Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από teod1980 »

gika έγραψε:Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι για την περίπτωση Βιτόλο ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε και κανα ψηλό που δεν ακούστηκε...
Βέβαια ίσως λέω μαλακίες. Τονίζω ότι είναι καθαρά δική μου εντύπωση και δεν τίθεται θέμα ενημέρωσης.. Απλά είναι παράξενο από τη μία να μην έχουμε μαντίλι και από την άλλη να αγοράζουμε τον Γεωργιάδη...

Εκτός αν μπήκαν οι επενδυτές και δεν το πήραμε πρέφα...
Εγώ έχω την εντύπωση ότι για το χτύπημα του Χριστοδουλόπουλου ευθύνεται ο ΠΑΟΚ. Βέβαι ίσως λέω μεγάλες @@@@κίες. Τονίζω ότι είναι δική μου εντύπωση και δεν τίθεται θέμα ενημέρωσης. Απλά παράξενο τη μία να τρέχει σα κατσίκι και την άλη να σωριάζεται στο έδαφος.

Εκτός αν εξασκεί ο μαρίνος την τέχνη του βουντού και δεν το ξέρουμε.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Kolokotronis_4 έγραψε:guardian4 μπορείς να γράψεις την προσωπική σου άποψη για το τι φαντάζεσαι ότι μπορεί να έχει συμβεί, τι εικάζεις δηλαδή?

εγώ π.χ. θεωρώ ότι η στρόφιγγα των χρημάτων έκλεισε από χορηγίες, επιχορηγήσεις κλπ., και σε συνδυασμό με τα μεγάλα συμβόλαια παιχτών, και τα πολλά πρόστιμα, καθήσαμε στο καβλί, όπως άλλωστε εκατοντάδες ομάδες στην Ευρώπη. Η οικονομική κρίση μας έπιασε όπως όλους. Λάθος της Διοίκησης που δεν το προέβλεψε έγκαιρα, έτσι ώστε να αρχίσει το κούρεμα των συμβολαίων και την κερδοφόρα πώληση παιχτών από πέρυσι. (άραγε τι θα άκουγε!)
Εγραψα την δική μου παπαριά.

Περιμένω να διαβάσω την δική σου προσωπική θέση.

υγ. επίσης ήθελα να τονίσω ότι στην κωλοεποχή που ζούμε βιώνουμε στο πετσί μας τη θεωρία..."αυτό που ισχύει σήμερα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα ισχύει αύριο"
Εμενα η θεση μου αδερφε ειναι η εξης.

1ον, δεν κανεις μειωση στους καλυτερους σου ποδοσφαιριστες αφου τους θελει το υπολοιπο πρωταθλημα γιατι θα φυγουν.(κοντρερας, βιερινια, γκαρσια(καλα ειδικη περιπτωση το αλανι), βιτολο)
2ον , αν αποφασισεις τους κανεις πολυ μικρη μειωση, την οποια θα την αποδεχτουν ως επαγγελματιες που ειναι , θα μεινουν μονο και μονο αν ειναι παρα μα παρα πολυ δεμενοι με την ομαδα γιατι εχουν την απλη επιλογη να παν αλλου και να περνουν και περισσοτερα.
Δλδ μια μειωση στη περιπτωση του ΠΑΟΚ ειναι πολυ περισσοτερο απο μειωση γιατι οχι μονο δεν παει αλλου που θα επερνε περισσοτερα, αλλα περνει ακομα λιγοτερα απ ατα που παιρνει.
Οταν δλδ κανεις μια μειωση του ποδοσφαιριστη 50%(λενε οτι ειναι λιγοτερο αλλα χωρις να λεν ακριβες ποσο , εγω λεω 45%-40%, αλλιως θα το λεγανε) ο οποιος μπορει να παει σε μια αλλη ομαδα με πολλα περισσοτερα, και εχωντας ηδη εις γνωση σου πως τον ηθελε ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος, αλλα και ομαδες ισπανιας, δεν τον κανεις 45% μειωση(περιπου), και ειδικα 5 μερες πριν εχει το δικαιωμα να κανει προσφυγη.

ΚΑι επειδη θεωρω αποκλεισμενο το ενδεχομενο ερασιτεχνισμου τετοιου βαθμου απο την ΠΑΕ, και επειδη στη διοικηση μας διετελεσαν ως ποδοσφαιριστες και ξερουν πως σκεφτονται οι ποδοσφαιριστες σε τετοιες περιπτωσεις, θα απεφευγαν τετοια μειωση στο συγκεκριμενο χρονικο σημειο.

Δεχομαι οτι ηθελαν να τον πουλησουν για να κλεισει η τρυπα στη ΠΑΕ, και κατανοώντας οτι απο το αγωνιστικο τμημα και μονο εξοικονομησαν ηδη 2 500 000 και με τον Βιτολο 3 500 000 (+-200 000), αλλα δεν αρκουν για να κλεισει η τρυπα, και οτι επρεπε να τον δωσουν κι αυτον για να κανουμε μεταγραφες.

