15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
kotsos

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από kotsos »

Με όλες αυτές τις φήμες περί Ντουγκλάο φοβάμαι ανοιχτά πλέον για πιθανή "απομάκρυνση".

Δεν μπορώ να καταλάβω από που βγαίνει προς τα έξω πως ο Μπολόνι δεν καίγεται για το εάν θα παραμείνει στην ομάδα. Υποψιάζομαι πως είναι η γραμμή ψησίματος της παε για να χωνέψουμε καλύτερα και άλλες "απομακρύνσεις".

Πιθανή απώλεια του Κόνδορα είναι σαφώς μεγαλύτερη από αυτή του Βίκτωρα και ανεπανόρθωτο χαστούκι στο βαριά πληγωμένο οπαδικό μας γόητρο.
kos

Δημοσίευση από kos »

Federacion έγραψε: εγω το ξαναλέω αν "παραχωρηθεί" ο Παμπλίτο μόνος μου θα κάνω κατάληψη στη Τούμπα....
εαν βαλεις το ουσκι, βαζω τον παγο και ψαχνουμε για καποιον να φερει τα ξηροκαρπια :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Εγώ παιδιά, και αγγουράκια και ελιές. :opaokara:

Ο ΚΟΝΔΟΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩ
rox-4-

Δημοσίευση από rox-4- »

αναλογως με το ουισκι θα κριθει αν θα φερω κρεατικά ή απλά κανα σαλαμακι :Ρ
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Εγω βαζω το φασκομηλακι...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μάλλον το ρυζόγαλο...
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Aκουω διαφορα δεξια κι αριστερα και δεν μ αρεσει καθολου.

Κανονιστε εκει στη διοικηση να χειριστειτε το θεμα του Παμπλο παιδιαστικα και μας φυγει.

3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ θα γινει λαιμαι......
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Κανονίστε.
Πρώτα θα φύγετε εσείς και μετά ο Ινδιάνος.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Aureliano Buendia έγραψε:Εγώ παιδιά, και αγγουράκια και ελιές. :opaokara:

Ο ΚΟΝΔΟΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩ
+++
κοντρερας και γκαρσια δεν κουνιούνται.

ΥΓ. σαν να βλεπω πάντως τους αρδ αν φυγει "ηταν μετριος με την χιλη και η διοίκηση αποφάσισε να μην πεταει λεφτα"
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Τετοια να ακουω κ ερχεται και 4ος παγκοσμιος.

ΑΡΔ μετα απο αποδεσμευση:" Η διοικηση εκτιμησε οτι μπορει να βρει καλυτερο με λιγοτερα λεφτα αυτη την περιοδο και ηθελε να ξεφορτωθει και το τεραστιο συμβολαιο του Χιλιανου. Αλλωστε μην ξεχναμε οτι πρωτοστατησε κ αυτος στην αποχη του Μαρτιου μαζι με τον Βιτολο." :evil: :evil:

ΥΓ: ΙΔΕΑ: Δημιουργια γκρουπ στο φεις μπουκ "Συμμετειχα κ γω στην αποχη των παικτων του ΠΑΟΚ τον Μαρτιο"
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Θέλω οπωσδήποτε τον Κοντρέρας στην ομάδα μέχρι το τέλος της καριέρας του... Λόγω θέσης δεν θεωρώ ότι αποτελεί πρόβλημα η ηλικία του και υπάρχουν πολλά παραδείγματα γι'αυτό, τερματοφύλακες και στόπερ έχουν περισσότερα χρόνια ποιοτικού ποδοσφαίρου μπροστά τους...

