14. Αθανάσιος Παπάζογλου
- Panos Fanfaras
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Αν και δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος για λύση από τον πάγκο καλός είναι...μάλλον 
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Είσαι από τους νέους παίχτες που έχεις φυσικά προσόντα για να ανταπεξέλθεις στην θέση του φουνταριστού. Δούλεψε σκληρά και μοίραζε ρεϊμπαν μετά!
Αντε ρε Σάκη αφού τόχεις!

Αντε ρε Σάκη αφού τόχεις!
Άστον ένα χρόνο ακόμα μπας και σπάσει ο διάολος το ποδάρι και ο Μπόλονι τον σουλουπώσει.Έχει όλα τα προσόντα και αν δουλέψει δίπλα στον δάσκαλο μπορεί να γίνει κάτι.Steenage έγραψε:φυγε χθες
Θα τον αφήσεις ?
Please...
αδικει τον εαυτο του...
οταν σπαει τη μπαλα εινα ιθεος αλλα οταν δεν σπρινταρει για να γεμισει τη περιοχη δειχνει λιγος και οχι επιθετικος -γκολτζης...νομιζω οτι πλεον δεν ειναι αρκετος στο ΠΑΟΚ του ενος φουνταριστου,αν ηταν ποτε
οταν σπαει τη μπαλα εινα ιθεος αλλα οταν δεν σπρινταρει για να γεμισει τη περιοχη δειχνει λιγος και οχι επιθετικος -γκολτζης...νομιζω οτι πλεον δεν ειναι αρκετος στο ΠΑΟΚ του ενος φουνταριστου,αν ηταν ποτε
Ωραία τα είπες Παπάζογλου ...
αλλά το ποδόσφαιρο θέλει πράξεις και όχι λόγια ...
Κινήσου σωστά στον κενό χώρο, κάνε σωστά κοντρόλ, μύρισε σωστά τις φάσεις, πάνε στην μπάλα και μην περιμένεις να έρθει αυτή σε εσένα, εκμεταλλεύσου τα σωματικά σου προσόντα και μετά ....
θα γίνουν τα όνειρά σου πραγματικότητα !!
Μέχρι τότε στριμόκωλα τα πράγματα για εσένα ...
υποσ. για τα τελειώματα δεν λέω τίποτα γιατί σχεδόν ποτέ δεν βγαίνεις σε θέση τελειώματος ... αυτό είναι το βασικό σου πρόβλημα
αλλά το ποδόσφαιρο θέλει πράξεις και όχι λόγια ...
Κινήσου σωστά στον κενό χώρο, κάνε σωστά κοντρόλ, μύρισε σωστά τις φάσεις, πάνε στην μπάλα και μην περιμένεις να έρθει αυτή σε εσένα, εκμεταλλεύσου τα σωματικά σου προσόντα και μετά ....
θα γίνουν τα όνειρά σου πραγματικότητα !!
Μέχρι τότε στριμόκωλα τα πράγματα για εσένα ...
υποσ. για τα τελειώματα δεν λέω τίποτα γιατί σχεδόν ποτέ δεν βγαίνεις σε θέση τελειώματος ... αυτό είναι το βασικό σου πρόβλημα
- Panos Fanfaras
Άσε τα λόγια και σκίσε το πλεχτό...
Άμα βάλεις πάνω από δέκα γκολ θα βγω στην Αριστοτέλους να κάψω τα βρακιά μου...
Άμα βάλεις πάνω από δέκα γκολ θα βγω στην Αριστοτέλους να κάψω τα βρακιά μου...
απωλεια επιθετικου περιοχης χτες συνεντευξη παπ σημερα.....να τος ο φορ ΠΟυ θελαμε ο ασπρος καρλαο...
Αυτος για πορτα στο καλιγκουλα-dreams(οσοι ειναι απο θες/νικη γνωριζουν) καλος ειναι. Απο μπαλα ΜΥΡΩΔΙΑΣ..

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Δειτε μερικα σχολια για τον Παπαζογλου στην συνεντυξη στο ολαπαοκ εχω δακρυσει απο τα γελια

natract89
Κι εγω ειμαι αποφασισμενος να πετυχω ως αστροναυτης.. Την ιδια γνωση εχουμε στα αντιστοιχα αντικειμενα..
