Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Karelia παίκτης του ΠΑΟΚ θα κριθεί στο χόρτο αν άξιζε τα λεφτά του και θα κριθεί και η επιλογή της διοίκησης προς το παρόν ας δούμε τα βίντεο που κάνει του γαβροβαζελους και αεκ πλάκα .....πρέπει να ευχεστε να μας βγει ο παίκτης και όχι να δικαιωθεί η άποψη σας .....αυτο είναι το σωστό έτσι λέω εγω ......
- sourmenetes
- Moderator
Γιατι καρελιας υπαρχει καποιος που παιζει τσαμπα???
Νταξει το εχουμε πεθανει με τον γεωργιαδη..
Ετσι εκρινε η διοικηση,ο προπονητης και ετσι επραξαν..
Ας τον δουμε και μετα θα κρινουμε.
Το θετικο παντως ειναι οτι η κινηση εγινε αστραπιαια και θεωρω πως και οι επομενες δε θα αργησουν.
Νταξει το εχουμε πεθανει με τον γεωργιαδη..
Ετσι εκρινε η διοικηση,ο προπονητης και ετσι επραξαν..
Ας τον δουμε και μετα θα κρινουμε.
Το θετικο παντως ειναι οτι η κινηση εγινε αστραπιαια και θεωρω πως και οι επομενες δε θα αργησουν.
Για τον σημερινό ΠΑΟΚ ναι είναι πολλά. Χωρίς το 42% της εφορίας μια χαρά. Δεν νομίζω να είναι ακριβώς.
Νταξει παιδιά.
Εγώ απλά δεν θέλω να κανει παπάδες και μετά από 2 χρόνια να φύγει όπως ο Βιτόλο ξέρω γω.
Πειράζει που κι εγώ είμαι κάργα επιφυλακτικός μετά απ όσα έχουν γίνει;
Εγώ απλά δεν θέλω να κανει παπάδες και μετά από 2 χρόνια να φύγει όπως ο Βιτόλο ξέρω γω.
Πειράζει που κι εγώ είμαι κάργα επιφυλακτικός μετά απ όσα έχουν γίνει;
Φέρτε άλλους τρεις... το χρήμα το φέρνουν ζεστό ....

καρέλιας όχι και εχεις δικιο!!!

καρέλιας όχι και εχεις δικιο!!!
καλώς να ορίσει το παιδί και μακάρι να παίξει και μπάλα!
όσο για το εάν θα βρίσκαμε καλύτερο παίχτη με αυτά τα λεφτά, να θυμίσω πως παλεύαμε τον Ζαρ για 250 και ήθελε 400... Καλώς ή κακώς, η Ελλάδα δεν αποτελεί για φέτος ελκυστικό προορισμό...
όσο για το εάν θα βρίσκαμε καλύτερο παίχτη με αυτά τα λεφτά, να θυμίσω πως παλεύαμε τον Ζαρ για 250 και ήθελε 400... Καλώς ή κακώς, η Ελλάδα δεν αποτελεί για φέτος ελκυστικό προορισμό...
με βάση αυτά που διαβάσαμε στη συνέντευξη, ο Σάλπι μετακομίζει κορυφή. Πήραμε λοιπόν σεντερ φορ αξίας 800.000 που τον κυνηγούσαν ομάδες της Γερμανίας.
(είμαι από αυτούς που πάντα ηθελαν τον Σαλπι στην κορυφή)
Ας προσέξουμε, ώστε στην επόμενη συνέντευξη να μην είναι και ο Γεωργιάδης μέσα σε αυτούς που χρειάζονται στήριξη από τον κόσμο...
(είμαι από αυτούς που πάντα ηθελαν τον Σαλπι στην κορυφή)
Ας προσέξουμε, ώστε στην επόμενη συνέντευξη να μην είναι και ο Γεωργιάδης μέσα σε αυτούς που χρειάζονται στήριξη από τον κόσμο...
- PAPA TSIBIKOS
Η θέση που πονάει πρώτιστα η ομάδα μας είναι αυτή του ικανού σέντερ μπακ.
Η ομάδα θέλει "βουνό" κεφαλοσφαιριστή τόσο για πρακτικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.
Το κακό είναι ότι η έλλειψη ενός τέτοιου παίκτη δημιουργεί ανασφάλεια σε όλη την ομάδα με αποτέλεσμα να βλέπουμε ανοργανοσιά και πανικό κατά διαστήματα.
Π.Χ. Η εξέλιξη του αγώνα μετά το 1-1 από τους Βουλγάρους.....πανικός σε όλες τις γραμμές.
ΥΓ.Απορώ πως γίνεται ο πρώτος μεταγ. στόχος να ήταν ο μαύρος σέντερ μπακ και εμείς να αποκτάμε δύο εξτρέμ

Η ομάδα θέλει "βουνό" κεφαλοσφαιριστή τόσο για πρακτικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.
Το κακό είναι ότι η έλλειψη ενός τέτοιου παίκτη δημιουργεί ανασφάλεια σε όλη την ομάδα με αποτέλεσμα να βλέπουμε ανοργανοσιά και πανικό κατά διαστήματα.
Π.Χ. Η εξέλιξη του αγώνα μετά το 1-1 από τους Βουλγάρους.....πανικός σε όλες τις γραμμές.
ΥΓ.Απορώ πως γίνεται ο πρώτος μεταγ. στόχος να ήταν ο μαύρος σέντερ μπακ και εμείς να αποκτάμε δύο εξτρέμ

