1) επειδη ειναι σοβαρος προπονητης θα καταφερει να ανεβασει την αμυνα πιο ψηλα. στην πραξη και οχι στα λογια.arisk έγραψε:Πάντως ομολογώ ότι έχω μια απορία σχετικά με τον "box-to-box" (τύπου Κουμούρτζι) παίκτη που ψάχνουμε... Όπως δήλωσε ο Μπόλονι, θέλει τον Βιερίνια να παίζει στα χάφ, "μέσα αριστερά" (σε περίπτωση που τελικά μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό) και να εναλλάσεται διαρκώς στις θέσεις με το αριστερό εξτρέμ που προς το παρόν είναι ο Ρομπέρ... Άντε να πούμε ότι ο φορ θα είναι (προς το παρόν τουλάχιστον, αν και αυτό δεν έχει σημασία στο συλλογισμό μου) ο Σάλπι και δεξί εξτρέμ ο Γεωργιάδης... Όπως είπαμε αριστερός εσωτερικός μέσος ο Βιερίνια και δίπλα του ο box-to-box, ας πούμε ο Κουμούρτζι... Αμυντικό χαφ, καθαρός κόφτης ποιός θα είναι...?? Μου μένει χωρίς θέση ο Γκαρσία αρα προφανέστατα θα είναι αυτός... Όμως σε αυτή την περίπτωση έχω την αίσθηση ότι δεν θα κόβουμε ούτε με βαλέ... Ο Πάμπλο είναι θεός όμως σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να παίξει ως μοναδικός κόφτης μπροστά απο την άμυνα... Θα χρειάζεται ταξί για να προλαβαίνει τους αντιπαλους μέσους, ειδικά όταν ο αντίπαλο παρατάσσει πολυπληθές κέντρο... Προφανώς δηλαδή μάλλον κάτι δεν έχουμε καταλάβει σωστά... Εκτός και αν έχω κάποιο χοντρό λάθος στο συλλογισμό μου (πράγμα που νομίζω ότι δεν το συνηθίζω...)...
Υ.Γ. Μου ακούγεται πιο λογικό ότι το παραπάνω "πλάνο" θα εφαρμοζεται απέναντι σε ασθενέστερους αντιπάλους και απέναντι σε ισχυρότερους θα είναι ο Γκαρσία ο αριστερός εσωτερικός μέσος δίπλα στον "box-to-box" με ένα κόφτη πίσω τους και τον Βιερίνια αριστερό εξτρέμ, είτε θα παίζουμε με δύο αμυντικά χάφ δίπλα-δίπλα (πχ Αρίας-Γκαρσία) και ο box-to-box (Ίβιτς...) μπροστά τους...
ισως οχι αμεσως αλλα θα τα καταφερει. οταν το καταφερει οι αποστασεις θα ειναι μικρες και τα μετρα που θα πρεπει να καλυψει ο παμπλο λιγα. στα ιδια περιπου μετρα θα κινηθει ο box to box (εναν γρηγορο σορλεν θελουμε), οποιος δεν θα ειναι κοφτης αλλα δεν θα μαρκαρει και με τα ματια.
2) με τα ματια δεν θα μαρκαρει ουτε ο βιερινια ή οποιος αλλος ερθει εαν ερθει να παιξει σαν τριτος στο κεντρο.
δεν ειναι καθολου ευκολο και εχεις απολυτο δικαιο που αμφιβαλεις εαν θα του βγει του λαζλο αλλα ειναι εφικτο με τους καταλληλους παικτες. το κακο ειναι οτι δυσκολα θα βρεθουν τα χρηματα για να δουλεψει ο λαζλο αυτο που εχει στο μυαλο του. στο τελος η μοναδικη αλλαγη μπορει να ειναι ο βιερινια στον αξονα.