Εισιτήρια διαρκείας 2011-12

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
tigon4

Re: Εισιτήρια διαρκείας 2011-12

Δημοσίευση από tigon4 »

tad έγραψε:Εκτιμήσεις κάνω και εγώ από τους φίλους και γνωστούς:

Η μέχρι τώρα μείωση οφείλεται:

60% λόγω του ντου με την 44 και γενικά από τα επεισόδια και κεκλεισμένων πέρσι
30% λόγω κρίσης
10% λόγω μη ενθουσιασμού έως τώρα απο μεταγραφές

Τα διαρκείας θα φτάσουν αν κάνουμε και μεταγραφές γύρω στα 17000.

Οι 3-4 χαθήκανε με τα ντου και την κρίση
ρε φιλε γραφεις αυτο που νιωθεις εσυ, δλδ απο τον περασμενο απριλιο ηταν δεδομενο οτι δεν θα κανουμε 20.000 διαρκειας ?.....τραγικο μου φαινεται το σεναριο αυτο.
90% ολα ειναι λογω της ανυπαρξιας της διοικησης και αυτο φαινεται με στοιχεια οτι μεχρι να αρχισουν της μαλακιες στην ΠΑΕ τα διαρκειας πηγαιναν με τρελο ρυθμο.

ειδικα το οτι δινεις 10 % ειναι λες και μιλαει ανθρωπος της παε.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

tigon4 έγραψε: ρε φιλε γραφεις αυτο που νιωθεις εσυ, δλδ απο τον περασμενο απριλιο ηταν δεδομενο οτι δεν θα κανουμε 20.000 διαρκειας ?.....τραγικο μου φαινεται το σεναριο αυτο.
90% ολα ειναι λογω της ανυπαρξιας της διοικησης και αυτο φαινεται με στοιχεια οτι μεχρι να αρχισουν της μαλακιες στην ΠΑΕ τα διαρκειας πηγαιναν με τρελο ρυθμο.

ειδικα το οτι δινεις 10 % ειναι λες και μιλαει ανθρωπος της παε.
Ως προς τους λόγους θα συμφωνίσω με τους πρώτους 2 του tad, αποστασιοποιώντας τον εαυτό μου από τα ποσοστά.

όσο για τον τρίτο, πιστεύω πως χαρακτηρίζεται καλύτερα με την λέξη ξενέρωμα. Από τις φυγές παικτών, από τα ντου στα γραφεία (με τον τρόπο που έγιναν, ως πρώτο μέτρο και όχι ως έσχατη λύση), από την έλληψη υπενθύμισης του οράματος.

Ελπίζω ότι μετά από μία εβδομάδα παγωμάρας, θα θυμηθούμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι πέρα από δοιηκήσεις, παίκτες και γενικά κάτι εφήμερο, όπως τους σημερινούς ΠΑΟΚτσίδες. Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν, είναι και θα είναι μία ιδέα. Με το διαρκείας μας δεν κάνουμε τίποτα άλλο παρα να ενισχύουμε αυτή την ιδέα. Στην σημερινή οικονομική κατάσταση, που βρίσκετε η χώρα και όλη μας, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε αυτή την ιδέα.

Πληγώνομαι όταν διαβάζω και ακούω να οριοθετούν τα τέσσερα γράμματα στα στενά όρια των ανθρώπων μίας δοιήκησης, κάποιων παικτών (δεν πα να είν' και ο μέσι...), κάποιων συνδέσμων. Ναι ο Π.Α.Ο.Κ. έχει στιγματίσει τις ζωές μας, και θετικά και αρνητικά. Σήμερα είναι η μέρα να θυμηθούμε το γιατί μας στιγμάτισε θετικά. Όλα αυτά τα συναισθήματα που νιώθουμε όταν βροντοφωνάζουμε Π.Α.Ο.Κ., όλα αυτά που δεν πρόκειτε να κατανοήσει κάποιος αμύητος στα τέσσερα ιερά γράμματα. Όλα αυτά που είναι πάνω από ένα αγώνα, πανω από μία δοιήκηση, πάνω από όλους εμάς.