Sakis Terzoudis
ase mas re 8anash...edw de teleiwneis th fash panw apo th grammh,se kenh estia k to stelneis aout...ante palhkari mou,fyge monos sou gia na mh se diwxnoume!
Vagelis Kastanidis
ειναι αποφασισμενος να πετυχει ....ως μοντελο !μας κοροιδευουνε ρεεεεεε
Christos Paokle
gia mena tha tan kalh idea na ton dokimasoume kentriko amyntiko...gt kai se ypsos ysteroume stin amyna, kai goal den vazei oute me tama...opote a3izei mia teleutaia prospa8eia...
triplex1
κρυφτειτε παιδια ειναι ....αποφασισμενος να πετυχει καποιον απο εμας!!!
Sakis Terzoudis
XAAXXAAXAXAXAXAXAX QLAIW!
Kinda Weird
Σακη...πιασε τον Σναουτσνερ κ πες του να σου δειξει πως κατεβαζουν την μπαλα,που ειναι το τερμα κ που πως στελνεις την μπαλα στο τερμα...Ο δολιος ο Καρυδας οσο κ να προσπαθει αν δεν θελει ο παιχτης κ το βλεπει σαν αγγαρεια,δεν προκειται να γινει κατι...
Μακαρι να γινει κατι γιατι το παλικαρι εχει το σωματοτυπο για την κορυφη της επιθεσης!πως γινεται πριν 3-4 χρονια να ξερει μπαλα κ ξαφνικα να την ξεχναει..
Να του δωσει εστω κινητρο η ΠΑΕ ..να του κανει μειωση στα 30.000 το χρονο κ 15.000 το καθε γκολ που θα βαζει!!!
Δεν κραζω..ιδεες δινω!
Σάκης μαλλιάς
Ρε παιδιά μήπως η λύση του ψηλού σέντερ μπακ που μας λείπει
(δηλ. να είναι ταγάρι, σακαφλιάς, σπρώχτης, αρτσούμπαλος, χτιστός κ.τ.λ.)
είναι ο ΣΑΚΗΣ ????
ΜΠΟΛΟΝΙ ΒΑΛΤΟΝ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ !!
triplex1
δεν εχεις καθολου αδικο..........πλακα πλακα ...μπορει να πετυχει τουλαχιστον μ'αυτον εγω δε λυπαμαι ουτε φραγκο γιατι οταν τον πηρανε τα εξυπνα τα τσακαλια μας πρεπει να ηταν νυχτα.
triplex1
θα τον εκπαιδευσει ο τσιριλο και θα γινει πολυ καλος..............στα ΜΠΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Xrictoc Mpo
Mono mn arxicei na vazei gkol stin dikia mac ectia... :PP
Έλα ρε τρελιάρη, θα βάλεις και γκολ; xD
triplex1
''Είμαι αποφασισμένος να πετύχω''..................καμια μπεκατσα!!!
axilleas gate 4
prospathise na mhneis prota kai meta tha doumai gia tis aostoles kai thn 11 ada ......
Ανέστης
ρε σακη ακου τον αλεφαντο...μην το παιρνεις στρβα καλα το ειπε ο ανθρωπος
"στα μπετα"
2 μετρα εισαι γεροδεμενος θα κανεις καριερα...
το ξερω οτι οταν ξαπλωνεις το βραδυ να κοιμηθεις λες στον εαυτο σου "σακη δεν εισαι για μπαλα...απλα παιρνεις τοσα λεφτα το μηνα που δεν προκειται να παρεις πουθενα,δειξε στις καμερες οτι πιστευεις στον εαυτο σου για να μην χασεις το χρημα"
ειλικρινα φιλε μου ΔΕΝ το εχεις...ΔΕΝ κανεις για μπαλα
Chev Stelios ElHuron
to paidi den mporei re alania!!!Ton eidame ton dokimasame,eukairies tou dwsame kai APETYXE!!!!Kalos tha itan gia kamia triti ethniki!!!ekei isws!!!!Edw kai twra epithetiko!!!
Yannis
Να δουλέψεις αγόρι μου. Ας αρχίσουμε με θεωρία. Μπάλα, είναι φουσκωμένη σφαίρα από δέρμα, καουτσούκ ή πλαστικό, που χρησιμοποιείται σε παιχνίδια συνήθ. αθλητικά (Λεξικό κοινής νεοελληνικής). Στην περίπτωση τη δική σου, την μπαλα την κλωτσάμε. Αύριο, θα σου εξηγήσω τί σημαίνει κλωτσάω.