Ομως το θεμα ειναι επειδη δε θελω να εθελοτυφλώ, ξερω πως ο βιτολο ειχε μια αξια μεταγραφης στην ευρωπαικη αγορα 600 000(χεταφε αν δεν κανω λαθος) , τα μισα απο οτι στην ελληνικη δλδ γυρω στο 1,200 000 (περιπου παντα), (ρωτηστε και μανατζερ να σας πουν τι λεγοτανε πριν 1-2 μηνες)
γιατι ο βιτολο οντως ηθελε να φυγει επειδη δεν τον πληρωναν
και δεν τον δείναν αλλου (ευρωπαικες ομαδες) ,
και του λεγανε οτι θα συνεχιζαν να τον πληρωνουν τοσο και να μην ανησχει(αυτο τον εδιαφερε εν τελη),
αλλα στο τελος εκτος του οτι του χρωστουσαν 300 000, του ειπαν και για μειωση!!, και ειναι πολυ φυσικο να τσαντηστηκε.Και κατεβηκε θεσσαλονικη.

Το θεμα ειναι οτι δεν τον κρατησαν μεχρι να ρθει μεταγραφη γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να τον κρατησουν γιατι ολιγορησαν στο να του πληρωσουν τα οφειλομενα.

Το θεμα ειναι γιατι οληγορησαν λοιπον. Απο αφελεια? απο τις χιλιες δυο εννοιες? Ενημερωθηκε λαθος ο προεδρος?
Ποιος τον συμβουλεψε λαθος?

Καποιος φταιει, και αμφιβαλλω αν ειναι ο Ζαγορακης. Ομως καποιος σιγουρα φταιει, και δεν ξερω γιατι αλλα δεν τον λενε ποιος ειναι, ισως επειδη φερει και ο Ζαγορακης μεριδιο ευθηνης(που δεν το πηρε μπρεφα) και θα τον παρει η μπαλα αυτον λανθασμενα αντι τον αλλο που φταιει.

Η ΠΑΕ για να μην κανει προσφυγη ο βιτολο και να τον αφησει ελευθερο εν τελη αναγκαστικα,
και να δωσει στο τελος ΚΑΙ τα λεφτα ΚΑΙ να γινει και ρομπα,
εκανε διαπραγματευσεις για λιγες μερες(για να μην φανει οτι τον αφηνει ελευθερο) και εκανε οτι μπορουσε,
τον εδωσε τα λεφτα για να μην κανει προσφυγη και γινει ρομπα, και τον αφησε ελευθερο κανονικα και με τον νομο.

Αυτη ειναι η δικη μου εκδοχη.

Μακαρι να μην ειναι ετσι αλλα αδερφε δυστυχως ολα τα παραπανω ειναι γεγονοτα που δενουν με αυτο τον τροπο.
Οχι εικασιες αλλα γεγονοτα.

Αδερφε , καλα μπανια, κανε εκληση στο θεο να μην ξαναγινει μαλακια στον ΠΑΟΚ κι ας ειναι και μονο μεχρι το τελος αυγουστου(δεχομαστε :lol: :lol: ) και ας απολαυσουμε το καλοκαιρι(οικονομικα γιατι εχουμε και εκδρομες).

Το νου σας στη ΠΑΕ τωρα που εισαστε παλι μαζι μη γινει ξανα καμια μαλακια, οργανωθειτε εκει πανω.

Συγχαρητηρια που φερατε το παιχτρονι το Γεωργιαδη,μπραβο ζηση ζαγορακη,
ΦΡΟΝΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΙΑ.

Α! και μην διαρρεται οτι μιλατε με ονοματα πριν τους κλεισετε γιατι εχουμε προβλημα.

ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

guardian4 έγραψε:
...................
εκανε διαπραγματευσεις για λιγες μερες(για να μην φανει οτι τον αφηνει ελευθερο) και εκανε οτι μπορουσε,
τον εδωσε τα λεφτα για να μην κανει προσφυγη και γινει ρομπα, και τον αφησε ελευθερο κανονικα και με τον νομο.

Αυτη ειναι η δικη μου εκδοχη.

...................

ΠΑΟΚ.
Επειδή το εκφράζεις δημόσια, αισθάνομαι την ανάγκη να το αντικρούσω και δημόσια, λέγοντάς σου οτι αυτό που λές δεν ευσταθεί. Είναι ξεκάθαρα αναληθές. Αδιάσιστο επιχείρημά μου απέναντι σ΄ αυτό, αποτελεί η δήλωση του Υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, για το συγκεκριμένο θέμα.

Το ντοκούμέντο βρίσκεται στο ηχητικό που σου παραθέτω και για να μην ψάχνεις, βρίσκεται στο χρονικό σημείο 48:05 και κυρίως στο 50:35 του ηχητικού.

Εκτός και αν δεν πιστεύεις την δήλωση ενός Υπεύθυνου της ΠΑΕ.

