Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
τα σαιτ δεν ειναι σπιτι σου..
Πρωτα διαβαζεις τους κανονες του φορουμ και κατοπιν ποσταρεις σπαζοντας τα @@@ μας μεσημεριατικα με τα συνεχη λινκ..
Σε ρωτησα που θες να καταληξεις.
Τωρα αν εσυ εκανες σημερα εγγραφη για να κανεις το κομματι σου, σορρυ αλλα δεν θα συνεχιστει αλλο..
Πρωτα διαβαζεις τους κανονες του φορουμ και κατοπιν ποσταρεις σπαζοντας τα @@@ μας μεσημεριατικα με τα συνεχη λινκ..
Τωρα αν εσυ εκανες σημερα εγγραφη για να κανεις το κομματι σου, σορρυ αλλα δεν θα συνεχιστει αλλο..
giannis19_75
Πάνε μια βόλτα να διαβάσεις τους κανόνες και μετά έλα να μας πεις αυτό που θέλεις τέλοσπάντων να πεις...
Μην ξαναποστάρεις λινκ...
Αυτά αν θες να τα κάνεις, κάντα, αλλιώς άδειασέ μας τη γωνιά...Απλά πράγματα
Πάνε μια βόλτα να διαβάσεις τους κανόνες και μετά έλα να μας πεις αυτό που θέλεις τέλοσπάντων να πεις...
Μην ξαναποστάρεις λινκ...
Αυτά αν θες να τα κάνεις, κάντα, αλλιώς άδειασέ μας τη γωνιά...Απλά πράγματα
giannis19_75 έγραψε:OΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΑ.moican4 έγραψε:Τους κανονες του φορουμ τους διαβασες?
Νομιζεις οτι μπορεις να κανεις οτι θελεις εδω μεσα?
υπαρχει ορι στα links και στα posts?
υπαρχει συγκεκριμενη θεματολογια που πρεπει να σχολιασεις?
giannis19_75 έγραψε:Οταν πηγα να μιλησω γι αυτα καπου στον νοεβριο του 2010 εφαγα ban απο τους υπερασπιστες της ελευθερης εκφρασης στο site.kos έγραψε:εστω ταλαρα
Και ακόμη απορείς γιατί έφαγες μπαν?
Επίσης με ποιο nick? Καθώς αυτό το λογαριασμό τον δημιούργησες σήμερα.....
Να το παρουμε λιγο αναποδα.....moican4 έγραψε:τα σαιτ δεν ειναι σπιτι σου..
Απο τα spam που διαβασες που ακριβως αμφισβητεις τον Πανουτσο για τον οποιο εγραφες σε κειμενο
"Από την άλλη διαβάζουμε σήμερα το πρωί την κάψα ενός από τους πιο κομπλεξικούς ανθρώπους που ζει και υπάρχει (δυστυχώς) ανάμεσα μας να κάνει τάχα ρεπορτάζ για την εταιρεία των Αράβων.
Το ότι είναι δηλωμένος αντί Π.Α.Ο.Κ.τσής δεν μας ενοχλεί καθόλου.
Εξάλλου φαίνεται πως ο άνθρωπος λόγω ηλικίας δεν είναι στα «καλά» του, πόσο σοβαρά να τον πάρεις;
Ξαφνικά άλλος ένας που τον έπιασε ο πόνος για να μάθει για τους Άραβες και είπε να ενημερώσει όλο τον κόσμο για την εταιρεία που ανέφεραν.
Βλέπεις οι Άραβες δεν φτάνουν σε τόσο υψηλά όρια ηλιθιότητας όπως ο συγκεκριμένος για να βγάλουν όλα τα οικονομικά στοιχεία στο διαδίκτυο αλλά το IQ του δεν ξεπερνάει την ταχύτητα του ποδηλάτου...
Αλήθεια, έχει ο ίδιος ψάξει να βρει τα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών του Μαρινάκη, του Πατέρα , του Βγενόπουλου και όλων των αφεντικών που τον «ταΐζουν»;
Γιατί δεν μας τα λέει και ξαφνικά δείχνει τόσο ενδιαφέρον με πολλά υπονοούμενα και καχυποψία για τον Π.Α.Ο.Κ.;
Δηλαδή οι Έλληνες είναι αξιόπιστοι, ενώ οι ξένοι επενδυτές λαμόγια και «ύποπτοι».!!"
Φυσικα αν δεν απαγορευοταν τα link θα εβαζα και τα link απο τα 3 κειμενα του Πανουτσου για τους αραβες που αναφερεται ρητα στην λιστα και τα στοιχεια της....