Liked by
mutu
Chronis Kantiotis
Avava
Diomedes
Xrictoc Mpo
And 6 more
mutu
xaxaxaxaxaxaxaxa den pezese re....xaxaxaxaxaxaxa
Xrictoc Mpo
Κωνσταντινος Λαζαριδης
Alex_4
χχαχαχααχαχαχχαχαχααχχχα ελιωσα!!!!! xD
Σήμερα, 2:59:04 μμ
– Flag – Like – Reply – Διαγραφή – Edit – Moderate – Permalink
Xrictoc Mpo
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxqxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxa....
Akoma gelaw file....
Dimitris TsoGidis
ap to kako sto xeirotero pame...vlepw na menei autos...
ΟΛΑΠΑΠΑΟΚ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΑ ΧΑΝΕΙ....
black n' white
Ελα μην ειστε αδικοι μπορει να ειναι λιγοα αστοχος αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι το μελλον του ΠΑΟΚ xD
paoktsou fola
Τότε το μέλλον προβέλπεται δυσοίωνο......!!!!
George Kavadias
Το άστοχος φίλε που το ξέρεις ; Αυτό είναι στο παρακάτω μάθημα .
Προς το παρόν ο Σάκης τρία χρόνια έχει μείνει στο πρώτο .
Να μάθει να την πετυχαίνει.....
giorgos
Φαντάζεστε τον Σάκη τέλος της χρονιάς πρώτο σκόρερ με 15 γκόλ;;;!!!
Γιώργος Τζεπραϊλίδης
Με τα γκολ του τελικου Champions League ή χωρίς?
giorgos
Χωρίς βέβαια!!! Μόνο του πρωταθλήματος.... χαχαχαχα
George Kavadias
Στο γυναικείο , αν και δύσκολο , πιστεύω θα μπορούσε.......
Liked by
Alkis Navajo
giorgos
Avava
Κωνσταντινος Λαζαριδης
Panakac Pff
Chris Papikinos
Avava
Η' ισως στο Pro. και στο Fifa να τα καταφερει.ΧΑΧΑΧΑ !!!!
Makis
Α!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑ'ΓΩ,ΛΕΣ ΝΑ'ΡΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΤΗΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ?ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!
oPAOKpanoAp'Ola
Προς Σάκη: ΦΥΓΕ!
Oresti Sisourkas
TI LES VRE FIGE RE APO TON PAOK ADE APO EDW -,- ELEOSSSS
Δαυιδ Ηλιαδης
Δεν κανεις αγορινα για μπαλα εισαι καλος αθλητης γερο κορμι δοκιμασε στηβο η φωτογραφηση ισος να τα καταφερεις !!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΦΑ
Να δουλεψεις Σακη και τα τελειωματα και τα αρχηνηματα και την κεφαλια και την πασα γιατι οπως βλεπω με εσενα και τον Κλαους θα την βγαλουμε φετος την χρονια
Kostas Xrivatakis
κοιτα το μονο που μπορεις να πετυχεις ειναι κανεναν γνωστο στον δρομο!!αντε γειααα
Xrictoc Ksp Cfl
ασ'τα ποδαρακια και κοιτα να κανεις κανα σουτ μπας και σκοραρεις σε καμια κενη εστια του χρονου ;p
Γιώργος Τζεπραϊλίδης
"Αγωνίστηκα σε δύο φιλικά έδωσα ότι περισσότερο μπορούσα..."
- Ωχ...
"Δεν μου λέει κάτι που η ομάδα ψάχνει για σέντερ φορ."
- Τι κανει νιαου νιαου?
Ρε συ Σακη, να σου πω... Δυο μετρα λεβεντης , ομορφοπαιδο γιατι δεν ψαχνεις λιγο το μοντελινγκ? Ασε την μπαλα για τα ασχημόπαπα...
Liked by
paoki
Alkis Navajo
Avava
Κωνσταντινος Λαζαριδης
Chris Papikinos
Alkis Navajo
Που ειναι το σημειο που γελαμε?
natract89
Κι εγω ειμαι αποφασισμενος να πετυχω ως αστροναυτης.. Την ιδια γνωση εχουμε στα αντιστοιχα αντικειμενα..