Δεν ξέρω τι μαγικά μπορεί να κάνει ο κόουτς, αλλά ο Σάλπι δεν μπορεί ΜΟΝΟΣ του κορυφή... Υποψιάζομαι ότι θα έχει από κοντά ένα ψηλό χαφ (τον Κουμορτζί ας πούμε..
)

διάβαζα τυχαία για τους 10 βραζιλιάνους πρώτους σκόρερ στην ευρώπη. έχουμε (εννοώ το τεχνικό team) τσεκάρει κανέναν? είναι παίκτες από ουγγαρία-λετονία-σλοβενία κλπ. ένας δεν θα κάνει? και πόσο θα στοιχίζει πια?
γραψε κανα ονομα!!! μπορουν να ξεκινησουν και σημερα να τους ψαχνουν...ποτε δε ξερεις...
μονο στο μπασκετ θα φτιαχνεις ομαδες?

μονο στο μπασκετ θα φτιαχνεις ομαδες?

- sourmenetes
- Moderator
Ο ενας στοχος επετευχθηκε.Βρηκαμε παιχτη για επιθεση(το που θα παιξει θα το κρινει ο προπονητης).Επομενος στοχος ενας αμυντικος χαφ και ενας κεντρικος αμυντικος κατα προτιμηση ψηλος..
χαχαχα. ρε συ στο (φτωχό και μισοδιαλυμένο) μπάσκετ ο τεχνικός διευθυντής έχει (από τη λήξη του πρωταθλήματος) στο καρνέ του 15 παίκτες για κάθε θέση. παίκτες που ταιριάζουν παικτικά σε αυτό που θέλουμε και κοντά στο κασέ σε αυτό που έχουμε να διαθέσουμε. δεν μπορώ (και δεν θέλω) να πιστέψω οτι δεν μπορούμε να βρούμε παίκτη κορυφής στην αχανή αγορά του ποδοσφαίρου. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ απλά, ό,τι και να μου πείτε...
PS: βέβαια ο δούκας έλεγε οτι το παιδί (ο παντέλος) τρέχει από το πρωί ως το βράδυ να κάνει τα πάντα. ενδεχομένως στο "πάντα" δεν είναι το scouting report
PS2: εδώ τους διάβασα σαν ονόματα (http://sportygossip.com/%CE%BF%CE%B9-%C ... E%BF%CF%82). δεν έχω ιδέα τι παίκτες είναι (και φυσικά τι ζητάει ο μπόλονι...)
PS3: έχεις τον καλύτερο κόφτη στην Ελλάδα (vitolo). από το μάρτη σου λέει θέλω να φύγω. ΟΚ. βρες 10 κόφτες και την πέμπτη που έφυγε ο ισπανός από την ολλανδία κάνε τις επαφές σου και πάρε έναν (πχ. cardoso, simao από ελλάδα). τόσο δύσκολο πια? ...
PS4: κόφτης στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. εκεί πρέπει να πάρουμε παίκτη οπωσδήποτε!

PS: βέβαια ο δούκας έλεγε οτι το παιδί (ο παντέλος) τρέχει από το πρωί ως το βράδυ να κάνει τα πάντα. ενδεχομένως στο "πάντα" δεν είναι το scouting report
PS2: εδώ τους διάβασα σαν ονόματα (http://sportygossip.com/%CE%BF%CE%B9-%C ... E%BF%CF%82). δεν έχω ιδέα τι παίκτες είναι (και φυσικά τι ζητάει ο μπόλονι...)
PS3: έχεις τον καλύτερο κόφτη στην Ελλάδα (vitolo). από το μάρτη σου λέει θέλω να φύγω. ΟΚ. βρες 10 κόφτες και την πέμπτη που έφυγε ο ισπανός από την ολλανδία κάνε τις επαφές σου και πάρε έναν (πχ. cardoso, simao από ελλάδα). τόσο δύσκολο πια? ...

PS4: κόφτης στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. εκεί πρέπει να πάρουμε παίκτη οπωσδήποτε!
Ρε τον περούκα, κοίτα να δεις διαπραγματευτικό προσωπείο ο φούστης.
Έπρεπε να του αναθέσουμε την πώληση του Βίτολο για να έχουμε κέρδος κάνα 3-4 μύρια.
Δε παίζεται ο τύπος στις πωλήσεις.
Επόμενη μεταγραφή: Πέτρος Θεοδωρίδης στο τμήμα πωλήσεων ΧΘΕΣ!
Έπρεπε να του αναθέσουμε την πώληση του Βίτολο για να έχουμε κέρδος κάνα 3-4 μύρια.
Δε παίζεται ο τύπος στις πωλήσεις.
Επόμενη μεταγραφή: Πέτρος Θεοδωρίδης στο τμήμα πωλήσεων ΧΘΕΣ!
Είχα μια ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει με Ντουγκλάο και καρντόσο, αλλά βγήκε η ΓΑΤΑ να τους αναφέρει ότι πάμε γι αυτούς και έτσι πάνε οι ελπίδες μου. Ότι έγραψε αυτή η εφημερίδα ο ΠΑΟΚ έκανε ακριβώς το αντίθετο.