουμε διαρκειας για τις μεταγραφες αλλα για την ΠΑΟΚΑΡΑ...σιγουρα επηρεαζομαστε με αυτα που εγιναν αλλα σε αυτες τις συνθηκες αντι για 21.100 επρεπε να ειχαμε τουλαχιστον 17.000-18.000.....το να προσπαθουμε να φτασουμε τα 14.000 κατι δειχνει....
υ.γ και εγω δεν εχω διαρκειας δυστυχως αλλα μακαρι να ειχα κ να μπορουσα να ανεβαινω...δεν πειραζει του χρονου να τελειωσουν οι @@@πανελληνιες και μετα σαλονικα σου ερχομαι....
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
για μένα είναι απαράδεκτος όποιος είχε βάλει πρόγραμμα να αγοράσει και δεν πήρε τελικά λόγω βιτόλο, τσιρίλο, φλωρίδη κλπ. δεν έχει δικαιολογία είναι κιοτής.