Σ΄ αυτήν την περίπτωση πρέπει να πεις ξεκάθαρα οτι δεν πιστεύεις τα λόγια του Υπεύθυνου, κ. Δούκα, τόσο απλό είναι. Αλλά να μας πείς και για ποιον λόγο τον θεωρείς αναξιόπιστο, αλλιώς θα θεωρηθεί ως δική σου προσωπική εμπάθεια.

Και πίστεψέ με δεν το κάνω για να πειστείς μόνο εσύ, αλλά και για κάποιους άλλους αδερφούς που πιθανόν θα έχουν αυτήν την άποψη. "Τα λέω στην νύφη για να τα ακούει η πεθερά". Σου λέω κατηγορηματικά οτι δεν υπονοώ απολύτως τίποτα για σένα με την λέξη "νύφη". Μην παραξηγηθείς. :D

[youtube]9hbsv3ARttg[/youtube]
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ρε αδερφε ακη μην με κανετε παραθεση μονο ενα μερος αυτων που εγραψα.
Τελοσπαντων ακουσα το κομματι που με ειπες και μαλλον δεν καταλαβες τι εγρψα, γιατι εγω δεν βρηκα να γραφω κατι σε αντιθεση με αυτα που ειπε ο εκπροσωπος της ΠΑΕ στο αποσπασμα που με ειπες. Εγω απλα λεω οτι ειχαν ηδη αργησει να του βαλουν τα λεφτα και, ή θα εφευγε ελευθερος περνωντας τα λεφτα με εφεση, ή θα εφευγε ελευθεροσ με τα λεφτα χωρις εφεση. Η παε και να ηθελε δεν θα μπορουσε να τοβ κρατησει .
Τελος παντων ακη παω να κοιμηθω, αυριο προβλεπεται θαλασσα.
Καληνυχτα. Τα λεμε αδερφε

Νυφη εισαι και φενεσαι :D
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δεν συνενοούμαστε. Δεν πήρε τα δεδουλευμένα λέμε, καταλαβαίνεις. Σου έγραψα σε ποιό σημείο του ηχητικού το αναφέρει ο Δούκας.

Εσύ μου επαναλαμβάνεις οτι έτσι ή αλιώς τα δεδουλευμένα τα πήρε.

Πετσέτα ΠΑΟΚ και σίστους στην παραλία...ποιός στην χάρη σου. Με μέτρο !

:opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. την Κυρ 17 Ιούλ 2011, 03:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εμενα γιατι μου φαινεται πολυ απλη η ολη ιστορια.
ο βιτολο ειχε και το καρπουζι ειχε και το μαχαιρι.
ο ΠΑΟΚ τον ηθελε.ο παικτης δεν ηθελε.και οταν ενας παικτης δεν θελει ειτε θα φυγει ειτε θα του κρεμασεις το δελτιο εφοσον δεν μπορει να κανει προσφυγη.
πες οτι του δινεις τα χρωστουμενα και δεν μπορει να κανει προσφυγη.μετα απο λιγο καιρο παλι θα επρεπε να τον πληρωσεις τα προβλεπομενα.και αν αργησεις παλι θα εκανε προσφυγη.να του κρεμασεις το δελτιο δε γινεται γιατι δεν εχεις την πολυτελεια να κρατας στην κερκιδα τοσο βαρυ συμβολαιο.θα εχεις εναν παικτη που θα περιμενει καθε πρωτη του μηνα να αργησεις την πληρωμη για να σου κανει προσφυγη.ακομη και αν τον πληρωνες ομως σιγουρα εφοσον θελει να φυγει θα υπεγραφε αλλου το δεκεμβρη.οποτε και δεν θα εφευγε και δεν θα επαιζε και θα επρεπε να του πληρωσεις300(χρωστουμενα)+600 συμβολαιο νεου ετους+φορους.ενα καρο λεφτα για παικτη που δεν θα παιξει.οσο για το να μην παει στη βαζελα η στο γαβρο παλι ο παικτης αν θελει να παει εκει θα καταφερει και θα παει.θα υπογραψει απο δεκεμβρη και θα τον εχεις μπαστακα πανω απο το κεφαλι σου να γκρινιαζει μεχρι να καλοκαιριασει να φυγει.
σε αλλη ομαδα δεν μπορεις να τον πουλησεις γιατι πολυ απλα ο βιτολο ηθελε να παει στη βαζελα και μονο,η σε ομαδα που θα παιζει σε ευρωπαικη διοργανωση.και τετοια ποτε δεν ενδιαφερθηκε για τον βιτολο.καλυτερη ομαδα απο την οποια σανταντερ ειναι η βαζελα.σε ευρωπαικη διοργανωση παιζει και ο κοσμος της ανυπαρκτος που δεν σε πιεζει.ζωαρα.και εγω αν ημουν επαγγελματιας στυγνος το ιδιο θα εκανα.σαν επαγγελματιας το χειριστηκε αψογα το θεμα του.σαν ανθρωπος ειναι μεγαλος καργιολης γιατι πληρωνοταν αδρα και αν και τραυματιας ο ΠΑΟΚ ποτε δεν του χαλασε χατιρι.καποια πραγματα πρεπει να τα εκτιμας.
τελος ο ζαγορακης πιαστηκε στον υπνο.θα επρεπε απο πολυ νωρις να εχει προνοησει στη μεταχειριση ενος τετοιου παικτη.εκτος αν τη ψυλλιαστηκε οτι για εκει παει το θεμα και επαψε να τον πληρωνει απο νωρις κρατωντας το χρεος ως διαπραγματευτικο χαρτι του στυλ αφου δεν ανανεωνεις,σε αφηνω ελευθερο αν παραιτηθεις απο τα χρωστουμενα.αλλιως στα πληρωνω και καθεσαι αλλον εναν χρονο να μυξογκρινιαζεις.και παλι φαουλ ειναι ομως.επρεπε να ψαχνει ομαδα να τον πουλησει και απο περσι μαλιστα.πιο μεγαλο κερδος θα εβγαινε.τεσπα αυτα πιστευω εγω.καλα θα κανει η διοικηση στο εξης να λειτουργει πιο σωστα.ειναι μεγαλη ασεβεια στη ιστορια της ομαδας να χαριζεις παικτη σου βασικο στη βαζελα.θα ηθελα η διοικηση μου να βρισκεται πιο κοντα στην ιδιοσυγκρασια του λαου παρα των ποδοσφαιριστων.ανθρωποι και οι ποδοσφαιριστες δεν λεω αλλα ο λαος ζει για τη μπαλα και οι ποδοσφαιριστες απο την μπαλα.αν παψει να στηριζει ο οποιος λαος θα παψουν να ζουν και αυτοι απο τη μπαλα και θα πρεπει να δουλεψουν.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