Sakis Terzoudis
ase mas re 8anash...edw de teleiwneis th fash panw apo th grammh,se kenh estia k to stelneis aout...ante palhkari mou,fyge monos sou gia na mh se diwxnoume!
Vagelis Kastanidis
ειναι αποφασισμενος να πετυχει ....ως μοντελο !μας κοροιδευουνε ρεεεεεε
Christos Paokle
gia mena tha tan kalh idea na ton dokimasoume kentriko amyntiko...gt kai se ypsos ysteroume stin amyna, kai goal den vazei oute me tama...opote a3izei mia teleutaia prospa8eia...
triplex1
κρυφτειτε παιδια ειναι ....αποφασισμενος να πετυχει καποιον απο εμας!!!
Sakis Terzoudis
XAAXXAAXAXAXAXAXAX QLAIW!
Kinda Weird
Σακη...πιασε τον Σναουτσνερ κ πες του να σου δειξει πως κατεβαζουν την μπαλα,που ειναι το τερμα κ που πως στελνεις την μπαλα στο τερμα...Ο δολιος ο Καρυδας οσο κ να προσπαθει αν δεν θελει ο παιχτης κ το βλεπει σαν αγγαρεια,δεν προκειται να γινει κατι...
Μακαρι να γινει κατι γιατι το παλικαρι εχει το σωματοτυπο για την κορυφη της επιθεσης!πως γινεται πριν 3-4 χρονια να ξερει μπαλα κ ξαφνικα να την ξεχναει..
Να του δωσει εστω κινητρο η ΠΑΕ ..να του κανει μειωση στα 30.000 το χρονο κ 15.000 το καθε γκολ που θα βαζει!!!
Δεν κραζω..ιδεες δινω!
Σάκης μαλλιάς
Ρε παιδιά μήπως η λύση του ψηλού σέντερ μπακ που μας λείπει
(δηλ. να είναι ταγάρι, σακαφλιάς, σπρώχτης, αρτσούμπαλος, χτιστός κ.τ.λ.)
είναι ο ΣΑΚΗΣ ????
ΜΠΟΛΟΝΙ ΒΑΛΤΟΝ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ !!
triplex1
δεν εχεις καθολου αδικο..........πλακα πλακα ...μπορει να πετυχει τουλαχιστον μ'αυτον εγω δε λυπαμαι ουτε φραγκο γιατι οταν τον πηρανε τα εξυπνα τα τσακαλια μας πρεπει να ηταν νυχτα.
triplex1
θα τον εκπαιδευσει ο τσιριλο και θα γινει πολυ καλος..............στα ΜΠΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Xrictoc Mpo
Mono mn arxicei na vazei gkol stin dikia mac ectia... :PP
Έλα ρε τρελιάρη, θα βάλεις και γκολ; xD
triplex1
''Είμαι αποφασισμένος να πετύχω''..................καμια μπεκατσα!!!
axilleas gate 4
prospathise na mhneis prota kai meta tha doumai gia tis aostoles kai thn 11 ada ......
Ανέστης
ρε σακη ακου τον αλεφαντο...μην το παιρνεις στρβα καλα το ειπε ο ανθρωπος
"στα μπετα"
2 μετρα εισαι γεροδεμενος θα κανεις καριερα...
το ξερω οτι οταν ξαπλωνεις το βραδυ να κοιμηθεις λες στον εαυτο σου "σακη δεν εισαι για μπαλα...απλα παιρνεις τοσα λεφτα το μηνα που δεν προκειται να παρεις πουθενα,δειξε στις καμερες οτι πιστευεις στον εαυτο σου για να μην χασεις το χρημα"
ειλικρινα φιλε μου ΔΕΝ το εχεις...ΔΕΝ κανεις για μπαλα
Chev Stelios ElHuron
to paidi den mporei re alania!!!Ton eidame ton dokimasame,eukairies tou dwsame kai APETYXE!!!!Kalos tha itan gia kamia triti ethniki!!!ekei isws!!!!Edw kai twra epithetiko!!!
Yannis
Να δουλέψεις αγόρι μου. Ας αρχίσουμε με θεωρία. Μπάλα, είναι φουσκωμένη σφαίρα από δέρμα, καουτσούκ ή πλαστικό, που χρησιμοποιείται σε παιχνίδια συνήθ. αθλητικά (Λεξικό κοινής νεοελληνικής). Στην περίπτωση τη δική σου, την μπαλα την κλωτσάμε. Αύριο, θα σου εξηγήσω τί σημαίνει κλωτσάω.