Όταν όλοι τα θυμηθούμε, μπορούμε και στο sold out!!!!!!

Να κατανοήσω οικογένειες, ότι φοβηθήκανε από το ντου με την κούλα. Να κατανοήσω ότι κάποιοι δεν έχουν, λόγο κρίσης, την δυνατότητα.Δεν μπορώ να χωνέψω, όμως, ότι υπάρχουν άτομα που μπορούν οικονομικά αλλά δεν αγοράζουν διαρκείας, γιατί έχουν ξενερώσει από ανθρώπους.

Ομολογώ πως όταν αγόρασα το δικό μου διαρκείας, δεν είχα όλα αυτά στο μυαλό μου. Είχα στο μυαλό μου το αγωνιστικό κομμάτι, και την ενίσχυση αυτού. Όλα αυτά μου ήρθαν στο μυαλό την τελευταία εβδομάδα, με όλες αυτές τις "εξελίξεις" που είχαμε, χωρίς να ακυρώνει τον πρώτο λόγο που είχα.

Δεν κάνω κύρηγμα. Λέω την άποψή μου. Κάνω όμως καλοπροαίρετη πάντα κριτική, προσπαθόντας να μην θίξω κανέναν, όταν δεν έχω αποδείξεις για κάτι.

Έχουμε ακόμη μέρες μέχρι να κλείσουν για φέτος. Η πεποίθηση που είχα πριν αρχίσει η διάθεση των εισητηρίων ήταν ότι λόγο κρίσης θα είχαμε 17 000-18 000 διαρκείας. Ο πρώτος γύρος διάθεσης εισητηριών με έκανε να είμαι υπεραισιόδοξος και να ελπίζω για το κάτι παραπάνω. Μετά ήρθαν οι τελευταίες δύο εβδομάδες.... Ας θυμιθούμε ότι η πώληση έπεσε ραγδαία από την έναρξη του δεύτερου γύρου, πρωτού να αρχίσουν τα διάφορα ευτράπελα, και αυτό είναι που με προβληματίζει περισσότερο.

Η ελπίς πεθαίνει τελευταία.

Ζητώ συγνώμη αν κούρασα, αλλά ΠΑΟΚ είσαι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

tad έγραψε:Εκτιμήσεις κάνω και εγώ από τους φίλους και γνωστούς:

Η μέχρι τώρα μείωση οφείλεται:

60% λόγω του ντου με την 44 και γενικά από τα επεισόδια και κεκλεισμένων πέρσι
30% λόγω κρίσης
10% λόγω μη ενθουσιασμού έως τώρα απο μεταγραφές

Τα διαρκείας θα φτάσουν αν κάνουμε και μεταγραφές γύρω στα 17000.

Οι 3-4 χαθήκανε με τα ντου και την κρίση
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω.Κυριως ο κοσμος απογοητευτηκε απο το θεμα Φλωριδη-Βιτολο-μεταγραφες.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

+βια στο γηπεδο(ντου με κουλα) και κακο κλιμα συνδεσμων-διοικησης

ειδικα οι 40+ ηλικιακα

το φλωριδη κανεις δε το ξερει οποτε αποκλειεται να ξενερωσε καποιος για αυτο..πρεπει να ειναι βλαξ
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

12.368 ήταν οι ανανεώσεις στο πρώτο διάστημα, μέχρι 1 Ιουλίου.
Την πρώτη μέρα μετά τις ανανεώσεις έφυγαν άλλα 587. Προφανώς ΠΑΟΚτσήδες που ήθελαν να αλλάξουν θύρα, ή που στόχευαν σε καλύτερη θέση, περίμεναν πώς και πώς να τελειώσει η πρώτη περίοδος.
Την επομένη έφυγαν 200. Μετά 100. Και μετά το νούμερο έγινε διψήφιο.