barlow4 έγραψε: ......

εκτος αν τη ψυλλιαστηκε οτι για εκει παει το θεμα και επαψε να τον πληρωνει απο νωρις κρατωντας το χρεος ως διαπραγματευτικο χαρτι του στυλ αφου δεν ανανεωνεις,σε αφηνω ελευθερο αν παραιτηθεις απο τα χρωστουμενα.αλλιως στα πληρωνω και καθεσαι αλλον εναν χρονο να μυξογκρινιαζεις
.......
Αυτό έγινε στην περίπτωσή του από τον Ιανουάριο.

Τον Απρίλιο όταν του είπε θέλω να φύγω, δεν τον πλήρωναν, αλλά συγχρόνως ψάχνανε για ομάδα ενδιαφερόμενη, η οποία δεν βρέθηκε ποτέ.

Απλό είναι.

Και τα χρεωστούμενα από τον Ιανουάριο δεν τα πήρε ποτέ, με αντάλαγμα την ελευθερία του.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ερώτηση προς όλα τα αδέρφια. Αν η παε είχε χρήματα, σήμερα δεν θα μιλούσα με για μεγάλες μεταγραφές; Αν η παε είχε χρήματα θα μείωνε το μπάτζετ; Έχουμε η όχι χρήματα για να καταλάβω και εγώ όλη αυτην την ανάλυση περί καλής η κακής διαχείρισης. Έχουμε η όχι;
kos

Δημοσίευση από kos »

barlow4 έγραψε:εμενα γιατι μου φαινεται πολυ απλη η ολη ιστορια.
ο ΠΑΟΚ του εδωσε και το μαχαιρι και το καρπουζι. ξεκαθαρα πραγματα.
σου το λεει φορα παρτιδα ο δουκας. μονο ο βιερινια και ο κρεστις δεν εχουν δικαιωμα προσφυγης. ο βιτολο δηλαδη ειχε. ζητησε να φυγει απο τον φεβρουαριο και οι τυποι του εδωσαν δικαιωμα προσφυγης. δηλαδη την ελευθερας του.
και τα χοχολια περιμεναν προταση. τουλαχιστον ετσι λενε. στην ουσια εδω και μηνες ο βιτολο πλασαρε στην αγορα, ακομη και στον βαζελο, τον εαυτο του σαν ελευθερο. οποτε γουσταρω φευγω. και αν μου κανουν μαγκιες τους παταω και μια προσφυγη να τρεχουν και να μην φτανουν.

ειναι τρελο αυτο που εγινε. εαν ρωτουσες 10.000 Παοκσηδες ποιους παικτες πρεπει ο ΠΑΟΚ να φροντισει να μην κανουν προσφυγη οι 9.999 θα σου ελεγαν ο βιερινια, ο κρεσιτς και ο βιτολο. τον βιερινια που εχει δηλωσει 500 φορες οτι δεν φευγει χωρις να κερδισει κατι ο ΠΑΟΚ δεν τον πιστευουν και τον εχουν στην ωρα του και χωρις δικαιωμα προσφυγης. τον βιτολο που τους εχει δηλωσει οτι θελει να φυγει τον αφηνουν απληρωτο.

