Όπως καταλαβαίνετε κάτι πουλενάκια τύπου Σίμονς (τρομερό δίδυμο θα κάνανε παρεμπιπτόντως με τον Ντόζιερ), Καλάθη, Μάντζαρη κτλ, επίτηδες δε τα έβαλα γιατί το μπάτζετ θα έφτανε σε ουτοπικά νούμερα. Επίσης ο ζυμαρούλης της Πίλσμπουρι, ο μπουχεσολεβιές ο Παπαμακάριος όσο αντιπαθητικός και λουκουμάς κι αν είναι, δε ξέρω εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα, στη θέση του Στίγγερς π.χ με κανένα 70-80 χιλιάρικα.
Και ο Μπίδης ή ο Καλαμπόκης στη θέση του ΜακΓκράθ δε θα με πολυχαλούσαν αν και είναι λίγο σιτεμένοι και κοντεύουν τα 35..Μη πάθουμε σαν τον Ρούλη που πριν 2 χρόνια μάζεψε όλη τη γερουσία στην προσπάθεια του να ελληνοποιήσει το ρόστερ του και έφαγε τα μούτρα του. Επιτέλους κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε και καμιά ομάδα 4ετίας, γιατί και φέτος αν μαζέψουμε όλους τους 30 φεύγα που ακούγονται, πάλι μονοετή συμβόλαια θα έχουμε και πάλι του χρόνου θα ψάχνουμε για 10 παίχτες.
Υ.Γ. Πάντως μια διαίσθηση μου λέει πως ο Ντόζιερ θα μας κουνήσει μαντήλι, ενώ αντίθετα ο Γκετσέφσκι θα μείνει γιατί γουστάρει και αυτός και η γυναίκα του τη Θεσσαλονίκη, όπως επίσης έχω κι ένα προαίσθημα (που λέει κι ο Νταλάρας

) πως θα πάρουμε και Παπαμακάριο..