Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από joshua »

Καλα το να λεμε οτι πηγε πισω ο μεταγραφικος σχεδιασμος λογω υποψηφιων επενδυτων ειναι σχεδον αστειο.Ψαχνουμε επιθετικο σχεδον απο περσι το καλοκαιρι διαθετωντας σχεδον 500.000 και ο μονος στον οποιο βρεθηκαμε κοντα ηταν παικτης με συμβολαιο που αμφιβαλλω αν γνωριζαν την υπαρξη του 2 εβδομαδες πριν.Κατα τα λοιπα χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου οσο δικαιολογημενα καχυποπτος μπορει να ειναι κανεις με τους υποψηφιους αλλο τοσο τραγελαφικη ειναι και η εικονα του κατσαρη να αρνειται (αν ισχυει) να μεταβει στην αθηνα για να συντομευσουν οι οποιες διαδικασιες.ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Πέραν της πλάκας.
Έχω την εντύπωση ότι το μέλος του ΑΣ ο δικηγόρος Μπάμπης Αποστολίδης είναι νομικός
εκπρόσωπος του Πατριαρχείου στην Ελλάδα.
Μια φυλλάδα ένα ράδιο ένας αρδ δεν μπορεί να τον πάρει μια συνέντευξη για να ενημερωθεί
η οικογένεια του ΠΑΟΚ το τι εστί Φλωρίδης και ποια είναι η δικαστική εμπλοκή του με τον Πατριάρχη???
Θεωρώ δεδομένο ότι το έχει κάνει ο Κατσαρής.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Όπως και να έχει, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
Για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα βγήκε στη φόρα ένα σενάριο για επενδυτές,
για δεύτερη φορά επιβεβαιώθηκε από την ΠΑΕ και
για δεύτερη φορά προέκυψαν ήξεις αφίξεις, μισόλογα και καθυστερήσεις.

Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει, δεν μπορώ να εξυφάνω σενάρια συνωμοσίας,
δεν ξέρω κάποιον που ξέρει κάποιον που άκουσε από κάποιον άλλον τι παίζει,
γενικώς δεν πάω να το παίξω έξυπνος ή να ρίξω σκιές πάνω από τον οποιονδήποτε.

Απλούστατα, μου φαίνεται περίεργη όλη αυτή η κατάσταση και
κυρίως μου φαίνεται περίεργη η σιωπή που τηρεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ,
όταν οι εξελίξεις παγώνουν.

ΥΓ: όντως, αρκετά με το ανέκδοτο του "παγώματος" των κατά τ΄άλλα "υπερθερμανθέντων" μεταγραφικών πλάνων,λόγω αναμονής του επενδυτή, για να "ξέρουμε πόσα θα έχουμε και πώς θα κινηθούμε".
Ας κινηθούμε και με τα λίγα...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Aureliano Buendia έγραψε: ....

ΥΓ: όντως, αρκετά με το ανέκδοτο του "παγώματος" των κατά τ΄άλλα "υπερθερμανθέντων" μεταγραφικών πλάνων,λόγω αναμονής του επενδυτή, για να "ξέρουμε πόσα θα έχουμε και πώς θα κινηθούμε".
στηριζόμαστε στις δυνάμεις μας, δεν είμαστε λίγοι...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Aureliano Buendia έγραψε:Όπως και να έχει, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
Για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα βγήκε στη φόρα ένα σενάριο για επενδυτές,
για δεύτερη φορά επιβεβαιώθηκε από την ΠΑΕ και
για δεύτερη φορά προέκυψαν ήξεις αφίξεις, μισόλογα και καθυστερήσεις.

Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει, δεν μπορώ να εξυφάνω σενάρια συνωμοσίας,
δεν ξέρω κάποιον που ξέρει κάποιον που άκουσε από κάποιον άλλον τι παίζει,
γενικώς δεν πάω να το παίξω έξυπνος ή να ρίξω σκιές πάνω από τον οποιονδήποτε.

Απλούστατα, μου φαίνεται περίεργη όλη αυτή η κατάσταση και

αυτο που φοβαμαι ειναι οτι ουτε λιγα υπαρχουν μαλλον -.........
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

δεν θέλω να δώσω δικιο σε κανεναν αλλα ο κοσμος πρεπει καποια στιγμη να καταλάβει οτι το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ απο την ΑΠΟΚΤΗΣΗ εχει τεραστια διαφορα.
Εμεις που δεν εχουμε το money μας φενετε ευκολο και λεμε "αν ειχα εγω τα λεφτα" και και και...
δν ειναι ετσι απλα τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Δεκτός ο φόβος MANIAKE, τον συμμερίζομαι κι εγώ...
Επομένως όμως, αν υπάρχουν πλέον τόσο λίγα,κάπου έχει υπάρξει πρόβλημα στη διαδρομή
Επίσης ένας ακόμη λόγος να εξηγηθεί με σαφήνεια για ποιον λόγο εμφανίζουν τόση στασιμότητα τα σενάρια που εμείς οι ίδιοι επιβεβαιώνουμε και συντηρούμε στην επικαιρότητα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ΠΑΕ δεν υπάρχει για να συζητάει με κάποιον.
Εμείς με το μυαλό μας έχουμε χρήσει το Ζαγόρ συνομιλητή των εκάστοτε επενδυτών. Ο πρόεδρος μιας διοίκησης πρωτοδικείου δεν έχει καμιά δουλειά να μιλάει με τον οποιονδήποτε. Από αυτό και μόνο φαίνεται η φαιδρότητα των έως σήμερα ενεργειών "αλλαγής σελίδας".