και το επιχειρημα οτι δεν τον πληρωναν και στο τελος τα χαρισε ειναι αστειο. που το ηξεραν οτι θα τα χαρισει. συμφωνημενα τα ειχαν? φραγκοφονια δεν τον λενε? πως ηξεραν οτι δεν θα τα ζητησει ολα ή οτι δεν θα κανει προσφυγη, οχι για τα επομενα δυο χρονια αλλα για να εξασφαλισει τουλαχιστον ολα τα δεδουλευμενα του?
την ελευθερας ετσι και αλλιως στο τσεπακι του την ειχε με την προσφυγη.

ο χειρισμος στην καλυτερη περιπτωση ειναι αστειος και στην χειροτερη υποπτος. ο καθενας διαλεγει και παιρνει.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Μας λειπουν 1 χφ και ενα φορ... Αφου το κατεχετε το τοπι, στο τελος εσεις θα παιξετε :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

kos έγραψε:
barlow4 έγραψε:εμενα γιατι μου φαινεται πολυ απλη η ολη ιστορια.
ο ΠΑΟΚ του εδωσε και το μαχαιρι και το καρπουζι. ξεκαθαρα πραγματα.
σου το λεει φορα παρτιδα ο δουκας. μονο ο βιερινια και ο κρεστις δεν εχουν δικαιωμα προσφυγης. ο βιτολο δηλαδη ειχε. ζητησε να φυγει απο τον φεβρουαριο και οι τυποι του εδωσαν δικαιωμα προσφυγης. δηλαδη την ελευθερας του.
και τα χοχολια περιμεναν προταση. τουλαχιστον ετσι λενε. στην ουσια εδω και μηνες ο βιτολο πλασαρε στην αγορα, ακομη και στον βαζελο, τον εαυτο του σαν ελευθερο. οποτε γουσταρω φευγω. και αν μου κανουν μαγκιες τους παταω και μια προσφυγη να τρεχουν και να μην φτανουν.

ειναι τρελο αυτο που εγινε. εαν ρωτουσες 10.000 Παοκσηδες ποιους παικτες πρεπει ο ΠΑΟΚ να φροντισει να μην κανουν προσφυγη οι 9.999 θα σου ελεγαν ο βιερινια, ο κρεσιτς και ο βιτολο. τον βιερινια που εχει δηλωσει 500 φορες οτι δεν φευγει χωρις να κερδισει κατι ο ΠΑΟΚ δεν τον πιστευουν και τον εχουν στην ωρα του και χωρις δικαιωμα προσφυγης. τον βιτολο που τους εχει δηλωσει οτι θελει να φυγει τον αφηνουν απληρωτο.

και το επιχειρημα οτι δεν τον πληρωναν και στο τελος τα χαρισε ειναι αστειο. που το ηξεραν οτι θα τα χαρισει. συμφωνημενα τα ειχαν? φραγκοφονια δεν τον λενε? πως ηξεραν οτι δεν θα τα ζητησει ολα ή οτι δεν θα κανει προσφυγη, οχι για τα επομενα δυο χρονια αλλα για να εξασφαλισει τουλαχιστον ολα τα δεδουλευμενα του?
την ελευθερας ετσι και αλλιως στο τσεπακι του την ειχε με την προσφυγη.