Τώρα το πώς προκύπτει ότι η μειωμένη διάθεση οφείλεται στον Φλωρίδη, στις μεταγραφές, στον Βιτόλο, στους συνδέσμους ή σε άλλο γεγονός των τελευταίων ημερών δεν το καταλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Η μειωμένη διάθεση ωφείλεται σε έναν και μόνο παράγοντα
στην ανασφάλειαπου νιώθει ο οπαδός σε όλα τα επίπεδα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gika έγραψε:Εγώ δυστυχώς φέτος δεν θα πάρω..

Έρχονται κι οι γαμοπανελλήνιες και θα ναι ζόρι...

Όχι τίποτα άλλο αλλά για το γήπεδο θέλω μία ώρα πάνε-μία ώρα γύρνα. Ε δεν θα πας και κανα δύωρο πριν το ματς; Και δύο ώρες το ματς.... 6 ώρες δυστυχώς δεν θα έχω φέτος κάθε κυριακή...

Τα λεφτά πάντως πάλι στην ΠΑΟΚάρα θα πάνε... Με μεμονομένα εισητήρια βέβαια αλλά και από την μπουτικ (την δικιά μας που ΘΑ γίνει, όχι της πούμα)...

ΜΙΑ Γ@ΜΟΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...
Έσπασε και το ρεκόρ μου των 5 διαρκείας στη σειρά... Από πρώτη γυμνασίου.... :(

Φακ.
Το θέμα δέν ειναι αν θα πας φίλε gika.Το θέμα είναι αν αντέχεις οικονομικά τα 160(δεν ειμαστε ολοι
φραγκάτοι).Κι εγώ σε ελάχιστα παιχνίδια θα πάω (λόγω άλλων προβλημάτων),αλλα παίρνω το
διαρκείας μόνο και μόνο για ενίσχυση της ΠΑΕ.Δε μπορώ να έχω απαιτήσεις απο την ομάδα
χωρίς να κάνω ,πρώτα εγώ, ότι μπορώ.
Γνώμη μου ,και ξαναλέω αν το αντέχεις οικονομικά παρε ένα φτηνο στην άκρη ,η κατω κατω στην 4 η 7
μιας και δε θα το χρησιμοποιείς.
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

gika έγραψε:Εγώ δυστυχώς φέτος δεν θα πάρω..

Έρχονται κι οι γαμοπανελλήνιες και θα ναι ζόρι...

Όχι τίποτα άλλο αλλά για το γήπεδο θέλω μία ώρα πάνε-μία ώρα γύρνα. Ε δεν θα πας και κανα δύωρο πριν το ματς; Και δύο ώρες το ματς.... 6 ώρες δυστυχώς δεν θα έχω φέτος κάθε κυριακή...

Τα λεφτά πάντως πάλι στην ΠΑΟΚάρα θα πάνε... Με μεμονομένα εισητήρια βέβαια αλλά και από την μπουτικ (την δικιά μας που ΘΑ γίνει, όχι της πούμα)...

ΜΙΑ Γ@ΜΟΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...

Έσπασε και το ρεκόρ μου των 5 διαρκείας στη σειρά... Από πρώτη γυμνασίου.... :(

Φακ.
καλα ρε παιδια, τι διαβαζουμε?
δηλαδη τα ΠΑΟΚτσακια που ερχονται απο Αθηνα, επαρχιες και εξωτερικα αφηνοντας πισω διαβασματα δουλειες και οικογενειες, τι να πουν? οι 3-4 ωρες για 2 κυριακες το μηνα ειναι το προβλημα?

αν δεν τα εχεις μονο αλλαζει το πραγμα αδερφε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το θέμα δεν είναι τόσο τα φράγκα όσο η όλη συγκυρία φέτος...

