tigon4 έγραψε:
ρε φιλε γραφεις αυτο που νιωθεις εσυ, δλδ απο τον περασμενο απριλιο ηταν δεδομενο οτι δεν θα κανουμε 20.000 διαρκειας ?.....τραγικο μου φαινεται το σεναριο αυτο.
90% ολα ειναι λογω της ανυπαρξιας της διοικησης και αυτο φαινεται με στοιχεια οτι μεχρι να αρχισουν της μαλακιες στην ΠΑΕ τα διαρκειας πηγαιναν με τρελο ρυθμο.
ειδικα το οτι δινεις 10 % ειναι λες και μιλαει ανθρωπος της παε.
Ως προς τους λόγους θα συμφωνίσω με τους πρώτους 2 του tad, αποστασιοποιώντας τον εαυτό μου από τα ποσοστά.
όσο για τον τρίτο, πιστεύω πως χαρακτηρίζεται καλύτερα με την λέξη ξενέρωμα. Από τις φυγές παικτών, από τα ντου στα γραφεία (με τον τρόπο που έγιναν, ως πρώτο μέτρο και όχι ως έσχατη λύση), από την έλληψη υπενθύμισης του οράματος.
Ελπίζω ότι μετά από μία εβδομάδα παγωμάρας, θα θυμηθούμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι πέρα από δοιηκήσεις, παίκτες και γενικά κάτι εφήμερο, όπως τους σημερινούς ΠΑΟΚτσίδες. Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν, είναι και θα είναι μία ιδέα. Με το διαρκείας μας δεν κάνουμε τίποτα άλλο παρα να ενισχύουμε αυτή την ιδέα. Στην σημερινή οικονομική κατάσταση, που βρίσκετε η χώρα και όλη μας, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε αυτή την ιδέα.
Πληγώνομαι όταν διαβάζω και ακούω να οριοθετούν τα τέσσερα γράμματα στα στενά όρια των ανθρώπων μίας δοιήκησης, κάποιων παικτών (δεν πα να είν' και ο μέσι...), κάποιων συνδέσμων. Ναι ο Π.Α.Ο.Κ. έχει στιγματίσει τις ζωές μας, και θετικά και αρνητικά. Σήμερα είναι η μέρα να θυμηθούμε το γιατί μας στιγμάτισε θετικά. Όλα αυτά τα συναισθήματα που νιώθουμε όταν βροντοφωνάζουμε Π.Α.Ο.Κ., όλα αυτά που δεν πρόκειτε να κατανοήσει κάποιος αμύητος στα τέσσερα ιερά γράμματα. Όλα αυτά που είναι πάνω από ένα αγώνα, πανω από μία δοιήκηση, πάνω από όλους εμάς.
Όταν όλοι τα θυμηθούμε, μπορούμε και στο sold out!!!!!!
Να κατανοήσω οικογένειες, ότι φοβηθήκανε από το ντου με την κούλα. Να κατανοήσω ότι κάποιοι δεν έχουν, λόγο κρίσης, την δυνατότητα.Δεν μπορώ να χωνέψω, όμως, ότι υπάρχουν άτομα που μπορούν οικονομικά αλλά δεν αγοράζουν διαρκείας, γιατί έχουν ξενερώσει από ανθρώπους.
Ομολογώ πως όταν αγόρασα το δικό μου διαρκείας, δεν είχα όλα αυτά στο μυαλό μου. Είχα στο μυαλό μου το αγωνιστικό κομμάτι, και την ενίσχυση αυτού. Όλα αυτά μου ήρθαν στο μυαλό την τελευταία εβδομάδα, με όλες αυτές τις "εξελίξεις" που είχαμε, χωρίς να ακυρώνει τον πρώτο λόγο που είχα.
Δεν κάνω κύρηγμα. Λέω την άποψή μου. Κάνω όμως καλοπροαίρετη πάντα κριτική, προσπαθόντας να μην θίξω κανέναν, όταν δεν έχω αποδείξεις για κάτι.
Έχουμε ακόμη μέρες μέχρι να κλείσουν για φέτος. Η πεποίθηση που είχα πριν αρχίσει η διάθεση των εισητηρίων ήταν ότι λόγο κρίσης θα είχαμε 17 000-18 000 διαρκείας. Ο πρώτος γύρος διάθεσης εισητηριών με έκανε να είμαι υπεραισιόδοξος και να ελπίζω για το κάτι παραπάνω. Μετά ήρθαν οι τελευταίες δύο εβδομάδες.... Ας θυμιθούμε ότι η πώληση έπεσε ραγδαία από την έναρξη του δεύτερου γύρου, πρωτού να αρχίσουν τα διάφορα ευτράπελα, και αυτό είναι που με προβληματίζει περισσότερο.
Η ελπίς πεθαίνει τελευταία.
Ζητώ συγνώμη αν κούρασα, αλλά ΠΑΟΚ είσαι