ο χειρισμος στην καλυτερη περιπτωση ειναι αστειος και στην χειροτερη υποπτος. ο καθενας διαλεγει και παιρνει.
αν τα ζητουσε ολα διετρεχε τον κινδυνο να πληρωθει και να κατσει στον ΠΑΟΚ μεχρι το τελος του συμβολαιου του.
μη θεωρεις οτι ο ΠΑΟΚ ειναι αυτος που τον εκανε να θελει να φυγει.υπαρχουν και αριβιστες.το ιδιο εκανε ο βιτολο οταν ηταν και στο σκουληκι.βαση επαγγλεματικης λογικης εκανε αυτο που του επετασσε το συμφερον του.
θεωρω οτι αν δεν ηθελε να φυγει η παε ανετα μπορουσε να εχει και αυτον πληρωμενο.μαλιστα σε αυτους που ειχαν ηδη συμβολαια η φορολογια ειναι η παλια.αυτοι που υπεγραψαν απο φετος συμβολαια εχουν φορολογια 45% και αυτο ειναι επιβεβαιωμενο.
το να λεμε οτι μια ομαδα αν θελει μπορει να κρατησει εναν παικτη και παρα τη θεληση του ειναι σαν να βλεπυμε τις επαγγελματικες σχεσεις παικτων και ομαδων με δεδομενα προ δεκαπενταετιας-εικοσαετιας.πλεον τη δυνατοτητα να κανουν παιχνιδι οι ομαδες στους παικτες το εχουν οι ομαδες με πολυ μεγαλη οικονομικη επιφανεια(και μαλιστα σε πολυ μικροτερο βαθμο,καθως υπαρχει η καταγγελια του συμβολαιου για λογους μειωσης προσωπικοτητας που φερει και προστιμα ως ποινη).παντου στον κοσμο πλεον οταν ενας παικτης θελει να φυγει,φευγει.
το λαθος της παε ειναι οτι το τραβηξε εξ αρχης στα ακρα.θεωρω οτι η επιλογη ηταν εσκεμμενη και οχι λανθασμενη.λανθασμενη ειναι για εμας.αλλωστε αν σου ελεγε περσι το καλοκαιρι που ειχες ευρωπη και πολλα ονειρα οτι πουλαει βιτολο θα ειχες ξεκινησει πολεμο.και οι συγκυριες ευνοησαν το βιτολο.
η επικοινωνιακη τακτικη της παε ηταν αισχρη.επισης το γεγονος οτι δεν εγινε τιποτα για να αποτραπει το τρυπημα απο το ποκ.μικρυνε το μεγεθος του ΠΑΟΚ.
συνοψιζοντας θεωρω οτι ο βιτολο ειναι ενας παικτης αριβιστας.βλεπει οτι ειναι στα 27-28 και εχει ακομα μια η δυο μεταγραφες.θεωρει τη βαζελα σκαλοπατι παραπανω(?)(θεωρω οτι θα το μετανοιωσει γιατι μεγαλυτερο μπουρδελο διοικητικα και οπαδικα δεν υπαρχει στην ελλαδα-χειροτερα και απο την αεκ) γι αυτο και αποφασισε να παει εκει.και εκμεταλλευτηκε το συμβολαιο του στο επακρο για να το καταφερει.τελος η παε το γ@μησε το θεμα επικοινωνιακα και λειτουργησε σκεφτομενη μονο τον οικονομιο αντικτυπο.δεν υπολογισε το ξενερωμα του κοσμου που φαινεται πλεον και στη ροη των διαρκειας.ας προσεχε.θεωρω τη διοικηση του ζαγορακη αυτην με τις καλυτερες προθεσεις(μεχρι αποδειξεως του αντιθετου)που ειχαμε ποτε.παραλληλα θεωρω οτι κατα κανονα κανει τις χειροτερες επιλογες σε ολα σχεδον τα επιπεδα.στο θεμα βιτολο ομως θεωρω οτι δεν μπορουσε να κανει κατι καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

kos έγραψε: ζητησε να φυγει απο τον φεβρουαριο και οι τυποι του εδωσαν δικαιωμα προσφυγης. δηλαδη την ελευθερας του.
και τα χοχολια περιμεναν προταση. τουλαχιστον ετσι λενε.
Ο λόγος που ήθελε να φύγει, δεν σε προβληματίζει;
Ήθελε να φύγει γιατί σε θεωρεί μικρότερη ομάδα από τον βάζελο. Γιατί όταν πήγαινες για πρωτάθλημα βρήκες μπροστά σου τον Σπάθα (και στην αρχή της χρονιάς άλλους), γιατί όταν πήγες για το κύπελο βρήκες τον Κουκουλάκη, γιατί «με το έτσι με το θέλω, ΠΑΟΚ παίξε τόπι να παραμιλάει όλη η Ευρώπη».
Ενώ παρακάτω υπάρχουν πατεράδες και μα(ρι)νάδες που σκύβουν πάνω σε αυτά προ-βλήματα των ποδοσφαιριστών.

Ο ίδιος ο Βικτωράκος δήλωσε ότι ο λόγος που ήθελε να φύγει δεν ήταν τα λεφτά.
Αλλά όχι μωρέ. Κι αυτός ψέμματα θα λέει, για να καλύψει την διοίκηση! :shock:

Και ο αντίλογος είναι «βάλτον να κάνει προσφυγή να πάρει την ελευθέρας τον Αύγουστο, να ταλαιπωρηθεί».
Σιγά τα ωά. Βούτυρο στο ψωμί του θα ήταν αυτό για τον Βιτόλο. Αν υπάρχει ένα πράγμα που τον ενοχλεί είναι να κάνει προετοιμασία. Αλλά μέχρι κι εκεί του την έφερε ο Ζαγοράκης. Τον άφησε κατευθείαν ελεύθερο να πάει στην προετοιμασία του βάζελου, να μάθει το κωλόπαιδο! :twisted:

Τώρα είμαι έτοιμος για το ΠΑΟΚ24 ή υπάρχει κι άλλη δοκιμασία; ;)
kos

Δημοσίευση από kos »