Και πραγματικά λόγο και του προγράμματος του φροντηστηρίου, δεν με βλέπω να προλαβαίνω ούτε σάββατα ούτε κυριακές... (πχ κυριακές αν γράφεις 4 με 7 ή 5 με 8 προλαβαίνεις να πας τούμπα; και Σάββατα όταν Κυριακή γράφεις διαγώνισμα, θα προλαβαίνεις να αφιερώνεις 5-6 ώρες στην ΠΑΟΚάρα;)

Κι επειδή αυτή τη χρονιά πιθανότατα για μένα κρίνεται το μέλλον μου δεν θα γούσταρα να λέω ότι αντί για το μάθημα ή τα διαγωνίσματα (που θα γράφω κυριακές απόγευμα...) εγώ πήγαινα γήπεδο.. Πέρα από όλα τ' άλλα δεν θα είμαι εντάξει απέναντι στον εαυτό μου.

Το να πάρω διαρκείας και να πάω σε 5-6 παιχνίδια το σκέφτηκα...

Αλλά άμα είναι να δώσω 160 για 5 παιχνίδια, γιατί να μη τα δώσω σε 5-6 μεμονωμένα εισητήρια και αντί για την 4 να πάω στην 5-6 ή στα επίσημα;; Στα ίδια λεφτά θα μου βγει... ;)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

86 διαρκείας σήμερα....

Τα έχασε δυστυχώς τα διαρκείας η ομάδα...τόσο από την περίπτωση του Βίτολο όσο και από το γενικότερο μπάχαλο που φαίνεται να υφιίσταται οργανωτικά. Μόνο ο Μπόλονι έδωσε ενθουσιασμό...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ετσι ακριβως θοδωρε...τα εχασε τα διαρκειας η ομαδα δεν μειωθηκαν...ολα τα αλλα ειναι απλα δικαιολογιες και προσπαθεια να μη δουμε το προφανες...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

η διοικηση φετος λειτουργησε σαν τον περιανδρο Ποπωτα δημαρχο κολοκωτρονιτσιου μπρος πισω μπρος πισω...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

O οπαδός που ήταν έστω και λίγο διστακτικός για τα χρήματα και ενώ τον ευχαρίστησε η ιδέα για την μειωμένη τιμή σε όλη τη διάρκεια της περιόδου, βλέποντας το τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, το ξανασκέφτηκε κι έβαλε τη λογική μπροστά και όχι τον οπαδισμό του (απόλυτα θεμιτό κι αυτό στην εποχή μας) και είπε:

''Βρε δε γ@μιέστε να ασπρίσετε...όταν οργανωθείτε και πληρώνετε τους παίκτες για τους οποίους παίρνουμε διαρκείας για να τους έχουμε, τότε θα ξανάρθω...ως τότε να πληρώνω εγώ για να χάνω παίκτες με το αζημίωτο, ε όχι...και κερατάς και δαρμένος;''

Πέρα από την πλάκα η κεντρική ιδέα τέτοια πρέπει να ήταν στη δεύτερη περίοδο για τα διαρκείας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τι να πρωτοπιασεις δηλαδη??

μεταγραφικος σχεδιασμος??(πως ειπατε οριστε συγνωμη κυριε ποιος ειστε??)
υποθεση τσιριλο??
υποθεση βιτολο??
διαχειρηση ''κλεισμενων'' μεταγραφων??

ο μπολονι και η προσμονη ενος καλου μεταγραφικου πλανου εκτοξευσαν τα διαρκειας στην πρωτη περιοδο ο κοσμος εκανε το σκατο παξιμαδι και στηριζε...και θα το εκανε και στη δευτερη περιοδο...οταν ομως ''ειδαμε'' την υλοποιηση του ειδαμε και το αποτελεσμα...ο κοσμος δεν ειναι κανενας μ@λ@κ@ς ουτε κανενας ''γες σερ'' να τον δουλευουν και να ακολουθει σα σκυλακι...η διοικηση πληρωνει τα λαθη της τωρα το μηνυμα ειναι ξεκαθαρο και οποιος δεν το βλεπει απλα εθελοτυφλει...
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Οσο κι αν δεν μου καλαρεσει πιστευω οτι φετος το ταβανι στα διαρκειας θα ειναι γυρω στις 15.000.Κριμα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”