Και εξηγούμαι. "Αλλαγή σελίδας" σημαίνει χρήματα στην ΑΜΚ και απόκτηση μεγάλου ποσοστού μετοχών. Δεν είναι ανάγκη να είναι 50% ή 67%. Αν βρεθεί ένας μεγαλομέτοχος, έστω και χωρίς πλειοψηφία, ο λόγος του σίγουρα θα μετράει. Ο άλλος δρόμος είναι ο ΑΣ να ορίσει μια άλλη διοίκηση πρωτοδικείου.
Για ποιο λόγο λοιπόν τα κολλητηλίκια με το Ζαγοράκη; Για να πάρουμε με το μέρος μας τον κόσμο; Τζάμπα;
Δηλαδή αν έρθει ένας επενδυτής χωρίς την έγκριση Ζαγόρ τι θα γίνει; Θα ξεσηκωθεί ο κόσμος; Και αν έρθει ένας επενδυτής με έγκριση Ζαγόρ ο κόσμος θα καθήσει ήσυχα; Όπως κάθησε πέρσι ας πούμε;
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

tsachou έγραψε:Άλλη μια μεταγραφική περίοδος που πήγε πίσω σε προγραμματισμό γιατί περιμέναμε καποιους "σωτήρες-επενδυτές"...
Επιτέλους ας σταματήσει κάποια στιγμή αυτό που γίνετε...δεν μπορεί ο κάθε περίεργος να παίζει με την καψούρα μας!!!
Γιατι εσυ βλεπεις να υπηρχε κανενας προγραμματισμος; :mrgreen: :mrgreen:
giannis19_75

Δημοσίευση από giannis19_75 »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:Πέραν της πλάκας.
Έχω την εντύπωση ότι το μέλος του ΑΣ ο δικηγόρος Μπάμπης Αποστολίδης είναι νομικός
εκπρόσωπος του Πατριαρχείου στην Ελλάδα.
Μια φυλλάδα ένα ράδιο ένας αρδ δεν μπορεί να τον πάρει μια συνέντευξη για να ενημερωθεί
η οικογένεια του ΠΑΟΚ το τι εστί Φλωρίδης και ποια είναι η δικαστική εμπλοκή του με τον Πατριάρχη???
Θεωρώ δεδομένο ότι το έχει κάνει ο Κατσαρής.

Και γιατι δεν ρωτας εσυ ο ιδιος?
Ρωτα Ιγνατιου
Ρωτα Νεοκλη Σαρρη
Ρωτα Καλεντεριδη
Ρωτα Λυγερο

Τα ξερουν καλα τα ελληνοτουρκικα.Λαθος ειναι οχι να ρωτησεις αλλα να βαδισεις με την αποψη ενος εκ των δυο αντιδικων,δηλαδη το πατριαρχειο.
Ρωτα να μαθεις τα ωραια
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Psixremiaaaaaaaaaaaaaa........an einai na gini tha gini min treleneste...kai propantos min mpenete se senaria sinomosias ...kataskopon..kai alla palaba pou kathe fora akoume i diabazoume opote kapios i kapioi endiaferonte na emplakoun sta tis omadas........

Oloi mas exoume kourasti apo to simera...abrio...antimethabrio....alla opos kai na exi afta ta pragmata den ginonte en mia nixti oute se ena mina......

EKTOS KAI AN SOU TON FEROUN OURANOKATEBATO OPOS TON MPATMAN OPOU XARIN TON POLITIKON PARMBASEON PIRE O MPATMAN SE ENA PROI TON P.A.O.K GIA OSOUS THIMASTE...................

Opote min treleneste......KAI PROSEXETE TI LETE KAPIOI GIATI SAS BLEPO NA SIMETEXETE STO PROTO PANGKOZMIO PROTATHLIMA KOLOTOUMPAS POU THA DIORGANOTHI APO TO PAOKMANIA ME TIN ARXI TIS KAINOURIAS SEAZON.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Αδερφέ giannis19_75 από την στιγμή που υπάρχει αντιδηκία το καταλλυλότερο πρόσωπο
είναι αυτό που είναι μέλος του ΑΣ με καθαρό μέτωπο στην κοινωνία τόσο της Ελλάδας όσο και του ΠΑΟΚ.
Εγώ όπως και εσύ , φαντάζομαι πως δεν έχουμε κανέναν θεσμικό ρόλο ούτε εργαζόμαστε σε ΜΜΕ για να προχωρήσουμε σε έρευνες.
Αυτή είναι δουλειά άλλων......και δεν την κάνουν σωστά , κατά την γνώμη μου πάντα.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Πραγματικα πιστευω οτι οσοι εδω μεσα πιστευετε γιαυτους τους επενδυτες ειστε μεγαλα προβατα... σοβαρευτειτε λεω εγω.... δεν υπαρχει σοβαρος ανθρωπος να θελει να μας αγορασει κ να πηγαινει απο μερα σε μερα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Λίγο προσοχη με τους χαρακτηρισμούς ρεεεε!!!!
Γαμώ τα πρόβατα και τα καθαρόαιμα....

Κατά τ' άλλα συμφωνώ μαζί σου.... Μην τρώτε παπά ρεε!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Περσι ηταν οι ζαγοραραβες, φετος οι βρυζοφλωριδηδες και του χρονου οι ποικιλοπουθενακηδες ή οι κατσαροπαπαδες...

Ντραγκα ντρουγκα επενδυτες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”