Liked by
mutu
Chronis Kantiotis
Avava
Diomedes
Xrictoc Mpo
And 6 more
mutu
xaxaxaxaxaxaxaxa den pezese re....xaxaxaxaxaxaxa
Xrictoc Mpo
Κωνσταντινος Λαζαριδης
Alex_4
χχαχαχααχαχαχχαχαχααχχχα ελιωσα!!!!! xD
Σήμερα, 2:59:04 μμ
– Flag – Like – Reply – Διαγραφή – Edit – Moderate – Permalink
Xrictoc Mpo
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxqxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxa....
Akoma gelaw file....
Dimitris TsoGidis
ap to kako sto xeirotero pame...vlepw na menei autos...
ΟΛΑΠΑΠΑΟΚ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΑ ΧΑΝΕΙ....
black n' white
Ελα μην ειστε αδικοι μπορει να ειναι λιγοα αστοχος αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι το μελλον του ΠΑΟΚ xD
paoktsou fola
Τότε το μέλλον προβέλπεται δυσοίωνο......!!!!
George Kavadias
Το άστοχος φίλε που το ξέρεις ; Αυτό είναι στο παρακάτω μάθημα .
Προς το παρόν ο Σάκης τρία χρόνια έχει μείνει στο πρώτο .
Να μάθει να την πετυχαίνει.....
giorgos
Φαντάζεστε τον Σάκη τέλος της χρονιάς πρώτο σκόρερ με 15 γκόλ;;;!!!
Γιώργος Τζεπραϊλίδης
Με τα γκολ του τελικου Champions League ή χωρίς?
giorgos
Χωρίς βέβαια!!! Μόνο του πρωταθλήματος.... χαχαχαχα
George Kavadias
Στο γυναικείο , αν και δύσκολο , πιστεύω θα μπορούσε.......
Liked by
Alkis Navajo
giorgos
Avava
Κωνσταντινος Λαζαριδης
Panakac Pff
Chris Papikinos
Avava
Η' ισως στο Pro. και στο Fifa να τα καταφερει.ΧΑΧΑΧΑ !!!!
Makis
Α!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑ'ΓΩ,ΛΕΣ ΝΑ'ΡΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΤΗΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ?ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!
oPAOKpanoAp'Ola
Προς Σάκη: ΦΥΓΕ!
Oresti Sisourkas
TI LES VRE FIGE RE APO TON PAOK ADE APO EDW -,- ELEOSSSS
Δαυιδ Ηλιαδης
Δεν κανεις αγορινα για μπαλα εισαι καλος αθλητης γερο κορμι δοκιμασε στηβο η φωτογραφηση ισος να τα καταφερεις !!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΦΑ
Να δουλεψεις Σακη και τα τελειωματα και τα αρχηνηματα και την κεφαλια και την πασα γιατι οπως βλεπω με εσενα και τον Κλαους θα την βγαλουμε φετος την χρονια
Kostas Xrivatakis
κοιτα το μονο που μπορεις να πετυχεις ειναι κανεναν γνωστο στον δρομο!!αντε γειααα
Xrictoc Ksp Cfl
ασ'τα ποδαρακια και κοιτα να κανεις κανα σουτ μπας και σκοραρεις σε καμια κενη εστια του χρονου ;p
Γιώργος Τζεπραϊλίδης
"Αγωνίστηκα σε δύο φιλικά έδωσα ότι περισσότερο μπορούσα..."
- Ωχ...
"Δεν μου λέει κάτι που η ομάδα ψάχνει για σέντερ φορ."
- Τι κανει νιαου νιαου?
Ρε συ Σακη, να σου πω... Δυο μετρα λεβεντης , ομορφοπαιδο γιατι δεν ψαχνεις λιγο το μοντελινγκ? Ασε την μπαλα για τα ασχημόπαπα...
Liked by
paoki
Alkis Navajo
Avava
Κωνσταντινος Λαζαριδης
Chris Papikinos
Alkis Navajo
Που ειναι το σημειο που γελαμε?
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
- ΑποστόληςΑ
Θα του προτείνω να κάνει προσφυγή και να πάει στον Παναθηναϊκό, που ψάχνει για φορ...