ΟΜΩΣ... Σε περίπτωση που ο Κοντρέρας θα έχει (με βεβαιότητα και μονο έτσι) σκοπό να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι απο τον ΠΑΟΚ για την Κόλο-Κόλο της Χιλής, μπορώ να κατανοήσω την αναγκαιότητα της "τράμπας" με Ντουγκλάο και δεν θεωρώ πως θα είναι εις βάρος του ΠΑΟΚ μια τέτοια κίνηση... Επαναλαμβάνω, μιλάω για την περίπτωση που ο Κοντρέρας δεν θα επιθυμεί την παραμονή του εδώ και θα επιδιώξει την επιστροφή του στην πατρίδα του και μόνον εκεί... Ο Κοντρέρας έχει ένα συμβόλαιο περίπου 600.000, να δώσει και ένα 400άρι η Κόλο-Κόλο, μαζεύεται ένα εκατομμύριο... Δίνεις 5-6 κατοστάρικα (maximum και πολλά λέω τώρα που πάει βούρ για φυλακή...) στον Μάκαρο και 3-4 κατοστάρικα στον Ντουγκλάο και έχεις ένα (σύντομα) εξίσου καλό στόπερ και με πολλαπλάσια χρόνια ποδοσφαίρου μπροστά του... Όμως επαναλαμβάνω για χιλιοστή φορά, μιλάω ΜΟΝΟ για την περίπτωση που ο Κοντρέρας δεν θα επιθυμεί την παραμονή του εδώ και θα επιδιώξει την επιστροφή του στην πατρίδα του και μόνον εκεί... Αν είναι να μου φύγει (σίγουρα και) τζάμπα τον Ιούνιο ας επωφεληθώ τώρα...

Υ.Γ. Προσωπικά θα πουλούσα 4-5 κατοστάρικα το Μαλεζά (αν υπάρχει πρόταση όπως εικάζεται) και με αυτά τα λεφτά θα αποκτούσα ο Ντουγκλάο και μαζί με τον Κοντρέρας θα είχα το καλύτερο αμυντικό δίδυμο της Ελλάδας...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Κοντρερας - Ντουγκλάο βασικοί,
Μαλεζάς - Μίρκο αναπληρωματικοί
(Ο Μίρκο για να είναι ταυτόχρονα και αναπληρωματικό αριστερό μπακ, γιατί ο Σακελλαρίου δεν μου πολυγεμίζει το μάτι),
αυτό ήθελα εγώ
και ονειρεύομουν πρωτάθλημα με τέτοια άμυνα.
Έβαζα και τον Βιτόλο από μπροστά για κόφτη και σκεφτόμουν ότι δεν θα τρώμε γκολ με τίποτα.
Μετά ήρθε το λαυράκι του Τσιρίλο και η φυγή Βιτόλο και σταμάτησα να εχω αυταπάτες.
kos

Δημοσίευση από kos »

ο μακης παντως θα δεχτει και ανταλλαγη κοντρερας-ντουγκλαο. απο το να παρεις 500 απο την κολο κολο να τα δωσεις στον μακη για να σου δωσει ντουγκλαο κανεις την ανταλλαγη να γλυτωσεις και την αλληλογραφια :D

περα απο την πλακα τον κρατας τον παμπλο οσο θελει να μεινει και οταν με το καλο ερθει η ωρα και αποφασισει να γυρισει σπιτι του με το συμβολαιο του παιρνεις σουπερ παικτη ελευθερο. δεν χαθηκαν οι παικτες.
ασε που ο ντουγκλαο ειναι βαρυ στοπερ και με το μονο στοπερ που δενει ειναι ο κοντρερας.
Aureliano Buendia έγραψε:Κοντρερας - Ντουγκλάο βασικοί,
Μαλεζάς - Μίρκο αναπληρωματικοί
+1
black death

Δημοσίευση από black death »

Η πρόταση είναι καλή, γιατί δεν είναι μόνο μείωση αλλά και επέκταση. Για παίχτη της ηλικίας του Κοντρέρας είναι καλή. Τώρα αν δεν θέλει να μείνει, συμφωνώ πάνω κάτω με τον arisk αλλά 5-6 κατοστάρικα δεν θα τα έδινα για Ντουγκλάο.
Τώρα για το Μαλεζά, καλά κάναμε που αρνηθήκαμε τα 300; Ο χρόνος θα δείξει... 8-)
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ίσως να μην τα έδινα ούτε εγώ αλλά η διοίκηση μας έδωσε 400+ για τον Γεωργιάδη... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”