barlow4 έγραψε: αν τα ζητουσε ολα διετρεχε τον κινδυνο να πληρωθει και να κατσει στον ΠΑΟΚ μεχρι το τελος του συμβολαιου του.
μη θεωρεις οτι ο ΠΑΟΚ ειναι αυτος που τον εκανε να θελει να φυγει
μπορουσε να ζητησει ολα τα δεδουλευμενα με προσφυγη, και μαλιστα σε χρονο που θα του εξασφαλιζε οτι θα παρει εγκαιρα την ελευθερας του να παει στον βαζελο. απο την στιγμη που ηταν απληρωτος ενω τους ειπε οτι θελει να φυγει ηξερε οτι δεν υπαρχει κινδυνος να χασει το δικαιωμα προσφυγης.
δεν ξερω εαν ο ΠΑΟΚ ηταν αυτος που τον εκανε να θελει να φυγει. μπορει οπως λεει να ηθελε να κανει ενα βημα παραπανω (στον βαζελο ρε βικτωρα :redcard: ). αυτο που ξερω ειναι οτι ο ΠΑΟΚ δεν τον δυσκολεψε καθουλου και δεν προσπαθησε σοβαρα να κερδισει απο την υποθεση βιτολο.
τον ειχαν απληρωτο και στα σοβαρα περιμεναν να ερθει προταση?
πιστευει κανεις οτι δεν ηξεραν οτι μιλουσε με βαζελο? εδω οταν ηταν να ερθει απο την γειτονια το ηξεραν και οι πετρες. εδω μεσα υπηρχαν παιδια που το ηξεραν και το εγραφαν μηνες πριν. ο ΠΑΟΚ δεν ηξερε οτι ο παικτης μιλαει με βαζελο? αυτοι που τον εκπροσωπουν στην ελλαδα και εχουν κανει ενα σωρο δουλειες με τον ΠΑΟΚ δεν ενημερωσαν?
stephanos έγραψε: Ο λόγος που ήθελε να φύγει, δεν σε προβληματίζει;
Ήθελε να φύγει γιατί σε θεωρεί μικρότερη ομάδα από τον βάζελο. Γιατί όταν πήγαινες για πρωτάθλημα βρήκες μπροστά σου τον Σπάθα (και στην αρχή της χρονιάς άλλους), γιατί όταν πήγες για το κύπελο βρήκες τον Κουκουλάκη, γιατί «με το έτσι με το θέλω, ΠΑΟΚ παίξε τόπι να παραμιλάει όλη η Ευρώπη».
Ενώ παρακάτω υπάρχουν πατεράδες και μα(ρι)νάδες που σκύβουν πάνω σε αυτά προ-βλήματα των ποδοσφαιριστών.

Ο ίδιος ο Βικτωράκος δήλωσε ότι ο λόγος που ήθελε να φύγει δεν ήταν τα λεφτά.
Αλλά όχι μωρέ. Κι αυτός ψέμματα θα λέει, για να καλύψει την διοίκηση! :shock:

Και ο αντίλογος είναι «βάλτον να κάνει προσφυγή να πάρει την ελευθέρας τον Αύγουστο, να ταλαιπωρηθεί».
Σιγά τα ωά. Βούτυρο στο ψωμί του θα ήταν αυτό για τον Βιτόλο. Αν υπάρχει ένα πράγμα που τον ενοχλεί είναι να κάνει προετοιμασία. Αλλά μέχρι κι εκεί του την έφερε ο Ζαγοράκης. Τον άφησε κατευθείαν ελεύθερο να πάει στην προετοιμασία του βάζελου, να μάθει το κωλόπαιδο! :twisted:

Τώρα είμαι έτοιμος για το ΠΑΟΚ24 ή υπάρχει κι άλλη δοκιμασία; ;)
σημασια δεν εχει γιατι ηθελε να φυγει και ο λογος ηταν τα λεφτα. σημασια εχει τι εκανε ο ΠΑΟΚ για να κερδισει απο την υποθεση βιτολο. και η αληθεια ειναι οτι δεν εκανε τιποτα και εχασε και χρηματα και γοητρο.
και στο μελλον ο επομενος βικτωρακος εκτος απο τους λογους που αναφερεις θα προσθετει οτι σε αυτο το σκορποχωρι οποιος γουσταρει φευγει οποτε γουσταρει χωρις να σε λογαριαζει
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Αρχικά δεν το κρύβω πως αμφιταλαντευόμουν μεταξύ του ύποπτου ή του αστείου με στοιχεία ανικανότητας χειρισμού.
Μετά και την συνέντευξη Δούκα όπου σε κάποιο σημείο όταν ερωτάται γιατί δεν μπήκε ρήτρα να μην πάει στο βάζελο απαντάει πως σ' αυτήν την περίπτωση θα υπήρχε ο κίνδυνος ο Βιτόλο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ κατάλαβα πως η φυγή Βιτόλο ήταν επιλογή της διοίκησης....εξίσου ακατανόητη και αστεία για μένα αλλά ηθελημένη επιλογή.
Ετσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον γιατί οι άλλες δύο εναλλακτικές είναι πολύ πιό βαριές.
Και όλα αυτά υπό την αίρεση πως ο Δούκας είπε (και ήξερε) την αλήθεια,πως προσφυγή δεν μπορύσε να κάνει αν του πλήρωναν έστω και στο πάρα πέντε τα δεδουλευμένα και πως υπήρχαν τα λεφτά για να τον πληρώσουμε.
Προσπαθώντας να δικαιολογήσω αυτήν την επιλογή,θα έλεγα πως η απόφασή τους αυτή ήταν αποτέλεσμα του χαρακτήρα του Βιτόλο που δημιουργούσε συχνά προβλήματα στα αποδυτήρια είτε επειδή δεν έπαιζε είτε επειδή δεν πληρωνόταν αλλά και λόγω του μεγάλου του συμβολαίου...στο σέντρα διάβασα πως πέρυσι ο Βιτόλο πήρε (ή μάλλον καλύτερα θα έπρεπε να πάρει) κάτι λίγο πάνω από 700χιλ....600τόσα το συμβόλαιο και τα υπόλοιπα μπόνους...μέχρι και μπόνους συμμετοχών του είχαν βάλει!!!....του χρόνου με την απλοχεριά που βλέπω ότι διακρίνει την διοίκηση μας το συμβόλαιο του μαζί με όλα τα εξτρά μπορεί και να έφτανε τα 800...αναμφίβολα πολλά για ένα αμυντικό χαφ....πολύ χρήσιμο μεν για την ομάδα αλλά μονοδιάστατο δε.
Ολα τα παραπάνω συμπεράσματα βέβαια ψάχνοντας μέσα στο πέπλο του μυστηρίου που καλύπτει άλλη μιά κομβική επιλογή της διοίκησης, γι' αυτό και καθόλου σίγουρα.
Προσωπικά πρόβλημα με αποχωρήσεις παικτών δεν θα είχα αρκεί η ομάδα να έβγαινε ωφελημένη απ' αυτές...στην περίπτωση του Βιτόλο όχι μόνο ωφελημένη δεν βγήκε η ομάδα(τα 100-200χιλ. που μας χάρισε,ΑΝ μας χάρισε και τόσα,είναι ανάξια λόγου) αλλά καταφέραμε να ενισχύσουμε και τον έναν απ' τους δύο κύριους ανταγωνιστές μας.
Ο Κομπότης και ο Ψωμιάδης την υπόθεση θα την είχαν χειριστεί απείρως καλύτερα για την ομάδα τους...καλά για τον Θεοδωρίδη δεν το συζητάω καν.....θα έχει ξεριζώσει την περούκα του μ' αυτά που είδε.
Αδιανόητο να μην μπορεί να βρεθεί μιά ξένη ομάδα να σπρώξει έστω μια 500άρα για τον Βιτόλο.
Ο ΠΑΟΚ είτε αδυνατεί να ξεφορτωθεί παίκτες που δεν θέλει οι οποίοι κάθονται πάνω στα συμβόλαια τους ακόμα και για 2 χρόνια(βλ. Σαβίνι,Φιλομένο,Βερόν) είτε δεν έχει κανένα όφελος από πραγματικά χρήσιμους παίκτες και αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα.
Να μην αναφέρω καν πως ο όλος χειρισμός ξενέρωσε τόσο πολύ τον κόσμο που ότι κέρδος κατά Κόλκα :P είχε ο ΠΑΟΚ απ' το ότι γλύτωσε απ' το συμβόλαιο του το έχασε στο πολλαπλάσιο από έσοδα στα διαρκείας.
Οι υποθέσεις για τον χειρισμό του όλου θέματος μπορεί και να διίστανται,το μόνο σίγουρο είναι όμως το αποτέλσμα και αυτό είναι τραγικό...είτε οικονομικό, είτε επικοινωνιακό, είτε από άποψη κύρους της ομάδας.

Πρόσφατα με ένα φίλο από δω μέσα Μαγυάρικης καταγωγής :) είχαμε μιά κουβέντα σχτικά με το ποιό είναι το κύριο πρόβλημα του ΠΑΟΚ....η ανικανότητα να μεγιστοποιήσει τα έσοδά του ή η ανικανότητα να ελαχιστοποιήσει τα έξοδα?
Παρόλο που το πρόβλημα είναι συνδυασμός και των δύο και υπήρχαν (και υπάρχουν ακόμα) πηγές εσόδων που η διοίκηση αποδείχτηκε ανίκανη να εκμεταλλευτεί,όταν ανακαλύπτεις πόσο τελικά στοίχισε η μεταγραφή Κούτσια,τι συμβόλαια και με τι διάρκεια(κλειστό τριετές σε Σαβίνι με 300+) πόσα πριμ δινόταν στους παίκτες για αστείους (με βάση το μπάτζετ και τα συμβόλαια τους) στόχους καταλαβαίνεις πως όσο και να μεγιστοποιούνταν τα έσοδα,με τέτοιες υπερβολές πάλι θα υπήρχε άνοιγμα....σαν τον νεόπλουτο που όσο βρίσκει εύκολα λεφτά τόσο ευκολότερα τα σκορπάει.
Τωρα που τα πράγματα ζορίζουν,επιβάλλεται να προσαρμοστούν στα καινούρια δεδομένα...αν και τα δεδομένα για την μεταγραφή Γεωργιάδη μάλλον δείχνουν ότι το μάθημα δεν ήταν επαρκές.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

λαθος κανεις.στην προσφυγη μπορεις να ζητησεις ολοκληρο το συμβολαιο.και τα μη δεδουλευμενα και να μεινεις και ελευθερος.και απο τη στιγμη που εξ αρχης και οι δυο το τραβηξαν στα ακρα,αν εκανε πρσφυγη θα τα ζητουσε ολα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”