Να απαντησεις ανοιχτα μπορεις η θα δημοσιευεις δικα μου λογια για να καλυψεις αυτη την αδυναμια ?
Συνεχιζεις να μας αγνοεις...
Τελευταια φορα σε ξαναρωταω..
Τι θελεις να πεις για τους Αραβες και γιατι σε επιασε αυτη η καψα σημερα?
γι αυτο το λογο επανηλθες με αλλο nick?
Συνεχιζεις να μας αγνοεις...
Τελευταια φορα σε ξαναρωταω..
Τι θελεις να πεις για τους Αραβες και γιατι σε επιασε αυτη η καψα σημερα?
γι αυτο το λογο επανηλθες με αλλο nick?
κοιτα κατι συμπτωσεις...civiltsaligo έγραψε:Όλα καλά ρε παιδιά αλλά έχω κάποια ερωτήματα που θα ήθελα να μου απαντηθούν γιατί βλέπω ότι και αυτοί οι επενδυτές μου μοιάζουν με ΠΑΠΑΔΕΣ.
Ψάχνοντας λίγο στο internet όπως και ποΛλοί άλλοι βρήκα την έδρα της εταιρίας στην Αγγλία η οποία όμως είναι απλώς μια ταχυδρομική διεύθυνση που έχει δηλωθεί τυπικά. Στην διεύθυνση αυτή δεν υπάρχουν γραφεία της εταιρίας.
Επίσης αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη είναι ότι ο φερόμενος ως εκπρώσοπως του επενδυτικού οίκου κύριος Oday Ibrahim Al-Shammari Finance Director της CRYSTREGAL LTD φέρεται εδώ http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a να δηλώνει την ίδια διέυθυνση και έδρα με τον Περικλή Καλλιδόπουλο για τον οποίο μπορείται να διαβάσεται εδώ http://www.hri.org/news/greek/mpegr/199 ... gr.html#06
Όλα αυτά δεν με εμπνέουν καθόλου και περιμένω στο διάστημα που ακολουθεί να διαλυθούν όλα τα σύννεφα που υπάρχουν και τελικά αυτοί να είναι αξιόπιστοι επενδυτές.

απλα εδω προλαβες μονο ενα ποστ...ευτυχως
moican4 έγραψε:κοιτα κατι συμπτωσεις...civiltsaligo έγραψε:Όλα καλά ρε παιδιά αλλά έχω κάποια ερωτήματα που θα ήθελα να μου απαντηθούν γιατί βλέπω ότι και αυτοί οι επενδυτές μου μοιάζουν με ΠΑΠΑΔΕΣ.
Ψάχνοντας λίγο στο internet όπως και ποΛλοί άλλοι βρήκα την έδρα της εταιρίας στην Αγγλία η οποία όμως είναι απλώς μια ταχυδρομική διεύθυνση που έχει δηλωθεί τυπικά. Στην διεύθυνση αυτή δεν υπάρχουν γραφεία της εταιρίας.
Επίσης αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη είναι ότι ο φερόμενος ως εκπρώσοπως του επενδυτικού οίκου κύριος Oday Ibrahim Al-Shammari Finance Director της CRYSTREGAL LTD φέρεται εδώ http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a να δηλώνει την ίδια διέυθυνση και έδρα με τον Περικλή Καλλιδόπουλο για τον οποίο μπορείται να διαβάσεται εδώ http://www.hri.org/news/greek/mpegr/199 ... gr.html#06
Όλα αυτά δεν με εμπνέουν καθόλου και περιμένω στο διάστημα που ακολουθεί να διαλυθούν όλα τα σύννεφα που υπάρχουν και τελικά αυτοί να είναι αξιόπιστοι επενδυτές.
απλα εδω προλαβες μονο ενα ποστ...ευτυχως
Δεν ειναι δικο μου αλλα το παιδι ψαχνεται?
Τι εγινε εχουμε αρση απαγορευτικου να συνεχισουμε τα links?
Φίλε, σου είπε κανείς ότι απαγορεύονται τα λίνκ....? Σου έγραψα πριν από ώρα, αλλά δεν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τους όρους χρήσης...Δε βάζουμε τα λινκ με αυτό τον τρόπο, αλλά δημοσιεύουμε όλο το κείμενο με επιλογή για λινκ...
Αν θέλεις να δεις μέχρι που φτάνει η ανεκτικότητά μου, προσπάθησε...Είσαι κοντά στο όριο
Από εκεί και πέρα σου τέθηκαν διάφορες ερωτήσεις και η απλή παράκληση να γράψεις σε λίγες γραμμές τι ακριβώς θες να πεις με όλα αυτά που δημοσιεύεις...Αν δε θες να το κάνεις, θα διαγράφονται στο εξής όλες οι δημοσιεύσεις που θα περιλαμβάνουν άρθρα και απόψεις άλλων για το θέμα...
Αν θέλεις να δεις μέχρι που φτάνει η ανεκτικότητά μου, προσπάθησε...Είσαι κοντά στο όριο
Από εκεί και πέρα σου τέθηκαν διάφορες ερωτήσεις και η απλή παράκληση να γράψεις σε λίγες γραμμές τι ακριβώς θες να πεις με όλα αυτά που δημοσιεύεις...Αν δε θες να το κάνεις, θα διαγράφονται στο εξής όλες οι δημοσιεύσεις που θα περιλαμβάνουν άρθρα και απόψεις άλλων για το θέμα...
Πρεπει να απαντησω σε κατι τεσσερις φορες?
Εξ αρχης εχω πει οτι δεν θα σχολιασω και δεν θα πω τιποτα για τα links.
Oποιος θελησει να τα διαβασει μπορει εαν θελει να βγαλει τα δικα του συμπερασματα.
Ειναι κατι που δεν καταλαβαινεις σε αυτη την εξ αρχης ξεκαθαρη τοποθετηση μου?
Εξ αρχης εχω πει οτι δεν θα σχολιασω και δεν θα πω τιποτα για τα links.
Oποιος θελησει να τα διαβασει μπορει εαν θελει να βγαλει τα δικα του συμπερασματα.
Ειναι κατι που δεν καταλαβαινεις σε αυτη την εξ αρχης ξεκαθαρη τοποθετηση μου?
Πληθαίνουν τα κουιζάκια και εδώ και στο τόπικ των μεταγραφών.
Φαντάζομαι πως είναι κάτι νομοτελειακό,όπου δεν υπάρχει αποτέλεσμα,φροντίζουμε να το διασκεδάζουμε για να περνάει η ώρα μας.
Φαντάζομαι πως είναι κάτι νομοτελειακό,όπου δεν υπάρχει αποτέλεσμα,φροντίζουμε να το διασκεδάζουμε για να περνάει η ώρα μας.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Το ξέρω γίνομαι κουραστικός!
Αλλά τι έγινε το μαλλί, έρχεται?
Αλλά τι έγινε το μαλλί, έρχεται?
- emeissaspsirizoume4
Tετοιο μαλλι, ναι μαλιστα! Διαθετουμε μπολικο.
Μ'αυτα και μ'αυτα (που λεει και ο Αλεκαρας ο Θεοφιλοπουλος) φτασαμε στην νεα αναβολη παρουσιασης πλουτου που ηταν για μες στη βδομαδα. Απο Δευτερα τωρα παλι.
Μ'αυτα και μ'αυτα (που λεει και ο Αλεκαρας ο Θεοφιλοπουλος) φτασαμε στην νεα αναβολη παρουσιασης πλουτου που ηταν για μες στη βδομαδα. Απο Δευτερα τωρα παλι.
- navigator11
αυτό που με καίει προσωπικά είναι το εάν υπάρχει δυνατότητα ΧΩΡΙΣ το περβόητο ΜΑΛΛΙ να διατηρηθεί ως έχει η ομάδα.το θέμα της ενίσχυσης αποφεύγω διακριτικά να το θίξω.πάντως,αν παραστεί λόγος να αποχωρήσει κι άλλος πρωτοκλασσάτος παίχτης από εμένα το νεοπαοκτσή το φυτό τουλάχιστον οι διοικούντες ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ... ΑΚΟΥΣΟΥΝ.
υγ μου αρέσει που όλα κυλούν προφανώς ομάλα στα ενδότερα του ΠΑΟΚ κι υπάρχει διάθεση για καλαμπουράκι,να το θέσω αξιοπρεπώς,για πρόσωπα και καταστάσεις εκτός ΠΑΟΚ.

υγ μου αρέσει που όλα κυλούν προφανώς ομάλα στα ενδότερα του ΠΑΟΚ κι υπάρχει διάθεση για καλαμπουράκι,να το θέσω αξιοπρεπώς,για πρόσωπα και καταστάσεις εκτός ΠΑΟΚ.